Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#1181 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17426 posts

Posted 03 June 2009 - 06:00 PM

Pa kaj, če jih imajo 8. Važno, da se imajo vsi radi, a veš sleep.gif Ker ljudje, ki imajo samo dva otroka in ne živijo na socialnem robu ne vejo kaj je ljubezen sleep.gif (Take bedarije lahko vsak teden bereš v Iskrici Nedeljskega).

Ne vem ali naj se smejim ali naj bom zaskrbljena nad tem kar pišeš. Saj sm že vidla kako je kakšna meni nič tebi nič sredi javnega prostora vrgla vn jošek, ampak previjanje v lokalu... blink.gif Svet je zblojen cry.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#1182 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 03 June 2009 - 07:05 PM

OMG, pa kako upaš pustit dojenčka v avtu?

To mi sploh ni jasno ... blink.gif

• 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#1183 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 03 June 2009 - 07:32 PM

Mene jošek sicer ne moti, nosečke prdečke in mamice ki sevajo poporodno depresijo in trpijo psihoze pa me.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#1184 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 03 June 2009 - 07:41 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 6. 2009 - 18:02) View Post

- na javnih prostorih, kar usred nakupovalnega središča, vrže joško ven

To se je meni naredilo zadnjič v Takosu v Evroparku, jaz sem skoraj bruhala, tista ogromna joška kar tam pred vsemi na plano ohmy.gif Da mi je minlo do prehranjevanje je itak samoumevno.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 3. 6. 2009 - 18:02) View Post
- v gostilnah (tudi takih bolj nobl, kajpada) pustijo podivjanega pavijana, da se ves slinasti podi okoli drugih miz in moti vse prisotne (in samoumevno pričakujejo, da se bomo vsi prešerno hihitali in se z njim ukvarjali, beri: vzgajali, kako se primerno obnašat na takih prostorih) - one pa ga načrtno ignorirajo

Tudi to se mi je zadnjič zgodilo v Evroparku, ko je en slinasto-šmrkljavi smrkavec stal dobesedno zraven mene, in strmel. Mati je seveda medtem veselo klepetala, s pogledom ga je celo ošvrknila. Z mene se pa je seveda kadilo, pa saj v takem ne moreš normalno jest, no.... pa se samo obrnem proti njemu in rečem: "prosim spokaj" laugh.gif In je hvalabogu odpeketal.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#1185 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 03 June 2009 - 08:08 PM

^^

Eli haha zmagas. Prosim spokaj. biggrin.gif Jaz si pa tem gremlinom se rect ne upam kaj dosti, ker nikoli ne ves, kdaj bo zacel tulit, da sem mu bog ve kaj naredila in kdaj bo njegova superzascitniska mati prihitela uveljavljati cel seznam pravic. :\

Mami mi je ravno vceraj razlagala, da se ji zdi vse (pre)vec mladih/bodocih mamic, ki se obnasajo kot matice. Nosim/povila sem novega zemljana, klanjajte se mi vsi!! :| Na zalost takrat, ko je treba zemljana zaceti vzgajati pozabi na to, da je njegova mama. :|
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1186 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 04 June 2009 - 07:59 AM

O ja, seveda. Pa tukaj ne samo mladih, tudi kakšne starejše so takšne. Zlato olimpijsko medaljo za nastalo bitje, ko se je treba z njim postavit v javnosti oh in sploh...po drugi strani pa v "zasebni sferi" pa čem dalj od sebe. Poznam eno takšno.
  • 0

#1187 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 04 June 2009 - 09:07 AM

OMG, UMIRAM laugh.gif

Sam mate čist prov... tud jst sm bla že priča nosečkam tečkam. No, v bistvu je bla moja teta lep primer.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#1188 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6799 posts

Posted 04 June 2009 - 12:17 PM

Moram dodat še, da so nekateri otroci pač kot živo srebro, jaz sem se npr. ko sem bila stara ene 3, 4 leta medtem ko si je mama pri Pekotu probavala čevlje, in je za trenutek nisem videla kar sama odpravila proti domu, ker sem mislila, da me je tam postila laugh.gif pa sem prišla do vhodnih vrat, ki jih seveda niti odpreti nisem mogla (živimo v mestu, ko so tista ogromna vrata). Da je mamo medtem kap zadela, ne rabim pisat...LOL
  • 0

#1189 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 June 2009 - 07:58 AM

ne gre mi ravno najbolj na živce, mi je pa sila neprijetna kobinacija, ko zavoham preveč praška in preveč mehčalca na oblačilih, še sploh, ko se še sušijo in je vse skupaj še intenzivneje. včasih me kar na bruhanje posili. bljek! (sem se spomnila, ker mi ravno skozi okno dehti ta ubijalska kombinacija s sosednjega balkona, grem zapret okno. tongue.gif)
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1190 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2009 - 08:01 AM

Meni gre pa na živce, ko ljudem kej posojam(in si-moja napaka- niti ne zapomnim več komu sem dejansko posodila), potem pa ne dobim nič nazaj. evil.gif
  • 0

#1191 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 08:02 AM

Oooo jaa. mad2.gif mad2.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1192 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 07 June 2009 - 08:10 AM

Da ne omenjam, da je ena izmed teh stvari učbenik iz šolskega sklada, ki ga bom očitno morala na koncu še plačat. verymad.gif
Pa ena ful debela knjiga z vajami iz angleščine, ki bi mi prišla še kako prav tudi v bodoče!
  • 0

#1193 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 08:38 AM

Pa zvezki za bilokaj (to vsem posojam nakonc k majo popravca, pa nič ne dobim nazaj). Pa kolegici sm posodla obleke (svojo najljubšo roza torbico, original valentino pas pa eno ful drago jaknco/jopco). Že 3 tedne od tega pa nisem dobila še nazaj. Pa sošolka mi je k me res usak dan vid. evil.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#1194 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4266 posts

Posted 07 June 2009 - 09:21 AM

QUOTE(Plain Jane @ 3. 6. 2009 - 18:12) View Post

Speaking of which, danes je ena krota pustila enomesečnega dojenčka in 3 letnega otroka sama v avtu. Tamal se je začel zverinsko dret in jokat, da je bil revež čis vijoličen, kmal se je začel kr davit in ga je moja mami k je šla lih mim kr vzela v roke, da se je pomiril. In prlaufa una baba zmešana iz vrtca in jo mal mn k nadere kako si upa prijemat njenega otroka. Pol ji je pa ena druga zabrusila, kako je lahko tako neodgovorna, una pa njej nazaj, da ne vemo kako je njej težko, da ma 3 otroke. Ja, pizda, škoda da jih maš, no. Za odstrel.

No dokler nisem na lastne oči videla podobnega primera sem mislila, da morš bit res bedak da to narediš. Včeraj sem pred nakupovalnim centrom opazila, da se v enem avtu nekaj premika...in seveda je bila beba, ki se je pač igrala v avtu. Naj povem, da okna niso bila odprta in tudi avto je bil zaklenjen. Da ne govorim kaka sparina je včeraj bila. Jaz sem sedela v avtu z odprtimi vrati pa mi je bilo vroče. Tam sem bila več kot 15 min in opazovala avto a nikogar ni bilo blizu. Nato pride ven iz centra mlada mamica s stvarmi lepo odklene avto in se odpelje. Glede na to, da je avto bil tam že prej ko sem jaz prišla bog ve kak dolgo je bil otrok sam zaklenjen v avtu. Jaz res ne vem ali je tak težko ga nest zraven v trgovino pa ga dat v vozek. Kaj vse bi se lahko z otrokom zgodlo..da o vročini ne govorim.
  • 0

• Guests

Posted 07 June 2009 - 09:22 AM

Meni je pa posojanje oblek čisto mimo... drugače mi je pa že kar nekaj zapiskov izginilo, ker si ne zapomnim komu sem kaj posodila.
  • 0

#1196 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29883 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 07 June 2009 - 09:27 AM

jaz sicer ne vidim nobenega problema s posojanjem oblek (imam precej kosov 2nd hand), ampak pričakujem pa, da zadeve dobim v enakem stanju kot sem jih dala od rok in v nekem normalnem časovnem okviru. tko mi je ena frendica spizdila prstan.

odkar mi je izginila knjiga, ki sem jo dobila v dar in ljub CD, ničesar več ne posojam. zapiski so pa itak družbena lastnina, očitno.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#1197 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27536 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 07 June 2009 - 12:56 PM

Jaz sem imela prijateljico, ki je kr prišla h meni, odprla omaro in gledala in komentarji v stilu: "Oo, kdaj si si to kupla?" "Ke hudo." "Ou dej mi posodiš to majco, rabim za jutri." "Ou jst bom vzela uno tvojo rjavo trobico."itd. Ko je bila v osmem razredu (jaz sem eno leto mlajša), sem ji posodila svojo temno zeleno bundo, da je šla na informativni lepo oblečena (pa niso revni, daaaaleč od tega). Nazaj sem jo dobila lani (ona je bila 3. letnik), čisto uničeno, zbledelo, barva je bila neka rumeno-svetlo zelena-flekasto olivno, skratka ogabno. Pa mojo najljubšo majčko, ki sem ji jo ravno tako posodila, je prinsela čisto zbledelo nazaj po enem letu, ko sem ji težila. In še zdaj me tu pa tam pokliče, pa se lepo zlažem, da je ta pa ta stvar, ki jo rabi, trenutno v pranju. Zabole me, ej sori.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#1198 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27982 posts

Posted 07 June 2009 - 01:06 PM

Ojojoj Coco, meni bi se strgalo, res. :| Totalno sem obcutljiva na taksne stvari. Ze na to, da bi mi kdorkoli brskal po omari. Ne pride v postev. Sploh! Da pa posodim karkoli in dobim potem nazaj v cudnem stanju - ja zamascena knjiga z zmeckanimi stranmi, zapacan CD, da o oblekah ne govorim - vse to stejem med nesprejemljivo, tako da...od mene ne dobi prakticno nihce nicesar vec sicer si pa tudi nihce ne upa za nic vprasati (posojam samo eni, dvema res prijateljicama in mami). Zapiskov je pa tudi mojih slo kar nekaj v neznano, za nekaterimi mi je se danes zal, ker bi mi prisli prav, da bi kaksne zadeve ponovno prebrala in se jih spomnila. Jaz sem vse zapiske, ki sem si jih izposodila, ce ne drugace, vrnila po posti, lepo zapakirane v karton, da se niso zmeckali. Ampak to sem jaz.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#1199 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18622 posts

Posted 07 June 2009 - 01:10 PM

Ja, una sošolka isto men kao če mam črn pas za posodt. Pa jst da ne ker ga bom mela jst. In ona aja okej a lahko potem unga roza. Kaj nej se ji zlažem, dveh pasov ne morem nosit v pranju pa tut ne more bit biggrin.gif Pa pride h men ga kao iskat, proba VSE moje pasove in nazadnje pač se odloč za tega roza. Potem stoji pred mojo odprto omaro: Ej a maš še kkšno torbico za zravn? Ja nevem, sošolka sm ti, vidš me vsak dan, verjetno veš da mam roza torbico ane. In pol se ona spomn da bi še eno črno jopco. Ja kul ej. Pa nevem, drugač mi je to, jst si z najbolšo prjatlco tut menjam oz. posojam predvsem kkšne majčke za vn, pa je useen tut če mi ne vrne takoj, itak to rabš pač enkrat na mesec recimo. Ampak da mi pa ne vrne torbice k jo mam ful pogosto tut za u šolo pa tko, mislm halo no. Če ji nebom zdej ful težila vem da še cele počitnce nebom vidla teh stvari.
  • 0

After all this time?

Always.

#1200 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46106 posts

Posted 07 June 2009 - 01:12 PM

Jaz zapiski... jaz sem se letos odločila, da več nič ne posojam (izjema je tašika), ker lani sem mogla lepo prosit sošolca, da mi je prinesel tisti zvezek nazaj, pol je je še kritiziral mojo pisavo, češ, da je ni znal brat. Da ne omenjam, da je bil zvezek ves pomečkan. rolleyes.gif Druga sošolka mi je polila kavo po zapiskih. rolleyes.gif Da ne omenjam, da mi en drugi sošolec še zdaj ni vrnil zapiskov iz drugega letnika. rolleyes.gif Zadnjič ko sem mu to omenila pa mi je rekel, da se je vmes selil in jih je verjetno stran vrgel. Halo!! Tuje zapiske mečeš stran!? Budalo. Nič več ne posojam.

Težav z oblačili pa na srečo nimam, ker nikoli nisem nikomur posojala. Izjema je mama, ampak to je obojestransko sposojanje.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users