Jump to content

Photo

Zaroka / poroka

• Please log in to reply
1324 replies to this topic

#1181 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 05 July 2017 - 05:11 PM

Jaz pa že sam ob branju vaših načrtovanj in priprav kar živčna postanem, to res ni zame :-)
  • 0

#1182 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 July 2017 - 05:12 PM

:D

Neytiri, moj je half eternity, ampak je tako majhna št., da pridejo diamanti po 2/3. Meni se tudi zdi bolj praktičen kot full, med drugim tudi zaradi graviranja. Iz naših zlatarn mi je bil všeč samo en podoben, ki pa je stal 2-3x več. Pri moževem se je pa tudi ful splačalo, ker ima širok prstan in ogromna št. je (cena gre na težo zlata).

Daj sliko. :P

Drugače pa lahko organizatorko najameš tudi samo za poročni dan. Mene je še najbolj obremenjevalo, kdo bo tisti dan postavil vso dekoracijo tako, kot sem si zamislila. 

V tvojem koncu je ena priznana, Petra Starbek. Pa Luka & Ben sta popularna in baje zelo ugodna. Za eno vem, da je pri njiju dala samo 300 € za celotno planiranje poroke, kar je v celotnem budgetu večje poroke res minimalen znesek.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#1183 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 July 2017 - 05:21 PM

Ima fant na mobitelu, mogoče potem prilepim, ampak sem slabo sliko naredila.. Na netu pa mi ful slabo izgleda, ga ne bi nikoli v življenju izbrala >> https://store.zlatar...1-67-24&lang=si

Če že bi tega, bi s 5imi briljanti, ker bi mi čisto super prišlo glede na velikost prstana. Imam nekje številko 7. 300€ bi bila po mojem tudi midva pripravljena plačati, če bi vse splanirala. Hvala za predloge, bom malo prečekirala.

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#1184 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 July 2017 - 05:28 PM

Aha, tension setting. Taki so zelo nosljivi. :)

• 0

― V. Van Gogh

#1185 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 July 2017 - 05:34 PM

Evo, tole je slaba slika s telefona. V živo se je tako lepo svetil. Ta, ki sem ga probavala, ima 7 briljantov in mi še na sredincu pride precej prevelik, tako da jih bo 5 na prstancu čist kul pomojem.

Attached Files

• 0

#1186 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 July 2017 - 05:37 PM

Lep je.

• 0

― V. Van Gogh

#1187 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 05 July 2017 - 05:42 PM

Lep ja.

Meni so tudi najljubši half eternity, takega bi imela.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#1188 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 05 July 2017 - 06:04 PM

Men tud, roza zlato :)
  • 0

#1189 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 05 July 2017 - 07:14 PM

Meni je tudi rdeče zlato lepo na roki in samo po sebi, ampak mi k stilu oblačenja ne paše (ne, da imam kakšen poseben stil, samo raje imam močne in hladne barve kot pa neke pastele..), tako kot rumeno zlato ne (no, rumeno mi še na polt ne).

• 0

#1190 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 05 July 2017 - 08:49 PM

Jaz pa že sam ob branju vaših načrtovanj in priprav kar živčna postanem, to res ni zame :-)

Jaz tudi. :ninja: :D Pomoje bi bile Neytirine more kar velikokrat na sporedu, vprašanje, koliko bi spala zadnjo noč (kolikor se poznam).
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1191 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 05 July 2017 - 09:06 PM

Jaz sem mislila, da bo pri meni isto, vsi so me sprasevali, ce sem kaj zivcna, jaz pa sploh nisem imela nobenega razloga, samo veselila sem se. :) Ampak sva si res vzela na easy in se nisva obremenjevala z malenkostmi. Mislim, da je v tem kljuc; da si zadas, kolikor glede na svojo naravo in cas zmores pa bo vse OK. Kakrsnokoli sekiranje okrog tega itak nima smisla. Mene je potem malo zagrabilo sele zadnja dva tedna, potem sem pa kmalu zacela pogresati vse to nacrtovanje, ker ti le vzame kar nekaj casa. Po drugi strani pa sem cutila olajsanje, ker je bilo mimo. :D
  • 0

― V. Van Gogh

#1192 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27660 posts

Posted 05 July 2017 - 10:20 PM

Jina, se strinjam, da veliko nervoze odpade že s tem, da zadeve prilagodiš svoji naravi.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1193 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 06 July 2017 - 06:45 AM

Jaz sem imela s planiranjem najine poroke po moje ene 3 ure dela, plus vabila, ki sem jih sama naredila in so mi vzela ene 3 ure. 😊 Različi smo, 100 ljudi, 100 čudi.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#1194 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 06 July 2017 - 08:12 AM

Prijateljica je organizirala sanjsko poroko v 6ih tednih. Imela sta pa povabljenih okoli 70 ljudi. Najvec dela in zivcev jima je pozrla papirologija na upravni enoti.
Porocila sta se na domacem posestvu, imela sta sotor (res holivudsko). Vabila je sama naredila (malo smo ji prijateljice pomagale), prav tako darilca. Super je bilo.

Smo pa ljudje razlicni in imamo razlicne zelje in pricakovanja. Tako, da naj si vsak izbere svojo pot in naredi po svojih zeljah, da je ta dan nepozaben.
  • 0

#1195 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 July 2017 - 08:42 AM

Jaz mislim, da se da poroko organizirati ful hitro (tudi v enem tednu), če točno veš kaj želiš. Je pa res, da najbrž moraš datum in vse ljudi (fotograf, band..) bookirati dosti vnaprej. Tako da če se želiš poročit drugo soboto, bo težko, ker je vse zabukirano - iz vidita organizacije pa bi šlo. Razen, če si pripravljen na ful kompromisov.

• 0
Viens, reste ici!

#1196 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 July 2017 - 08:47 AM

Meni pa vseeno ni jasno, kaj lahko naredis v treh urah.
  • 0

― V. Van Gogh

#1197 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 July 2017 - 08:56 AM

Jina, ko si ti iskala ponudnike za poroko - koliko prej si iskala in koliko prej je bilo zabukirano?

• 0
Viens, reste ici!

#1198 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 July 2017 - 09:07 AM

Za glavne stvari (lokacija, fotografa, DJ) slabih 10 mesecev prej in sva tudi razervirala takoj, drugace bi se lahko obrisala pod nosom. Za torto pol leta, ostale malenkosti pa malo manj. Za fotografa vem, da zadnje leto sprejemata rezervacije ze za dve leti vnaprej, eno leto pa je nek minimum.
  • 0

― V. Van Gogh

#1199 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 06 July 2017 - 09:11 AM

Pa sta bila vezana na kak poseben datum ali sta si dala opcijo za poroko celo poletje recimo?

• 0
Viens, reste ici!

#1200 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85938 posts

Posted 06 July 2017 - 09:13 AM

Izbrala sva si junij, datum pa ni bil toliko pomemben.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users