Restavracije/lokali - dobre in slabe kritike
Posted 24 January 2011 - 01:30 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 24 January 2011 - 07:53 AM

Posted 24 January 2011 - 08:08 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 January 2011 - 10:42 AM
Ponudba se mi zdi velika, imajo pa dva sistema. Na dolgem pultu se vrtijo krožnički različnih barv (zelena, modra, rumena, rdeča) in vsaka barva je svoja cena. Zelen kronik je recimo 1,8€, rdeč pa okrog 3€ se mi zdi. To pa ne pomeni, da so na voljo samo 4 različni sušiji (pač kolikor je barv) ampak jih je malo morje. Ti potem jemlješ kar želiš, na koncu pa ti seštejejo krožnike in to je to. Lahko pa naročiš tudi jedi po želji, ki jih ni na krožničkih. Raznorazni sušiji, tempure, losos in tuna stejki, juhe, jedi s piščancem in govedino, sladice (5 vrst)...
Na voljo pa je tudi takeaway, ki stane od 5-9€, odvisno kaj vzameš.
Jaz sem jedla suši z lososom, avokadom in camembertom, tempuro, redkvico, kumarco, z brancinom, potem z jajčno omleto, neke sojine žepke itd. Vse je bilo izredno okusno, na koncu pa sem probala še sladico in sicer neke hecne mehke žvečljive riževe kocke, prelite s sladkim rdečim fižolom. Za ziheh lahko rečem, da te sladice ne bi več jedla, je pa fajn da sem jo poskusila, ker je nenavadnega okusa.
Skratka, s kolegico sva za vse to skupaj s pijačo plačali 22€ in odšli ven ful siti. Sigurno grem še tja jest.
Tko da res priporočam!!
Posted 24 January 2011 - 10:46 AM

Posted 24 January 2011 - 10:48 AM
Posted 24 January 2011 - 11:02 AM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 24 January 2011 - 11:19 AM
Jaz imam vprašanje za vse, ki se zadržujete v LJ. Ta teden grem s kolegicami službeno v LJ in bomo tam tudi imele kosilo. Zdaj pa me zanima, če ima kdo od vas kakšen predlog. Ker gremo z avtom je nujno tudi parkirišče. Bomo pa najprej imele avto na gospodarskem razstavišču, potem pa bomo šle še do BTC-ja. Če je kakšna dobra restavracija blizu teh dveh destinacij, se priporočam za predloge. Hvala

V City Parku imaš Al Capone, če si zaželite italijanskih jedi, je neka tajska restavracija tam, imate tudi mehiško, kitajsko. V samem BTCju je pri tržnici Kratchowill, pri Zari pa argentinska.
Posted 24 January 2011 - 12:08 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 24 January 2011 - 12:13 PM

Posted 24 January 2011 - 12:22 PM
Posted 24 January 2011 - 12:39 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 January 2011 - 12:56 PM
Posted 24 January 2011 - 02:39 PM
Jaz imam vprašanje za vse, ki se zadržujete v LJ. Ta teden grem s kolegicami službeno v LJ in bomo tam tudi imele kosilo. Zdaj pa me zanima, če ima kdo od vas kakšen predlog. Ker gremo z avtom je nujno tudi parkirišče. Bomo pa najprej imele avto na gospodarskem razstavišču, potem pa bomo šle še do BTC-ja. Če je kakšna dobra restavracija blizu teh dveh destinacij, se priporočam za predloge. Hvala

Bellini, v CP imaš gor v nadstropju full restavracij. Moj frend skos hodi v tajsko. Je kar aklih, tko da ne more bit zanič. Pejd poskusit, pa poročaj, kako je bilo.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 January 2011 - 02:46 PM
Bellini, v CP imaš gor v nadstropju full restavracij. Moj frend skos hodi v tajsko. Je kar aklih, tko da ne more bit zanič. Pejd poskusit, pa poročaj, kako je bilo.
Jaz še nikoli nisem jedla tajske hrane. A to je bolj kot ne pekoča hrana, ali imam spet kak predsodek preveč? Sama namreč ne maram pikantne hrane.
Aja zdaj je po novem še Tunel prišel v izbor. Vsaj tak kolegice navijajo. Kolikor se spomnim imajo tam neko malo parkirišče, če je pa prosto med tednom pa žal ne vem.
Posted 24 January 2011 - 02:51 PM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 24 January 2011 - 02:55 PM

Posted 24 January 2011 - 05:55 PM
Jaz še nikoli nisem jedla tajske hrane. A to je bolj kot ne pekoča hrana, ali imam spet kak predsodek preveč? Sama namreč ne maram pikantne hrane.
Aja zdaj je po novem še Tunel prišel v izbor. Vsaj tak kolegice navijajo. Kolikor se spomnim imajo tam neko malo parkirišče, če je pa prosto med tednom pa žal ne vem.
Uh, Tunel je OK, samo je malo težje dostopen, pa odročen, če si rekla BTC ali pa Gospodarec. Definitivno raje BTC, tam imaš več izbire, Al Capone je solidna, pa neka sorodna zadeva, ki je v BOF stavbi nasproti Koloseja, mislim, da je isti lastnik kot od Al Capone, zelo dobre pice, solate, itd.
Pred Tunelom je nekaj parkirnih, 10 ali nekaj takega. V glavnem - malo.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 January 2011 - 01:18 PM

Pred Tunelom težko dobiš parking!
Posted 25 January 2011 - 01:24 PM
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users