Posted 09 January 2009 - 11:13 AM
Včeraj.
Sem šla k fantu spat, ura je bila tam približno 10 in pol. Šla sem na šestko, ampak žal je naneslo tako, da:
a) na šestki ni pisalo, da gre v garažo
b ) sem jaz trapasta, kar sicer v splošnem drži, tako da se vedno bolj nagibam k tej možnosti.
In kar je bilo še lepše, ker sem imela sabo slučajno knjigo od japonščine, nisem počela tega, kar ponavadi počnem na avtobusu (gledala skozi okno), ampak sem pridno buljila v knjigo in poslušala dva za mano, ki sta imela globoke filozofske debate o ironiji življenja in tako naprej. In ko sem na neki točki mojega popotovanja izvolila dvignit glavo, sem ugotovila, da nimam pojma, kje bus vozi. Misterij mi je bil hitro razjasnjen, ko sem na naslednji postaji zagledala stavbo od LPP. Obupano sem se izkrcala in klicala fanta, ki je ugotovil, da bo še najbolje, da me pride iskat, kar je tudi storil.
Olepševalna okoliščina je še to, da nisem imela obutih škornjev, ker se mi jih ni dalo očistit, ampak samo supergice (nič kej tople), poleg tega nisem mela šala in rokavic, ker se mi spet ni dalo se oblačit, in sem potem čakala ene pol ure sredi noči na ledenem mrazu in se jezila nad lastnim idiotizmom.
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.