Jump to content

Photo

Obdarovanje

• Please log in to reply
1800 replies to this topic

#1181 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 10 June 2017 - 01:53 PM

Res je, to je drago.

Pri svojih 14-letih bi bila jaz najbolj vesela kaksnega kosa oblacil/cevljev, kozmetike ali knjige. Kaksni boni pridejo v postev? Za trgovine z oblacili npr. Mogoce kaksna knjiga, ce radi berejo. V bistvu, ce ju malo opises, res ne bo tezko dobiti idej :)
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1182 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29720 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 June 2017 - 07:12 PM

Poglej mogoče tudi kak filmski abonma v CD ali Kinodvoru.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1183 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 19 August 2017 - 10:36 AM

Kaj ste podarili za poroko tistim, ki nic ne rabijo in to tudi povejo? Meni je denar v tem primeru nesmiselno podarjati, ker ga imata vec kot dovolj, ceprav bova verjetno na koncu res pristala na tem + se kaksni manjsi pozornosti.
Pa se nasvet tistim, ki se boste se porocile: zjasnite se ali pa se odpovejte darilom.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1184 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 19 August 2017 - 11:56 AM

Oh midva bova brez slabe vesti povedala, da bova najbolj vesela denarja :P

Ja mogoče potem res to + kakšno simbolično darilo, midva sva enemu paru naročilo ključavnico ljubezni z vgraviranima njunima imenoma in datumom poroke + podkvico za srečo, je pa odvisno če bo to paru kaj pomenilo (tukaj jima je)

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1185 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 19 August 2017 - 01:15 PM

Se strinjam, ce te kdo vprasa, pac poves direktno, ne da hodis kot macka okrog vrele kase.
Jaz sem jima poleg glavnega darila mislila podariti eno lepo okvirjeno sliko njiju s hcerko z najine poroke.
  • 0

― V. Van Gogh

#1186 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 21 August 2017 - 03:49 PM

Ja ful lepo darilo, jaz bi ga bila zelo vesela

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#1187 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 04 December 2017 - 02:17 PM

Jaz tudi potrebujem idejo za darilo. Tast praznuje 60 let. Sem mislila, da mu bomo skupaj kupili, pa so sorodniki vsak po svoje že kupili darila, le midva s fantom še nič. Je pa problem, ker nima nekih hobijev, nikamor noče it, kavč in TV sta zakon :S  Denarja ne mislim dajat.

• 0

#1188 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 04 December 2017 - 02:34 PM

Jaz tudi potrebujem idejo za darilo. Tast praznuje 60 let. Sem mislila, da mu bomo skupaj kupili, pa so sorodniki vsak po svoje že kupili darila, le midva s fantom še nič. Je pa problem, ker nima nekih hobijev, nikamor noče it, kavč in TV sta zakon :S  Denarja ne mislim dajat.

Kakšno snuggy odejo z rokavi za medtem ko iz kavča gleda tv? :D 

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#1189 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24570 posts

Posted 04 December 2017 - 02:47 PM

sicer ne vem po koliko denarja dajete, ampak mi smo mojemu očetu kupili let z jadralnim letalom, mami izlet v Rim (kar je potem zamenjala za toplice).

Mojemu so kupili TV.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#1190 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4185 posts

Posted 04 December 2017 - 02:53 PM

Ker sva ostala sama, računava nekje 100 €. Na koncu mu bova kupila cel pršut in steklenico vina :D

• 0

#1191 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 04 December 2017 - 02:57 PM

Ravno sem izvedela da je navada da se na službeni zaključek prinese darilo v vrednosti 5€ in se potem žreba. Tako da ima katera kak izviren predlog za unisex darilo? :)

Letos bomo baje tudi mi imeli to :w00t2:

• 0

#1192 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23303 posts

Posted 07 December 2017 - 05:18 PM

Mogoče karto/darilno kartico za kino? Jaz bi bila vesela tudi kakšne kave na vago (kot jo imajo v Cafetinu), kakšne boljše čokolade, vroče čokolade v 1001 dar so pomoje tudi cenovno okrog 5 €. Nogavice so mi tudi super za taka majhna darila, ampak to že ne pride v poštev, če so moški in ženske.

• 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1193 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32331 posts

Posted 07 December 2017 - 08:12 PM

Jaz še nič ne vem, kaj bom kupila. Bom naslednji teden razmislila  :wink1: Mora pa bit univezalno, ja, za oba spola in še starostni razpon je precej velik, od 26 do 55 let...

• 0

#1194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 07 December 2017 - 08:23 PM

To smo mi imeli pri njegovih sorodnih vsako leto do lani. Še dobro, da se je ukinilo, ker so mi taka neosebna darila, ki so sama sebi namen, čisto brezvezna.

Jaz letos nočem nobenih božičnih daril, kar sem tudi vsem povedala, samo starše bom obdarovala. Med sabo sva se že večkrat zmenila, da si ne kupujeva daril in se tudi držala tega.

• 0

― V. Van Gogh

#1195 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 08 December 2017 - 04:46 PM

Midva sva zdaj dobila katastrofalna darila za miklavža od tašče, mislim da saj cenim pozornost ampak res vseeno, če ne bi bilo nič... fant je dobil spodnje majice v velikosti L (ima pa S oz. največ M), jaz sem dobila rokavice za tek (sem morala prav preverit) - btw razen redkih izjem ne tečem sploh pa ne zdaj ko je mraz in trdo milo (katerega res ne maram).... Ah ja

• 0

#1196 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 08 December 2017 - 04:57 PM

Mi bomo v nedeljo praznovali miklavza (ce ne bo ravno snezilo, kot je trenutno napovedano), morava se pesmice dokoncat. Za tasta in tasco sva kupila karte za gledalisce, za babico in dedka rojstnodnevni koledar (ob selitvi se je nekje izgubil) in paket revij in krizank. Za fanta sem nabavila scitnike za kolena za odbojko in mikro SD kartico za telefon, ker mu zmanjkuje prostora (in ker je fajn ne-zgubit vseh slik, ce ti telefon z danes na jutri neha delat). 

Tasca je bila ocitno danes se po trgovinah, ker nama je posiljala neke slike malih klubskih mizic iz ene trgovine s pohistvom :D Sva rekla, da imava miz(ic) dovolj, da mogoce kako dekorativno blazino (interna sala, fant jih ze tako non-stop umika, da se 'ima kam vsest' :D). 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1197 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85982 posts

Posted 08 December 2017 - 06:16 PM

Zakaj je sneg ovira? Jaz upam, da bo letos koncno bel bozic, ga ni bilo ze 10 let. :)
  • 0

― V. Van Gogh

#1198 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25920 posts

Posted 08 December 2017 - 06:44 PM

Ker smo na Nizozemskem in ne avti, ne vozniki nisi opremljeni za voznjo ;)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#1199 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 December 2017 - 06:46 PM

Jaz sem zadnjic dobila za rd ene potovalne verzije nekih samponckov in rafaelote ;D pa tudi cenim pozornost ampak vseeno bi bila flasa vina l pa 10 dag kave lepsa pozornost :D kot pa to, ker samo pokaze clovek, da samo da nekaj je, ker se mu ni dal niti pomislit kaj je v rafaelotih samponcki pa tudi...men je to ful delikat za kupovat.
  • 0

#1200 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17623 posts

Posted 08 December 2017 - 07:54 PM

Flaša vina za nosečnico? :D
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users