Jump to content

Photo

piercing

• Please log in to reply
3040 replies to this topic

#1181 Jeannette

Jeannette

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1241 posts

Posted 29 June 2006 - 04:30 PM

ja metalgirl slikce od pirsa, ko bo narejen
  • 0
500-krat ti lahko povem....

#1182 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts
  • Interests:muska

Posted 29 June 2006 - 07:02 PM

QUOTE(*Tia*)
am..jst bi tut to mela.. biggrin.gif ..sam jst nebi mela palčke..ampak špičko?..a je to kje kaka slikca? ermm.gif

jo ne, kle od useh unackou najbl buli,js se po enmu letu nism mogla cist dobr spat na desni strani, pa sm pol kr uba vn dala. Beda.
  • 0

#1183 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 29 June 2006 - 07:54 PM

IPB Image
mater, ji paše. Aaaaa.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1184 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 29 June 2006 - 07:57 PM

uu sexy 8)
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

• Guests

Posted 29 June 2006 - 08:09 PM

Men se pa zdi čudno. evil.gif
  • 0

#1186 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 June 2006 - 08:21 PM

Tole je pa živo strašilo... No, thank you... Se mi zdi, da ti monro piercing ful povdari obliko obraza (ličnice, jamice), ter ustnice, ker je pač blizu njih, tako da moraš imet klasično lep - pravilen obraz, tale ga pa za moje pojme nima.
p.s.: S strašilom nisem mislila punce ampak piercing, ker mi srebrni monro piercingi ful niso všeč. Črni ja, svetleči ne. Pa preveč povdari usta.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1187 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 29 June 2006 - 09:31 PM

oje a ste nore? ka če je to ona bemti
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1188 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 29 June 2006 - 09:39 PM

QUOTE(cvetkolinka)

mater, ji paše. Aaaaa.

Paše tisti babi na sliki.
p.s.: slika je potegnjena iz exita.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#1189 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 29 June 2006 - 10:21 PM

QUOTE(crna)
Tole je pa živo strašilo... No, thank you... Se mi zdi, da ti monro piercing ful povdari obliko obraza (ličnice, jamice), ter ustnice, ker je pač blizu njih, tako da moraš imet klasično lep - pravilen obraz, tale ga pa za moje pojme nima.
p.s.: S strašilom nisem mislila punce ampak piercing, ker mi srebrni monro piercingi ful niso všeč. Črni ja, svetleči ne. Pa preveč povdari usta.

se strinjam, tej punci ne paše ta pirs, mogoče bi malo bolje zgledalo, če ne bi bil tak očiten
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#1190 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 30 June 2006 - 08:19 AM

Ni najhujše, ampak bi lahko zgledalo boljše.
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#1191 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 30 June 2006 - 11:18 AM

Aaah. Men je pa všeč! biggrin.gif Fino mi je, ker je tako nizko, čist blizu ustnic, ne pa ko majo ene tk hecno visoko nareto, to mi zgleda res hecno. Tako bi ga mela jst, če bi mi pasal. Najbrž da nebi.. gremm probat: )

In sem šla:) ..
tukaj so rezultati. smile.gif
IPB Image IPB Image
ne paše mi. Probala sm tud v nost, pa pod ustnico. to bi še šlo. sam me skrbi da se pol lupčkat ne morš normalno, če ga maš tk čist pod ustnico, tk ko bi jst mela:) Ma ka pa vem. Mam še cajt, se nikamor ne mudi, grem čekirat za kakimi čednimi tatujčki:)
(pa mislim da se mi ena pegica dela oz. se mi je nardila, nad zgorno žnablo. Čist. Upam da je pegica, pora zihr ni, jao sam da ne bo kak hudobn mozolj ratu:)
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1192 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 30 June 2006 - 04:04 PM

waaaaa fuuul ti paše...no jest sm šla pa dans si ga dat u popek...pa mi je dala un uhan not k je za uho ermm.gif pa mislm d bom mogla it še enkrt luknat za večo luknco...sam baje de sa z alkoholom povečat....mate še kak predlog? aja fotke pa pridejo soon tongue.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#1193 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 30 June 2006 - 04:05 PM

cvetkolinka zelo ti paše.
za lupčanje pa se ti ni treba bat- se navadiš
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#1194 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 30 June 2006 - 05:56 PM

Ah bejž no bejž no biggrin.gif.. IPB Image
no, fajn da pa ne zgleda sfaljeno. Zaenkrat se mi zdi kak tatujčič bolj diskretn, tkda vsak dan za kake pol urce buljim v svojga saanjskega, si ga bom sprintala in nalepla nad postlo biggrin.gif
Metal girl, kaaaj? Mislim, še nism mela uhana v popku, sam, a ni to mal fejst hecn da ti da običn medicinski uhan v popek? Za uhoo v popek? Marička, a ne da kr tapravga? Kam si pa šla? Pa to z alkoholom, večja luknca? Kaaaj? biggrin.gif mislim, bv da se razburjam, ko itak nimam izkušenj, sam anyway:)
  • 0

#1195 powerpuff

powerpuff

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 323 posts

Posted 30 June 2006 - 06:36 PM

ene majo tega res prevec zgori, ampk cvetkolina, teb pa res fuuuuul pase blink.gif a to mas navadno bunkico la kej druzga, k zgleda bl taka "potlacena", bl ploscena, mn 3d? tazga bi tkoj mela! Kok si pa dala, kam si sla? Pa...ce ga mam na desni strani u nosu..a bi mi bl pasal na levi cist mal pod al cist mau nad ustnco? rolleyes.gif
fala, ce se keri da razmislat wink.gif
  • 0

#1196 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27442 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 30 June 2006 - 07:21 PM

Cvetka: Mater ti se ne zavedaš kko ti paše .. resno .. AJM IN LAAAAAAAAAAV !! blink.gif :love5:
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1197 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85968 posts

Posted 30 June 2006 - 07:23 PM

Pa saj si ni dala pierca delat, samo probala je (z nalepko verjetno). blink.gif biggrin.gif
In ja, Cvetka, paše ti ful. wink.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 30 June 2006 - 07:41 PM

QUOTE(metal*girl)
waaaaa fuuul ti paše...no jest sm šla pa dans si ga dat u popek...pa mi je dala un uhan not k je za uho ermm.gif pa mislm d bom mogla it še enkrt luknat za večo luknco...sam baje de sa z alkoholom povečat....mate še kak predlog? aja fotke pa pridejo soon tongue.gif

Kak ti je dala uhan not ki je za uho????
Nea kapiram.Kaj ti je z iglo delala al z pištolco??
Pa jaz si na tvojem mestu nebi nič z alkoholom povečavala.POŠLJI SLIKICE ČIM PREJ!!!
  • 0

#1199 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts

Posted 30 June 2006 - 07:47 PM

ma ja z pištolo mi je...sploh ni ful bolel..pa unga maliga medicinskega mi je dala ermm.gif zj pa nwm kak nej povečam :/
  • 0

#1200 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts

Posted 30 June 2006 - 07:52 PM

Hehe, ja, itak. A pol mi paše? biggrin.gif ;) kura. biggrin.gif našla sm neki fotk ood ene šugabejbike, ko ma takle monroe pirs. Za powerpuff. Ma tud uhanček v nosu, in na drugi strani še tale m. pirs. Njej totaaaalno paše.
Mene poleg lupčkanja skrbi še kk kej tole poškoduje zobno sklenino in pa brazgotinica, ki ostane po tem ko si ga odstraniš. Ma, bomo vidli. Pri men se še vse zgodi v trenutku. Bom enkrat v lj, pa mimogrede skočla v cult po en monroe pirs, pol bom pa dala mir:D
kuk pa kej tole pride? Kake 10, 15k, več? No, sej:) Bom čekirala cenik takrat, ko me bojo nogice tja ponesle:)
evo, tle so une fotke:
IPB Image IPB Image IPB Image IPB Image
seveda, jst bi mela dvakrat manjšga, tak ko je na fotki. Nevem, če sploh majo take, vse slikce ko sm jih vidla do zdej so ble neke bol vlke bunkice. Na mojih dveh fotkah mam popnjen tak mali kristalček. Tak bi mela pirs, ja. okej. biggrin.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users