Jump to content

Photo

Avtošola in inštruktorji

• Please log in to reply
542 replies to this topic

#101 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 14 June 2007 - 03:16 PM

aaaa, super! dobra duša happy.gif

men je rekel tisti, ki nam predava, da nam jih ne smejo dat al pa kopirat. weird. dobis zs smile.gif.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#102 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 14 June 2007 - 03:18 PM

Pošljem z odkupnino 100€. laugh.gif tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#103 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 14 June 2007 - 03:21 PM

Punce, a teh pol cpp ni na netu? Ponavad se jih da dobit tud ne internetu. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#104 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 14 June 2007 - 03:32 PM

Imaš eno stran z vprašanji za CPP, ampak moraš imet password in ime, za kar pa je treba plačat, ali pa če si pri avtošoli, ki je članica portala, ti dajo na avtošoli password pa to. Pa še ena brezplačna stran je, kjer tud lahko rešiš kot en kviz, ampak ni niti približn tak obsežno kot taprave pole, sploh kar se raznih križišč tiče (česar pa je na izpitu največ). Pa še ta stran trenutno ne dela.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#105 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 16 June 2007 - 08:50 AM

Avtošole tega uradno ne bi smele dat, kr se pole ponavljajo in lahko dobiš isto tam kot si reševal že doma, ampak vse dajejo biggrin.gif Jst sm šla tja in sm rekla, da jih hočem, ženska tam se mi je smejala da kako jst to kr pridem, če pa oni tega sploh ne smejo, in pol mi jih je dala biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#106 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 17 June 2007 - 07:33 PM

svasta, pol mamo samo v nasih rovtah tok zaguljene ljudi ocitno.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#107 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 17 June 2007 - 07:42 PM

mi smo pole dobil tm za rešvat...kokr si pč rešu, si rešu... pol so jih pa od kolegov pč dobil še. so nm pa tud rekl za to stran ja in, da nm lahka dajo geslo pč za vstop...sam, če stran trenutno ne dela pol ti nč ne koristi... rolleyes.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

• Guests

Posted 28 June 2007 - 10:10 AM

men je pa moj inštruktor ravno danes dal enih 10 pol yahoo.gif je reko da je 99% da bom dobila eno izmed teh pol biggrin.gif
  • 0

#109 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 28 June 2007 - 07:40 PM

am...ja...js sm mela 50 (!!!) pol...in sm pisala dones..in padla... cry.gif sad.gif ampk dobr...krivi so bli moji živci...kr sm se tresla pred testom, med testom in pol k sm že zvedla..pa še eno noč prej se mi je sanjalo, da sm padla sad.gif in tud sm. ma pole so ble zmešane...kr jih kopirajo..nj bi mela polo 43 ampk ni bla..sam prva stran je bla ta. ostalo je blo pa drugo...ampk dobr...bom nardila! čimprej! in vrjamem, da tud ti (in to v prvo!) wink.gif
amm..drgač pa...Huda Nina...(pa prosim ne bit name huda:))bi mogoče lahka še meni poslala te pole..da vidim, če maš enake...?? oops.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#110 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 03 July 2007 - 03:12 PM

jeeej...nardila dones društvenga!!! hooray.gif yahoo.gif sicr...sm delala kr velike napake (2x mi je clo avto crknu...če je blo pa tok mase not nooo tongue.gif laugh.gif ), ampk važn, da je narjen!! v petk pa avtocesta... ohmy.gif smile.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#111 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 July 2007 - 03:30 PM

Bravo biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#112 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 03:31 PM

Fifa, kok mate vi to? Društvenega delate že preden greste na avtocesto sploh? hmm.gif
  • 0

#113 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 03 July 2007 - 04:09 PM

ja sj po pravilih nj bi biu društveni pred avtocesto...kr na društvenmu ne sme od tebe zahtevat, da greš na avotcesto. sam se tega mal inštuktorjev drži...večina folka že prej pošljejo...moj brt npr. je šou pr ene 10. uri na AC. ampk dobr...men je tk čist ql smile.gif
  • 0

(taoistična modrost)

#114 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 03 July 2007 - 04:57 PM

A to je tisto, ko ti en inštruktor iz iste avtošole sedi pa vse skupaj izgleda kot pravi izpit? Mi smo rekli kar predizpitna. A ni to tak (vsaj ko sem jaz izpit delala je bilo tako), da ti potem pač pove kaj si delal narobe pri vožnji in da moraš to popravit do izpitne. Ni pa vsaj pri meni bilo nobenega ocenjevanja. Al pa so se v teh dveh letih, kar imam izpit zadeve spremenile.
  • 0

#115 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 July 2007 - 05:38 PM

To je odvisno od avtošole do avtošole. V mojem primeru so bli na predizpitu ful strogi in jih veliko predizpita ni nardilo v prvem, tudi jaz ne, marsikdo pa ga je delal tudi trikrat. Ocenjevanje je bilo takšno, kot na izpitu in pač moral si znat tko, kot je treba.
  • 0

#116 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 03 July 2007 - 06:14 PM

Jaz pa sploh ne pomnim, da bi kdaj imela predizpit. Mela sem zadnjo uro voznje, normalno kot vse ostale s svojim instruktorjem, kateri je sledil izpit. Ni blo nobenih posebnih priprav, na tisti voznji pred glavnim izpitom me instr. mal pomiril, da me nima za kaj bit strah in da naj vozim tko dobro kot znam.biggrin.gif
In sva sla direkt na izpitno.
  • 0
[b]Apologizing does not always mean that you are wrong ... It just means that you value your relationship more than your ego. [/[/size]b] [color=#000066][/size]

#117 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts

Posted 05 July 2007 - 03:56 PM

ja to je to, da je en inštruktor iz avtošole zadi (tle se reče pč društveni izpit). pr nm tud ne nardijo zmeri...lahko padeš, sam se ne nardi to dostkrat. odvsin od inštuktorja k sedi zadi.
Ocenjujejo te, piše kje si vozu itd. pol na koncu ti pove kaj je blo narobe, kaj je treba popravt itd. in na konc še podpiše, če si naredu. je pa odvisn to od vsake avtošole ja. moj sošolc je v nm delov, tud ni mel te vožnje.
  • 0

(taoistična modrost)

#118 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 08 July 2007 - 01:47 PM

Punce, vidim, da ene mate pol za cpp. Če jih katera več ne rabi, bi jo lepo prosila, če bi mi jih lahko al poslala al pa skenirala, ker zdej delam cpp.je in bi jih bom rabila smile.gif
Hvala! smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#119 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25905 posts

Posted 08 July 2007 - 07:21 PM

eve, ZS-jaj me wink.gif

dilema, si ti dobila odkupnino? sam preverjam, ce je ni ksn postar prestregel ... laugh.gif
  • 0

#120 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 13 July 2007 - 09:04 AM

Mene zanima koliko približno stane izpit, v celoti-cpp, pp, pregled, ure(če jih maš ok. 25-30) pa glavna? Da vidim koliko moram še zaslužit biggrin.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users