Jump to content

Photo

Sestavine

• This topic is locked This topic is locked
1671 replies to this topic

#1181 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5815 posts

Posted 30 November 2005 - 09:55 AM

hvala! to kremo sem imela pred dvemi leti in mi je bila fenomenalna za pozimi. včeraj sem pa ob pospravljanju našla škatlico. the best, da je po vsebinah dobra! jo moram še kupit, ker imam trenutno tako suho kožo, da mi vse zateguje, ne glede koliko se mažem z mojo skin drink iz lusha.
  • 0

#1182 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 30 November 2005 - 01:40 PM

QUOTE(DiLeMa)
Rea kterjeta balzam, ki ga je Sonchika pohvalila? Prooosim piši zraven za kateri proizvod gre!!

ja,seveda! včas pozabm oops.gif
prvi je od balee šprica za razdražene lase od sonca,slane vode...bla bla
drugi pa je od balee fluid za uničene lase in konice z alojo in še nečim(pa ne vem zdaj kaj je to) ta stane okol 400 sit pa full časa ga že imam biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#1183 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts
  • Interests:vse pozitivno

Posted 30 November 2005 - 01:54 PM

Ja super ste da veste vse te stvari...jz sem pravi mali amater kar se teh sestavin tiče, totalna megla! Hvala ti Sonchika za odgovor! Sem malo čekirala te strani pa sem že fajn zmedena, kaj pol za mešano-mastno kožo je bolj kot krema primeren tonik-nujno brez alkohola? To bi bil npr. kakšen po vaših izkušnjah? ...Počasi me bo izučilo, da za dosti dnarja ni nujno tudi dosti muzike!
  • 0
Nobena pot ni dolga, če po njej hodimo s prijateljem...

#1184 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 November 2005 - 02:06 PM

QUOTE(sonchika)
QUOTE(Blondi)
Očesni odstranjevalec ličil - Clinians:

Sestavine:
aqua
peg-6 caprylic/capric glyxcerides
faex
hydrolyzed soy protein
citrus amara
pppg-26-buteth-26
PEG-40 hydrogenated castor oil
lauramidopropyl betaine
magnesium laureth sulfate
disodium phosphate
potassium phospate
disodium laureth sulfsuccinate
methylparaben
2-bromo-2nitropropane-1,3 diol
CI 42090

Koliko je učinkovit? Na prvih mestih ima nekaj antioksidantov, potem citrus, ki draži (ampak mislim, da ne bi smelo biti problemov z njim), potem pa čistilce kože. Dober je.

Ja, je kar učinkovit, no.Zdaj je akcija v Intersparu, stane samo 729 sit
wink.gif
  • 0

#1185 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 30 November 2005 - 02:32 PM

Balzam za ustnice s propolisom - Elanosol (od Medexa) SPF 15:

castor oil, isopropyl myristate, octyl methoxy cinnamate, lanolin, candelilla wax, octyldodecanol, ozokerite, carnausa wax, lanolin alcohol, beeswax, benzophenone-3, propolis extract, aroma, honey, titanium dioxide, bht.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1186 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 November 2005 - 05:51 PM

QUOTE(inchika)
Ja super ste da veste vse te stvari...jz sem pravi mali amater kar se teh sestavin tiče, totalna megla! Hvala ti Sonchika za odgovor! Sem malo čekirala te strani pa sem že fajn zmedena, kaj pol za mešano-mastno kožo je bolj kot krema primeren tonik-nujno brez alkohola? To bi bil npr. kakšen po vaših izkušnjah? ...Počasi me bo izučilo, da za dosti dnarja ni nujno tudi dosti muzike!

Tonik in dober čistilni gel sta nuja. Namesto gela kupi kakšno otroško milo za prhanje, tonik pa Garnier Essentials. Meni je ta za zdaj najboljši.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1187 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 30 November 2005 - 05:52 PM

QUOTE(Marmelada)
Balzam za ustnice s propolisom - Elanosol (od Medexa) SPF 15:

castor oil, isopropyl myristate, octyl methoxy cinnamate, lanolin, candelilla wax, octyldodecanol, ozokerite, carnausa wax, lanolin alcohol, beeswax, benzophenone-3, propolis extract, aroma, honey, titanium dioxide, bht.

Nič posebnega, je pa fajn. Všeč mi je, ker res vsebuje propolis, pa med, pa vosek. Naravno. Pa res ima zaščitni faktor.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#1188 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts
  • Interests:dajanje neumesnih pripomb,onaniranje, poizkušanje različnih znamk pira

Posted 30 November 2005 - 07:33 PM

Krema proti gubam za okoli oči - Clinians

Sestavine: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Limnanthes Alba, Punica Granatum, Capryloyl Glycine, Polisorbate 20, Quaternium-18 Hectorite, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Glycerin, Glyceryl Linoleate, C13-14 Isoparaffin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol, Dimethiconol, Disodium EDTA, Hydrolyzed Soy Protein, Faex, Laureth-7, Lecithin, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Glyceryl Arachidonate, Glyceryl Linolenate, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Cholesterol, Choleth-20, Magnesium Ascorbyl Phosphate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Retinyl Palmitate, Citric Acid, PEG-100 Hydrogenated Castor Oil, Trioctanoin.
  • 0

#1189 Blondi

Blondi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2929 posts

Posted 30 November 2005 - 07:38 PM

Kaj pa ta, je tudi za okoli oči gel, tudi od Cliniansa

Sestavine: Aqua, Cyclomethicone, Pentylene Glycol, C12-C15 Alkyl Octanone, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Quaternium-18 Hectorite, Limnanthes Alba, Citrus Dulcis, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Capryloyl Glycine, Ceramide 3, Lactis Lipida, Mrthylsilanol, Polysorbate 20, Polyacrylamide, Dimethicone, C13-14 Isoparaffin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Alcohol, Dimethiconol, Laureth-7, Lecithin, Citric Acid.
  • 0

#1190 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23292 posts

Posted 30 November 2005 - 10:53 PM

Hvala sonchika wink.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#1191 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 30 November 2005 - 11:03 PM

QUOTE(rozica)
Sestavine:

Aqua

Glycerin (zelo dober vlažilec)

Sodium Lactate (vlažilec, solna oblika lactic acida-AHA kisline)

Sodium PCA (vlažilec, ki je tudi naravno v telesu)

Glycine (aminokislina in vlažilec)

Fructose (vlažilec - sadni sladkor)

Urea (dober vlažilec in \"luščilec\" povrhnjice)

Niacinamide (vitamin B3 - vlaži, skrbi za rahlo cirkulacijo, uravnava barvo kože - odstranjuje pigmentne madeže, naj bi bil dober za mozoljasto kožo...)

Inositol (najdemo ga v lecithinu, vlažilec)

Sodium Benzoate

Lactic Acid (AHA)

Panthenol (vlažilec, naj bi bil dober za celjenje ran)

Propylene Glycol (vlažilec)

Ethoxydiglycol (topilo, v katerem se raztopijo druge sestavine, odstranjuje sebum s povrhnjice)

Butylene Glycol (vlažilec)

Althea Officinalis (mehča kožo, deluje protivnetno)

PEG-40 Hydrogenated Castor oil

Trideceth-9 (\"razmaščevalec\" povrhnjice - čisti in topi sebum)

PEG-5Ethylhexanoate

Hamamelis Virginiana

Glucose...

mercator tonik

• 0

#1192 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 01 December 2005 - 10:42 AM

Hvala ti Sonchika...lepo od tebe da si vzameš čas! :wav:
  • 0

#1193 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 01 December 2005 - 01:33 PM

Seznam sestavin >>
aqua (water), glycerin, cetearyl alcohol, vitis vinifera (grape seed oil), peg-40 castor oil, sodium cetearyl sulfate, ceteareth-12, parfum (fragrance), methylparaben, imidazolidinyl urea, dimethicone, propylene glycol, propylparaben, theobroma cacao (cocoa seed butter), tocopheryl acetate, vanilla planifolia (fruit extract), cinnamomum zeylanicum (bark extract), sorbitol, phenoxyethanol, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben

krema za roke, oriflame, cimet in vanilija
  • 0

#1194 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 01 December 2005 - 01:33 PM

Seznam sestavin >>
aqua (water), ricinus communis (castor seed oil), stearic acid, glyceryl stearate, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, vitis vinifera (grape seed oil), propylene glycol, petrolatum, butyrospermum parkii (shea butter), cetyl alcohol, dimethicone, parfum (fragrance), hydroxyethylcellulose, sesamum indicum (sesame seed oil), peg-100 stearate, tetrahydroxypropyl ethylenediamine, phenoxyethanol, imidazolidinyl urea, methylparaben, ethylparaben, butylparaben, isobutylparaben, propylparaben, mel (honey extract), sorbitol, ci 47005 (yellow 10), ci 14700 (red 4).

oriflame maslo za telo
  • 0

#1195 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 01 December 2005 - 01:35 PM

aqua (water), glycerin, petrolatum, propylene glycol, ethylhexyl stearate, cetyl alcohol, dimethicone, octyldodecanol, stearic acid, cetyl acetate, helianthus annuus (sunflower seed oil), glyceryl stearate, peg-100 stearate, methylparaben, potassium cetyl phosphate, propylparaben, stearyl acetate, carbomer, tocopheryl acetate, parfum (fragrance), sodium hydroxide, oleyl acetate, disodium edta, acetylated lanolin alcohol, prunus amygdalus dulcis (sweet almond seed extract), prunus avium (sweet cherry fruit extract), sorbitol

oriflame losjon za telo cesnja in mandelj
  • 0

#1196 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 01 December 2005 - 01:36 PM

ricinus communis (castor seed oil), octyldodecanol, cera alba (beeswax), ozokerite , prunus amygdalus dulcis (sweet almond shell powder), silica dimethicone silylate, theobroma cacao (cocoa seed butter), parfum (fragrance), saccharin, propylparaben, isopropyl myristate, tocopheryl acetate, citrus aurantium dulcis (orange oil).

pilinga za ustnice s sladkim mandljem, oriflame
  • 0

#1197 rozica

rozica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 447 posts

Posted 01 December 2005 - 01:45 PM

prosim vas ce mi lahko katera cimprej oceni zgoraj navedena izdelke, se odlocam za nakup in moram sporociti se danes!
lp in HVALA, res!
  • 0

#1198 inchika

inchika

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1186 posts

Posted 01 December 2005 - 01:58 PM

DiLeMa, jz pa mam eno vprašanje zate; na tem forumu sem vidla ko si napisala kakšno kožo imaš, da imava kar podobno(masten T del, ostalo ok), pa me zanima kaj uporabljaš za obraz, tudi kakšen puder, če ga... če nisem že preveč tečna oops.gif
  • 0

#1199 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 01 December 2005 - 02:28 PM

Inchika, ni problema. wink.gif Te bom kontaktirala na ZS.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#1200 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 December 2005 - 06:16 PM

QUOTE(Blondi)
Krema proti gubam za okoli oči - Clinians

Sestavine: Aqua, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclomethicone, Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Limnanthes Alba, Punica Granatum, Capryloyl Glycine, Polisorbate 20, Quaternium-18 Hectorite, Polyacrylamide, Tocopheryl Acetate, Dimethicone, Glycerin, Glyceryl Linoleate, C13-14 Isoparaffin, Carbomer, Sodium Hydroxide, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Alcohol, Dimethiconol, Disodium EDTA, Hydrolyzed Soy Protein, Faex, Laureth-7, Lecithin, Butylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Trideceth-9, Glyceryl Arachidonate, Glyceryl Linolenate, Hydrogenated Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Cholesterol, Choleth-20, Magnesium Ascorbyl Phosphate, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Retinyl Palmitate, Citric Acid, PEG-100 Hydrogenated Castor Oil, Trioctanoin.

Hm... krema je vlažilna, lepo se maže, ne more pa se ravno pohvaliti z antioksidanti. Teh ima res več kot kakšna krema povprečnega ranga, lahko bi bil pa še kakšen več. Vsebuje UV zaščito, kar zna dražiti oči, je pa prenizka za kakršno koli pohajanje na soncu brez dodatne zaščite.
Krema je namenjena normalni koži, ker vsebuje nekaj olj.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users