Jump to content

Photo

America's next top model

• Please log in to reply
1856 replies to this topic

#1181 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 26 March 2009 - 08:36 PM

QUOTE(sahara @ 26. 3. 2009 - 20:28) View Post

pogledala. omg, celia je res prasica!!!jz bi jo razbila majkemi! pa grdaje. res, prov grda mi je ratala.

Se miljonkrat podpišem pod tole. Ta ni normalna, garanirano blink.gif .

Men je pa Allison ful lušna z temi blond lasmi, všeč so mi še London in Fo, pa še črnka, katere ime si ne morem zapomnit. Tista, ki je mogla še enkrat frizuro dat naredit.
  • 0

#1182 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 27 March 2009 - 07:15 AM

alien face smile.gif

Ma ja, celia mi je bla skor všeč, zdej pa nič več. Mislm - kdo misli da je? Ne bi rekla, če bi bla una med zadnjima dvema, ampak je IMELA NAJBOLJŠO FOTKO! Prav privoščim ji!
  • 0

#1183 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 27 March 2009 - 01:58 PM

Se strinjam z vsem napisanim o Celii. rolleyes.gif

Goddes, meni so tudi te najboljše. Tista je Teyona. Nekaj takega no. Meni je fajn. Simpatična. Pa London in seveda Fo, kot si že napisala. smile.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1184 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 27 March 2009 - 02:32 PM

Teyona ja. Sam men ma še vedno čudno frizuro.

QUOTE(Ancka Pomarancka @ 27. 3. 2009 - 7:15) View Post

alien face smile.gif

Se ne bi mogla bolj strinjat sleep.gif
  • 0

#1185 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 04:15 PM

Ma jz mam pa Tahlie poln k. Non stop samo jamranje in nevemkaj, ma pa pejt vn če ti kej ni prav. Zdej ta tedn ji je mal ego napumpal zard fotke, naslednji teden bo pa spet ista zgodba.
  • 0

#1186 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 28 March 2009 - 07:31 PM

Se podpišem. Čist cel cajt samo nerga, meni že preseda. Odloč se že, kaj bi rada, jezus no. Se pa strinjam, da Celia ne bi rabila neki govort, sploh ne vem, brigej se za svojo rit, če ostalim kej ne paše, bodo že same povedale.
Sem pa opazila, da ma Celia mal čudne oči... hmm.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1187 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 28 March 2009 - 07:47 PM

podpis pod eve.
  • 0

#1188 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 28 March 2009 - 09:40 PM

Jz sm tud mnenja, da bi Celia mogla bit tih. Dobr, lahko d je tist rekla zaradi fovšije oz. preprosto zato, da bi jo porinla v drek, ampak po drugi strani pa...morm rečt, da jo kr mal razumem. Razumem jo s tega stališča, da si nekdo tako svinjsko zelo želi tega, nekdo drug se pa zraven tko obnaša, da se dobesedno dela norca iz življenjskih želja drugih. Razumem, da take stvari lahko človeka ful zažrejo.
Če me kdo razume...
  • 0

#1189 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 30 March 2009 - 10:36 PM

^^Ja jz sem istega mnenja kot ti. Pomojebo tole ful slabo za Celio. Samo una Thalia bi pa tud lahko nehala skoz jokat in stokat, ko ji ne gre in i šla potem kr dam, ko jo pa pohvalijo se pa vse okrog obrne. Naj se že odloči enkrat. Pa ona je meni drugače tko grda v obraz, postavo ma daleč od manekenske, res ne vem, kaj sploh dela tam.
  • 0

#1190 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 30 March 2009 - 11:00 PM

Ja meni tudi ni jasno kaj dela tam, ker res ni model material, pa ne zaradi brazgotin, temveč dejansko zaradi postave in face. Mam filing, da jo je Tyra itak sprejela le iz usmiljenja in zato, da bi izpadla oh in ah dobrega srca.
  • 0

#1191 jemina

jemina

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 581 posts

Posted 01 April 2009 - 04:41 PM

Ja meni se itak zdi, da Tyra vedno sprejme neke take samo za to, da je kao ful dobra pa oh in sploh. Ma sj če bi imela normalno postavo nč ne rečem, samo Thalia je dejansko čiz preveč močna, da bi bla model. Sicer bo pa pomoje itak kmalu odletela no.
  • 0

#1192 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 02 April 2009 - 07:53 AM

Eto, 6. epizoda je že tukej. biggrin.gif

klik
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#1193 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 02 April 2009 - 01:09 PM

Mah moje mnenje je da je Tahlia ful neprepričana sama vase, za kar pač lahko krivi to grozno nesrečo in brazgotine. Pomoje je grozljivo odraščat s tem.
Podpiram Tyro, da v tekmovanje jemlje tudi "plus size models", samo Tahlia je pa res nekje bolj "normal sized", bi se morala ipak malo zredit za plus kategorijo, shujšat do mer ostalih tekmovalk pa pomoje ne bi zmogla, niti ne bi bilo zdravo zanjo. N
e vem, blesavo se mi zdi da jelmljejo ena taka dekleta not, ki lahko v najboljšem slučaju po tekmovanju delajo kot obični fotomodeli. Najpogosteje pa itak sam "judging panel" začne stokat da katera od teh punc nima prave konstitucije, ali pa da so premajhne - ja koji K jih potem jemljete not, pričakujete da bodo iznenada zrasle za 10cm, pa čisto spremenile svojo postavo in obraz blink.gif .

Dobro, Tahlia bo itak izpadla ker je nima nekega silnega potenciala (na dober dan tudi Micki iz kmetije lahko uspe solidna fotka rolleyes.gif), sploh pa v živo deluje kot neka slaščičarka.

Glede izgleda in potenciala mi je še najbolj všeč Celia, njen "izpad" je pa pomoje bolj posledica tega da se je prevzela (sploh so v tistem tedno še imeli lekcijo, kako morajo vedno izstopati iz povprečja in pa kazat čimveč svoje osebnosti laugh.gif, očitno je pač to dojela po svoje), ali pa da se pač pusti sprovocirat folku okoli sebe. Ostale so pa itak samo kimale zraven nje, pol ko je pa Celia zinila svoje so se pa križale v ozadju.

Sandra mi je še vedno najbolj antipatična, pa ta njena slika je bila za v MOBA muzej. bruh.gif "Angel" my ass.

Tiyona mi je zelo uredu. Samo ne pozira dobro.

Allison in tista druga črnka tudi ne znata kaj preveč pozirat, samo imata en tak obraz da je že skoraj vsaka fotka nekaj posebnega sama po sebi.

London mi je in ni všeč, ta teden mi denimo ni bila sploh, prejšnji mi je bila dobra tekom samega shootinga, n+končna slika mi pa spet ni bila všeč.

Fo prej niti opazila nisem, mi ful ne izstopa. Ta teden je imela dobro fotko.
Podobno bi rekla za Natalie, ki je sicer zelo lepa, samo ima povprečne slike.

V naslednjem tednu bi najraje izločila Tahlio, pa London, ker je ta teden res zgrešila s sliko. Sandre na srečo ni več.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1194 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 02 April 2009 - 01:24 PM

Se strinjam s tem, da bi lahko boljše izbirali. Meni večina punc v vsaki sezoni ne zgleda kot modeli.

Meni je pa trenutno najbolj všeč Allison. smile.gif Druge so brezvezne.

Glede Tahlie pa... pač je bila obupana in si je želela domov. Pač je bila na začetku bolj slaba in je taka, da jo to hitro potre. Pol ko so jo pohvalli, itak da je bila vesela in je dobila voljo. rolleyes.gif Seveda zmagala itak ne bo.

• 0

#1195 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 02 April 2009 - 06:35 PM

Meni je še vedno najbolj všeč Fo.
IPB Image

Glede zadnje epizode. Mi je všeč, da sta se Celia in Thalia v miru pogovorili in da ni bilo nepotrebnih scen.

• 0

#1196 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 02 April 2009 - 06:37 PM

Fo je najlepša, se strinjam. nism pa še gledala zadnjega dela...grem zj gledat...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1197 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 02 April 2009 - 10:51 PM

Fo je kr fajna ja. Pa London mi je tud še vedno všeč. Mogoče edino bolj malo osebnosti pokaže. No, bomo vidli kako bo naprej. wink.gif
IPB Image

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1198 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 April 2009 - 12:08 AM

O jebote, lih najgršo sliko ever si mi morala nalimat. laugh.gif

bruh.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1199 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 03 April 2009 - 06:11 AM

sploh ni res....
meni je Allison kot en zajec, katerega so osvetlili z reflektorjem:
IPB Image

Celia kot ena amiševka s kolom v riti (matr sem našla prispodobo laugh.gif )
IPB Image

Natalie mi pa ni všeč...ne vem, ali zaradi obrvi ali kaj.... Sandrina slika ta teden je bila res obupna. Zaenkrat je moja favoritka Fo.
  • 0

#1200 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 03 April 2009 - 09:27 AM

Jaa, jst sm se tok nasmejala uni sandrini sliki hahaha kok mi je bla smešna laugh.gif laugh.gif Sam sej razumem da pač niso hotl še ene slike iz profila, vse ostale so ble pa za en k* laugh.gif
Smeeh biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users