Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#11981 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 05 September 2009 - 02:22 AM

Lupčkala sva se, lepo se mam z njim. Pa sem vseeno še vedno v dilemi.
  • 0

#11982 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26185 posts

Posted 05 September 2009 - 05:59 AM

Opozorilo: spodnje pisanje je namenjeno osebni izpovedi in ni obvezno čtivo v letu 2009 smile.gif

Zajebala sem ful...pustila sem, da so mi stvari postale prelahke. FAK FAK FAK!!! Čist sem stagnirala in imela občutek, da vse OK laufa in je vse čisto fino. Kjera zmota. In potem se čudim, zakaj fant govori "bomo videli, če bomo preživeli priprave na to poroko". Kjera budala sem jst...
Mislm halo? Mam super fanta, ki mi hoče samo najboljše. Res, da je strog in marsikdo ne razume njegovih "metod", ampak vedno hoče le najboljše za mene in za naju. In ko se končno preseliva skupaj in jaz začnem hodit v službo mi vse pade dol - kao aha, fanta mam, živiva skupaj, načrtujeva enkrat poroko, hočeva imet otroka. Jst sem zadovoljna. Pa kako si lahko zadovoljen, če osebno ne rasteš? Če stagniraš? FUJ FUJ! Pa dej matr v rt se zbrcej pa si pejt kljub uturjenosti noge pobrit, nohte nalakirat, lase oprat, masko dat na faco. Kjer dec te bo pa hotu? Da o kilah ne govorimo... Sem rekla 70 nikoli več... mhm... pa sem prilezla čez in rekla, joj 73 pa nikoli več... Ja pizda če nikoli več, zakaj se pa potem rediš? Zakaj si zdej vesela, ko si shujšala 4 kile pa jih maš še zmeri 79? Še zmeri si bajsa! Od zdaj naprej NI PREKRŠKOV! Dieto damo čez. Čisto resno - 20 kil dol! Kdo pa rad vidi debelo nevesto? Debelo ženo? Debelo mati?
Da ne govorim o diplomi - a lahko še bolj zavlačujem? Dej spokaj se v ponedeljek pobrat tiste vzorce in jih poslat v Ameriko!!!
Stanovanje v razsulu - matr sej nimava 500 kvadratov bajte! Tistih 55 kvadratov ne morem met zrihtanih. Budala tropska. A danes sem pa lahko vstala ob 6:30 in v 45 minutah vse pospravila in dala hkrati že prat perilo? A me je res treba v rit brcat? Pa zakaj no?

Zresni se! Ne stagniraj! Glej naprej! Ne bodi tečna! Imej cilje! Imej izzive! BODI ODRASLA ŽENSKA!

That feels a whole lot better!
  • 0

#11983 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26065 posts

Posted 05 September 2009 - 07:02 AM

console.gif i feel you Ancka. hang in there. you can do it!

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#11984 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 05 September 2009 - 08:21 AM

Ančka pomarančka... bolje da si se sedaj prebudila, kot pa ko bi bilo prepozno!!Sedaj pa veliko volje pa bo smile.gif

Danes sem se prebudila nekam razdrežljiva...kar na jok mi gre,pa ne vem zakaj..počutim se čisto na tleh..kot da bi me pohodilo 100 slonov blink.gif ..Mislim d je za vse krivo to vreme in ta hudičev izpit. Pokopal me bo.Pa še ure izpita ne vem cry.gif
nj bo čimprej konec pondelka d se mi 100 kg kamen odvali od srca....
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#11985 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 September 2009 - 08:52 AM

Včeri sm po 2 letih govorila z bivšim, lol. Od 22-2.30. Vmes je pil in z vsakim popitim pirom je bil bolj pogumen na msn-ju.

laugh.gif Zanimiva noč v glavnem.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11986 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17141 posts

Posted 05 September 2009 - 12:31 PM

Ne najdem polnilca za telefon! ermm.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11987 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17141 posts

Posted 05 September 2009 - 12:43 PM

Ful se mi lušta Neste ledenega čaja laugh.gif
V kuhinji imam svinjarijo pa se mi je ne da pospravit
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#11988 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 September 2009 - 01:29 PM

QUOTE(Jinadaze @ 5. 9. 2009 - 1:52) View Post

Ni blo pravega momenta, da bi mu povedala. Mogoče, če bi bla sama. In če ne bi blo nje. cry.gif

Pa saj sploh ne vem, kaj hočem. Občutek mam, da bi vse lepo pokvarila, če bi kaj nardila. Sploh ga ne vidim v kakšni drugi vlogi, kot frenda.
Me je včeraj prešinila misel, da kako to, da nje ne bo poleg...

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#11989 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86786 posts

Posted 05 September 2009 - 03:00 PM

Ne, saj je ni blo, za cel avgust in september je šla v Mehiko. Mislila sem, da sploh ne bi obstajala. Včeraj je dvakrat čisto mimogrede omenil njeno ime, in me je vse minilo. Bom videla, kakšna bo situacija oktobra, glede na to, da že preden je šla, nista bla preveč zagreta, sploh ona.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#11990 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 05 September 2009 - 04:28 PM

QUOTE(Sally @ 4. 9. 2009 - 22:00) View Post

Eli, kdaj maš rok?

1.10.

Danes se mi je odvalil kamen od srca in mislim,da bom prvič po 4 dneh končno spala - začele so se polagat ploščice in je ful dobro prišlo. ROZASTIH NI ZRAVEN laugh.gif Danes se vsi norca delajo, da sem se mogla fejst nakuhat zraven včeraj. V glavnem počutim se fantastično, še okna mi je uspelo pomivat. In ful sem navdušena nad barvami v stanovanju, čeprav moja mami pravi, da so glavobolne, pleskar je pa mojo spalnico označil za grobnico lol1.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#11991 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 05 September 2009 - 05:20 PM

Eli, dej prosim mal poslikaj barve sten, razneslo me bo od radovednosti!

Ančka, vsak kdaj obstane na mrtvi točki, najbolj rasteš takrat, ko se tega zaveš in se z nje tudi premakneš, takrat premaguješ samega sebe.
Nihče ni v neprestanem napredku, enostavno ni mogoče. Šele ko nazaduješ, ti postane kristalno jasno, kaj vse si še želiš dosežt in koliko ti to pomeni.

Sicer pa sem tudi pri sebi opazila, da kadar se mi zdi vse popolno, se izkaže, da je ravno takrat nekaj hudo narobe.
Če si preveč zadovoljen, nimaš več želje po napredku, to pa je najslabše. Vgnezdiš se ko en polh in tam tudi ostaneš.

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#11992 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 05 September 2009 - 05:28 PM

Dilema, lahko...sam še ni fertik, in vse kar imam trenutno pri sebi je mobitel, pol so pa barve čisto nerealne.
  • 0

#11993 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17526 posts

Posted 05 September 2009 - 07:13 PM

Včasih me ob starših prime, da bi si pognala kroglo v glavo. Mami enega koraka ne more narediti sama, kar nekaj jambra in išče dovoljenje od očeta tudi za to, da gre scat. Jebeno, če je človek tako nesamostojen. Jaz nočem celo življenje iskati potrdila od človeka, ki ga milo rečeno boli kur** wallbash.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#11994 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29988 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 05 September 2009 - 07:18 PM

^^moja mat je ista in sem včasih res full zmedena, ker ne vem, a nej jo v rit nabijem, da bi objektivno vidla situacijo, al nej se mi smili. in pol sem jaz razdvojena in se sekiram - hej, sej je odrasla oseba. včasih mi je res prou blink.gif blink.gif rolleyes.gif.

spet me zob neki drma .... down.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#11995 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46182 posts

Posted 05 September 2009 - 07:19 PM

Žalostna sem. cry.gif cry.gif cry.gif
  • 0

#11996 šMinka*

šMinka*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 05 September 2009 - 07:20 PM

veš čas mi gre po glavi. sprašujem se če mu grem tudi jaz. ne vem.
spoznala sva se na en torek v neki vaški gostilni kamor zahajam s prijateljico ko sem pri njej, usedel se je zraven mene. dal za par rund. potem sva na njegovo povabilo šla špilat playstation ki ga imajo tam, ves čas sva se smejala in pogovarjala kot da se poznama že od nekdaj. skupaj sva šla na čik in ker je bil samo en stol sem se usedla na njega in tako sva zasrala. cela zasanjana od nejga sem tudi nasledni dan šla v gostilo z upanjem, da bo tudi on tam in biu je. najprej oba nisva vedela kako se obnašati saj sva oba prejšnjo noč bila pod vplivom alkohola. bilo isto, a brez alkohla. 5 minut za tem ko sem šla domov me je klical kako lepo mu je zraven mene in če se vidimo še naslednji dan v četrtek na pivu in cvetju. in res sva bila celo noč skupaj. bilo je nepozabno lepo. ta dan se je zopet ponovil na soboto. potem je za 2 tedna odšel na počitnice. jaz pa sem zvedela, da ima resno punco že kakšno leto. najprej nisem verjela, saj sva se skos držala za roke in tudi drugi so naju videli skupaj. na počitnicah je bil z njo, a na mene klub temu ni pozabil saj me je vsak dan klical. nato sem ga malo pozabila in bila z drugim. ko se je vrnil me je hotel takoj videt, zato smo naslednji dan šli z njegovim frendom in mojo prijateljico kampirat na en travnik sredi gozda. tam sem mu povedala, da vem da ima punco, a je rekel da jo je pustil pred dvema dnevoma. bila sem jezna, ker mi je lagal, hkrati pa mi je bilo vseeno ker sem se zraven njega počutila najlepše. čez nekaj dni je njegova punca zvedela zato, in sem zgubila stike z njim. bilo je grozno. želela sem ga... preteklo je nekaj časa, ko je v tisti gostili kjer sva se spoznala bil hausparty. najprej ignor, potem pa me je kar naenkrat objel in tako sva spet preživela najlepšo noč, bila je drugačna. pogovorila sva se o naju in tudi to da je zares pustil punco. naslednji dan me je klical če gremo skupaj ven, a sem že bila zmenjena. zato smo se videli dan kasneje. vsak dan je bil lepši. potem pa se je začela šola za mene. in videla sem ga po pouku 2x v kavarni kamor zahajamo. usedel se je zraven mene, a brez poljubov. bila sem žalostna. & zdaj čakam da ga spet vidim.
  • 0
"Life changes with the right pair of shoes." Cinderella ♡

#11997 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 September 2009 - 07:29 PM

QUOTE(Matilda @ 4. 9. 2009 - 16:07) View Post

Ti študiraš farmacijo, se mi zdi? Torej mi tega faksa ne priporočaš? cry.gif morda bi ga dala na 2. mesto. Je sestra tud to študirala. Največ je kemije, ane?

Itak da ti ga priporočam! biggrin.gif Sam morš pričakovat, da boš mogoča ena izmed tistish k bo vsak let mela živčno vojno. Eni naredijo brez takšnih stresnih situacij. Men se pa vedno nekaj zatakne, podre sistem... ermm.gif
Jp, kemije je zelo veliko (logično) vse v povezavi z biokemijo, fiziologijo, fiziko... Ni tako "ozko" usmerjen študij.
Men je na splošno na tem faksu ful lepo- res! Vzdušje je super, moj letnik je tok zakon, da res nočem padt, ker bi jih na ta način zgubila (ne bi bli skupaj na vajah...). Zarad tega tok grizem, sm tok živčna... če pridem v četrti letnik, si bom tega vzela tok na izi... Sj bom hodila na kolokvije, sam če bom vidla, da mam še tok pa tok izpitov za narest, se ne bom ful sekirala, če ne nardim. Letos sm si še zadala da naredim 3. letnik, potem pa žuri.
Če te zanima farmacija, pa si v dilemi, se pozanimaj še o biokemiji, mikrobiologiji... Če bi se js še enkrat vpisovala bi mogoče šla na biokemijo...

No to že spada v spovednico in se navezuje na zgoraj napisano. Ugotovila sm da se js še nism tist ful neki znorela... Mislm da je skrajni čas. Pa ne razmišljam o tem kot da moram, ampak kot da se moram malj bolj sprostit in it vn na žure, sploh med faksom. Ja koga boli patak, če me ne bo na predavanja oops.gif
Sošolka živi v središču mesta in sm ji že rekla, da jo bom zlorabila za prenočišča in mi je rekla, da bo spalka vedno ob njeni postelji. wink.gif Pa fant bo v Lj živel po tanovem woot.gif Uf, to bo še zanimivo. Komaj čakam.

Pa čist čist mal me mika uhanček v jeziku. Bi mogoče ful čudn zgledal, k js veljam za ful pridno?? Mela bi ga pod ustnico, sam se bi mi preveč moj puhek na obrazu videl, oz. še bolj bi bil opazen smile.gif
  • 0

#11998 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6801 posts

Posted 05 September 2009 - 09:06 PM

Zdi se mi, da sta keramičarja Hobita ohmy.gif
  • 0

#11999 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 05 September 2009 - 09:08 PM

Eli, zadnje dneve me tak v smeh spravljaš laugh.gif

Ančka, way to go! thumbup.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#12000 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32716 posts

Posted 05 September 2009 - 09:14 PM

ma vsake tolk me neki zagrab in ne morem nehat mislit na enga tipa oops.gif , ki sm ga nazadnje vidla decembra blink.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users