Ne vem ali naj se smejim ali naj bom zaskrbljena nad tem kar pišeš. Saj sm že vidla kako je kakšna meni nič tebi nič sredi javnega prostora vrgla vn jošek, ampak previjanje v lokalu...
Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 03 June 2009 - 06:00 PM
Ne vem ali naj se smejim ali naj bom zaskrbljena nad tem kar pišeš. Saj sm že vidla kako je kakšna meni nič tebi nič sredi javnega prostora vrgla vn jošek, ampak previjanje v lokalu...
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 03 June 2009 - 07:05 PM
To mi sploh ni jasno ...
Posted 03 June 2009 - 07:32 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 03 June 2009 - 07:41 PM
- na javnih prostorih, kar usred nakupovalnega središča, vrže joško ven
To se je meni naredilo zadnjič v Takosu v Evroparku, jaz sem skoraj bruhala, tista ogromna joška kar tam pred vsemi na plano
Tudi to se mi je zadnjič zgodilo v Evroparku, ko je en slinasto-šmrkljavi smrkavec stal dobesedno zraven mene, in strmel. Mati je seveda medtem veselo klepetala, s pogledom ga je celo ošvrknila. Z mene se pa je seveda kadilo, pa saj v takem ne moreš normalno jest, no.... pa se samo obrnem proti njemu in rečem: "prosim spokaj"
Posted 03 June 2009 - 08:08 PM
Eli haha zmagas. Prosim spokaj.
Mami mi je ravno vceraj razlagala, da se ji zdi vse (pre)vec mladih/bodocih mamic, ki se obnasajo kot matice. Nosim/povila sem novega zemljana, klanjajte se mi vsi!! :| Na zalost takrat, ko je treba zemljana zaceti vzgajati pozabi na to, da je njegova mama. :|
Posted 04 June 2009 - 07:59 AM
Posted 04 June 2009 - 09:07 AM
Sam mate čist prov... tud jst sm bla že priča nosečkam tečkam. No, v bistvu je bla moja teta lep primer.
Posted 04 June 2009 - 12:17 PM
Posted 07 June 2009 - 07:58 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 June 2009 - 08:01 AM
Posted 07 June 2009 - 08:02 AM
After all this time?
Always.
Posted 07 June 2009 - 08:10 AM
Pa ena ful debela knjiga z vajami iz angleščine, ki bi mi prišla še kako prav tudi v bodoče!
Posted 07 June 2009 - 08:38 AM
After all this time?
Always.
Posted 07 June 2009 - 09:21 AM
Speaking of which, danes je ena krota pustila enomesečnega dojenčka in 3 letnega otroka sama v avtu. Tamal se je začel zverinsko dret in jokat, da je bil revež čis vijoličen, kmal se je začel kr davit in ga je moja mami k je šla lih mim kr vzela v roke, da se je pomiril. In prlaufa una baba zmešana iz vrtca in jo mal mn k nadere kako si upa prijemat njenega otroka. Pol ji je pa ena druga zabrusila, kako je lahko tako neodgovorna, una pa njej nazaj, da ne vemo kako je njej težko, da ma 3 otroke. Ja, pizda, škoda da jih maš, no. Za odstrel.
No dokler nisem na lastne oči videla podobnega primera sem mislila, da morš bit res bedak da to narediš. Včeraj sem pred nakupovalnim centrom opazila, da se v enem avtu nekaj premika...in seveda je bila beba, ki se je pač igrala v avtu. Naj povem, da okna niso bila odprta in tudi avto je bil zaklenjen. Da ne govorim kaka sparina je včeraj bila. Jaz sem sedela v avtu z odprtimi vrati pa mi je bilo vroče. Tam sem bila več kot 15 min in opazovala avto a nikogar ni bilo blizu. Nato pride ven iz centra mlada mamica s stvarmi lepo odklene avto in se odpelje. Glede na to, da je avto bil tam že prej ko sem jaz prišla bog ve kak dolgo je bil otrok sam zaklenjen v avtu. Jaz res ne vem ali je tak težko ga nest zraven v trgovino pa ga dat v vozek. Kaj vse bi se lahko z otrokom zgodlo..da o vročini ne govorim.
Posted 07 June 2009 - 09:22 AM
Posted 07 June 2009 - 09:27 AM
odkar mi je izginila knjiga, ki sem jo dobila v dar in ljub CD, ničesar več ne posojam. zapiski so pa itak družbena lastnina, očitno.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 07 June 2009 - 12:56 PM
Pablo Picasso
Posted 07 June 2009 - 01:06 PM
Posted 07 June 2009 - 01:10 PM
After all this time?
Always.
Posted 07 June 2009 - 01:12 PM
Težav z oblačili pa na srečo nimam, ker nikoli nisem nikomur posojala. Izjema je mama, ampak to je obojestransko sposojanje.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users