Jump to content

Photo

Posteljne nezgode

• Please log in to reply
126 replies to this topic

#101 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 22 March 2007 - 04:48 PM

Lol, poslinil te je Kalypso! laugh.gif Ta pa je ja...

Ja, Hevea, te čisto razumem glede tega dogodka in glede metalcev wink.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#102 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 22 March 2007 - 05:32 PM

Ja. Ni bilo fajn. biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#103 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 March 2007 - 06:25 PM

Mene pa sploh neb motlo, če bi me poslinil. Sej lupčkam se tud na vlko z njim, zaka bi me pol mal sline motlo, hehe.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#104 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 22 March 2007 - 07:22 PM

Sm vedla da bom mela simpatizerje, crna biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#105 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46028 posts

Posted 22 March 2007 - 07:28 PM

QUOTE(DiLeMa @ 22. 3. 2007 - 18:25) View Post

Mene pa sploh neb motlo, če bi me poslinil. Sej lupčkam se tud na vlko z njim, zaka bi me pol mal sline motlo, hehe.
Dilema, po zizikah, tako da je bil še potem ves rob majčke moker. In ta slina je bila neprimerljiva z tiso pri lubčkanju. Ni blo najbolj fajn. Saj mu nisem zamerla pa nič, ampak ni bilo najbolj fajn in ne bi rada, da bi to ponovila. No sicer pa se zdaj iz tega norca delama. smile.gif
  • 0

#106 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 22 March 2007 - 08:47 PM

A tak ornk te je namoču? laugh.gif Js sem se tudi slinla, ko sem bla mala, sem mela vedno čist gnil pouštr ... ahh, ja. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#107 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 11 April 2007 - 09:09 AM

sej se še zdej učasih mal sliniš biggrin.gif
sam tega ne veš
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#108 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 April 2007 - 04:12 PM

Ja, slinim se, ko vidim to tvojo neizmerno moško privlačnost. tongue.gif
  • 0

#109 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 14 April 2007 - 06:40 PM

Pa še moja "nezgoda", ki ni ravno nezgoda...je blo pa za crknit smešno...nekoč, že davno tega...ko še nisem bila utečena v natikanje kondomov, ga kočem dat fantu gor, in sem ga seveda narobe obrnila...in jaz seveda vztrajam in ga vlečem gor (čeprav ni, in ni hotel it gor), fant je bil že cel bled od bolečin, jaz pa se seveda nisem dala laugh.gif ...in pol ga nekako spravim do polovice, umaknem roko...kondom pa odnese dol (z oneta) laugh.gif laugh.gif jaz začudeno pogleda:ja kaj mu pa je?...fant se začne režat...in mi pove da je bil narobe gor, ker ga je bolelo?!in ga vprašam, zakaj mi pa prej ni povedal...in mi odgovori, da je mislil, da mom kakšno novo tehniko laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#110 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 14 April 2007 - 07:24 PM

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Za crknit smešno, joj, kok je hecno... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#111 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 15 April 2007 - 08:33 PM

O šit. Odfrčal je gor? laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 15 April 2007 - 09:43 PM

Špelca ... hahaha ... lol1.gif
  • 0

#113 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 16 April 2007 - 07:54 AM

Ta je pa res dobra. laugh.gif laugh.gif
  • 0

#114 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 17 April 2007 - 09:53 AM

jap laugh.gif kar odfrčal je... laugh.gif
  • 0

#115 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 18 April 2007 - 09:06 PM

biggrin.gif kej tazga pa še ne
haha

• 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#116 epitaphium

epitaphium

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 19 April 2007 - 07:40 PM

omfg ampk indeed ^^
  • 0

#117 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29715 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 April 2007 - 07:59 AM

kot da se vam kaj takega ne more primerit - ste vsi po vrsti perfect natikači kondomov ... twisted.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#118 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 21 April 2007 - 06:43 PM

To ne, ampak malo manj vztrajni smile.gif Če bi se meni kej takega zgodilo, bi razglasila, da je kondom pokvarjen al pa kej takega in odnehala biggrin.gif
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#119 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 21 April 2007 - 06:56 PM

ene smo pač vztrajne laugh.gif če se odločim, da nekaj bo tudi bo!in je blo...sam pol je dol šlo laugh.gif
  • 0

• Guests

Posted 06 December 2007 - 07:16 PM

Nama se je pa včeraj zgodilo, da se je kondom snel in potem ga nikjer nisva našla. Imela sva pa enega slabega, ki sva ga dobila nekje zastonj (malce šparava ta boljše, da ne bodo takoj pošli biggrin.gif). No, on ugotovi, da kondoma nima gor. Pregledava celo posteljo, tla, vse ... Kondoma ni. Potem sežem notri kolikor globoko morem in iščem, če je morda ostal v meni. Spet nič. Potem že skoraj obupava in greva spat, potem mi pa v glavo šine misel, da je mogoče vseeno nekje v meni. oops.gif laugh.gif Fant ima full dolge prste, zato ga kar zadolžim, da gre notri in pregleda "teren". Vmes sem se smejala kot pečena, nikakor se nisem mogla zadržat. biggrin.gif Prvič ni uspelo in jaz še v večji smeh. V drugo se pa full skoncentrira in ga privleče ven. Jao. laugh.gif Ko konča, pa reče: "No, pa sva rodila. Zdej greva pa lahko spat." thumbup.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users