Jump to content

Photo

LUSH

• Please log in to reply
2636 replies to this topic

#1181 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 April 2008 - 09:06 AM

QUOTE(Kinky @ 14. 4. 2008 - 8:54) View Post

Samo opomba: ne se pred sexom mazat, ker potem se itak greš še enkrat stuširat, pa gre ploščica v nič. biggrin.gif

Jaz se po sexu skor nikol ne umivam cela od nog do glave. Sej ne sexava v štali, zakaj bi se morala tak čohat pol? laugh.gif Splaknem genitaleje in to je vse, če je pa to pozno ponoči, pa se obrišem s temu namenjenimi vlažnimi robčki. Itak imava kondom, tako da ni njegova sperma all over. tongue.gif

Tiste, ki imate problematično kožo na hrbtu, malo pomislite pred uporabo teh ploščic za masažo. So zelo mastne in lahko fino zapacajo kožo na problematičnih predelih ...

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1182 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 14 April 2008 - 04:06 PM

QUOTE(Frida @ 13. 4. 2008 - 21:11) View Post
Pipi, masažne ploščice se uporablja na suhi koži, lahko jih imaš namesto kreme za telo, lahko pa za masažo. Topijo se ob stiku s kožo in so zelo prijetne. Fant te lahko zmasira po celem telesu, ti pa njega. In potem bosta oba ful dišala in sledi samo še dober sex, nič drugega. laugh.gif

OT: jaz fanta ponucam, da mi rit in noge zmasira s kremo proti celulitu. Mu je ful všeč. laugh.gif

A je kakšna, ki bi dišala po jagodah? w00t2.gif Kakšna pa je kej cena?
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#1183 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 April 2008 - 05:09 PM

Pravkar se naslajam nad novimi:
- Treasure stuff
- Soft Coeur
- Nutts
- Wiccy magic

love.gif

Redkvica, mislim, da ni nobene, ki bi ustrezala tvojim željam.
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#1184 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 April 2008 - 05:14 PM

QUOTE(Adriane @ 14. 4. 2008 - 18:09) View Post
Pravkar se naslajam nad novimi:
- Treasure stuff

Kmalu se bom naslajala tudi jaz. oops.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1185 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 14 April 2008 - 05:46 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 10. 4. 2008 - 0:22) View Post

Meni pa tako lepo posteljnina diši. Moram še enkrat povedat.
Vležem se v opojen oblaček cimeta... ;-)

Govora je o Wiccy magic.

Bodite pozorne, kako ploščico kupite. Sama je namreč pred nakupom nisem povohala. Kar zapakirano sme pobasala, ker sem verjela njenemu nosu.
Zgleda, da različno dozirajo olje mete, ker se v moji nenormalno čuti! Ko si jo naneseš na kožo, smrdiš ko one kreme proti obremenjenim mišicam. Kasneje se začuti malo cimeta, a niti slučajno tako, da bi jo želela uporabit kot stimulans za prijetno spanje. Bi mela občutek, da sem v bolnici cry.gif
Porabila jo bom, ker čutim prijetno hlajenje mišic, a ne v taki namen kot FTSE.

Pazite, kaj boste vzele, da ne boste tako kot jaz - vonjale ko' moja baica, ki se je mazala s kremami proti revmi cry.gif
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1186 morettina

morettina

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3056 posts

Posted 14 April 2008 - 06:25 PM

adrianne te prav razumem kako je s temi impulzivnimi nakupi sad.gif in potem imaš smrdečke doma in ne veš kaj z njimi. jaz sem pa mislila, da se s ploščicami masiraš po vlažni koži in potem malo spereš. sploh nisem pomislila, da bi se namazala kar po suhi koži slap.gif potem je vonj še bolj intenziven in obstojen. že tko se vedno šnjofam smile.gif
  • 0

#1187 ukrajinka

ukrajinka

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts
  • Interests:branje, poslušanje glasbe in .... veliko potovanj ...

Posted 15 April 2008 - 07:56 AM

Jaz imam sedaj soft coeur in pa its a pleasure treasure. Vendar mi je tak bolj sladek medeni vonj bolj lusten od pleasure treasure. tongue.gif Drugace pa tam v lushu niti slucajno ne morem zavohati vonja ploscice, ker tako mocno disi v trgovini, zato me zanima, katera ploscica je se zame, da ima bolj sladikast vonj oz. kaj mi se priporocate? hmm.gif

Hvala
  • 0

#1188 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 April 2008 - 10:41 AM

Ukrajinka, mami sem kupila ploščico NUTTS, ki ima sladek vonj po lešnikih. Kot sladoled love.gif Kako je kaj obstojen, ne vem povedat, ker je še zapakirana.
Veliko ploščic potegne bolj na sladko. Preberi si med nihovimi opisi. Če vsebuje kaki med, vanilijo itd, si lahko misliš, da gre bolj proti sladki noti.
Drugače sama nimam nekih izkušenj z njimi, da bi ti lahko kaj bolj konkretno svetovala.

Wiccy:
Za razliko od mene, ki voham mentol s primesmi cimeta, se fantu zdi, da je taista ploščica bolj cimetova, s primesmi mentola blink.gif Meni samo ona svežina buta v nos hmm.gif
Se pa fino maže. Sem mu zmasirala noge in je boljše zadeva od Alverde masažnih olj, ki za nepobrito kožo niso najbolj primerna (razen, če ga vliješ hektoliter).

Kot že rečeno, ploščica prijetno hladi s toplotnim učinkom (ima napisano sploh smisel?). Po njeni uporabi si pred dotikom lulike umijte roke, ker vas bo drugače prijetno pekla tongue.gif

Ploščica je izrazito močnega vonja. Absolutno je posekala mojo Soft coeur, ki sem jo nanesla nase. Čisto me je zasenčila mad.gif
Danes jo bom za kazen postavila pred vrata sobe. Tako! IPB Image
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#1189 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 15 April 2008 - 10:58 AM

Adrianne, jaz tud voham bolj cimet s primesmi mentola! Ta ploščica je zakooon!

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1190 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 April 2008 - 11:11 AM

Meni ni cry.gif
Ni izpolnila mojih pričakovanj po cimetu. Bo STFE jutri povedala ali si domišljam ali ne.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1191 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 April 2008 - 06:55 PM

QUOTE(Adriane @ 15. 4. 2008 - 12:11) View Post
Bo STFE jutri povedala ali si domišljam ali ne.

Bom. closedeyes.gif

QUOTE(Adriane @ 15. 4. 2008 - 11:41) View Post

Po njeni uporabi si pred dotikom lulike umijte roke, ker vas bo drugače prijetno pekla tongue.gif

Hvala za namig. Je več kot dobrodošel. twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1192 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 15 April 2008 - 07:04 PM

Kako vi preberete soft COEUR? smile.gif
  • 0

#1193 PinaColada

PinaColada

sramežljivec

• Člani
  • 58 posts

Posted 15 April 2008 - 07:06 PM

Sot k@r (kur) samo, da moraš ta "u" malo podaljšati. Soft kuuur, ampak je tko nekak zamolkel in mehek, težko razložit. To je po fr. srce. smile.gif
  • 0

#1194 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 15 April 2008 - 07:07 PM

kor, ampak tak bolj mehki o-ne vem kako drgač rečt biggrin.gif

Edit: a da je kur? Ker men je tašča rekla da pomen če rečeš kur neki vulgarnega, sem poazbila kaj točno. Zanimivo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1195 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 15 April 2008 - 07:54 PM

Hvala lepa. Se mi mal jezik zapleta.
  • 0

#1196 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 15 April 2008 - 08:33 PM

COEUR se izgovori K- O(mit Umlaut)-R (mehki R, francoski R biggrin.gif)

QUOTE(Frčica @ 15. 4. 2008 - 20:07) View Post

Ker men je tašča rekla da pomen če rečeš kur neki vulgarnega, sem poazbila kaj točno. Zanimivo.
Mogoče misliš CUL (K U+Umlaut L), ki pomeni v pogovornem jeziku Rit.

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#1197 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 15 April 2008 - 08:42 PM

Haha, ja, saj si to prav pametno tudi po gsmu izrekla... laugh.gif
  • 0

#1198 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 15 April 2008 - 09:02 PM

QUOTE(Adriane @ 15. 4. 2008 - 21:33) View Post

COEUR se izgovori K- O(mit Umlaut)-R (mehki R, francoski R biggrin.gif)

Mogoče misliš CUL (K U+Umlaut L), ki pomeni v pogovornem jeziku Rit.

Pojma nimam kaj je mislila biggrin.gif Ampak ni bil cul. Res pa je da se ona ni nikol prov učila francosko, nekaj pač zna. Lahko da se je motila.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1199 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 April 2008 - 01:09 PM

Dans dobim It's a Pleasure, Treasure!!! Can't wait.
Grem pa zdaj malo ovohavat ono cimetovo, da potrdim ali ovržem trditve o mentolu. closedeyes.gif

• 0

#1200 Klavdija27

Klavdija27

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 504 posts

Posted 16 April 2008 - 02:32 PM

Jaz sem tudi končno kupila It's a pleasure treasure. Pa mi doma ni več tak všeč. Ni sladka. Žal mi je, da nisem vzela znova SC.

Ena je spraševala, če katera diši po jagodah. Približek je Shimmy shimmy...meni diši kot American cream, jagode in smetana, vanilija, nekaj vmes. Ampak ti je ne priporočam...boš od bleščic kot novoletna jelka.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users