Spovednica
Posted 05 September 2009 - 02:22 AM
Posted 05 September 2009 - 05:59 AM

Zajebala sem ful...pustila sem, da so mi stvari postale prelahke. FAK FAK FAK!!! Čist sem stagnirala in imela občutek, da vse OK laufa in je vse čisto fino. Kjera zmota. In potem se čudim, zakaj fant govori "bomo videli, če bomo preživeli priprave na to poroko". Kjera budala sem jst...
Mislm halo? Mam super fanta, ki mi hoče samo najboljše. Res, da je strog in marsikdo ne razume njegovih "metod", ampak vedno hoče le najboljše za mene in za naju. In ko se končno preseliva skupaj in jaz začnem hodit v službo mi vse pade dol - kao aha, fanta mam, živiva skupaj, načrtujeva enkrat poroko, hočeva imet otroka. Jst sem zadovoljna. Pa kako si lahko zadovoljen, če osebno ne rasteš? Če stagniraš? FUJ FUJ! Pa dej matr v rt se zbrcej pa si pejt kljub uturjenosti noge pobrit, nohte nalakirat, lase oprat, masko dat na faco. Kjer dec te bo pa hotu? Da o kilah ne govorimo... Sem rekla 70 nikoli več... mhm... pa sem prilezla čez in rekla, joj 73 pa nikoli več... Ja pizda če nikoli več, zakaj se pa potem rediš? Zakaj si zdej vesela, ko si shujšala 4 kile pa jih maš še zmeri 79? Še zmeri si bajsa! Od zdaj naprej NI PREKRŠKOV! Dieto damo čez. Čisto resno - 20 kil dol! Kdo pa rad vidi debelo nevesto? Debelo ženo? Debelo mati?
Da ne govorim o diplomi - a lahko še bolj zavlačujem? Dej spokaj se v ponedeljek pobrat tiste vzorce in jih poslat v Ameriko!!!
Stanovanje v razsulu - matr sej nimava 500 kvadratov bajte! Tistih 55 kvadratov ne morem met zrihtanih. Budala tropska. A danes sem pa lahko vstala ob 6:30 in v 45 minutah vse pospravila in dala hkrati že prat perilo? A me je res treba v rit brcat? Pa zakaj no?
Zresni se! Ne stagniraj! Glej naprej! Ne bodi tečna! Imej cilje! Imej izzive! BODI ODRASLA ŽENSKA!
That feels a whole lot better!
Posted 05 September 2009 - 07:02 AM

Posted 05 September 2009 - 08:21 AM

Danes sem se prebudila nekam razdrežljiva...kar na jok mi gre,pa ne vem zakaj..počutim se čisto na tleh..kot da bi me pohodilo 100 slonov

nj bo čimprej konec pondelka d se mi 100 kg kamen odvali od srca....
Posted 05 September 2009 - 08:52 AM

Posted 05 September 2009 - 12:31 PM

[Napoleon]
Posted 05 September 2009 - 12:43 PM

V kuhinji imam svinjarijo pa se mi je ne da pospravit
[Napoleon]
Posted 05 September 2009 - 01:29 PM
Ni blo pravega momenta, da bi mu povedala. Mogoče, če bi bla sama. In če ne bi blo nje.

Pa saj sploh ne vem, kaj hočem. Občutek mam, da bi vse lepo pokvarila, če bi kaj nardila. Sploh ga ne vidim v kakšni drugi vlogi, kot frenda.
Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 05 September 2009 - 03:00 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 September 2009 - 04:28 PM
Eli, kdaj maš rok?
1.10.
Danes se mi je odvalil kamen od srca in mislim,da bom prvič po 4 dneh končno spala - začele so se polagat ploščice in je ful dobro prišlo. ROZASTIH NI ZRAVEN

Posted 05 September 2009 - 05:20 PM
Ančka, vsak kdaj obstane na mrtvi točki, najbolj rasteš takrat, ko se tega zaveš in se z nje tudi premakneš, takrat premaguješ samega sebe.
Nihče ni v neprestanem napredku, enostavno ni mogoče. Šele ko nazaduješ, ti postane kristalno jasno, kaj vse si še želiš dosežt in koliko ti to pomeni.
Sicer pa sem tudi pri sebi opazila, da kadar se mi zdi vse popolno, se izkaže, da je ravno takrat nekaj hudo narobe.
Če si preveč zadovoljen, nimaš več želje po napredku, to pa je najslabše. Vgnezdiš se ko en polh in tam tudi ostaneš.
Posted 05 September 2009 - 05:28 PM
Posted 05 September 2009 - 07:13 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 September 2009 - 07:18 PM

spet me zob neki drma ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 05 September 2009 - 07:19 PM

Posted 05 September 2009 - 07:20 PM
spoznala sva se na en torek v neki vaški gostilni kamor zahajam s prijateljico ko sem pri njej, usedel se je zraven mene. dal za par rund. potem sva na njegovo povabilo šla špilat playstation ki ga imajo tam, ves čas sva se smejala in pogovarjala kot da se poznama že od nekdaj. skupaj sva šla na čik in ker je bil samo en stol sem se usedla na njega in tako sva zasrala. cela zasanjana od nejga sem tudi nasledni dan šla v gostilo z upanjem, da bo tudi on tam in biu je. najprej oba nisva vedela kako se obnašati saj sva oba prejšnjo noč bila pod vplivom alkohola. bilo isto, a brez alkohla. 5 minut za tem ko sem šla domov me je klical kako lepo mu je zraven mene in če se vidimo še naslednji dan v četrtek na pivu in cvetju. in res sva bila celo noč skupaj. bilo je nepozabno lepo. ta dan se je zopet ponovil na soboto. potem je za 2 tedna odšel na počitnice. jaz pa sem zvedela, da ima resno punco že kakšno leto. najprej nisem verjela, saj sva se skos držala za roke in tudi drugi so naju videli skupaj. na počitnicah je bil z njo, a na mene klub temu ni pozabil saj me je vsak dan klical. nato sem ga malo pozabila in bila z drugim. ko se je vrnil me je hotel takoj videt, zato smo naslednji dan šli z njegovim frendom in mojo prijateljico kampirat na en travnik sredi gozda. tam sem mu povedala, da vem da ima punco, a je rekel da jo je pustil pred dvema dnevoma. bila sem jezna, ker mi je lagal, hkrati pa mi je bilo vseeno ker sem se zraven njega počutila najlepše. čez nekaj dni je njegova punca zvedela zato, in sem zgubila stike z njim. bilo je grozno. želela sem ga... preteklo je nekaj časa, ko je v tisti gostili kjer sva se spoznala bil hausparty. najprej ignor, potem pa me je kar naenkrat objel in tako sva spet preživela najlepšo noč, bila je drugačna. pogovorila sva se o naju in tudi to da je zares pustil punco. naslednji dan me je klical če gremo skupaj ven, a sem že bila zmenjena. zato smo se videli dan kasneje. vsak dan je bil lepši. potem pa se je začela šola za mene. in videla sem ga po pouku 2x v kavarni kamor zahajamo. usedel se je zraven mene, a brez poljubov. bila sem žalostna. & zdaj čakam da ga spet vidim.
Posted 05 September 2009 - 07:29 PM
Ti študiraš farmacijo, se mi zdi? Torej mi tega faksa ne priporočaš?

Itak da ti ga priporočam!

Jp, kemije je zelo veliko (logično) vse v povezavi z biokemijo, fiziologijo, fiziko... Ni tako "ozko" usmerjen študij.
Men je na splošno na tem faksu ful lepo- res! Vzdušje je super, moj letnik je tok zakon, da res nočem padt, ker bi jih na ta način zgubila (ne bi bli skupaj na vajah...). Zarad tega tok grizem, sm tok živčna... če pridem v četrti letnik, si bom tega vzela tok na izi... Sj bom hodila na kolokvije, sam če bom vidla, da mam še tok pa tok izpitov za narest, se ne bom ful sekirala, če ne nardim. Letos sm si še zadala da naredim 3. letnik, potem pa žuri.
Če te zanima farmacija, pa si v dilemi, se pozanimaj še o biokemiji, mikrobiologiji... Če bi se js še enkrat vpisovala bi mogoče šla na biokemijo...
No to že spada v spovednico in se navezuje na zgoraj napisano. Ugotovila sm da se js še nism tist ful neki znorela... Mislm da je skrajni čas. Pa ne razmišljam o tem kot da moram, ampak kot da se moram malj bolj sprostit in it vn na žure, sploh med faksom. Ja koga boli patak, če me ne bo na predavanja

Sošolka živi v središču mesta in sm ji že rekla, da jo bom zlorabila za prenočišča in mi je rekla, da bo spalka vedno ob njeni postelji.

Pa čist čist mal me mika uhanček v jeziku. Bi mogoče ful čudn zgledal, k js veljam za ful pridno?? Mela bi ga pod ustnico, sam se bi mi preveč moj puhek na obrazu videl, oz. še bolj bi bil opazen

Posted 05 September 2009 - 09:06 PM
Zdi se mi, da sta keramičarja Hobita

Posted 05 September 2009 - 09:14 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users