piercing
Posted 29 June 2006 - 04:30 PM
Posted 29 June 2006 - 07:02 PM

jo ne, kle od useh unackou najbl buli,js se po enmu letu nism mogla cist dobr spat na desni strani, pa sm pol kr uba vn dala. Beda.
Posted 29 June 2006 - 07:54 PM
.jpg)
mater, ji paše. Aaaaa.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 29 June 2006 - 07:57 PM

There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Posted 29 June 2006 - 08:09 PM

Posted 29 June 2006 - 08:21 PM
p.s.: S strašilom nisem mislila punce ampak piercing, ker mi srebrni monro piercingi ful niso všeč. Črni ja, svetleči ne. Pa preveč povdari usta.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 June 2006 - 09:31 PM
Posted 29 June 2006 - 09:39 PM
mater, ji paše. Aaaaa.
Paše tisti babi na sliki.
p.s.: slika je potegnjena iz exita.
I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 29 June 2006 - 10:21 PM
p.s.: S strašilom nisem mislila punce ampak piercing, ker mi srebrni monro piercingi ful niso všeč. Črni ja, svetleči ne. Pa preveč povdari usta.
se strinjam, tej punci ne paše ta pirs, mogoče bi malo bolje zgledalo, če ne bi bil tak očiten
Posted 30 June 2006 - 08:19 AM
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 30 June 2006 - 11:18 AM

In sem šla:) ..
tukaj so rezultati.

ne paše mi. Probala sm tud v nost, pa pod ustnico. to bi še šlo. sam me skrbi da se pol lupčkat ne morš normalno, če ga maš tk čist pod ustnico, tk ko bi jst mela:) Ma ka pa vem. Mam še cajt, se nikamor ne mudi, grem čekirat za kakimi čednimi tatujčki:)
(pa mislim da se mi ena pegica dela oz. se mi je nardila, nad zgorno žnablo. Čist. Upam da je pegica, pora zihr ni, jao sam da ne bo kak hudobn mozolj ratu:)
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 30 June 2006 - 04:04 PM

Posted 30 June 2006 - 04:05 PM
za lupčanje pa se ti ni treba bat- se navadiš
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 30 June 2006 - 05:56 PM

no, fajn da pa ne zgleda sfaljeno. Zaenkrat se mi zdi kak tatujčič bolj diskretn, tkda vsak dan za kake pol urce buljim v svojga saanjskega, si ga bom sprintala in nalepla nad postlo

Metal girl, kaaaj? Mislim, še nism mela uhana v popku, sam, a ni to mal fejst hecn da ti da običn medicinski uhan v popek? Za uhoo v popek? Marička, a ne da kr tapravga? Kam si pa šla? Pa to z alkoholom, večja luknca? Kaaaj?

Posted 30 June 2006 - 06:36 PM

fala, ce se keri da razmislat

Posted 30 June 2006 - 07:21 PM

Pablo Picasso
Posted 30 June 2006 - 07:23 PM

In ja, Cvetka, paše ti ful.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 June 2006 - 07:41 PM

Kak ti je dala uhan not ki je za uho????
Nea kapiram.Kaj ti je z iglo delala al z pištolco??
Pa jaz si na tvojem mestu nebi nič z alkoholom povečavala.POŠLJI SLIKICE ČIM PREJ!!!
Posted 30 June 2006 - 07:47 PM

Posted 30 June 2006 - 07:52 PM

Mene poleg lupčkanja skrbi še kk kej tole poškoduje zobno sklenino in pa brazgotinica, ki ostane po tem ko si ga odstraniš. Ma, bomo vidli. Pri men se še vse zgodi v trenutku. Bom enkrat v lj, pa mimogrede skočla v cult po en monroe pirs, pol bom pa dala mir:D
kuk pa kej tole pride? Kake 10, 15k, več? No, sej:) Bom čekirala cenik takrat, ko me bojo nogice tja ponesle:)
evo, tle so une fotke:

seveda, jst bi mela dvakrat manjšga, tak ko je na fotki. Nevem, če sploh majo take, vse slikce ko sm jih vidla do zdej so ble neke bol vlke bunkice. Na mojih dveh fotkah mam popnjen tak mali kristalček. Tak bi mela pirs, ja. okej.

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users