Mah moje mnenje je da je Tahlia ful neprepričana sama vase, za kar pač lahko krivi to grozno nesrečo in brazgotine. Pomoje je grozljivo odraščat s tem.
Podpiram Tyro, da v tekmovanje jemlje tudi "plus size models", samo Tahlia je pa res nekje bolj "normal sized", bi se morala ipak malo zredit za plus kategorijo, shujšat do mer ostalih tekmovalk pa pomoje ne bi zmogla, niti ne bi bilo zdravo zanjo. N
e vem, blesavo se mi zdi da jelmljejo ena taka dekleta not, ki lahko v najboljšem slučaju po tekmovanju delajo kot obični fotomodeli. Najpogosteje pa itak sam "judging panel" začne stokat da katera od teh punc nima prave konstitucije, ali pa da so premajhne - ja koji K jih potem jemljete not, pričakujete da bodo iznenada zrasle za 10cm, pa čisto spremenile svojo postavo in obraz

.
Dobro, Tahlia bo itak izpadla ker je nima nekega silnega potenciala (na dober dan tudi Micki iz kmetije lahko uspe solidna fotka

), sploh pa v živo deluje kot neka slaščičarka.
Glede izgleda in potenciala mi je še najbolj všeč Celia, njen "izpad" je pa pomoje bolj posledica tega da se je prevzela (sploh so v tistem tedno še imeli lekcijo, kako morajo vedno izstopati iz povprečja in pa kazat čimveč svoje osebnosti

, očitno je pač to dojela po svoje), ali pa da se pač pusti sprovocirat folku okoli sebe. Ostale so pa itak samo kimale zraven nje, pol ko je pa Celia zinila svoje so se pa križale v ozadju.
Sandra mi je še vedno najbolj antipatična, pa ta njena slika je bila za v MOBA muzej.

"Angel" my ass.
Tiyona mi je zelo uredu. Samo ne pozira dobro.
Allison in tista druga črnka tudi ne znata kaj preveč pozirat, samo imata en tak obraz da je že skoraj vsaka fotka nekaj posebnega sama po sebi.
London mi je in ni všeč, ta teden mi denimo ni bila sploh, prejšnji mi je bila dobra tekom samega shootinga, n+končna slika mi pa spet ni bila všeč.
Fo prej niti opazila nisem, mi ful ne izstopa. Ta teden je imela dobro fotko.
Podobno bi rekla za Natalie, ki je sicer zelo lepa, samo ima povprečne slike.
V naslednjem tednu bi najraje izločila Tahlio, pa London, ker je ta teden res zgrešila s sliko. Sandre na srečo ni več.