Bela tehnika & gospodinjski aparati
Posted 23 November 2011 - 10:10 AM
Posted 23 November 2011 - 10:13 AM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 23 November 2011 - 10:20 AM

Posted 23 November 2011 - 11:28 AM
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 23 November 2011 - 02:49 PM
Posted 23 November 2011 - 07:45 PM
A je iz Amerike? Ker če ja, potem pri nas ne bo delal. Prijateljica Američanka ga je mogla pri nas kupit, pa je tam ful cenejši. Mislim, da misliš Evropo, v US je nekje 370 EUR.
ne, nemčija-na ebayu.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 April 2012 - 11:04 AM
potrebovala bi vašo pomoč. Torej s fantom si adaptirava stanovanje pa bi potrebovala vaša mnenja, nasvete...itd... glede katerih gospodinjskih aparatov bi kupila. Kupila bom pralni stroj, pomivalni stroj, hladilnik, zmrzovalnik, sesalec, likalnik na paro, tv. Prosim, če mi lahko katera od vas pomaga oz. mi napiše katere znamke so vam dobre, katere priporočate. Zelo bi vam bila hvaležna.
Posted 13 April 2012 - 11:07 AM
sesalec in likalnik sta Phillips (se mi zdi, da tudi TV).
Moja starša sta pred kratkim kupila hladilnik z zmrzovalnim delom (3 globoki predali) in kuhalno ploščo BEKO (v Merkurju) in sta ful zadovoljna.
Posted 13 April 2012 - 11:14 AM

Pralni stroj Bosch, likalnik Philips, TV LG, sesalc Electrolux Twin Clean (PRETEŽEK, jaz ga sovražim zaradi te teže).
Posted 13 April 2012 - 11:16 AM
AEG: pralni stroj
TV: Panasonic
vse mi je super, edino sesalec, ki je že krepko v letih, bom v kratkem menjala za Miele, ker so res top. likalnik mam Philips, ampak ne morm nič o preformansu povedat, ker ne likam.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 April 2012 - 11:17 AM
Pralni stroj imam od Candya, dobro leto in nimam težav. Ni bil ravno najcenejše, ne pa tudi zelo drag-okoli 400 evrov, smz
likalnik pojma nimam od koga je

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 13 April 2012 - 11:30 AM
v kuhinji imamo pečico & kuhalno ploščo Gorenje, mikrovalovko Whirlpool, en hladilnik in pomivalec Candy (že drugi, prvi je zdržal ful let), drugi hladilnik Gorenje.
Pralni in sušilni stroj Zanussi, star že kar nekaj let in dela BP, televizije Sony Bravia, Sharp in Gorenje. DVD stolp je Philips, sesalec en Gorenje en Hoover, likalnik Rowenta.
Sicer ne vem če ti bo tole naštevanje kaj koristilo, najbrž bolj ne kot ja. Glede pomivalca ti jaz svetujem Candy, prejšnji nam je res trajal ful let, in še bi trajal, ampak je postajal rjast, lol. Hoover sesalci so tudi ful ok, napram Gorenju je ful boljši, lažji, okreten, vrečko menjaš BP v minutki. Dobiš jih čez mejo za dobro ceno. Sony televizija se mi tudi zdi da ima precej lepšo sliko kot fantova Philips, enakih dimenzij LCD.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 April 2012 - 12:03 PM
Odsvetujem pa Candy pralni stroj - teta ga ima 3 leta (sicer pralno-sušilnega) in ga je morala dati najmanj 7x že popraviti.
Posted 13 April 2012 - 12:32 PM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 April 2012 - 12:41 PM
indukcijo že imava, in sicer od AEG, dobila sva jo ful ugodno, v Ga se prodaja za slabih 900 eur, midva sva jo dobila za slabih 400.
Pralni stroj: Bosch
Pomivalec: Candy / Bosch
Pečica: Aeg/Electolux
Napa: Elica
hladilnik: še ne vem.
Gorenja se izogibam v velikem loku, ima babica že tretjo njihovo indukcijsko v par letih (ob mojem vprašanju zakaj ne kupi druge firme, pa govori da za druge firme ni dobrih servisov in "podpore". MA JA!)
Mi imamo indukcijo od aeg že cca 7 let in dela brez pripomb.
Sesalec mamo mi Hoover, tko da bova verjetno isto, za likalnik mi pa resn i važno, neki za 50 eur recimo.
Posted 13 April 2012 - 12:42 PM
tv: samsung
pečica in indukcija: bosch
hladilnik: bosch
sesalec (star in od doma): vorkwerk
Posted 13 April 2012 - 12:50 PM
Dej mi povej katero?
Kako pa delujeta pomivalec in hladilnik?
Koliko časa že imaš aparate (pa še če mi poveš firmo in model bi blo super...k tole se pa fino sliši...)
Posted 13 April 2012 - 01:03 PM

Pečica: http://www.ikea.com/...ducts/90156209/
http://www.ikea.com/...ducts/60152199/ Pomivalni
http://www.ikea.com/...ducts/30152209/
samo moj ni tak, je bila pa cena okoli 300
Hladilnik je nekaj podobnega temu ali celo isti:http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/80199501/
Jaz sem z aparati zadovoljna, na začetku me je motil hladilnik, ker muka

Pomivalni ej dokaj tih, seveda pa za to ceno ne moreš pričakovati neslišnega. Opere pa dobro.
Za vse aparate dobiš 5 let garancije. Bedno ej edino, da jih moraš tovoriri v Ikeo.
Posted 13 April 2012 - 01:16 PM

Pečico si bom pa pobližje pogledala...
tnx

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users