Jump to content

Photo

TIGI

• Please log in to reply
3345 replies to this topic

#1181 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 March 2007 - 08:11 PM

Tu sem pisala o pranju las. Zdaj sem si pa še po nasvetu iz teme "Home made" maske za lase, zmiksala eno in Total repair, Nivea - Protein repair, med in deviško olivno olje, le da sem le-to uporabila zgolj enkrat.
Hvala za pripombo o poštimanju las. Velko verjetno pripomore dejstvo, da si jih ne likam.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1182 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 03 March 2007 - 10:03 PM

Kako pa se vam zdi akcija Smart Stuff - Dumb Blonde šampon&balzam + Superficial sprej? Za kakšne lase bi blo to primerno? smile.gif Baje da nima olj tale Dumb Blonde torej bi blo za mal mastne uredu hmm.gif
  • 0

#1183 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4196 posts

Posted 04 March 2007 - 07:02 PM

Imam vprašanje za tiste, ki uporabljate dvojček O&H. Ali se vam je ob redni uporabi slučajno pojavil prhljaj? Jaz zdaj že nekaj časa opazujem, da se mi dela pa ne vem al je to od šampona/ balzama al je vzrok kje drugje.
  • 0

#1184 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27480 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 March 2007 - 07:14 PM

Jaaa, meni tudi malo huh.gif Sicer sem ga imela že prej malenkost, zdej pa se mi dozdeva da ga je malo več
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1185 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 04 March 2007 - 07:19 PM

Ne, meni je kvečjemu izginil.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#1186 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 04 March 2007 - 07:25 PM

Meni se ni pojavil.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1187 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 04 March 2007 - 07:27 PM

jst mam že tko občasne bleme s prhljajem, pa nimam filinga da bi ga mela kj. vmes si perem s šamponom proti prhljaju pa je vse supr
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1188 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 04 March 2007 - 07:34 PM

Tudi meni se ni pojavil prhljaj.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1189 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 04 March 2007 - 08:18 PM

Ne, nobenega prhljaja.
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1190 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17643 posts

Posted 05 March 2007 - 10:39 PM

Niti ne.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1191 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27480 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 March 2007 - 10:54 PM

Ok, sem pač jst defektna. laugh.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1192 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 06 March 2007 - 05:30 PM

Jst pa nism prepričana al je al ni od tega šampona... Mam neki čist mal prhljaja, sam se ne morm spomnt, če sem ga mela še preden sem začela uporablat ta šampon al po... huh.gif hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1193 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 06 March 2007 - 08:18 PM

Moram še tle pohvalit kvaliteto Brunette Goddess dvojčka (ocene so itak že napisane) ker sem res zelo, zelo zadovoljna. happy.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1194 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 06 March 2007 - 08:18 PM

šele dle sm vidla de je kolekcija za rjavolaske v akciji (regenerator pa šampon), pol sm pa še dilemini oceni vidla....tole bo moje majkemi biggrin.gif (sam cena res ni mejhna dry.gif)
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#1195 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 March 2007 - 08:47 PM

Cena je pretirana!! Je mene tudi zamikalo, a sem si po hitrem postopku premislila.
Jutri sprobam novo Root Boost in Smooth&Shine. yahoo.gif Čakam ba paket akcije za kodraste lase. yahoo.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1196 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19997 posts

Posted 06 March 2007 - 08:59 PM

tale reč pri Tigiju za peglovanje lask me zanima smile.gif

pač si jo daš gor, potem likaš .. se ta tekočinca al kakršnekoli strukture že je, kaj občuti na laseh, ko so potem že slikani & suhi v obliki trdnosti, občutka masti, utrjevanja .. ? ker tega ravno nočem smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1197 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 March 2007 - 09:02 PM

Ne, popolnoma nič se ne čuti v te negativne smeri!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1198 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17643 posts

Posted 06 March 2007 - 09:55 PM

MLadoLetNa, fantastično diši!!!
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1199 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5824 posts

Posted 06 March 2007 - 10:47 PM

pa lasje so mehki, gladki in svetleči. (ful deluje že če si jih sušiš s fenom in krtačiš. sem imela že celo malo morje podobnih produktov, ampak mu noben ne pride blizu.)
pa še ful malo se ga porabi (imam ga od oktobra, porabila sem ga polovico. lase imam malo čez ramena, likam pa si jih 2x do 3x na teden). v bistvu je ksoraj zastonj glede na kvaliteto in porabo.
  • 0

#1200 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 March 2007 - 11:20 PM

O katerem izdelku je tu govora? Smooth&Shine?
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users