Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 08 June 2008 - 03:43 PM
Posted 09 June 2008 - 08:21 PM
Eh, lase mam grozne. Vsakič, ko si jih operem, bi se najrajši zjokala.
Sade, poplnoma te razumem - sama se "jočem" že eno leto pa par mescev pa še zdaj niso čisto pr sebi (saj so velik boljši, ampak najbrž ne bojo moji nikol več taki kot so bli - sem se že sprijaznila. Do neke mere sem si jih popravila z vrhunsko nego, ampak čisto taki kot prej najbrž ne bojo več nikol več. In dolgih tud nem nikol mela

In ja, jaz sem tud odločena, da se samo še enkrat prefarbam na naravno barvo, pol pa nikol več. Mogoče bojo pa čez ene sto let vredu.
Posted 09 June 2008 - 08:35 PM

Barve, razen začetnega zadovoljstva, ko se pobarvamo in posušimo lase, niso še nikoli nič dobrega prinesle

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 09 June 2008 - 09:48 PM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 09 June 2008 - 11:51 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 10 June 2008 - 07:26 AM
jaz ti svetujem, da pustiš blond. pa da lase dobro neguješ (olja, kvalitetni balzami). poleti se ne likaj, ampak se kodraj (peno na mokre lase, pa naj se tako posuši).
jaz imam npr. vedno ko se pobarvam (barvam se doma in to po celih lase in ne samo po narastki- dilema naj te ne zadane kap) frfotave lase, ampak je po parih pranjih in tretmajih z dobrimi balzami spet ok.
po pranju, ko se pa že polikam, pa dam obvezno na lase kakšne silikonske kapljice, after party oz. olje.
za barvanje narastka pa ti svetujem barvanje z gostimi prameni. skoraj se ne vidi razlike, barva je bolj razgibana, pa še manj agresivno je.
jaz sem namreč do blond barve prišla z konstantnim barvanjem oz. prameni. sedaj pa se lahko pobarvam tudi doma, pa je cool.
Posted 10 June 2008 - 09:41 AM
jaz imam npr. vedno ko se pobarvam (barvam se doma in to po celih lase in ne samo po narastki- dilema naj te ne zadane kap)

Posted 10 June 2008 - 09:49 AM
in ja, imam srečo, da imam goste in močne lase, ki pa so žal zelo suhi, rahlo skodrani in če jih pravilno ne obdelam so kot slama.
sem pa imela pred parimi leti katastrofo na glavi. tudi tista obdelava z lučko (ram lite ali nekaj takega) ni pomagala. potem sem se pa odločila, da je pač treba uporabljat maske in balzame (ki sem jih tudi prej, ker subrino uporabljam že od otroštva) na vlažne lase in jih je treba pustit dalj časa. in so se mi lasje lepo popravili. moja frizerka pravi, da imam krasne lase glede na zlorabljanje, ki ga trpijo.
pa še zanimivost, ki mi jo je povedala moja frizerka: zdravi lasje se hitro posušijo, ki niso polni vode. in moji se zelo hitro!
Posted 10 June 2008 - 09:54 AM
Posted 10 June 2008 - 09:59 AM
Posted 10 June 2008 - 10:48 AM

Posted 10 June 2008 - 11:11 AM

Posted 10 June 2008 - 12:55 PM
jaz vem, da če se ne polikam oz. se posušim naravno ali z fenom imam na glavi čisto gnezdo nedefiniranih krepastih las. zato bi pa tudi dala nobelovo nagrado tistemu, ki si je izmislil likalnik.
čeprav poleti raje nosim kodre: na mokre lase dam peno/sprej/kremo za kodre, malo pomučkam in pustim posušit. do naslednjega pranja pa nič ne češem, samo vsako jutro osvežim frizuro z vodo (mokre roke ali pa malo pošpricam z vodo).
pa še nekaj je: lasje se morajo od barvanja okrepit. tudi jaz imam po vsakem barvanju več ali manj slabše laske.
Posted 10 June 2008 - 02:22 PM
Posted 10 June 2008 - 02:23 PM
Posted 10 June 2008 - 02:27 PM

Posted 10 June 2008 - 08:19 PM
Sade, če boš šla nazaj na rjavo, bi blo fajn, da potem res pustiš lase popolnoma prerast (če boš zdržala) in se potem magar na natur lase pobarvaš z blond - velik lepše in bolj enakomerno bo prišlo, pa manj rumeno, sploh če boš dala narest goste pramene.
Jaz pa skos sanjam o blond laseh, sam september je še daleč, but I am strong. Tole mi je tudi všeč:

Meni bi še lepše prišlo, ker imam naravno več volumna pri glavi. Aja, pa on rjavi šop na desno mi ni kul.
Posted 10 June 2008 - 08:26 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 10 June 2008 - 08:28 PM

Posted 10 June 2008 - 08:34 PM

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users