Jump to content

Photo

prvič

• Please log in to reply
273 replies to this topic

#101 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 05 December 2005 - 09:56 PM

QUOTE(urša)
QUOTE(Kalypso)
vaja dela mojstra. ;)

... če mojster dela vajo twisted.gif
twisted.gif smile.gif laugh.gif
  • 0

#102 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 06 December 2005 - 11:24 PM

Jaz sm prvič pri 18ih s fantom, s katerim sm še zdaj, takrat sva 3 mesece hodila. Tudi on je bil še nedolžen. Sva pa večkrat poskušala, ker nama ni in ni ratalo. Nism bla dovolj sproščena in nikakor ni uspelo ga dat notr. Bolelo me ni, mogoče res čisto malo. Nič posebnega ni blo.

Drugače se mi pa zdi ful pohvalno to, k ste nekatere prvič pri 19, 20 letih.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#103 solzica

solzica

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 10 December 2005 - 06:38 PM

[quote]Sva pa večkrat poskušala, ker nama ni in ni ratalo. Nism bla dovolj sproščena in nikakor ni uspelo ga dat notr.[/quote]
Sicer sem še nova na forumu, tako da ne vem, kako točno ta stvar funkcionira. Sem pa zasledila, da večkrat omenjate določen \"problemček\", ki se ponavadi pojavi predvsem pri začetnih odnosih. Zanima me, zakaj pride do tega ter kako ste to odpravile, ker ponavadi v raznih revijah tega niti ne omenjajo. blink.gif
Hvala za odgovor& lep pozdrav! 8) [/quote]
  • 0

#104 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 10 December 2005 - 09:01 PM

solzica... ta problemček je ponavad zarad živčnosti punce. Sicer tud če se trudiš bit spročena ziher mal napenjaš mišice spodaj in pol je nožnica tko bolj "neprehodna" biggrin.gif Recept je pa brez dvoma sprostitev mišic... ni druge. Razen če probaš z lubrikantom... u, ja, to bi blo dobr (v lekrani KY... ni tolk drag, pa ful dober). Če bi vedla za te stvari, bi si ga kupla, ker bi blo velik lažje.
  • 0
Posted Image

#105 solzica

solzica

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 11 December 2005 - 02:15 PM

Hvala Tanjci! 8) laugh.gif
Bom probala. Me sam zanima, če se da to kje drugje kupit kot v lekarni? oops.gif Ma je lažje tako med kak sok pa kruh zamaskirat! wink.gif

Drgač pa še naprej tako fajn pište. Sem pred kratkim našla pa se mi zdi ful zanimiv forum! tongue.gif
  • 0
Angeli letijo, ker se jemljejo nalahko.

#106 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 December 2005 - 05:07 PM

QUOTE(solzica)

Bom probala. Me sam zanima, če se da to kje drugje kupit kot v lekarni?  :oops:  Ma je lažje tako med kak sok pa kruh zamaskirat! wink.gif  

Drgač pa še naprej tako fajn pište. Sem pred kratkim našla pa se mi zdi ful zanimiv forum! tongue.gif

kar pogumno in brez sramu pojdi v lekarno, nihče te ne bo postrani gledal, če boš želela lubrikant. wink.gif pa hvala lepa za spodbudne besede glede foruma. se trudimo! naj ti zaželim dobrodošlico in obilo koristnih informacij! wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#107 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 11 December 2005 - 07:05 PM

Kaj pa tisti iz sex shopov? Lahko ga naročiš na netu in ti pošljejo na dom smile.gif
  • 0

#108 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 11 December 2005 - 07:47 PM

V BTCju imajo tudi en sex shop, kjer si lahko sama ogledaš ponudbo in ti ne stojijo vedno za hrbtom in si lahko v miru izbiraš lubrikante. (je v hali A).
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#109 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 11 December 2005 - 09:31 PM

QUOTE(Marmelada)
Kaj pa tisti iz sex shopov? Lahko ga naročiš na netu in ti pošljejo na dom smile.gif

iz srca vam in vašim telesom odsvetujem lubrikante iz seks shopov.... mi je tud ginekologinja rekla, da imajo te vedno kakšne parfume not, kar samo draži sluznico nožnice. KY je najboljši, predvsem če gledamo kvaliteto+ceno. :thumleft: Res je super. Ostali (ki niso iz lekarne) pa lahko povročajo reakcije. Zadnja stvar, ki jo rabiš! rolleyes.gif
  • 0
Posted Image

#110 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 12 December 2005 - 04:31 PM

Aja? ermm.gif Bom pa mogla pogledat, kaj ima najin notri. A ta KY se prav tako kliče, al so to spet kake kratice? Kolk pa stane?
  • 0

#111 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 12 December 2005 - 05:22 PM

Tanjci to ni nc res, nobeni lubrkant nimajo notr prfumov niti uni k majo kao vonj,( oz so narjeni tko da ne smejo met skodljivih zadev dd)..jagodni and stuff.(mogoče si zamešala za kšna masažna olja).no zadnic sm sla v sex shop in si nabavla lubrikant in je prow fajn..tm u btcju u lolita shopu ena ful prjazna prodajalka dela in ti vse lepo razlozi keri so za kaj, eni so za navadn sex eni za analn eni dišijo eni so bol mokri mas silikonske itd. ampak to zihr ni res da te k jih majo v sex shopih so pa škodljivi ker ne smejo bit. Sicer sm pa 90% da majo v lekarni sam durex pa se ksnga in zelo mal izbire( in kje je rečen da če prodajajo v lekarni je pa super fino fajn? sej majo v lekarni tut raznorazne kreme k majo na drugem mestu alkohol denat k pravte da je slabo,torej ne pomen da ce je krema iz lekarne pa stane 7jurjov da je bolsa od une garnier za 1000).durex majo tut v mercator centru in povsod.Pa se cheap je, 1500 se mi zdi,sam ne vem tistga si js res ne bi dala notr, cena pove vse biggrin.gif

DRgac so pa res drage te zadeve ena mejhna tubica pride cca 4k.
  • 0

#112 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 13 December 2005 - 02:43 PM

QUOTE(lejck)
Tanjci to ni nc res, nobeni lubrkant nimajo notr prfumov niti uni k majo kao vonj,( oz so narjeni tko da ne smejo met skodljivih zadev dd)..jagodni and stuff.(mogoče si zamešala za kšna masažna olja).no zadnic sm sla v sex shop in si nabavla lubrikant in je prow fajn...
ampak to zihr ni res da te k jih majo v sex shopih so pa škodljivi ker ne smejo bit. Sicer sm pa 90% da majo v lekarni sam durex pa se ksnga in zelo mal izbire (in kje je rečen da če prodajajo v lekarni je pa super fino fajn? sej majo v lekarni tut raznorazne kreme k majo na drugem mestu alkohol denat...
Drgac so pa res drage te zadeve ena mejhna tubica pride cca 4k.

posredujem to kar mi je povedala ginekologina... mogoče ni rekla da so not parfumi, ampak pač zadeve, ki dražijo sluznico nožnice (iritanti).

kakorkoli KY (to je celo ime in ni kratica) je ful dober lubriknat, ki se ga dobi v lekarni in ni 4k (to je res velik... too much te je una super prodajalka tud super nategnila, lejck) ta KY je okol 2k... men se zdi da je ene 1700-1800 (nisem ziher).

kakorkoli, bolj verjamem ginekologinji kot prodajalki v sex shopu

• 0
Posted Image

#113 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 13 December 2005 - 02:47 PM

joj najbols da damo sestavine ocent sonchiki pa je biggrin.gif
Aja, drgač pa js svoji ginekologinji cist nc ne verjamem ker je dokazala da nima pojma,...je rekla da diane35 nimajo nc stranskih ucinkov da se ne bom zredila ne bom dobila celulita itd. nc od tega seveda ni blo res pa se vsakic mi na vsak nacin hoce podturit tiste tablete za placat!!!
  • 0

#114 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 13 December 2005 - 03:24 PM

moja ginekologinja je ful v redu...
  • 0
Posted Image

#115 jesicca

jesicca

sramežljivec

• Člani
  • 7 posts

Posted 13 December 2005 - 05:10 PM

meni je blo prvič pri 16 letih. zgodilo se je z enim tipom s katerim sva nekaj mutila ampak pol ni blo nč iz tisga. blo mu je sam da me položi pol pa čao mala. drgač zgodl se je pa v njegovem avtu in moram reč da ni blo nč posebnga.
  • 0

#116 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 December 2005 - 06:02 PM

QUOTE(jesicca)
meni je blo prvič pri 16 letih. zgodilo se je z enim tipom s katerim sva nekaj mutila ampak pol ni blo nč iz tisga. blo mu je sam da me položi pol pa čao mala. drgač zgodl se je pa v njegovem avtu in moram reč da ni blo nč posebnga.

kruto.. evil.gif
  • 0

#117 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 16 December 2005 - 12:51 PM

Pri men je blo ko sem bla v sweet sixteen biggrin.gif on isto. Sva hodila prej že 4, 5 mesev..zveza je bla kar resna. Trajala vse skupaj več kot 2 leti. Ampak se ni obnesla.
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#118 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 December 2005 - 12:05 AM

Oba sva bila stara 17 let in za oba je bilo prvič. Zgodilo se je pri njem doma, po treh mesecih najine veze. Potem sva ostala skupaj še 9 let.
Mislim, da sva uporabla kondom...Pa kar mal me je bolelo in ko sem domu pršla, sem imela kri na hlačkah, nič kej dost. Po par mesecih sm začela pa tabletke jest.
  • 0

#119 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 29 December 2005 - 01:58 AM

QUOTE(_M_)
Oba sva bila stara 17 let in za oba je bilo prvič. Zgodilo se je pri njem doma, po treh mesecih najine veze. Potem sva ostala skupaj še 9 let.
Mislim, da sva uporabla kondom...Pa kar mal me je bolelo in ko sem domu pršla, sem imela kri na hlačkah, nič kej dost. Po par mesecih sm začela pa tabletke jest.

ok sorry, sam sem se mogla odzvat... ti si bla s tipom 9 let, torej do 26 leta... pol v eni drugi temi si pa napisala, da si jih imela do 26.leta 4... kaj si pol tega svojga mal prevarala al kako... :scratch: ne štekam glih tega
  • 0
Posted Image

#120 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 29 December 2005 - 10:36 AM

Evo, da ti odgovorim...
Sva že dobrega pol leta narazen, to kot prvo. Mogoče sem tist do 26. leta mal netočno napisala...Zdej jih imam 26,5.
Ja, enkrat sem naredila, kar se ne sme, z drugima dvema pa v tega pol leta.
Še kaj? smile.gif
  • 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users