Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1512 replies to this topic

#1181 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 09 February 2022 - 11:42 AM

Gledam zdaj za 25. - 27.4. Obalo, hotel z bazenom. Haliateum Izola 4* 270€ polpenzion, v Portorožu vsi hoteli vsaj 100€ več. :o

• 0

#1182 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27341 posts

Posted 09 February 2022 - 11:44 AM

Pa meni se v primerjavi z lani se to zdi ogromno.

Stara sola Korte je bila novembra 2020 175 za 3 nocitve,dvosobni apartma,poglej cene zdaj 😐
  • 0

#1183 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 09 February 2022 - 12:13 PM

Ja, jaz sem že parkrat rekla, da kje so časi, ko smo za 2x polpenzion za 2 osebi dali 200€. S kopanjem, seveda.
  • 0

#1184 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 09 February 2022 - 12:19 PM

Ma, kaksnih 200. 140 je bilo vcasih! Ampak na zacetku leta je bilo vse ful ugodno, a ni bilo? Ravno Salinera je imela po 140 in 170 za 4*. Pa Thermal, Vivat, Olimije tudi zelo ugodno napram prejsnja leta. Si pa moral rezervirati takrat. Zdaj je ze vse ful zasedeno.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1185 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 09 February 2022 - 12:35 PM

Ej midva sva dala junija leta 2015 v Špiku 100€ za oba. :( Takrat so obnovili tisti del s 4* ravno menda.

• 0

#1186 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 09 February 2022 - 12:37 PM

Za 2 dni? Wow.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1187 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19151 posts

Posted 09 February 2022 - 12:46 PM

Neee, 1 dan. Aja. 140? za 2? :o ok, tega nisem doživela haha

Sem še direkt v Histrion pisala za ponudbo in sem dobila še za 20€ dražjo, wtf :D

• 0

#1188 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 09 February 2022 - 12:50 PM

Aja, saj zdaj je pa 116 na dan za dva. Ni blazne razlike.
Sem sla prav pogledati. 2014 sva dala 128 za pp za dve noci v Rivieri v Portorozu.

Na Megabonu je Bernardin, ampak ne vem do kdaj.
  • 0

Tumblr

#1189 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 11 February 2022 - 05:44 AM

Jaz gledam Hrvaško za prvi maj...ali pa kakšen pdaljšan vikend v maju, saj otrok lahko manjka v šoli na račun 5 prostih dni, pa bi koristili.
  • 0

#1190 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 11 February 2022 - 10:59 AM

Mi smo rezervirali terme Olimia, apartmaji Sole. 2-5.4. Mislim da je cena na noc 73e. Gremo prvic tja pa se z eno drugo druzino. Se res veselim zaradi otrok, da bosta lahko uzivala na bazenih. B. se jih komaj se spomni, za I bo pa to cisto nov svet.
Za prvi maj bova sle najbrz z mami na Losinj, ker moj takrat ne dobi dopusta.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1191 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 15 February 2022 - 01:16 PM

Mene pa zanimajo še kakšni apartmaji po Sloveniji za ene mini aktivne počitnice v avgustu. Predvsem bi bilo fajn, da je veliko kolesarskih poti v okolici. Sem šla malo pofirbcat naš apartma v Kranjski gori pa so tako grozno zvišali cene, da nas tam ne vidijo več, čeprav je vse bilo super, sam 162 EUR na dan pa res ne mislim dat.

• 0

#1192 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 15 February 2022 - 02:40 PM

Kaj pa Koroška? Ali ti je to preblizu domačih hribov? 

Črna na Koroškem in ti kraji v okolici Pece so lahko fajn destinacije za aktivne počitnice (zip line, adrenalinski parki, s kolesi/čolni po rovih v podzemlju Pece), pa eventuelno skok čez mejo do avstrijskih jezer in kolesarskih poti tam okoli in plavanje v jezerih.

Ali pa opcija okoli Kop, kjer je tudi precej kolesarskih poti z raqzličnimi izhodišči (Ribnica na Pohorju, Razborca/Mislinja) vse do Rogle. Ampak to vam je tako rekoč pred pragom ;)

Ali pa Dolenjska, kje ob Kolpi mora biti ful lepo, kolesarjenje doli mora biti tudi fajn. Poznaš blog od Alje Skrt? Ona je nekje iz NM konca in mislim, da ima na spletni strani objavljenih kar nekaj tur po Sloveniji. olj pro, ampak lahko služi kot ideja, izhodišče. 

https://atyourpace.c...y/kolesarjenje/

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1193 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16812 posts

Posted 06 March 2022 - 07:19 PM

No da povem, danes smo bili na Bledu, sli smo na ogled eksoticnih zivali. Spletna stran je:
https://magicalbeasts.si/

Izredno so prijazni, ful so si vzeli casa, da so odgovorili na vsa nasa vprasanja. Rokovali smo z mnogo kacami, kuscarji.
Imajo kace, kuscarje, zelve, pajke, zabe, morske prasicke, sivega zakoja, cincile, kunce, skakace...
Najvecja kaca je skorajda 5 metrov dolg in 25 let star piton. Gre za neke vrste zavetisce, saj so mnoge zivali tu, ker jih lastniki niso vec mogli imeti. Eno od kac so dali stran, ker je doma pozrla papagaja.
Bozali in drzali smo pitone, udave, kameleone in vse vrste agam.
Je pa notri zelo vroce, tako da se ne prevec obleci. B. ze tezi kdaj gremo spet :lol:
Mene je se najbolj navdusila zelena vodna agama, to bi se pogojno imela!
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1194 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17284 posts

Posted 06 March 2022 - 07:29 PM

To je tam ze leta pa se nikoli nismo sli. Sem mislila, da imajo 3 kace :D
Smo bili pa zadnjic gor v Kavarni Park in je bila I. ful navdusena nad roboti-mucki, ki vozijo hrano in pijaco.
  • 0

Tumblr

#1195 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 06 March 2022 - 07:31 PM

Hahaha a reees? Jaz sem tudi planirala Bled v bližnji prihodnosti, ko bo imel A. kaj več časa...
  • 0

#1196 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 08 March 2022 - 02:58 PM

Ideje za postanek/ogled na relaciji MB - nekje do Vranskega, primerno tudi za otroke, pa da je bolj noter? :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#1197 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 March 2022 - 03:36 PM

Celjski grad? in drevesna opazovalnica/hiša, meni je lušten sprehod do gor, po gozdni poti iz parka spodaj.

Velenjsko jezero in Vista park, ne vem kako so otroci mali, spodaj so igrala in je vedno prometa na njih :) 

Za Ve je še interesanten ogled muzeja premogovnika, knapovska malica v rovih. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#1198 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 08 March 2022 - 04:05 PM

Mini ZOO v Konjicah mogoče. Za bit notri mogoče Tehnološki park v Celju? Baje je kar fajn, mu sicer še nismo bili.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1199 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4152 posts

Posted 09 March 2022 - 09:30 AM

Center Noordung v Vitanju ali pa Tehnološki park v Celju.

• 0

#1200 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16982 posts

Posted 09 March 2022 - 10:24 AM

Hvala. 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users