Črna kronika
Posted 20 August 2012 - 10:51 AM
RIP
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 August 2012 - 08:25 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 August 2012 - 08:46 AM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 23 August 2012 - 09:03 AM

Posted 23 August 2012 - 09:28 AM
Posted 23 August 2012 - 12:52 PM
Posted 23 August 2012 - 01:06 PM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 23 August 2012 - 01:12 PM
Ne vem no, jaz pričakujem od organizatorja, da bo vedel kdaj je tvegano in ne bo po nepotrebenm ogrožal sebe in ostale. Jaz se ne vreme ne spoznam in ne vem kdaj ne bi smela it na balon. Bi slepo zaupala nekomu, ki bi se na svoj posel moral spoznati. Verjetno so isto sklepali tisti, ki so na balon šli.Neodgovornost z obeh strani, organizatorji bi ja po defaultu morali vedeti riziko vremenske napovedi, tistim, ki so pa vstopili v balon pa malo soli tudi ne bi škodilo. Vseeno držim pesti za poškodovane. Sožalje za umrle. Po nepotrebnem.
Se oproščam, ampak mi gre na živce prelaganje odgovornosti na nič krive v stilu "bi morali vedeti" za praktično vsako zadevo zadnje čase. Storitev nenavsezdanje ni tako poceni, bi morala biti v paketu tudi strokovna usposobljenost.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 23 August 2012 - 01:16 PM
Posted 23 August 2012 - 01:17 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 August 2012 - 01:34 PM
Mojadva sta bila pred dnevi na takšnem poletu in ju zdaj kar malo stiska. Tudi mene, ker si ne predstavljam, da bi bila danes tam. Prav res me je stresla ta novica.
Moja dva sta s tem istim balonom in balonarjem letela par mesecev nazaj. Res grozno. Mene tudi kar stisne.
Se jima pa zdi čudno,da je vseeno poletel,če ni bil prepričan ,ker že enkrat prej, ko sta mislila jit, ta isti balonar ni hotel vzleteti kljub temu da so drugi vzleteli,ker se mu ni zdelo dovolj varno.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 23 August 2012 - 01:44 PM
drugi se je od tal odbil, in nato še enkrat (na trdo) pristal. Grozna tragedija, se strinjam. V primerih ko je možnost slabega vremena, četudi zelo majhna,
je boljše ne iti. Pa še tak ogromen balon je zelo težko nadzorovati, če pride do težav, ker je preprosto preveč težak.
Odgovornost je seveda tukaj na strani organizatorja.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 24 August 2012 - 11:46 AM
Je pa moja prijateljica v živo gledala padec balona, je bila prav šokirana (sem prebrala na FB).
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Posted 24 August 2012 - 11:48 AM
Posted 25 August 2012 - 08:35 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 August 2012 - 08:47 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 25 August 2012 - 09:21 PM

R.I.P.
Posted 03 September 2012 - 11:37 PM
Michael Clarke Duncan, an Oscar nominee for "The Green Mile" has died while being hospitalized following a July heart attack. Publicist Joy Fehily released a statement from Clarke's fiancée, the Rev. Omarosa Manigault, saying the 54-year-old actor died Monday morning in a Los Angeles hospital after nearly two months of treatment following the July 13 heart attack. Duncan, who was nominated for an Academy Award and Golden Globe for his portrayal of death-row inmate John Coffey in 1999's "The Green Mile," most recently starred as Leo Knox in the Fox series "The »
http://www.imdb.com/news/ni35483831/
Posted 03 September 2012 - 11:39 PM

Pablo Picasso
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users