Jump to content

Photo

EMA

• Please log in to reply
1851 replies to this topic

#1181 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 12 November 2011 - 03:21 AM

Podpis. Meni je vedno smešno, kako Tina soli pamet enim, ki mi bolje od nje pojejo laugh.gif . Pa njen stil je tudi mim pihnjen.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1182 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 12 November 2011 - 10:26 AM

QUOTE(Kinky @ 11. 11. 2011 - 20:08) View Post

Mogoče sem pa razvajena, ker sem pogledala kar nekaj sezon American Idola, in sem navajena, da je vse tip top. Od žirije pričakujem, da je poštena in odkrita, ostra a ne nesramna, predvsem pa pričakujem kakšne pametne nasvete.

Ja. Pri AI so znali nekako uravnovesiti negativne in pozitivne kritike, tukaj se pa večkrat zgodi, da tekmovalca tako skritizirajo, da se samo čudno nasmiha in potem ves poklapan odide z odra... Se mi zdi, da je kar malo neprijetno potem ozračje.

Maja Keuc se mi zdi zoprna, misli, da ji čisto vsaka pesem paše.
  • 0

#1183 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 November 2011 - 10:58 AM

A se je vam tut zdel, da je Darja ful čudno pela tisto pesem od Whitney, ful mi ni blo všeč. Sem mela občutek, da se je ful matrala. Pa MAja je zafušala besedilo na začetku.

• 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1184 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 November 2011 - 11:33 AM

Ja, obe sta bili obupni, Maja bolj kot Darija. In res je, Maja je 'zafušala'. huh.gif

QUOTE(Limona @ 12. 11. 2011 - 10:26) View Post

Ja. Pri AI so znali nekako uravnovesiti negativne in pozitivne kritike, tukaj se pa večkrat zgodi, da tekmovalca tako skritizirajo, da se samo čudno nasmiha in potem ves poklapan odide z odra... Se mi zdi, da je kar malo neprijetno potem ozračje.

Tudi to je res. Še Slakonja ima včasih takšno faco huh.gif ko komentirajo.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

• Guests

Posted 12 November 2011 - 03:34 PM

Tudi jaz si ogledam to našo oddajo ob nedeljah zvečer, ker mi je všeč. Všeč mi je celotna oddaja in takih oddaj z mladino rabimo čim več. Mišo Molk pa njen strokovni kader pa naj kar lepo pospravijo v muzej.
Je res, da se vedno pri oddajah pač najdejo ljudje, ki ti ali grejo na živce ali pa so ti simpatični. Jaz sem z žirijo v tem primeru načeloma kar zadovoljen. Raay je pač Raay ampak pomembnega ga dela to, da ima že ogromno kilometrov glasbe in izkušenj za sabo. To je pač velik plus. Darja Švajger je zelo dobra pevka samo mislim, da je njo že čas povozil. Drugače kot mentorica na akademiji mi deluje zelo všečno. Tina Marinšek mi ima malo preveč prepotenten odnos. Saj ima lep glas ampak taka dobra pevka pa spet ni za katero se ima. Poleg tega pa ne razumem tiste Mad Max frizure na njej. Ne gre njenemu žanru zravn. Saj pa Tabu ne igrajo AnarhoPunk glasbe temveč pop. Punca bi lahko bila zelo lepa, če bi si lase porihtala. Jonas je Jonas. Meni osebno mi je že od nekdaj šel na živce bolj ali manj. Nikoli ni pokazal svojega pristnega obraza oz. pristnega nasmeha. Tega pri ljudeh zelo ne maram. Vse umetne mimike. Je pa res, da je legenda in tukaj se prav vidi, da stresa take poučne iz rokava tem mladim. Respect.
Od nastopajočih so mi v ožjem izboru Eva In Nika Prusnik(to je to!), Manuela Brečko(mala je kot mlajša sestra nemške manekenke Julie Siegel), Flora Ema Lotrič(zelo simpatična ampak mora še ogromno delat na samozavesti) pa, da ne bom zapostavil naše Prekmurke Nike Zorjan, čeprav mi mala deluje preveč samovšečno in bahato z prijazno krinko. Jo pa moram zelo pohvalit glede njenega vokala kljub temu, da to na Eurosongu več ne vžge.
Klemen Slakonja je pa itak razred zase. Vedno ga rad gledam:)
  • 0

#1186 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 November 2011 - 04:43 PM

QUOTE(Oakland Raider @ 12. 11. 2011 - 15:34) View Post

Raay je pač Raay ampak pomembnega ga dela to, da ima že ogromno kilometrov glasbe in izkušenj za sabo. To je pač velik plus.

Se strinjam - dejansko ima veliko kilometrine in izkušenj, je dober producent, in zna narediti 'hit', četudi ne najbolj po mojem okusu, ampak ima znanje. Odobravam, da je komentator.

Tudi Darja mi je všeč, strokovno poda mnenje, ostala 2 pa ne vem kaj poleg delata. Sicer mene ne moti Tinina frizura biggrin.gif , ampak njena mlačnost, neodločenost. Zakaj je sploh v komisiji? Jaz bi raje, da je kakšen pedagog, mogoče - predlog - učitelj solo petja? Ali pa kdo, ki ima z ESC veliko izkušnenj, na misel mi zdaj pridejo recimo Mojca Mavec, Andrea Effe, v končni fazi Miša Molk, Aleš Maatko, itd. Ljudje, ki vedo kako je na ESCju (no, Darija ima tukaj 2 plusa, ker nas je 2 krat zastopala). Tina je očitno tam za lepo videt in da molze honorar.

Jonas pa niti smešen ni; osebno nimam nič proti njemu, ampak ne vidim pa dodane vrednosti temu, da zaseda četrti komentatorski stolček. Tudi konstruktivne kritike ne zna podajati. Ali Jonas in Tina sploh gledata ESC? Me res zanima, ja.

V teoriji je preprosto: če ena stvar ni dobra povej ZAKAJ ni dobra, in predvsem KAKO bi se jo dalo izboljšati.

Zelo so mi všeč: Slakonja, Švajger, Raay in od tekmovalcev Flora Ema Lotrič, Eva Boto, Manuela Brečko. Dvojčici sta mi avšasti, ampak zna to biti plus na ESCju.

Ker poslati nekoga kot je Flora Ema, brez samozavesti in kilometrine, bi znalo biti slabo. Ko je Maja Keuc lani stala pred tisoč ljudmi na odru, je imela že veliko izkušenj, in na koncu se je to poznalo.

Bomo videli, upajmo na najboljše. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#1187 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27677 posts

Posted 12 November 2011 - 06:34 PM

QUOTE(Kinky @ 12. 11. 2011 - 11:33) View Post

Ja, obe sta bili obupni, Maja bolj kot Darija. In res je, Maja je 'zafušala'. huh.gif
Tudi to je res. Še Slakonja ima včasih takšno faco huh.gif ko komentirajo.

QUOTE(Kinky @ 12. 11. 2011 - 16:43) View Post

Sicer mene ne moti Tinina frizura biggrin.gif , ampak njena mlačnost, neodločenost.

Jonas pa niti smešen ni; osebno nimam nič proti njemu, ampak ne vidim pa dodane vrednosti temu, da zaseda četrti komentatorski stolček.

Zelo so mi všeč: Slakonja, Švajger, Raay in od tekmovalcev Flora Ema Lotrič, Eva Boto, Manuela Brečko. Dvojčici sta mi avšasti, ampak zna to biti plus na ESCju.

Ker poslati nekoga kot je Flora Ema, brez samozavesti in kilometrine, bi znalo biti slabo.

Meni je Tinin videz vsec (mi ni bistveno ali pase k temu, kar poje ali ne), prej je bila prevec plain za moj okus. Mi pa kot komentatorka iz ze omenjenih razlogov ni najbolj pri srcu. In tudi jaz v Jonasu ne vidim dodane vrednosti, ceprav mi ni nadlezen (prej vsecen, ze od nekdaj), ampak ja, npr. Effe bi bil dosti bolj na mestu.

Zadnjic se je tudi meni celjust skotalila po tleh, ko je Raay izjavil "lajkam te kot osebo". O.o Se strinjam glede tega, kar je OR napisal, ceprav Raaya tezko gledam in mi njegovo delo ni blizu.

Manuela me spominja na naso Reo. : ) Vsec.

Flori Emi res manjka samozavesti in kilometrine, ne izpade mi dobro.

Boto vsec.

Dvojcici sta mi bili ob prvem gledanju zelo vsec, ob drugem sta izpadli malo avsasto, ja; ce gre za avsarijo za show, naj bo, ce jima je/bo stopilo (prevec) v glavo sta zame izgubljeni.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1188 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 November 2011 - 07:16 PM

Kinky, a Švajgerca je Darija? Nisem vedla.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1189 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 12 November 2011 - 07:18 PM

Darja je
  • 0

#1190 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 November 2011 - 09:50 PM

http://www.youtube.c...feature=related

FAK. Katastrofa je ta ženska, kako je oblečena no ohmy.gif. Lady gaga wannabe, pa še šunkaste nogice ima za ta body??? rolleyes.gif

http://www.youtube.c...feature=related

Pa ta ohmy.gif.
Kje je stilistka noooo cry.gif ? Pa kaj z nogo dela laugh.gif .
  • 0
Viens, reste ici!

#1191 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 12 November 2011 - 11:37 PM

QUOTE(Dragica @ 12. 11. 2011 - 19:16) View Post

Kinky, a Švajgerca je Darija? Nisem vedla.

Pardon. smile.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 November 2011 - 12:27 AM

Moji favoriti:
Manuela Brečko: ona mi je zelo simpatična kot oseba, lušna je, "pašejo" ji poskočne pesmi, s katerimi bi se dalo izstopati. Samo stil mora še mal izoblikovati, ampk to je še tamal problem, jo bodo že tam uštimali smile.gif
Nika in Eva Prusnik: punce mi po karakterju niso všeč (pač meni osebno), vendar po drugi strani pa je ravno ta njuna "odštekanost" in posebnost ta, ki bi znala precej paliti na ESC-ju. Zagotovo ne bi ostali neopaženi.
Flora Ema Lotrič: meni izjemno simpatična punca, čeprav je nekoliko sramežljiva - pravzaprav menim, da je tudi ta del njene simpatičnosti. Vseeno svoj nastop fajn izpelje, pašejo ji razigrani komadi in menim, da bi znala "razturati" ravno s to razigrano simpatičnostjo, al kako bi temu rekla smile.gif
Gašper Rifelj: potihoma navijam tudi zanj, ker poznam njegovo sestro, pa tudi nasploh mi je všeč - fajn zgleda tongue.gif , zna nastopati, dober glas ima. Ampak mislim, da bi morali pri njemu zlo pazit kater komad bi mu izbrali, ker njegov glas ne paše ravno veliko zvrstem - če bi izbrali pravi komad, bi tudi on znal pustiti precej dober vtis na ESC (ok ne grem se tukaj neke poznavalke, to je samo moje mnenje smile.gif )

Kar se sodnikov tiče - Tina mi je postala strašno antipatična, nek tak čuden vzvišen odnos ima, plus ta njen imidž mi ne potegne. Ponavadi cenim ljudi, ki si upajo biti odštekani, ampak pri njej mi deluje tole že pretiravanje, oziroma nekakšna "neurejena odštekanost" biggrin.gif tongue.gif
Darja mi je všeč, vidi se, da ima izkušnje, ima konstruktivne kritike. Aleš aka Raay me je tudi presenetil in mi je kot član žirije kar všeč, se mi zdi da so njegovi komentarji na mestu, vidi se, da se spozna in je manj vzvišen in nastopaški kot sem pričakovala. In še Jonas - on mi je faca, vendar ne paše sem. Sam je priznal, da on v medijih igra neko vlogo, torej to ni on in to igranje spada na druge odre, ne sem. Da o (pogosto precej mim usekanih) komentarjih ne govorim.
  • 0

#1193 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 13 November 2011 - 09:01 AM

Gašper Rifelj pa fuuul fuša, halo.
  • 0

#1194 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 November 2011 - 09:05 AM

QUOTE(Felicia @ 13. 11. 2011 - 0:27) View Post

Ponavadi cenim ljudi, ki si upajo biti odštekan

Ojoj no. blink.gif Meni pa gre ravno to na živce, kao- upajte si biti drugačni, izstopajte. LOL LOL in še trikrat LOL. Jaz takih ljudi nič ne cenim, ker je meni to poceni iskanje pozornosti. Naj se oblači kak hoče, me nič ne moti, ampak naj potem ne poudarja non-stop kako je ona drugačna.
  • 0
Viens, reste ici!

#1195 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 November 2011 - 09:27 AM

OK no, sicer pa debatiramo o celostni podobi tekmovalcev, ne pa komentatorjev. wacko.gif

In ja, nekatere imajo rahlo šunkaste noge, mogoče stajlingi res niso bili najbolj posrečeni, ampak to je postransko (v predtekmovanju, na odru ESCja pa nikakor ne več smile.gif ).

Bom še enkrat omenila American Idol, ker sem ga pač ogromno gledala, in ne morem mimo primerjave - pač gre za podoben način izbire. In tam so jih že dokaj zgodaj začeli 'vzgajati' kot bodoče zvezde, vsaj nastop je moral biti nekaj posebnega, vsakič so morali pokazati nekaj več ergo biti boljši, iskalo se je tisto 'star quality' že odkar so prvič stali na odru. Pač v eni sezoni oz. v nekaj mesecih, kot je primer pri EMI, jih je bilo potrebno narediti v ZVEZDE.

In ne kot je Raay rekel eni . . . čez 4 leta boš dobra pevka . . . ne, čez nekaj mesecev; mislim, da nimajo pravilno začrtanih ciljev, še posebej, ker imajo dejansko nove obraze, punce in fante, ki mogoče sedaj prvič stojijo na odru (kar se izjemno pozna na nastopu, četudi ima nekdo fenomenalen glas). smile.gif Brez samozavesti in neke prezence te oder dobesedno požre na ESC, sploh pa ves ta šov okoli vsega, pritisk je ogromen.

Pa še nekaj . . . mislim, da bi morali res razmišljati v smislu kaj je dobro v širšem pojmu, kaj je dobro za Evropo, ne pa . . . ah, saj za Slovenijo je že dobro.
  • 0

• Guests

Posted 13 November 2011 - 12:35 PM

QUOTE(Ana @ 13. 11. 2011 - 9:05) View Post

Ojoj no. blink.gif Meni pa gre ravno to na živce, kao- upajte si biti drugačni, izstopajte. LOL LOL in še trikrat LOL. Jaz takih ljudi nič ne cenim, ker je meni to poceni iskanje pozornosti. Naj se oblači kak hoče, me nič ne moti, ampak naj potem ne poudarja non-stop kako je ona drugačna.

Ja saj si ravno povedala isto kot jaz, na drug način in posplošila. Sem rekla, da mi je Tina ok in da običajno cenim ljudi, ki si upajo biti to kar so (pa naj bo to zaradi mene drugačna frizura, drugačen stil, karkoli), samo dokler jim karakter štima, kar Tini ne. In ti praviš, da te ne moti kako se oblači, samo naj ima karakter ok: halo, točno to sem jaz povedala, tako da ne vem čemu ta "LOL LOL in še trikrat LOL"...

Dragica, to maš pa prav, da Gašper zna kar dobr zafušat - sam ostalo pa kar štima pri njemu, tako da če bi mu to fušanje uspelo odpravit... No očitno sem v tem primeru nekoliko pristranska smile.gif
  • 0

#1197 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 13 November 2011 - 12:44 PM

Uh ne, Gašper - niti pod razno, sori, Felicia; ima pa močno fan bazo, zato se je prebil naprej. wink.gif
  • 0

• Guests

Posted 13 November 2011 - 01:35 PM

Ja, možno, kot sem rekla sem tukaj mal pristranska, tako da ga morda zato tako pozitivno ocenjujem. Na prvem mestu so mi pa itak Prusnikove in imam občutek, da bodo zmagale, ker so že od vsega začetka dobro zapisane pri žiriji, pa tudi občinstvo vedno znova navdušijo... No niso popolne, bodo tut one morale še mal garat, ampak se mi zdi da so najbližje EGS-ju.
  • 0

#1199 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 13 November 2011 - 06:05 PM

QUOTE(Felicia @ 13. 11. 2011 - 12:35) View Post

tako da ne vem čemu ta "LOL LOL in še trikrat LOL"...

Ja, saj imaš prav. Sva isto mislili, samo da sem jaz malo nastrojena proti tem "posebna sem" ljudem.
Tale moj trikratni lol pa ne leti na tebe, ampak na ta folk, ki misli da so ne vem kako posebni, v resnici pa so čisto navadni ljudje, ki potrebujejo pozornost.

Kaj danes je spet za oddaja? Nimam TVja v lj smile.gif.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 13 November 2011 - 06:40 PM

Aha, ok tongue.gif Ja danes je spet, ampak bo jutri itak na njihovi spletni strani objavljena oddaja (misija evrovizija).
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users