Jump to content

Photo

Maskare

• Please log in to reply
2273 replies to this topic

#1181 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 January 2009 - 10:09 AM

Jaz sem tudi sprobala Telescopic in mi jih je tako podaljšala, da sem jo po prvi uporabi dala naprej, ker s take dolge trepalnice na mojem obrazu nimajo kaj počet. laugh.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1182 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 14 January 2009 - 11:21 AM

Hvala vama smile.gif Bom jo sprobala na svojih.
  • 0

#1183 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 14 January 2009 - 12:57 PM

QUOTE(Podgana @ 13. 1. 2009 - 17:08) View Post
ADjevo vijoličarko (luštna beseda laugh.gif ) imajo že v Mullerju (Čopova), ampak samo tester tongue.gif

Jaz sem to maskaro videla v CityParku v Douglasu že lep čas nazaj - pred slabim mesecem zagotovo, brez kakšnih testerjev, ampak prav lepo maskare.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#1184 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 14 January 2009 - 02:27 PM

Telescopic je od L'orelala ane. Samo ne mi rečt da se jo ne dobi pri nas.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1185 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 14 January 2009 - 02:52 PM

Se jo dobi.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#1186 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 January 2009 - 04:00 PM

Eno vprašanje- kako veste a se maskara posuši al je zmanjka? Jst samo vem da pač "ne dela" več biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1187 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 14 January 2009 - 04:06 PM

Naliješ malo tonika not, pustiš da se vpije (najbolje malo pretrest) in probaš če je še kaj notri.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#1188 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16984 posts

Posted 14 January 2009 - 05:54 PM

QUOTE(Hevea @ 14. 1. 2009 - 14:52) View Post

Se jo dobi.

Bo treba mal prečekirat. Hvala.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1189 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 14 January 2009 - 07:51 PM

Meni še nobene maskare ni nikdar zmanjkalo, vedno se mi vse čisto posušijo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1190 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 14 January 2009 - 08:20 PM

A to s tonikom res deluje? Hehe bom probala, hvala. smile.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1191 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 15 January 2009 - 07:28 AM

Js jo za nekaj časa potopim v vročo vodo smile.gif potem se mi zdi, kot da bi se malo zmehčala smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#1192 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 January 2009 - 08:42 PM

K* palac portugalac, a veste, da L'Orealove Intensifique ne proizvajajo več, ker so jo zamenjali s tisto Kolagenovo zadevščino?! A se da še kje dobit Intensifique, jaz jo hočeeeem, ta maskara naredi res take debele, velike lepe pahljače. cry.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1193 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 20 January 2009 - 08:51 PM

Prav moram napisati: zdaj pač skoraj redno uporabljam Chanelovo E., ker jo pač moram porabiti do konca. Prodajat je ne mislim, ampak kaj veselo se pa tudi ne malam z njo. Nekaj preteklih dni sem pa imela (wp) Chanelovko I. in sem si spet potrdila, da je I. za moje pojme/potrebe/želje neprimerno boljša (kar se tiče podaljšanja in nasploh lepih, ločenih trepalnic) in komaj čakam, da porabim E., da si kupim I.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#1194 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 21 January 2009 - 06:45 AM

Jaz bi si pa zelo šla kupit AD-jevo all in one ali pa Lorealov Telescopic, za drugo sicer vem da mi bo ustrezala za prvo nevem bi jo pa zelo rada sprobala...ampak ja tud js morem prej porabit eno(trudim se z Lorealovo Volume Collagen, ki mi ni ravno..pač je vreduampak za takšno ceno absolutno pričakujem boljši efekt rolleyes.gif ).

A je že katera drugače sprobala all in one?
  • 0

#1195 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 January 2009 - 09:23 AM

jaz pa opažam ravno nasprotno kot FTSE. danes sem se po dolgem času namazala z Inimitable (je že potrebovala minimalno osvežitev in redčenje s tonikom) in so več ali manj trepalnice zgolj obarvane in malo privzdignjene, o podaljšanju ne morem govorit. ni me navdušila, medtem, ko mi je Exceptionnel nekaj povsem drugega.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1196 KittyKat

KittyKat

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 225 posts

Posted 21 January 2009 - 10:02 AM

november.rain, jaz imam doma tole AD all in one. Meni je nekaj srednjega. Lepo odebeli trepalnice in malo podaljša, nekega norega efekta pa ni. Se mi zdi, da tudi lepo loči trepalnice. Moti me edino, ker mi dela grudice na trepalnicah. Ni važno kako natančno namažem, vedno so male grudice. Ne vem ali sem pač imela smolo in vzela eno, ki je bila že dolgo na polici ali je maskara taka. Z Lorealovo je ne morem primerjati, mi je pa bolšja od MUF All in one. S Chanelovo E. se pa ne more kosati, normalno smile.gif Me pa zelo mika, da bi si jo kupila še v vijolični barvi, čist tko, za afnanje laugh.gif Upam, da ti bo to kaj pomagalo pri izbiri.
  • 0
Ni ti potrebno biti popoln, da bi bil popoln zame.

#1197 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 January 2009 - 12:17 PM

Jaz sporočam da mi je so far Diorshow Iconic res super, boljša od denimo Inimitable. Bomo pa vidli kako rekordno se po posušila.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#1198 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 21 January 2009 - 12:42 PM

jz mam pa zj eno rimmlovo novo bl, z gumjasto krtačko. aja, če kera rab kakšno rimmlovo nej mi sporoči, sem na češkem biggrin.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#1199 reddish ancha

reddish ancha

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:branje knjig, pisanje za revijo, pilates

Posted 21 January 2009 - 12:47 PM

No, sem si le privoščila Lorealovo Telescopic (Clarinsova Wonder length je šla v dar nečakinji) in sem zadovoljna smile.gif Res super podaljša trepalnice, jih lepo loči, meni doda tudi volumen, obarva z globoko črnino in - kar je najpomembnejše - mi ne draži oči. Super dolge pahljače mi naredi biggrin.gif , hkrati pa, ne vem kako naj se izrazim - da tak urejen videz.

Btw, meni se je, zanimivo, Inimitable neuporabno posušila po petih mesecih, čeprav so bile pohvale, kako dolgo traja.
  • 0

#1200 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 21 January 2009 - 12:59 PM

Točno jaz sem še pozabila omenit da mi Diorshow ne draži oči, medtem ko mi večina ostalih maskar, vključno z Chanel, MAC in L'Oreal, obupno draži, če pride v stik z veznico. down.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users