Jump to content

Photo

London

• Please log in to reply
1135 replies to this topic

#101 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 16 April 2010 - 09:52 PM

Ne, nič posebnega ni ta online check-in, sedaj se lahko že čekiraš.

Pač vpišeš tiste kode, ki si jih dobila, ko si rezervirala let, in si sprintaš. wink.gif

Aja, outbound flight je pa tisti flight, ki odhaja (nasprotje je inbound).
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#102 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 April 2010 - 10:29 AM

Aha, sepravi ker jaz letim z njimi samo v eno smer tega potem ne odkljukam ane? smile.gif Hvalaa kiss1.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#103 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 17 April 2010 - 11:56 AM

QUOTE(Nincha @ 14. 4. 2010 - 12:38) View Post

Sam tok bi sporočila, da baje pri Rynairu ful komplicerajo glede ročne pritljage- fantovi starši so v nedeljo prišli iz Londona in so rekl, da so jim ful natančno vse torbe premeril, tko da še dobro, da sem vzela tut navadno pritljago. Sam tok, če bo keri prov pršlo.

To sploh ni neki bavbav. Meni so tudi že večkrat.

Zgleda pa takole: torbo moraš stlačit v eno železno ogrodje, ki predstavlja natančne mere, ruzak lahko malo odstopa, dokler pač pride not. Če ga ne dobiš not, ker je prevelik pa seveda naj***.
Simpl k pimpl.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#104 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 17 April 2010 - 12:12 PM

Ja vem, napisala sem pa zato, ker vem da sem v eni temi brala kako to splooh ne gledajo in da je vseeno kakšno potovalko maš in da folk ogromne torbe nosi sabo pa nevem kaj. Pa sm samo sporočila, da ni nujno vedno tko in da lahko fajn naje*, če se spomnijo čekirat biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#105 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 April 2010 - 12:50 PM

Nincha - ne pozabi se čekirati tudi za let nazaj.

Moraš imeti sprintana 2 lista, posebej, en za gor, drugi za nazaj.

Oz. če prav razumem letiš tja z Ryanairom, kako pa nazaj? Adria?

wink.gif

Če je tako - si se prav čekirala, ja. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#106 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 April 2010 - 01:28 PM

Nazaj grem pa z easyjetom biggrin.gif Ampak uno sem potem vseeno dala kljukico, nevem no ohmy.gif Za easyjet se nerabiš nič online čekirat, mam že boarding pass sprintan, zdej tut za ryanair, tko da mam 2, za tja in nazaj..

No sej, upam da bom sploh letela, ampak veš kaj me še zanima, glede na to, da sem vzela še dodatno pritljago, ki jo bom čekirala, to pomeni da morem vseen do unega okenčka za čekiranje ane? hmm.gif K nevem kam drugam bi jo lahko oddala.

Hvala ti ful za pomoč, mal me je strah ker bom sama in ne bo nikogar, da bi mi pomagu, pa nimam pojma kako se bom znašla, še posebi zato ker sem itak tolk malkrat letela biggrin.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#107 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 18 April 2010 - 08:19 PM

Ni panike; jaz sem bila malo starejša, ko sem prvič sama letela, ampak vseeno sem imela malo treme. wink.gif

Tako je - če imaš samo ročno prtljago - potem greš kar direkt v mednarodni prostor (se pravi, da ti ni potrebno iti se čekirati); če pa imaš še dodatno prtljago - moraš seveda do pravega okenca, da tam pustiš kovček.

wink.gif

Aha, saj si čekirana že za oba leta, tako da si vse opravila. OK.

Tisto okence pa po moje obkljukaš, če se hočeš istočasno čekirati v obe smeri; a veš - da se ti ni potrebno pač 2 krat. Zate itak sploh ni panike, ker letiš samo v eno smer z njimi - pusti tako kot je, si že vse pravilno uredila. wink.gif
  • 0

#108 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 18 April 2010 - 08:22 PM

O fjuu, super, zdej pa samo upam da bom te koristne napotke lahko tut uporabla v praksi v četrtek, če ne bojo preveč zafrkaval še vedno s tem vulkanom mad.gif

Zlata si kiss1.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#109 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 April 2010 - 01:16 PM

Mislm da zlo slabo kaže, ker še vedno bruha.
In tud če bi zdele odprli jst ne bi letela (Če bi še vedno bruhal) ker bi to razumela kot poskusno preverjanje "ali se kaj zgodi če vulkan bruha in so letala v zraku".

Skrbi me da če že pridem v london da nazaj ne bom mogla

In podobno.

U tri pi*de.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#110 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 19 April 2010 - 06:21 PM

Jaz bi malodane ubijala za to, da bi zdajle tako obtičala v Londonu.
  • 0

#111 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 April 2010 - 08:02 AM

Hja, ni tako lepo vse, če nekje obtičiš; zamujaš na job, šolo, pa full keša ti gre za dodatno bivanje. Najhuje pa je, ker ne veš, kdaj boš - če sploh - lahko letel nazaj. huh.gif
  • 0

#112 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 20 April 2010 - 08:09 AM

Ja, en šit je vse skup huh.gif . Saj meni še nebi blo panike, če bi nekje obtičala, fant pa mora it delat. Eh, pa saj sploh ne vem, če boma lahko šla cry.gif . RES rabim zdaj en oddih od vsega, pa se to zgodi. Kak je to ne fer, eni celi cajt hodijo okoli, jaz pa se enkrat odločim, da grem nekam, nakramplem fkup gnar, se veselim totega enega faking tedna v Amsterdamu že pol leta, potem pa pride nekaj takega in si lahko Amsterdam v rit zatlačim evil.gif . Jaz res nimam sreče...
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#113 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 20 April 2010 - 09:16 AM

Ja no, midva sva se odločila, da pač če se do pondelka ne poštima, skenslava hotel.

Easyjet pa itak ne vrača keša, razen če bo let odpovedan.

FAK OF!.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#114 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 20 April 2010 - 09:22 AM

QUOTE(Kinky @ 20. 4. 2010 - 9:02) View Post

Hja, ni tako lepo vse, če nekje obtičiš; zamujaš na job, šolo, pa full keša ti gre za dodatno bivanje. Najhuje pa je, ker ne veš, kdaj boš - če sploh - lahko letel nazaj. huh.gif

Saj vem, da se to z moje strani sliši totalno nepremišljeno, ampak to je točno to, kar bi trenutno rabila.
  • 0

#115 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 20 April 2010 - 09:45 AM

^ wink.gif

Iceland. First they go bankrupt & now they set their island on fire. Anyone smell insurance scam?

laugh.gif
  • 0

#116 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 20 April 2010 - 10:08 AM

A ne bodo jutri že odprli Brnika? Tako sem slišala vsaj.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#117 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 20 April 2010 - 11:40 AM

hahaha, kinky... huda

sam prješn tvoj post... no, enkrat se pa bi že vrnl... kako, da ne veš, če SPLOH...

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#118 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 20 April 2010 - 12:41 PM

QUOTE(Braunkopf @ 20. 4. 2010 - 11:08) View Post

A ne bodo jutri že odprli Brnika? Tako sem slišala vsaj.

Tut č odprejo Brnik ti to nič ne koristi, če je letališče v Angliji/nna Nizozemskem zaprto, ane.

Jst pa ful nevem noo, sicer povsod piše da do četrtka bo zrihtan in če bo BOM šla, mal me skrbi samo to, da mam 4. maja maturo. In če se kej zakomplicera.. Sicer mam še 5 dni fore, pa me magar en z avtom pride iskat, ampak nevem no, jst bi se kr zjokala res. Se 500% podpišem pod Sade, o Lonodnu nisem sploh upala sanjat pet let, in ko dobim šanso, ko je vse TOK faking blizu se tko zjebe no, ma nej gre nekam cry.gif
  • 0

After all this time?

Always.

#119 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 20 April 2010 - 01:31 PM

Saj pa z Mb-ja že letijo letala na jug. Če se ne motim v Črno goro, pa še nekam.
  • 0

#120 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 08 September 2010 - 04:35 PM

Dekliči moji, ki ste že bili v Londonu, povejte mi kateri muzeji so must see. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users