Jump to content

Photo

Morje

• Please log in to reply
416 replies to this topic

#101 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 10 August 2007 - 08:53 PM

Losinj nacrtujemo za nasl. vikend ene 3 - 4 dni. Tko neki mal... ena runda pa se pol septembra.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#102 limeta

limeta

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2850 posts

Posted 11 August 2007 - 08:40 AM

Sprememba planaaaa...v Pondelk gremo na Krk...sam nevem natančno kraja...Že pakiram...za ene par dni...tok da fotra mal ožge pa da se js mal nakopam.
  • 0

#103 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 28 August 2007 - 06:57 PM

jst pa 13.9 potujem na Djerbo:) juhu:)
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#104 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25896 posts

Posted 28 August 2007 - 10:42 PM

js sm bla pa letos samo en teden na morju ... pol smo se pa skregal, pa šli vsak na svoj konc (s sestro k babici in dedku, brat&starša pa domov, pa čez par dni nazaj na morje). v glavnem se je super izteklo laugh.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#105 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 January 2008 - 05:37 PM

In, kam pa kaj letos? whistling.gif

Midva greva najverjetneje na Vis...
  • 0

#106 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 29 January 2008 - 06:01 PM

Huh. A ni ša malo prezgodaj za razmišljanje o tem? No jaz bom o tem razmišljala nekako en teden pred tem, ko se bom kam odpravla. Najverjetneje bo letos spet kak last minute nekam v Sredozemlje.
  • 0

#107 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 29 January 2008 - 10:10 PM

Jaz razmišljam o morju že celo zimo. biggrin.gif No kaj konkretnega pa še ne, za to je še dovolj časa. smile.gif Drugačepa gremo maja na maturanca, tako da bom že takrat namakala tačke. =)
  • 0

#108 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 January 2008 - 10:24 PM

ja, men se je tud zdelo ful zgodaj, ko sem zapadla v to čekiranje po netu,
pol pa neki najdem, mal povprašam in vidim, da majo že cel julij zaseden blink.gif
in dans še v službi prašam sodelavke, kako mislijo it na dopust, da se razporedimo lepo vse in itak jih ima večina že okvirne plane kam & kdaj, tko da... Očitno ni prezgodaj. wink.gif

Mi se mormo v službi res dobr zorganizirat, da delo poteka nemoteno nonstop, tudi med kao rolleyes.gif kolektivnim delamo.
Ampak men je OK, itak mi ni za it na morje v prvi polovici avgusta.
Bi šla najraje že junija, samo letos zaradi drugih obveznosti ne bom šla takrat.
Verjetn pa prov kmal začetk julija, zdej še mal tipam teren.

No, drgač pa.. sm že skor misnla, da sm našla idealno ponudbo, pa sm zdej odkrila spet nekaj novega, boljšega thumbup.gif , tako da je še vse odprto, je pa skor ziher, da greva v Komižo na Vis.
  • 0

#109 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 29 January 2008 - 10:26 PM

Midva s fantom pa greva na Pelješac surfat. Za kako drugo destinacijo ni denarja.
  • 0

#110 pepelka

pepelka

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 157 posts

Posted 29 January 2008 - 10:32 PM

Uffff blink.gif

men je pa to načrtovanje dopusta (uno vse u nulo, rezervacije...) že od nekdaj dost tuje...nekak sm bl spontan človk, ne maram vnaprejšnjih planov (glede dopusta) za pol leta kasnej. Dobr ajde, so tud izjeme kukr lansko leto:D , ampak pol vedno puščam kej odprtga - recmo ne čist določen datum vrnitve...
  • 0

#111 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 January 2008 - 10:34 PM

Jah, to je super, če si lahk to privoščiš, tko da kr uživaj, dokler lahko, hehe... biggrin.gif
Pol, ko si v službi , je mal težje rečt ostalim: "Jst bom povedala en teden preden grem" laugh.gif
  • 0

#112 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 January 2008 - 09:30 PM

Srfkemp letos SPET odpade. sleep.gif

Nadomestil ga bo kak teden kje v Grčiji ali na Pagu s prijateljico, njeno sestro in sestrino prijateljico.
Pa zadnja dva tedna v juliju se bomo lepo namakale kar v Umagu, ker je plaža tik ob teniških igriščih, hahaha.
laugh.gif

Malo OT, ker ni morje, je pa del dopusta: še Tour de Republika Srpska bomo nardili, vse od Banja Luke do Zvornika. Pa še v Srbijo bomo skočili, v Tršić pogledat rojstni kraj in hišo Vuka S.Karađića. Mogoče zabijem kakšen teden še v Novem Sadu, who knows.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#113 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 31 January 2008 - 01:14 PM

jaz grem aprila v pariz za en teden happy.gif (vem, da ne spada sem, samo sem se mogla pohvalit tongue.gif ). za morje pa tudi že vem kam grem. in sicer na pag z mamo, njenim frajerom in mojim fantom, za 10 dni. vzame to mama prek službe, tak da naju to pride še najbolj poceni, ker šparama.
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#114 bela

bela

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 377 posts

Posted 19 May 2008 - 05:24 PM

prisegam na avtokampe.
  • 0

#115 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 19 May 2008 - 07:56 PM

^^ js tut!
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#116 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 May 2008 - 08:15 PM

Midva greva na djerbo 24.9.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#117 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 20 May 2008 - 06:24 PM

Midva pa razmišljava, da bi šla na Korčulo, ampak čez Sarajevo, Mostar. V bistvu neke vrste road trip, katerga cilj je Korčula. Ampak kaj, ko je toliko načrtovanja pa denarja verjetno tudi potrebnega.
A je že kdo šel na kak podoben način?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#118 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 20 May 2008 - 06:52 PM

Midva sva šla do Dubrovnika. Denarja niti ne potrebuješ veliko, samo znajti se je potrebno. Midva sva spala v avtu. Edino Hrvati strašno komplicirajo in bog ne daj, da te najdejo, ko spiš v avtu. Takoj te naterajo v kamp. Nama je en sredi noči prišel k avtu in začel težiti. Me je skoraj kap, ura je bila kakšne 3 ponoči. Nek varnostnik je bil. Je težil, da morava stran. Pa sva lepo zaprla vrata in spala naprej. smile.gif
Sicer so pa to čudoviti izleti in se splača iti pogledati.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#119 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 20 May 2008 - 10:22 PM

18.06. greva na Kos, baje je zelo miren otok. Hvala qrcu, ne rabim podivjanih najstnikov ki se mi srei noči pod oknom derejo: Janeeeeeeeeeeeeez, Janeeeeeeeeez. Yes, you've guessed: maturanti (ko sem bila na Krfu). rolleyes.gif

biggrin.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#120 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 20 May 2008 - 10:35 PM

^^ Kje ali kaj je to?

Mi gremo jadrat za teden dni. Nekje od Trogirja do Dubrovnika.

Verjetno še fantom skočiva kam. Morda v hribe ali na kaki obmorski rave. hmm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users