Jump to content

Photo

Črna kronika

• Please log in to reply
2165 replies to this topic

#1181 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 August 2012 - 10:51 AM

Brat Ridleya Scotta, drugače, sta oba nič manj od legend.

RIP
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1182 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 August 2012 - 08:25 AM

Na Igu strmoglavil balon, umrli sta dve osebi

http://www.siol.net/...avil_balon.aspx
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1183 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 23 August 2012 - 08:46 AM

Na Igu strmoglavil balon, umrli sta dve osebi

http://www.siol.net/...avil_balon.aspx
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1184 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 23 August 2012 - 09:03 AM

:cry: Mojadva sta bila pred dnevi na takšnem poletu in ju zdaj kar malo stiska. Tudi mene, ker si ne predstavljam, da bi bila danes tam. Prav res me je stresla ta novica.
  • 0

• Guests

Posted 23 August 2012 - 09:28 AM

O moj bog, grozno :/ Ne predstavljam si kako je svojcem žrtvev.. saj so šli samo na polet z balonom :/ Res nikoli ne veš kaj te čaka. Upam, da bo z ranjenimi vse ok.
  • 0

#1186 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 23 August 2012 - 12:52 PM

Neodgovornost z obeh strani, organizatorji bi ja po defaultu morali vedeti riziko vremenske napovedi, tistim, ki so pa vstopili v balon pa malo soli tudi ne bi škodilo. Vseeno držim pesti za poškodovane. Sožalje za umrle. Po nepotrebnem.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#1187 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 23 August 2012 - 01:06 PM

http://www.rtvslo.si...di-zlomi/289969

S sodelavcem sva zjutraj ta 2 balona videla :o
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#1188 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 23 August 2012 - 01:12 PM

Neodgovornost z obeh strani, organizatorji bi ja po defaultu morali vedeti riziko vremenske napovedi, tistim, ki so pa vstopili v balon pa malo soli tudi ne bi škodilo. Vseeno držim pesti za poškodovane. Sožalje za umrle. Po nepotrebnem.

Ne vem no, jaz pričakujem od organizatorja, da bo vedel kdaj je tvegano in ne bo po nepotrebenm ogrožal sebe in ostale. Jaz se ne vreme ne spoznam in ne vem kdaj ne bi smela it na balon. Bi slepo zaupala nekomu, ki bi se na svoj posel moral spoznati. Verjetno so isto sklepali tisti, ki so na balon šli.
Se oproščam, ampak mi gre na živce prelaganje odgovornosti na nič krive v stilu "bi morali vedeti" za praktično vsako zadevo zadnje čase. Storitev nenavsezdanje ni tako poceni, bi morala biti v paketu tudi strokovna usposobljenost.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1189 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 23 August 2012 - 01:16 PM

Se strinjam s Frčico.

Še BBC poroča o nesreči: http://www.bbc.co.uk...europe-19354150
  • 0

#1190 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24577 posts

Posted 23 August 2012 - 01:17 PM

o moj bog! si ne znam predstavljat.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1191 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 23 August 2012 - 01:34 PM

:cry: Mojadva sta bila pred dnevi na takšnem poletu in ju zdaj kar malo stiska. Tudi mene, ker si ne predstavljam, da bi bila danes tam. Prav res me je stresla ta novica.

Moja dva sta s tem istim balonom in balonarjem letela par mesecev nazaj. Res grozno. Mene tudi kar stisne.
Se jima pa zdi čudno,da je vseeno poletel,če ni bil prepričan ,ker že enkrat prej, ko sta mislila jit, ta isti balonar ni hotel vzleteti kljub temu da so drugi vzleteli,ker se mu ni zdelo dovolj varno.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1192 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 23 August 2012 - 01:44 PM

Problem so bile vremenske razmere. Nekaj balonarjev je let odpovedalo, ta ga pač ni. Pa to se je zgodilo ob pristajanju, en balon je lepo pristal,
drugi se je od tal odbil, in nato še enkrat (na trdo) pristal. Grozna tragedija, se strinjam. V primerih ko je možnost slabega vremena, četudi zelo majhna,
je boljše ne iti. Pa še tak ogromen balon je zelo težko nadzorovati, če pride do težav, ker je preprosto preveč težak.

Odgovornost je seveda tukaj na strani organizatorja.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#1193 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 24 August 2012 - 11:46 AM

Baje so se vremenske razmere spremenile takorekoč v trenutku in da je bilo zjutraj zelo primerno vreme za letenje z balonom. Verjetno bi vsak balonar vzletel, če bi imel tako napoved. Če sklepam po našem kraju, kjer je res kar v trenutku začelo noro pihat in prevračat rože (nam je na stežaj odprlo okno in pometalo vse lončnice iz police), potem si predstavljam, kako je biti v tistem trenutku v balonu. Mislim, da je bila to neserečna mešanica hitro spreminjajočega se vremena in nespameti ljudi.

Je pa moja prijateljica v živo gledala padec balona, je bila prav šokirana (sem prebrala na FB).
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#1194 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26109 posts

Posted 24 August 2012 - 11:48 AM

ja, samo....na radarski sliki se je videlo, da se nevihta približuje...
  • 0

• Guests

Posted 24 August 2012 - 06:24 PM

http://blog.zdravstv...alca-ekipe-nmp/
  • 0

#1196 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 25 August 2012 - 08:35 PM

Umrl Neil Armstrong

http://www.huffingto..._n_1830343.html
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1197 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 25 August 2012 - 08:47 PM

R.I.P :(
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

• Guests

Posted 25 August 2012 - 09:21 PM

Ravnokar sem prišla to sem prilepit. :(

R.I.P.
  • 0

#1199 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46053 posts

Posted 03 September 2012 - 11:37 PM

Michael Clarke Duncan, 'Green Mile' Actor, Dead at 54
Posted Image
Michael Clarke Duncan, an Oscar nominee for "The Green Mile" has died while being hospitalized following a July heart attack. Publicist Joy Fehily released a statement from Clarke's fiancée, the Rev. Omarosa Manigault, saying the 54-year-old actor died Monday morning in a Los Angeles hospital after nearly two months of treatment following the July 13 heart attack. Duncan, who was nominated for an Academy Award and Golden Globe for his portrayal of death-row inmate John Coffey in 1999's "The Green Mile," most recently starred as Leo Knox in the Fox series "The »
http://www.imdb.com/news/ni35483831/
  • 0

#1200 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27460 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 September 2012 - 11:39 PM

:o :cry: R.I.P.
  • 0