Jump to content

Photo

Kaj ste to noč sanjali?

• Please log in to reply
1724 replies to this topic

#1181 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 July 2008 - 11:15 AM

Sanjala sem, da sem bila s kolegico in Saharo v tetini pisarni, ko sem opazila da sem spet dobila vodene koze. In Sahara se sklonila in rekla "Zakaj pa so tko sive?"

In sem se zbudila. blink.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1182 piiiqiii

piiiqiii

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 397 posts

Posted 20 July 2008 - 08:29 AM

danes sem sanjala,da me je od prijateljice oče ful zmerjav pa žaliv ko sm bla na obisku pr njih.groza blink.gif
  • 0
IPB Image
Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.

#1183 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 20 July 2008 - 10:25 AM

da sem se kregala z mami in da sem se vozila z avtom
  • 0

#1184 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 20 July 2008 - 05:04 PM

Dejana iz BB-ja. Lol od kje se je on vzel. blink.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#1185 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 28 July 2008 - 12:45 PM

Spet sm sanjala novo šolskoleto in sicr bodoče in bivše sošolce skupej ....kr skupej smo bli vsi in je blo pač čist normaln. huh.gif
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#1186 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 28 July 2008 - 02:12 PM

Jaz sem pa že 2. sanjala, da sem izgubila zobe... huh.gif Prve 3 imam po operaciji namreč mrtve in vem, da mi bodo slej ko prej posiveli ter odpadli ampk vseen no...zoprn občutek... down.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#1187 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25894 posts

Posted 02 August 2008 - 08:29 AM

spala na obroke, posledično več čudnih sanj:

v prvih sem bila noseča ... in potem dala otroka v posvojitev al kaj js vem neki družini ... in smo se še veedno videval občasno.

v enih drugih ... sem bila na morju, polna plaža, sonce, vsi v kopalkah ... js pa v dolgih rokavih (??) ... bila zmenjena s C.-jem, ampak me je kr naenkrat zgrabila panika ... in namesto, da bi ga čakala, kjer sva bla dogovorjena, sem letala nazaj v bungalov al apartma pospravljat in se preoblačit in odgovarjat na en milijon vprašanj, ki so mi jih postavljali sorodniki. sem se zbudila, preden sva se srečala. me ma, da bi šla še mal nazaj v posteljo, heh. anyway :/
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1188 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5194 posts

Posted 02 August 2008 - 08:53 AM

Jz sm tud spala za en k***. Do 4ih skor nč, sm do pol 2eh gledala tv, pol sm lubiju še en sms poslala, pol sm pa ugasnla tv, ker sm hotla it spat pa so me tok nagravžn noge bolele, da nism mogla zaspat. Pol ob 4ih, ko je lubi sporočiv, da grejo počas spat je blo sicer mal bolš, sam sm se vseen skoz zbujala tud pol k sm zaspala. Kr neki skratka.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#1189 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 02 August 2008 - 10:05 AM

Tipa z morja...ahhhhh wub.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

#1190 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 August 2008 - 11:37 AM

Sanjala sm, da sem bila noseča... z bivšim. blink.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1191 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 04 August 2008 - 07:11 PM

Jst sm tudi sanjala da sm noseča blink.gif Mela sm fešto, ampak je bil tako gromozanski trebuh da ni blo druge kot da sm noseča, in sm šla kao delat splav in me je blo ful strah in potem mi je ratalo slabo, in sm šla se zapret v wc in sm se jokala, in potem sm bla kr naenkrat na bavarcu in nisem bla več noseča, in sta me napadla dva tipa in me začela tepst, in jst sm začela se fuuul upirat in kričat, in je priteku še en tip, in najprej mi je kao pomagal in mlatu una dva, pol si je pa kr premislu in jim začel pomagat.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1192 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 07 August 2008 - 12:23 PM

Danes pa sm sanjala, da sm bla v moji sobi, in zraven ej bla moja cimra, ki mi je hotla nekaj povedat, ampak se nama je ful nekam mudilo, in sm ji rekla da naj počaka pred hišo. Jst sm se oblačla, in sm se oblekla ful poletno in šla vn. In ko sm stopla skozi vrata, se nisem znašla pred našo hišo, ampak pred nekim starim in velikim dvorcem. Blo je mrzlo pa za crknit, ampak sm mela srečo, kr je bla pred dvorcem glih mama od Coco in je obešala neke plašče in jakne, in sm šla in se oblekla v en luškan plašč, ful je bil lep biggrin.gif Moja cimra je sedela na stopnicah in me je tko grdo gledala, da sm v trenutku ugotovila, da ima zlobne namene in se zatekla nazaj v hišo (to je bla hiša od Coco namreč). Tam sem se nenadoma zavedla, da sm jst v bistvu Harry Potter in da morem najt svojo sobo, v kateri sm živela, preden sm šla študirat v Ljubljano. In sm tam plezala po stopniščih v njihovi hiši, ki so bla ful ozka in ful strma, do 3. štuka je bil sicer lift, ampak jst sm šla peč, od tam naprej pa samo stopnice in še te so bolj spominjale na lestev. Zraven mi je v glavi govoril glas od Coco da njena mama si je pretegnila mišico v nogi in zato ne more pospravljat zgornjih štukov, in je blo res nekam razmetano. No in potem sm prispela v 5. nadstropje, kjer naj bi bla moja soba, ampak je blo tam samo kup nekih uradov, jst se pa nisem mogla spomnit, kje točno je ta soba bla, zato sm šla v neko čakalnico. Tam je blo kup bivših sošolcev iz osnovne, med drugim moj bivši, in smo šli skupaj iskat to mojo sobo. Medtem sm se pogovarjala z eno bivšo sošolko, ki mi je pripovedovala, da je evropska prvakinja v akrobatskem baletu, in je začela nekaj poplesavat in poskakovat naokrog, in pol mi je kr skočla na hrbet in nardila neko pozo in pričakovala da jo nesem ohmy.gif Jst sm jo stresla dol in se odpravla spet iskat sobo, in sm bla ful ogorčena, kr glede na to da sm Harry Potter, bi lahko mojo sobo vsaj ustrezno označli. Ko je po dolgotrajnem iskanju nisem našla, sm se vrnila nazaj v čakalnico, in nenadoma so mimo prišli moji sorodniki iz maribora s polno vrečko sladoledov v obliki kronic. Jst sm se pol neki pogovarjala z mojo sestrično in pojedla malo sladoleda, pol so oni šli in sanj je blo konec.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1193 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 07 August 2008 - 01:36 PM

Jaz sem sanjala, da sem skozi žulj na palcu na nogi rodila majcenega psa. blink.gif blink.gif blink.gif

Potem pa smo se kar naenkrat znašli na maturancu, ampak je bila tam cela šola in noben me ni šljivil niti 1%.
Ko sem šla iz sobe kao raziskovat mesto (smo bivali v nekem hostlu na pečini), sem srečala Zimonjića in sem ga cela navdušena prosila, če lahko dobim avtogram, pa je bil ful nejevoljen. In potem je kar vzel fotoaparat z rok mimoidoče prof. in naju slikaril. blink.gif laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1194 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 09 August 2008 - 10:44 AM

QUOTE(Coco* @ 7. 8. 2008 - 14:36) View Post

Jaz sem sanjala, da sem skozi žulj na palcu na nogi rodila majcenega psa. blink.gif blink.gif blink.gif

Hahahah, ne se ti jebat, kere sanje thumbup.gif Takih pa se js nimam thumbup.gif

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#1195 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 09 August 2008 - 02:17 PM

^Jaaa, in ta pes je bil maaajhen, ko neka nerazvita podganica, fuj. blink.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1196 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 09 August 2008 - 05:12 PM

Coco, vsaka ti čast! Res prizadete sanje, ziher zmagaš! laugh.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1197 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 09 August 2008 - 05:31 PM

Poročila sem se z nekim bogatim, sluzavim, ostudnim dedom, pol pa sem ga že na ohcetu v poročni obleki prevarala.
  • 0
Once you go Mac, you never go back
IPB Image

#1198 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 09 August 2008 - 05:37 PM

Hevea, a una Coco v sanjah sem JAZ? laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso

#1199 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 09 August 2008 - 06:14 PM

Ja kdo pa laugh.gif
  • 0

#1200 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts

Posted 09 August 2008 - 08:40 PM

Ahahaha, zakon. laugh.gif
  • 0
Pablo Picasso