Posted 20 November 2020 - 06:16 PM
Posted 26 November 2020 - 12:03 PM
Gospodična bo dobila posteljnino One direction in prevleko za povšter Harry Styles.
Sine šah z rimskimi figuricami (po moje bodo za vse drugo, samo za igranje šaha ne).
Za ostale še nič ne vem. Za otroke mi je tako enostavno kupovat, za vse ostale pa cela muka!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 26 November 2020 - 07:40 PM
Posted 26 November 2020 - 07:41 PM
Posted 26 November 2020 - 07:59 PM
Posted 26 November 2020 - 08:09 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 November 2020 - 08:14 PM
Posted 26 November 2020 - 09:25 PM
Midva sva tudi dobila paket od Decathlona danes. Moj je tekaške pajkice naročil in ga malo tiščijo v mednožju, bomo čez vikend preverili če bi bila stvar za vrnit in naročit večjo številko (trenutno me ni v LJ). Zgodnji del mu je pa ulit. Ga prav vitkega naredi oprema, čeprav ima kakšno kilo preveč, hehe.
Mogoče malo hecno vprašanje: kdaj točno pa se obdarujete v družini in med prijatelji?
Jaz imam celo zmedo v glavi glede tega že od nekdaj, saj se je doma vedno praznovalo samo miklavža, pa včasih je dedek mraz kaj prinesel v otroštvu, če so ga organizirali v službi od mame. Ko smo otroci odrasli, pa niti te navade ni bilo več.. Tako da sedaj obdarujem res najbližje prijatelje z malenkostmi, ampak si nisem na jasnem, kdaj je najbolj primerno.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 26 November 2020 - 10:16 PM
Posted 26 November 2020 - 10:39 PM
Posted 26 November 2020 - 10:48 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 26 November 2020 - 11:39 PM
Posted 27 November 2020 - 07:54 AM
Jaz imam za malega za Miklavža en mali Lego duplo paketek, za Božička kuhinjo. Za dedka Mraza se pa ne obdarujemo.
Posted 27 November 2020 - 08:07 AM
Posted 27 November 2020 - 08:27 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 November 2020 - 08:37 AM
Posted 27 November 2020 - 08:42 AM
Jutri tudi. Barkafe na zalogo.
Mene je tudi groza daril, ne maram preveč tega. Mali tudi ne reagira preveč dobro na množico stvari, že za rojstni dan je mel izpade. Sva mu midva darilo dala čez par dni zaradi tega.
Posted 27 November 2020 - 08:45 AM
Mi se obdarujemo samo za bozicka. Vcasih sva z bratim dobila kako sladkarijo za miklavza, zdaj pa ne vec.
Pri nas isto.
S kolegicami pa smo se po navadi dobile na pijači v tem času in smo si takrat izmenjale. Čeprav zdaj se to ne več, gremo raje na kako tortico/večerjo.
Posted 27 November 2020 - 08:52 AM
Midva z L se nisva nikoli obdarovala. Sva kupila, ko sva rabila. Prve par let z otroki sem ponavadi kaj iz omare vzela in zavila, da ni izgledalo, da midva pa "nisva bila pridna"
Pri nas sta dobila kakšno malenkost za Miklavža ... že zato, da v šoli imajo kaj za povedat. Letos dobita barvice od mene in flomastre od mojih. Vedno je nekje do 15 eur/otroka.
V Kamniku smo se obdradovali na Božični večer, ker se takrat vsi zberemo, imamo večerjo in si izmenjamo darila. Letos bom za ostale verjetno kaj od slovenskih proizvajalcev (mesnine in razne izdelke). Za D moram piskat en dober (če se da domač) pelinkovec.
Pri L so pravoslavci, tako da tašča in midva sva pa otrokom dala za novo leto.
In so bili vedno vsi pokriti
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 27 November 2020 - 09:06 AM
Pri fantu doma očitno niso imeli nobenega prav obdarovanja ne za rd, božič, nič ni prav navajen in mu je vse bolj kot ne odveč, pove pa tudi redko kaj na to temo. Meni je lušno, da se pod smrečko nastavi kakšno darilo, ne rabi bit kaj posebnega, tudi če je samo čokolada. Itak ne vem kaj bi mu kupila, nima nekih posebnih želja.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users