QUOTE(*_angel_*)
npr. tud tedi mi je nerodn k naprimer dobimo kak obisk doma, pa se morm it pokazat
Uff, meni gre pa to takooo na živce! Ko pride kdo na obisk, jaz sem pa v sobi in mi začnejo starši klicat, naj se pridem dol pokazat, jaz pa se zaderem nazaj JAAA, sej bom, pol pa spet začnejo, pa spet, pa spet, tko da mi je na koncu res nerodno, ko se končno pridem pokazat
Zdej sem se spomnila ene prigode...takrat je frendica nasrkala, ampak smo se fajn nasmejali na ta račun. Z dvema frendicama sem šla v javno knjižnico in smo šle še na wc tam notri. Jaz pa ena frendica sva že opravle in čakale še ta tretjo pred kabino. V njeni kabini pa se je zataknila ključavnica in ni upala prit ven. po neuspelih poskusih reševanja sva šli pa mladeniča na pult za informacije in jo je prišel reševat z lestvijo in se stegoval čez vrata, dokler mu ni uspelo odklenit

Jaz pa tista druga kolegica pa sva se zvijali od smeha.

No zdej je slišat brezveze, takrat v živo je blo zelo zabavno
Aja, pa enkrat smo se nasmejali pošteno, v gimnaziji, ko smo meli telovadbo v fitnesu in je ena sošolka pristala zaklenjena v savni, pa nihče ni vedu kako, kdo jo je in kako se je znašla tam