tatoo
Posted 29 April 2006 - 02:36 PM

Posted 29 April 2006 - 05:33 PM
Posted 29 April 2006 - 05:49 PM

Posted 29 April 2006 - 06:07 PM

Posted 02 May 2006 - 10:29 PM

Nekej v tem stilu si želim met:

Posted 02 May 2006 - 10:36 PM

A ima ta Harih kako spletno stran?
Posted 03 May 2006 - 01:45 PM

Logo da dela v Mariboru TUDI.

Posted 04 May 2006 - 11:21 PM

Glede Johna pa, ko je ena spraševala...njegove cene so dost visoke, celo enkrat višje od drugih prav tako kvalitetnih tetovatorjev. Je dober, to ne bom rekla, tudi kvaliteten, ampak za pol manj denarja ti lahko isto kvaliteto naredi tudi kdo drug. Pa še ta njegov odnos je odbijajoč, precej je naduvan in neresen. Mene je sicer tetoviral Johnov brat Robert(skuliran dečko, se drži rokov in ure...), pa sem za dost nezakompliciran tatu, brez nekih posebnih detajlov dala več, kot pa zdaj za tega zadnjega, pa je precej večji, precej bolj zapleten in poln detajlov(delal Tomaž). Meni je to brezveze, da ti že me pribije 20 jurjev

Jaz priporočam, da neseš slikco tja, poveš približno velikost, pa naj ti pove približno ceno, pol pa nesi še kam drugam in boš vidla razliko. Če ti pa Žalec ni predaleč, pa ti priporočam da se oglasiš k Tomažu.
Posted 07 May 2006 - 02:38 PM
[/code]
Posted 07 May 2006 - 06:13 PM

Posted 07 May 2006 - 06:17 PM

Posted 04 August 2006 - 08:15 PM

čaff
Posted 04 August 2006 - 08:36 PM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 04 August 2006 - 09:19 PM

eemm ja

jst si ga bom pomoje dala... na zapestje.. zdej šparam denar

The pink champagne on ice
And she said we are all just prisoners here, of our own device
Posted 11 February 2007 - 12:56 PM

Torej-mene pa zanima-koliko kaj boli zacasni tatu in kako ti ga delajo?Zelo bi si rada dala na zapestje kaksen mali tatu...
Zelim si ga zelo-vendar bi si ga dala res samo zacasno in ce mi ne bi bil vsec vec cez par let-bi itak imela samo se liso tega,kar pa me ne bi motilo.
Prosim za odgovore....

Posted 11 February 2007 - 07:06 PM
Pri začasnih tetovaž gre za tehniko pri kateri se tattoo napravi na manjši globini in z posebnimi barvami. Posledično je tud bolečina manjša oz. je sploh ni.
Zdaj pa tako.....to da ti tattoo izgine je praktično nemogče. Lahko ti celo ostane takšen kot je bil saj tisti, ki dela tattooje ne more zanesljivo vedeti katera je prava globina za barvo.
Pa, ko zbledi ponavadi ne ostane samo senca......ostane en veliki zmazek

Posted 11 February 2007 - 07:47 PM

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 11 February 2007 - 10:01 PM
Če mi verjameš ali pa ne: 'začasen' tattoo ne obstaja. There is no such thing. Če pa že obstaja, potem to pač ni tattoo.
Pri začasnih tetovaž gre za tehniko pri kateri se tattoo napravi na manjši globini in z posebnimi barvami. Posledično je tud bolečina manjša oz. je sploh ni.
Zdaj pa tako.....to da ti tattoo izgine je praktično nemogče. Lahko ti celo ostane takšen kot je bil saj tisti, ki dela tattooje ne more zanesljivo vedeti katera je prava globina za barvo.
Pa, ko zbledi ponavadi ne ostane samo senca......ostane en veliki zmazek

Hudichek hvala za iskren odgovor...ceprav si bom verjetno dala kar ta "zacasni" tattoo...ampak nekaj me pa se zanima,ce mogoce ves-kje v Lj. bi te zacasne tatuje delali najbolje.Zdaj z kozmeticarko imam zelo dobre izkusnje

Tocno tak srcek,vendar malce manjsi

Posted 12 February 2007 - 12:29 AM

Pa kaj vam je ženske, ne morte se it tetovirat h kozmetičarki no, one so ja čist neizkušene, naredi v primerjavi s pravim tetovatorjem neprimerljivo manj tatuje, pa še to so ponavadi kaki znakci al pa kake male zadevce in močno dvomim, da je tista kozmetičarka (ki by the way tudi čisti kožo, dela make-upe, pirse itd...) kaj umetniško navdarjena. Za moje pojme je dober tetovator tisti, ki zna dobro risat, ki ima dobro predstavo kako bi naj končana slika izgledala, ne more to kar vsak šarit. Pa še čar tatuja je v senčenju, to morš znat no...
Phoebe, če nisi ziher, si pol raje ne daj nič (kupi nalepke al pa barve in se poriši), pa ne se slepit s temi "začasnimi" forami.
Aja, še to, sem še vedno mnenja, da je za tatu najbolj priemrno tako mesto, kjer lahko brez težav tatu zakriješ, če ga moraš (recimo zaradi službe), tak da dečve pazite kam in kaj si tetovirate.
Posted 12 February 2007 - 07:25 AM
Je pa ponavadi tako, da tisti, ki se pa profesionalno ukvarjajo s tetoviranjem ti tega ne bodo naredili.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users