Jump to content

Photo

Hrvaška

• Please log in to reply
1419 replies to this topic

#1181 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17676 posts

Posted 21 June 2023 - 11:56 AM

Včeraj sta pravila soseda, da sta našla ponudbo za 4 nočitve s polpenzionom v Makarski Rivieri za 400€. Naslednji teden grejo. Ne vem hotela in drugih podrobnosti, se mi zdi pa tako zelo ugodno, da vprašanje kaj res dobiš za to ceno.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#1182 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 21 June 2023 - 12:13 PM

Ja saj Megabon ima npr včasih res kakšne take ugodne ponudbe, ko greš gledat slike hotela in lokacijo, pa vidiš, da je zastarela oprema, hotel zraven ceste, najbližja plaža je pozidana betonska... Jaz grem gledat tudi ocene na bookingu in če so slabe, pa če mi lokacija ni všeč, me mine.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1183 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 21 June 2023 - 12:33 PM

Pomoje ima Megabon super ponudbe.
Aha, sm mal pobrskala in pomoje je ta ponudba za nek resort v Zaostrogu.
  • 0

#1184 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86393 posts

Posted 24 June 2023 - 06:33 PM

https://www.rtvslo.s...ejo-cene/672959
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1185 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27970 posts

Posted 25 June 2023 - 04:15 PM

^^
Je bil čas! Upam, da ni samo prehodnega značaja.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1186 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17028 posts

Posted 29 June 2023 - 02:04 PM

Pol litra tocenega 4.8 e
2 deci jabolcnega soka 3.8 e
0,75 L jane 4.7 e

Dv dni nazaj kupim ob morju sladoled od Ledota
Cedevita 4 e
King 5 e

Sploh nisem pogledala tamaladva sta pa ze odsla s sladoledom v roki, drugac bi mu dala nazaj.Ta ista cedevita je v konzumu 1.35 eur.

Kopanje na bazenih v Cikatu, za vse stiri, celodnevna plus dve lezalki in sencnik - 75 eur.

Ce neb mela stanovanja tle, ne pridem sem dopustovat.

Sicer je pa Losinj napol prazen. Hoteli, kamp....nic cudnega, cene so astronomske.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#1187 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19331 posts

Posted 29 June 2023 - 02:16 PM

Mene še najbolj čudijo cene v trgovinah :o, si videla, Fiona? Recimo jaz redno kupujem doma proteinski napitek od Vindije, ki je hrvaški proizvod. Pri nas stane okoli 1,70, kje tudi manj, na Hr čez 2,20, nekje celo tudi 1€ več. Ene stvari so res ful dražje.
V Baški so sicer v gostilnah podobne cene kot pri nas, mogoče malenkost dražje.
  • 0

#1188 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 29 June 2023 - 02:18 PM

Ful nanese ta hrana in pijača tkole zunaj, ja. Mi imamo sicer letos res noro AI ponudbo, tamala si poleg vsega zaželi samo kakšne kokice zvečer, njej še do sladoleda ni in pije samo vodo, ker so sokovi res nagravžno sladki iz teh avtomatov. En dan smo šli v Poreč in sm vidla, da si takoj na 30€, ko se nekam usedeš, noro.
  • 0

#1189 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19331 posts

Posted 29 June 2023 - 03:11 PM

Medtem pa so ene stvari v DMih ful cenejše. 🤷‍♀️
  • 0

#1190 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17418 posts

Posted 29 June 2023 - 03:52 PM

Meni se je pa zdelo ugodno, hehe. V trgovini je kaj drazje, ampak to je bilo ze lani (gliiih te proteinske napitke smo gledali lani, haha). Pivo je bilo pod 3 (to itak ne pijemo) pa kava okoli 2€. Se najdrazji je bil sladoled, ki je bil 3.5, ampak bi lahko cenejsega. Lani smo bili v Bosni pa ze tam ni nic kaj ugodno btw. V trgovini podobno kot pri nas, gostilne pa res mogoce malenkost cenejse izven turisticnih ulic.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1191 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19331 posts

Posted 29 June 2023 - 04:18 PM

Ja, ta sladoled je od letos, sva šla z malim pa še dobro, da sem videla, koliko stane, ker sem imela samo 6€ zraven 😆. Drugi so 2€, ampak bedni
Ja, so bile že prej take cene, ampak prej zaradi kun nisem bila toliko pozorna. Mi itak večino nesemo zraven.
  • 0

#1192 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86393 posts

Posted 29 June 2023 - 06:02 PM

Lani in predlani je bilo vse precej ceneje kot pri nas, tam kjer smo bili.
  • 0

― V. Van Gogh

#1193 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19331 posts

Posted 29 June 2023 - 06:35 PM

Pol so v Dalmaciji druge cene v trgovinah.
  • 0

#1194 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86393 posts

Posted 29 June 2023 - 08:53 PM

Tudi v lokalih, gostilnah so bile nizje cene. Letos se je zihr podrazilo.
  • 0

― V. Van Gogh

#1195 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23389 posts

Posted 29 June 2023 - 10:33 PM

Potem mogoče res ni napačno letos vzet kak hotel z all inclusive, če najdeš kakšno ugodno ponudbo, da ti ni treba ob takih cenah zapravljat še v trgovinah in restavracijah. :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1196 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17418 posts

Posted 30 June 2023 - 02:42 PM

Mora biti res ugodna ponudba :)
V njihovih trgovinah je lahko vseeno cenejse btw. Mi gledamo tocno dolocene izdelke (plocevinka male kokakole je bila ze lani 1€,
halo) , ampak nimamo pa mleka pod 80 centov npr. Oni pa. Lidl je bil pa ze 2 leti nazaj malenkost drazji kot nas (takratni).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1197 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 01 July 2023 - 07:01 AM

Ja, zgolj zaradi cene se verjetno ne bi vsi odločili za hotel, ti mora to v prvi vrsti ustrezat. Meni ogromno odtehta tudi to, da odpade vse nacrtovanje obrokov in nakup hrane, ampak si preprosto vzameš, ko in kar ti paše.
  • 0

#1198 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86393 posts

Posted 01 July 2023 - 09:54 AM

Mene pa ravno to moti, da v hotelu ne mores jesti kadar se ti sprdne, tako kot v apartmaju. Obroki so pac ob dolocenih urah. Midva hodiva samo sama v hotele, AI itak ne pride v postev, ker sva cez dan okrog, zajtrk je zame prezgodaj … :D Pa tudi tezko verjamem, da bi me hrana v teh vecjih/druzinskih hotelih navdusila. Samo ja, kuhat se mi pa tudi ne da na dopustu … Ne moze i jare i pare. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1199 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32522 posts

Posted 01 July 2023 - 10:02 AM

Ah, daj... Zajtrk od 7-10, od 11 dalje do polnoči stalno na voljo prigrizki v AI ponudbi, pijaca, kava... Ob 12-14 kosilo in od 18 - 21 večerja. Moraš bit pa res zahteven, da se ne naješ v tem času.
  • 0

#1200 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17028 posts

Posted 01 July 2023 - 11:02 AM

To se pa strinjam z M.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users