Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5201 replies to this topic

#1181 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 03 June 2022 - 04:07 PM

A je se kateri obupna obleka od adrijane, ki jo je imela na neki prirefitvi?
Komaj hodi v njej, pa rit ji spesta. Ocitno tok ozka.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1182 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 03 June 2022 - 04:36 PM

Men je obleka na njej huda,ce stoji pri miru in pozira 😁 v gibanju + ogromna stopala v petkah mi je bila pa zelo neposrecena.

Ana je pa prav zmesana.
  • 0

#1183 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 03 June 2022 - 05:54 PM

Meni cist v redu zgleda. Itak da je butasto, da se tlaci v nekaj, v cemer komaj hodi, ampak recimo, da ima kaj za pokazat, ce pri miru stoji :D Kaj pa naj glede stopal :D

11 let sva skupaj, Jina. Sem se zmotila, sem morala zdaj zracunati.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1184 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 03 June 2022 - 05:57 PM

Ja nic, ce ne bi imela jaz plavuti verjetno niti opazila ne bi. Je pa manj ocitno na slikah 😁
  • 0

#1185 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14264 posts

Posted 03 June 2022 - 09:49 PM

Stopal pa nisem opazila😁
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#1186 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 05 June 2022 - 08:35 PM

Ta dva rada spremljam. Bolj zaradi storyjev kot objav.
https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1187 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 June 2022 - 07:32 AM

Obstaja tudi prehranozlom 😁 te fore z zeolitom me vedno nasmejijo 🤣

Sicer pa kakor vidim je imela Ana tehten razlog, da je bannala vse ki zagovarjajo pravilno izvedbo vadb, za ucinek, ne samo 100x ponovitev iste vaje, vsakic z vecjo obremenitvijo, v bistvu res zgleda da ful planirano pristopa k oglasevanju in najprej pripravlja teren,potem pa kao...nasla sem resitev in prodaja izdelek,ki bo pomagal tudi tistim nesrecnicam ki....vstavi poljubno 🙂 in ja kot je Matilda napisala, nezmotljivj in vsevedi so v medicini res nevarni. Ona je ocitno pa se preracunljiva.
  • 0

#1188 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 08 June 2022 - 07:48 AM

A mislis s to napravo? Sem tudi jaz ze opazila, da zelo spremlja trende na IG in ravno ob pravem casu govori o cem, kar so ze druge zacele omenjati. Ne znam zdaj povedati tocno kaj, ampak se spomnim, da je ze kaj drugje prebrala (ker sem jaz tudi, haha) in imela isto temo naslednji dan.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1189 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 08 June 2022 - 07:55 AM

Haha kaj? Nisem cisto razumela...a to je una naprava ki kao naredi hudo rit?
Hudo rit naredi ali lifting ali pa zelo intenziven fitnes, kjer delas samo na tem.
Meni je ig prav fascinanten. Moderni top shop. Ne vem ce se zavedajo te bejbe da so dejansko kot uni strici in tete v top shopu, samo v bolj moderni izvedbi.
Tisti njen sampon za lase je tud :lol: da ga ne bo katera kupovala, rajsi si prisparajte 20 e.
Izgleda bo tudi registrirala neko znamko, zadnjic je imela storije o tem kako se registrira novo znamko....
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1190 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19172 posts

Posted 08 June 2022 - 07:55 AM

Za kakšno napravo gre, prosim povejta, ker je ne bi gledala na IG.

• 0

#1191 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 June 2022 - 07:57 AM

S to napravo recimo, 2 meseca nazaj, ce ne se vec, je zacela trobit kako je njena rit neodzivna na trening, ne glede na to kako hard trenira, objavila se nekaj videov in me bannala,ker sem ji komentirala, da mogoce pa ni problem v ponovitvah in obremenitvah ampak v izvedbi sami (danes ko mi je vrglo ven tist njen post z napravo,mi je sele skapiralo kaj ze sem napisala, da me je odstranila 🤣), no lepo je pripravila teren da prodaja nekaj od cesar ima itak tudi sama zasluzek, ker "samo" vadba itak ne bo pomagala. Valda da ne, ce zasluzis od masine, od programa osebnega trenerja pa ne 😁

Barbarina, nic posebnega,nisem niti gledala ker mi je takoj poklikalo v glavi za kaj se gre. Kao aktivacija misic ob telesni vadbi, da tarcno na doloceno podrocje vplivas in zraste ta misica (gluteus maximus normalno 😁).
  • 0

#1192 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85988 posts

Posted 08 June 2022 - 08:05 AM

Potem je pa res multipraktik, ocitno so ji tudi osnove marketinga jasne. :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1193 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17305 posts

Posted 08 June 2022 - 08:23 AM

Ja, saj se pomojem uci pri eni, ki se s tem ukvarja. Pac oni, ki ponujajo: bodite vidni na IG s temi triki, jadadada.
  • 0

Tumblr

#1194 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 08 June 2022 - 08:26 AM

Jop tocno to 😁 a ni pred casom tudi o tem pisala 😁
  • 0

#1195 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17000 posts

Posted 08 June 2022 - 09:44 AM

Pa malo več hrane bi ji tudi najbrž pomagalo pri riti. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1196 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 09 June 2022 - 08:34 PM

Tamara mi je ful fajna ampak tole dons....
Ista fora k Ana. Cel mesec jamranja o tem kak je po porodu vse ohlapno. Pol gre pa na laser in zdaj objavi popust. Iskreno ne bi pricakovala tega od nje. Zakaj ne, ker ma rada treninge itd in tocno ve da se da te tezave sanirati z vajami. Res ne od danes na jutri ampak....tako urinsko inkontinenco kot raztegnjeno lubico se da noro sanirati z vajami. V koncni fazi gre za misice.

Pol pogledam se Ano, ki dones rabi res ekstra dozo clappanja in tega kak je ona fajn izgleda, ko spet objavlja neke storije o tem kako je treba sprejemati drugacno mnenje in zakaj nje ljudje ne marajo. Jao, ta zenska ima res hude mentalne tezave globoko v sebi in se ocitno sekira za vsak drek ki ga nekdo o njej izrece. Da okrog sebe zbira samo becke ki tulijo v isti rog pa ze vemo. Itak so pol sledilci zakon, ce potrdijo in podpirajo vse kar reces :lol:
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1197 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 09 June 2022 - 08:59 PM

Ja ravno tole na temo misic je imela danes Nusa objavljeno, se mi je zdelo res na mestu, ob vseh nekih tretmajih,ki se spet promovirajo zdaj v sezoni kopalk, pa spet ima vec na temo diastaze in tega, da je predvsem treba vztrajat z nekimi na videz bednimi vajami, ki niso instagramabilne in ne zgledajo nic hardcore, se tudi ne pocutis kot po hardcore treningu. Pa mogoce zdaj ko sem spet vsa vzhajana in z mikro mehurjem tudi meni se malo dodatno dobro denejo tovrstne teme, da vse terja cas ☺️
  • 0

#1198 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 10 June 2022 - 07:02 AM

Ker moja vadba bazira prakticno najvec na misicah ki jih ne vidis, bi rekla da ni potrebe,da so te vaje dolgocasne. Same po sebi so, ker se nic ne dogaja. Pri jogi se uporabljajo pri vecini polozajev in to res vpliva na hrbet, drzo, pelvicni predel. V veliko polozajih moras imeti aktivno vklopljene misice medenicnega dna. Ni treba da samo sedis in stiskas in delas keglove vaje.
Neuporaba teh misic ima tudi sicer lahko res bedne posledice, sorodnici so vzeli ven maternico in jih privezali mehur. (Maternica ji je uhajala skozi noznico). Enako so naredili tudi moji babici.
  • 0

#1199 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27355 posts

Posted 10 June 2022 - 07:20 AM

Ja saj ravno o tem veliko govori, pasivna izvedba samo keglovih vaj ima v bistvu nasproten ucinek. Meni je bila joga super in jo res pogresam.
  • 0

#1200 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16837 posts

Posted 11 June 2022 - 01:40 PM

Ona je 60, mi je tudi ful fajna.

https://instagram.co...id=YmMyMTA2M2Y=
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users