Mozolji
Posted 01 June 2010 - 08:52 AM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 01 June 2010 - 09:08 AM
AHA je glikolna in je je verjetno kar veliko, BHA je salicilna kislina. Če je samo za na mozolj bi se jaz tudi podnevi, ampak bi čez dala kremo s spf. V nasprotnem primeru samo ponoči (in čez dan spf, seveda).
Vidim zdaj, da piše Spot Treatment

Hvala!

Spot je ja.

Posted 05 June 2010 - 03:06 PM
S frufrujem pa je Ančka hotla povedat da se ti izpod frufruja itak nebojo vidli:) ne pa, da so se zarad frufruja nardili.
Posted 05 June 2010 - 03:58 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 05 June 2010 - 06:35 PM
A jo priporočaš, ti je še vedno dobra? (Pač zdej, ko si jo že nekejkrat sprobala.)
Posted 05 June 2010 - 06:40 PM
Jaz mam samo tisti gel / kremo, ki se nanaša direktno na mozolj, mi je super. -)
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 June 2010 - 06:42 PM

Hvala! Bom šla jutri nabavit.
Posted 06 June 2010 - 06:53 PM

Posted 21 January 2011 - 12:24 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 07 July 2011 - 03:42 PM
Jaz mam samo tisti gel / kremo, ki se nanaša direktno na mozolj, mi je super. -)
A lahko poveš točen naziv, hau mač, kje se ga najbolj splača naročit pa v kolikem času pride? A ti hitro pomaga?
Jaz rabim nekaj, kar mi bo ful hitro pozdravilo mozolje, nekaj, da se nanaša direktno, čeprav jaz s takimi proizvodi nimam dobrih izkušenj, nikoli mi ni pomagalo.

Pablo Picasso
Posted 07 July 2011 - 04:40 PM
Imam TEGA, pred časom je bila polovična količina znižana na 99 centov. Pri nas je drugač ok. 20 €. Se dobi tudi kaj cenejšega, ampak se trenutno ne spomnim, poglej malo med Sestavinami.
― V. Van Gogh
Posted 07 July 2011 - 07:05 PM

Posted 07 July 2011 - 07:12 PM

Pablo Picasso
Posted 07 July 2011 - 07:43 PM
Res je drag, ampak jaz sem imela 15 ml za pol leta.
― V. Van Gogh
Posted 31 August 2011 - 11:40 AM
Posted 11 October 2011 - 08:55 PM
jaz sem danes začela z jemanjem Roaccutana 20mg...Brala sem vse nezaželene učinke, boljše da jih nisem začela niti brat...Če jih je katera od vas jemala in imela kakšne nezaželene učinke, kdaj so se vam pojavili?Po kolkih dnevih?
Posted 11 October 2011 - 09:16 PM
Jaz sem bila 7 mesecev po 30mg na dan. Stranski učinki so prišli hitro, ustnice so se mi začele sušit po nekaj dneh, koža po telesu pa po kakšnem mesecu. Najbolj suho kožo sem imela po kakšnih dveh mesecih in po skoraj pol leta. Ne spomnim se več vsega natančno, ker je že dve let od tega. Jaz nisem mela nobenih drugih stranskih učinkov, koža se mi je spremenila na tak način, da je bila ful občutljiva, ena praska je že poskrbela za krvavitev... ampak so v lekarni kreme ki to uredijo.
Pričakuj pa poslabšanje aken po nekaj tednih... potem pa hitro izboljšanje.
Posted 12 October 2011 - 07:48 AM
Kok časa boš pa morala bit na terapiji?
Jaz sem bila 7 mesecev po 30mg na dan. Stranski učinki so prišli hitro, ustnice so se mi začele sušit po nekaj dneh, koža po telesu pa po kakšnem mesecu. Najbolj suho kožo sem imela po kakšnih dveh mesecih in po skoraj pol leta. Ne spomnim se več vsega natančno, ker je že dve let od tega. Jaz nisem mela nobenih drugih stranskih učinkov, koža se mi je spremenila na tak način, da je bila ful občutljiva, ena praska je že poskrbela za krvavitev... ampak so v lekarni kreme ki to uredijo.
Pričakuj pa poslabšanje aken po nekaj tednih... potem pa hitro izboljšanje.
9 mesecev. Zdej naslednjo kontrolo imam 6.12 ki mi bo dal verjetno tudi večjo dozo, zdej mi je dal 20mg na dan. Sestra mi je dala boršurco od Eucerina, pa sem kupila od Eucerina za mazat ustnice. Drugo nevem, če bom, ker je ful drago. Kaj si ti uporabljala, kakšne stvari za ustnice pa za kožo po obrazu?
Posted 12 October 2011 - 03:23 PM
Tudi jaz sem jemala Roaccutane, mislim da več kot pol leta. Kljub temu, da sem imela majhno dozo (10mg), sem imela čisto suhe ustnice, suho kožo po telesu in obrazu, krvavitve iz nosu. Jaz sem predčasno prenehala s terapijo, čeprav mi je dermatolog svetoval, da bi jih jemala še vsaj par mesecev.
Koža na obrazu se mi je takrat popravila, po prenehanju KT, sem pa dobila večje izbruhe mozoljev kot kadarkoli prej.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users