Pozabi, sem že ugotovila, da si v LJ.
kaj študirate
Posted 01 October 2009 - 06:59 PM
Pozabi, sem že ugotovila, da si v LJ.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 October 2009 - 07:09 PM
Aja, še glede urnika..nekje maš napisana predavanja, nekje vaje. Primer: hodiš dopoldan na predavanja, popoldan na vaje. Najbolje je, da si to uskladiš, ko boš vedela v kateri skupini pri vajah si.
Na vaje je kr fajn hodt. Tam se večinoma dela na praktičnih primerih. Nekje bolj, nekje manj. Odvisno tudi pri katerih profesorjih si.
Pa sej boš še velik stvari zvedela od starejših študentov, tako da naj te nič ne skrbi, da bi kaj izpustila
Upam, da sem ti za začetek vsaj približno odgovorila. Drugače pa še kar vprašaj
Aja, mogoče ti bo v pomoč tudi tale link za forum: http://www.pravnica.net
Posted 01 October 2009 - 07:41 PM
Posted 01 October 2009 - 08:22 PM
Else pa Šopf-a s ti pa res ni treba udeležvt, razn takrtk k majo kkšna fajn predavanja al pa izlete.
Drgač se pa probi kr sprot uči, ker je to najlaži. Drgač se boš mogla okol marca začet že učit po najman 6 ur na dan. Tko da ti res priporočam, da se na začetku potrudš in probaš čimbolj sledit. Pa predvsem se potrudi že na kolokvijih!
Posted 01 October 2009 - 10:56 PM
)Predmeti so teli: sociologija prava, uvod v pravoznanstvo, ustavno pravo, rimsko pravo, pravna zgodovina in ekonomija. Statistike pa ni več.
Posted 02 October 2009 - 10:34 AM
Holy shit, 6 ur?
)Hehe kar navadi se.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 08 November 2009 - 03:13 PM
A kera kej ve, kok je težek faks fizioterapija? Pa če ma kera podatek, kolikšno povprečje je bilo potrebno za vzporedni vpis?
Posted 08 November 2009 - 05:49 PM
Omejitve so na fizioterapiji visoke, ne vem pa kako je če vpišeš vzporedno, pozanimaj se na strani od fakultete, je kar fajn oblikovana. Drugače pa pokliči al pa mail pošlji predstavniku.
Posted 08 November 2009 - 08:43 PM
NA Gradbenem faksu je ena zanimiva smer, ki se ji reče Vodrstvo in komunalno inženirstvo
A mogoče katera koga pozna da je tam, oz. po kakšnem čudežu katera tukaj to študira?
Posted 08 November 2009 - 09:47 PM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 09 November 2009 - 12:10 AM
Kar pravijo je šekar težko, veliko fizike in težka je. Kaj več pa težko povem, je pa tako, da jih je v letniku 40 (toliko jih vpišejo) pa itak cele dneve preživijo skupaj na faksu. Je na našem faksu pač tako, da zahteva veliko časa, pa na bilokateri smeri si. Naša smer je ena lažjih pa je ena sošolka komaj prišla skozi, isto vzporedna študentka (študirala varnostne vede) ne vem pa kok je brugi faks kej zahtevn.
Omejitve so na fizioterapiji visoke, ne vem pa kako je če vpišeš vzporedno, pozanimaj se na strani od fakultete, je kar fajn oblikovana. Drugače pa pokliči al pa mail pošlji predstavniku.
Hvala ora za info. To,da si cele dneve na faksu, poznam, ker smo mi tudi. Se mi zdi dobra kombinacija poleg logopedije. Lansko leto, ko sem še razmišljala, kam naj se vpišem na naši dve smeri študija, sem rekla, da če bom šla defektologijo kot samo, potem bom zagotovo vpisala še predšolsko vzgojo, tako pa k sm šla na bolj 'zdravstveno' zadevo, bi bilo pa fino še kej takega glede na to, da na magisterij ne bom mogla.
Ampak ok, je še veliko časa. Še vedno preostane tud specializacija, če bom želela kaj več. Samo tok, da vem, kako glede povprečja, zdej sm mela 9, sam najbrž bi potrebovala kr več.
Posted 09 November 2009 - 05:32 AM
Bivši od redkvice študira to! Oz. je študiral, ne vem v kakšnem stanju je zdej.
Hm bivši...
Mah js bi rabla kj "zapiskov" oz. kakšnih pametnih napotkov
Posted 09 November 2009 - 06:11 PM
Hvala ora za info. To,da si cele dneve na faksu, poznam, ker smo mi tudi. Se mi zdi dobra kombinacija poleg logopedije. Lansko leto, ko sem še razmišljala, kam naj se vpišem na naši dve smeri študija, sem rekla, da če bom šla defektologijo kot samo, potem bom zagotovo vpisala še predšolsko vzgojo, tako pa k sm šla na bolj 'zdravstveno' zadevo, bi bilo pa fino še kej takega glede na to, da na magisterij ne bom mogla.
Ampak ok, je še veliko časa. Še vedno preostane tud specializacija, če bom želela kaj več. Samo tok, da vem, kako glede povprečja, zdej sm mela 9, sam najbrž bi potrebovala kr več.
Princeska, tebi bi pomojem ful ležala delovna terapija, pa še študij je bolj prijeten. Si mogoče že kaj razmišljala v to smer?
Urš, moja cimra to študira. 3. letnik, ful pridna, zapiske pa itak vsem posoja
Posted 09 November 2009 - 06:21 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 November 2009 - 06:28 PM
Posted 09 November 2009 - 06:32 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 November 2009 - 06:37 PM
Ja v tvojem primeru mislim, da bi mel opravka s plastičnim kirurgom in stomatologom
Posted 09 November 2009 - 06:47 PM
After all this time?
Always.
Posted 09 November 2009 - 06:58 PM
Posted 09 November 2009 - 07:08 PM
Mislim da mi je ta predmet odprl oči in razblinil vse želje glede podiplomskega študija ekonomije
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users