Jump to content

Photo

Najbolj nerodno vam je bilo...

• Please log in to reply
308 replies to this topic

#101 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 August 2006 - 10:26 AM

QUOTE(Coco*)
Umm .. zdej sem se še ene spomnila .. Je mela kolegica RD in smo šle v picerijo malo proslavit .. In ona plača, se počasi odpravljamo, jast pa samo skočim na WC. Pridem vn, vidim da vsi buljijo v mene, mi ni blo jasno zakaj sem bla deležna tolikšne pozornosti, ampak OK .. Grem vn, zunaj kolegice, nakar mi ena reče da mam krilo zatlačeno v bokserce in se mi cela rit vidi .. oops.gif

biggrin.gif
O fak! To se je men tudi zgodilo!!!! Smo bili v disku, jaz pa sm imela oblečeno kiklco.... S prijateljcam smo ful plesale, potem sm pa js šla na WC. Ko sm prišla z WC (ki je bil mimogrede na drugi strani diska), so me vsi čudn gledal... Ko pa sm prišla do prijateljc, pa so se mi ful režale... sledila sm njihovim pogledom in odkrila, da je lepa polovica diska videla moje hotke...;) zanimivo!!! oops.gif ;)
  • 0

#102 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 05 August 2006 - 10:28 AM

QUOTE(Emily)
Hehe ananas v kokšnih petkah pa se sprehajaš to biggrin.gif joke wink.gif

To vprašanje je bilo že kar nekaj časa nazaj postavljen zame....

Emily! ;) Navadne japanke sm mela, glih v tem je štos, ker sploh nism bla pozorna na hojo... Zdej sm, verjemi!!! biggrin.gif
  • 0

#103 *_angel_*

*_angel_*

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 119 posts
  • Interests:muska muska muska muska in še 1x muska

Posted 05 August 2006 - 04:26 PM

oops.gif oops.gif dans mi je blo nerodno k mam v službi eno belo haljo pa tak klobuček (pomoč v trgovini) in prie en mal starejši dedek pa mi reče: lep klobuček maš, lepa si..k bi pogledu v nebesa....lol men je blo tak nerodn biggrin.gif oops.gif oops.gif drgč mi je pa večkrat nerodn..npr. tud tedi mi je nerodn k naprimer dobimo kak obisk doma, pa se morm it pokazat, kr me kao niso vidl od takrat k sm bla mejhna..in pol nevajo komentarje...pa seveda nerodn mi je če morm povedat kdo mi je všeč...vglavnim velikrat mi je nerodn biggrin.gif
  • 0
I ŁooK iN ThE mIrrOr And I Hate WhAT I See, a WaNNaBe Model PosING aS me

#104 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 05 August 2006 - 09:48 PM

o đizs kolk si bla pa stara tongue.gif faaaaaak
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#105 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 06 August 2006 - 11:53 AM

Men pa zanč enkrat na bazenu, k so mi eni zgorn del kopalk dol potegnl. Na srečo ne celih in se je čist mal vidl. Sam useen dost, da me je blo toook sram rolleyes.gif ermm.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image

#106 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 11 August 2006 - 11:19 PM

Najbolj nerodno mi je blo, k so misll, da sm jst od svojga fotra punca. Mislm OMFG. blink.gif Jaaak. evil.gif Brez podrobnosti. blink.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#107 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 11 August 2006 - 11:49 PM

QUOTE(*Slončica*)
Men pa zanč enkrat na bazenu, k so mi eni zgorn del kopalk dol potegnl. Na srečo ne celih in se je čist mal vidl. Sam useen dost, da me je blo toook sram rolleyes.gif ermm.gif

Meni so spodnjega potegnili dol prasci je*eni :cussing: Ampak samo zadaj hvala bogu da niso čiiisto dol potegnili evil.gif Idjoti
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#108 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 12 August 2006 - 12:06 AM

jst se spomnim da sem pred kakšnim letom šla na avtbus (te k po mestu v lj vozjo) pa sem šla na na bus št. 16- na ta bus skor nikol ne grem, zato tut proge ne poznam najbolj. in sm se pripravla na izstop, v bistvu pa nism vedla da zavije na levo stran in naredi velik krog preden pride do postaje. na cesti je bla še gneča in sem pol 5 minut ko ena budala tam vestno pred vrati čakala. da ne rečem da je bil tam en ful lep tip oops.gif . in pol ko se bližamo postaji gre itak cel folk dol, ker je bla to končna postaja blink.gif . in ker je bil to ta novejši bus, si mogu ob izstopu na vratih(!) tipko pritisnt-sam tega še nism vedla. in nisem nič prtisnla. pol pa pride un tip pa zavije z očmi in pritisne tipko rolleyes.gif .malo smotano in retardirano sm se počutila ermm.gif .
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#109 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 August 2006 - 12:09 AM

Zdej sm se spomnila še ene biggrin.gif O mater sem hlod biggrin.gif
Smo šli v kino z družbico in to, in ker smo že malček zamujali, smo pohiteli v dvorano.
Hodim jst po unih stopnicah ob strani in se s kolegico pogovarjam in samo naenkrat baaaaam zletim po tleh.

Ni vredno omenjat še tega, da je vsa dvorana buljla vame pred in celo po končanem filmu. oops.gif
  • 0
Pablo Picasso

#110 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 August 2006 - 12:31 AM

To se sicer ni zgodilo meni, ampak moji sestri, ampak meni je blo smešno za umret biggrin.gif
Ona je mela nek nastop (igra čelo), in pred nastopom se je šla v wc še malo počesat, in se ji je zataknu glavnik (velik, pinky, plastičen) v lase laugh.gif no skratka pol se je okoli nje zbralo pol glasbene in noben ni vedu kaj naj nardi. Pol so šli po mene, kr sm njena sestra in to, ampak to tudi ni blo preveč pametno, kr jst sm jo pogledala in se začela režat, in potem itak nisem mogla več nič. No, in končalo se je tako, da so ji malo popravli, tako da je glavnik lepše stal na glavi, potem je šla pa kr z glavnikom nastopat biggrin.gif doma je pa moj oče glavnik polomu in smo ga po kosih zvlekli vn biggrin.gif
  • 0

#111 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 12 August 2006 - 12:32 AM

Hahaha, ma boooogaaaaaaa biggrin.gif
  • 0
Pablo Picasso

#112 Zlatolaska

Zlatolaska

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4192 posts
  • Interests:zdravje,lepota,moda,šport,fotografije...

Posted 12 August 2006 - 10:47 AM

QUOTE(Coco*)
QUOTE(*Slončica*)
Men pa zanč enkrat na bazenu, k so mi eni zgorn del kopalk dol potegnl. Na srečo ne celih in se je čist mal vidl. Sam useen dost, da me je blo toook sram rolleyes.gif  :?

Meni so spodnjega potegnili dol prasci je*eni :cussing: Ampak samo zadaj hvala bogu da niso čiiisto dol potegnili evil.gif Idjoti

To naiibolj mrziim.
  • 0
Memento mori.

#113 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 12 August 2006 - 11:28 AM

Meni je pred kratkim petka sandale padla ven(se ni zlomila) sredi mesta in ker se nisem mogla vrnit domov sem zivcno vzela se drugo sandalo,zavila v majhno ulico in zacela petko ob zid tolct s zeljo da se ona pade.Po 15ih minutah muke mi pade.Obula sem jih in sla.Zgledale so kot navadne japonke.
  • 0

#114 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 12 August 2006 - 12:16 PM

Na morju pred marketm je zaradi dežja na mokrih tleh drselo... kako fino špago sem delala in skorajšnje akrobacije, da sem se pobrala IPB Image z marelo v roki
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#115 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 12 August 2006 - 03:58 PM

QUOTE(luminelle)
Meni je pred kratkim petka sandale padla ven(se ni zlomila) sredi mesta in ker se nisem mogla vrnit domov sem zivcno vzela se drugo sandalo,zavila v majhno ulico in zacela petko ob zid tolct s zeljo da se ona pade.Po 15ih minutah muke mi pade.Obula sem jih in sla.Zgledale so kot navadne japonke.

biggrin.gif ko sm to prebrala (in si vse lepo predstavljala zraven), me je skoraj pobralo od smeha laugh.gif
  • 0

#116 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 12 August 2006 - 10:14 PM

QUOTE(Hevea)
To se sicer ni zgodilo meni, ampak moji sestri, ampak meni je blo smešno za umret biggrin.gif
Ona je mela nek nastop (igra čelo), in pred nastopom se je šla v wc še malo počesat, in se ji je zataknu glavnik (velik, pinky, plastičen) v lase laugh.gif no skratka pol se je okoli nje zbralo pol glasbene in noben ni vedu kaj naj nardi. Pol so šli po mene, kr sm njena sestra in to, ampak to tudi ni blo preveč pametno, kr jst sm jo pogledala in se začela režat, in potem itak nisem mogla več nič. No, in končalo se je tako, da so ji malo popravli, tako da je glavnik lepše stal na glavi, potem je šla pa kr z glavnikom nastopat biggrin.gif doma je pa moj oče glavnik polomu in smo ga po kosih zvlekli vn biggrin.gif

ooooooooooooo bog
zvijm se od smeha ej
faaaak
si kr predtsvlam kar ni dobr k me lohk pobere od smeha
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#117 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 13 August 2006 - 12:16 AM

QUOTE(*_angel_*)
npr. tud tedi mi je nerodn k naprimer dobimo kak obisk doma, pa se morm it pokazat

Uff, meni gre pa to takooo na živce! Ko pride kdo na obisk, jaz sem pa v sobi in mi začnejo starši klicat, naj se pridem dol pokazat, jaz pa se zaderem nazaj JAAA, sej bom, pol pa spet začnejo, pa spet, pa spet, tko da mi je na koncu res nerodno, ko se končno pridem pokazat ermm.gif

Zdej sem se spomnila ene prigode...takrat je frendica nasrkala, ampak smo se fajn nasmejali na ta račun. Z dvema frendicama sem šla v javno knjižnico in smo šle še na wc tam notri. Jaz pa ena frendica sva že opravle in čakale še ta tretjo pred kabino. V njeni kabini pa se je zataknila ključavnica in ni upala prit ven. po neuspelih poskusih reševanja sva šli pa mladeniča na pult za informacije in jo je prišel reševat z lestvijo in se stegoval čez vrata, dokler mu ni uspelo odklenit biggrin.gif Jaz pa tista druga kolegica pa sva se zvijali od smeha. biggrin.gif No zdej je slišat brezveze, takrat v živo je blo zelo zabavno biggrin.gif

Aja, pa enkrat smo se nasmejali pošteno, v gimnaziji, ko smo meli telovadbo v fitnesu in je ena sošolka pristala zaklenjena v savni, pa nihče ni vedu kako, kdo jo je in kako se je znašla tam biggrin.gif
  • 0

#118 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 13 August 2006 - 12:06 PM

Js se spomnem, da sem enkrat šla na en žur in tam je bla una luč, ko se vse belo ful svet. In js sem bla namazana z eno čudno kremo in stopim pod uno luč in se mi začne svetit obraz. Vsi tam začnejo prot men gledat pa eni so se smejal, js pa nism mela pojma zakaj se smejijo pa zakaj gledajo, moja frendica je pa stala za mano in ni vidla. Pa se jaz tko obrnem k nji kao, kaj je s temi bedaki, k kar neki gledajo. Pa me zagleda se mi začne še ona režat. Js sm mislna da bom umrla oops.gif
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#119 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 13 August 2006 - 03:44 PM

QUOTE(Hevea)

Sam tale je pa res dost kruta
si neb želela tega hehe
drugač pa boga sister ermm.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#120 *Slončica*

*Slončica*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 609 posts
  • Interests:hmmm...

Posted 16 August 2006 - 04:29 PM

To k pišete je tok smešn, jst sm se fajn nasmejala biggrin.gif
  • 0
*Slončica*
IPB Image