Jump to content

Photo

Pudri

• Please log in to reply
3354 replies to this topic

#1181 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 10 January 2007 - 05:13 PM

Ne vem, ker še nisem zadeve zasledila pri nas, ampak samo v italijanski reviji Gioia - bo pa verjetno kmalu pri nas, glede na moje izkušnje ... kar ponavadi zasledim v tej reviji, se kar hitro pojavi tudi pri nas. =) cena bo pomoje dost klasična za Vichy pudre, torej tko okol 4k.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1182 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 10 January 2007 - 05:27 PM

Nekaj takega je že prej bilo pri Vichy-ju, ampak dokaj neznano.
Verjetno mora precej maskasto izpasti, in vprašanje je, kako je v resnici s komedogenostjo (primer-Normaderm linija). ermm.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1183 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 11 January 2007 - 02:34 PM

Tle bi še enkrat pokritizirala neznansko butasto pakungo od revlonovga pudra age defying. Madona da nism odprla zadeve. Sam tester iz tube sem sprobala. Ttale steklenička je pa totalno nepraktična, res. (drgač je pa pudr suprdupr fajn. ) laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1184 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 January 2007 - 02:32 PM

Jst sem pa probala Teint Idole Ultra in mi je OMFG. tongue.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1185 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2007 - 02:38 PM

Joj, jaz bom pa res znorela s temi pudri. V bistvu ne rabim nekaj ful prekrivnega, glih tolko, da bi malo izenači ton ampak vseeno da je malo prekrivno. Zmedeno sem napisala, vem. Joj.

Kaj bi blo primerno ? Chanel ne pride v poštev, ker 10k ne dam za puder. Tam do 4-5k ! .. Revlon sem gledala .. tistega, ki je nadomestil ColorStay in sem mičkeno skeptična, ker me je strah, da bi bla preveč nenaravna v obraz, tega pa ne maram. Gledala sem tudi Natural, ampak me je strah, da mi bo pore mašil. Sami problemi vglavnem. Predlogi ? sad.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1186 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 January 2007 - 02:40 PM

anci collistar illuminance
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1187 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2007 - 02:43 PM

Pikec bikec maš kake izkušnje z njim ? Je obstojn ?
  • 0
Viens, reste ici!

#1188 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 12 January 2007 - 04:51 PM

Jst sem tega od Collistarja probala in je ful fin, mal iluminra pa lih prov je prekriven, mogoče ibi si ga mogla omislit. hmm.gif huh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#1189 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 January 2007 - 04:59 PM

ana, ja, ga mam ze kak mesec, pa je ful uredu! nekje srednje prekriven, men naredi ful lepo polt, tako svezo. mam mesano do mastno kozo pa mi jo kr matira, ceprou je puder namenjen bolj suhi do normalni kozi. maze se bl tko no... mors bit hitr, drgac se tezko razmaze. sam k se navads je pa ful lep finish. odtenki so sam 4je, baje so usi bolj rumenkasti, js mam dvojko in mi je super zdej k hodim v solarij, drgac mi je pretemen, teb bi priporocala enko. flaska je na pumpico, pudra se mal porabi, cena je tam okol 6k, ampak se splaca, ce trofis odtenek. a te se kej zanima srcek moj lepi biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#1190 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2007 - 09:07 PM

Slikico bi mela pa povej mi kolko je obstojn. Hvala srček moj zlati. smile.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#1191 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 12 January 2007 - 09:28 PM

http://www2.lepa-si....?showtopic=6872

evo anci kle mas link do ocene, gor je tut slikca smile.gif men se zdi kr obstojen, pr men je do 10 ur brezhiben
  • 0

#1192 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2007 - 09:39 PM

Hvala. ;)
  • 0
Viens, reste ici!

#1193 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85952 posts

Posted 12 January 2007 - 11:59 PM

Ana, kaj pa Nivein Matt Refine ... Al pa MUF. Ta s korektorjem je baje ful dober (drugi z leve).
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1194 naya

naya

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 13 January 2007 - 12:05 AM

No jst bi tudi imela eno vprašanje glede pudrov. Še danes mi namreč ni jasno kako imajo lahko nekatere punce, ki se pudrajo tako lepo namazane obraze, odtenek je enakomeren in ni nobenih znakov maske (ne govorim o znanih medijskih ženskah ampak o puncah ki jih vsakodnevno lahko srečaš na ulici). Zanima me s katerim pudrom se pudrajo, da zgledajo naravne a istočasno kot porcelanaste punčke. Kateri puder naj kupim da bom tudi jst taka? ermm.gif Sm že obupala nad kupovanjem različnih pudrov saj po nobenem ne izgledam taka kot bi rada izgledala sad.gif Je mogoče tuki kakšna punca, ki bi mi lahko svetovala? happy.gif
  • 0

#1195 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17614 posts

Posted 13 January 2007 - 11:18 AM

Tukaj imaš celo hordo punc, ki bi ti lahko svetovale. biggrin.gif

Sicer nimam ravno izkušenj s pudri, ti pa lahko svetujem... Če imaš zelo svetlo kožo, izbiraj vedno najsvetlejše odtenke. Naraven in porcelanast izgled hkrati? Tak finish verjetno ustvari kak rahlo do srednje prekriven puder, pa jasno pravi odtenek moraš izbrati. Chanel in Lancome naj bi imela kvalitetne pudre.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1196 naya

naya

sramežljivec

• Člani
  • 5 posts

Posted 13 January 2007 - 12:04 PM

Chanel in Lancome praviš... hmm.gif bom preštudirala njihovo ponudbo. A veš mogoče še v katerih drogerijah se jih da najlažje dobit? Naj povem pa še to, da sem na nekem drugem forumu zasledila, da naj bi bil dober Revlon Color Stay. Imate mogoče kakšne izkušnje z njim ali pa drugimi pudri te znamke? smile.gif
  • 0

#1197 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 13 January 2007 - 12:23 PM

Meni naredi Maybelline Dream matte mousse brezhibno porcelanasto polt smile.gif
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#1198 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 13 January 2007 - 12:26 PM

Vsi revlonovi so dobri,vendar vsebujeo mineralne filtre-uva zaščito,kar nekaterim puncam ne paše saj lahko povzročajo ogre.Sestavinsko so pa drugače zelo fajn,tudi obstojni itd...
Kakšno kožo pa imaš?Če maš ogrce in mozoljčke potem ne moreš imeti nevem kako porcelanast-perfekt videz,tudi če nevem kaj delaš.Kruta resničnost.
Za izenačevanje tena in naravni videz ter res brezhibno polt- boš verjetno res morala vsaj večinoma poseči po kakšnih znamkah ki so mal dražje,vendar se dajo dobiti tudi cenejši, ki so pravtako isto dobri vendar jih je manj.Zato imamo na tem forumu ocenjevanje izdelkov!Za vse potrebne info in lažji nakup. wink.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#1199 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 13 January 2007 - 02:25 PM

sicer pa izgled porcelanaste punčke ne moraš dobiti, če nimaš že tako ali tako dokaj ali fajn lepo, čisto polt wink.gif

ima pa ta revlonov puder kolegica, pa nima lepe polti in pride dost grdo sad.gif , pa ima dobr odtenek izbran, samo vseeno ...
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1200 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 13 January 2007 - 02:35 PM

Meni so vedno ful dobro namazane prodajalke v Limoniju. Zmeraj ko sem bila tam, sem se počutila kot en zmazek s svojim MUjem. One so pa res dobre.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users