Jump to content

Photo

tatoo

• Please log in to reply
184 replies to this topic

#101 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 02:36 PM

Fant si bo delal pri Markotu.Prav tako dela v stuttgartu in je zelo dober.Je zmagal v Berlinu neko nagrado za najlepsega metulja(ti bo sliko pokazal,res je lepi).In zelo zelo tanke crte dela.Pokaze ti storj in kako se slisi ter kje lezis..Lahko pa gres tudi pri Harihu ki je tudi zelo dober.Tel. st. nimam pri sebi lahko a ti jo zrihtam. smile.gif
  • 0

#102 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 29 April 2006 - 05:33 PM

Ja bi te prosila da mi jo zrihtaš ja... A ta Harih ali kako je že dela kvalitetno? Kakšne so pa kaj cene pri njem?
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#103 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 29 April 2006 - 05:49 PM

Harih je bolj tecen tip cloveka.Ne dela vsakdanjih tattoo-jev (npr.kitajske crke) in ne dela zelo tankih crt.Marko je malo bolj odprt.Tudi popravlja tattoo-je ce niso vredu narejeni(oz.obup).Sta pa oba prijatelja,ce se ne motim.Moj lubi si bo skoz celo ramo tetoviral in zelo kompliciran motiv si je izbral.Cena bo okoli 40k kar ni drago + rajsi daj malo vec denarja kot pa da ti ga neka kozmeticarka naredi za 5-10k in gres potem spet h kakemu profesionalistu in das 40k da ti popravi.Moras pazit h komu gres namrec mi se nimamo zakona ki se glasi: Ce ti tip zajebe tato ga lahko tozis.Tudi do 5let lahko sedi zaradi tega.Ta zakon je v nemciji naprimer.Bom zvedla kje je pribljizno HArih.Lahko pa ti opisem kje dela Marko in enostavno gres do njega in si gledas kako je kaj..in ti pokaze svoje tattoo-je na slikah ter pc-ju.Vedi pa,da ni nevem kako fancy pri njemu ;)
  • 0

#104 *lana*

*lana*

sramežljivec

• Člani
  • 59 posts

Posted 29 April 2006 - 06:07 PM

luminelle a ta gospod Marko al kako je že dela v MB ?? Ja jaz nebi imela tako velikega tatooja ampak čist malega biggrin.gif
  • 0
Če ljubiš bogatstvo, ne ljubi mene,ker so drugi bogatejši.Če ljubiš lepoto ne ljubi mene,ker so drugi lepši.Če ljubiš ljubezen ljubi mene,ker jaz ljubim tebe!

#105 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 02 May 2006 - 10:29 PM

Jaz si bom pa nekoč, ko bom mela zadosti denarja, dala na nogo (tam pri gležnju, pa še tam pri predelu prstov) dala tattoo v biomehaničnem stilu. Šla pa bom najprej vprašat k Johnu v LJ, k naj bi bil najboljši pri nas, kolk bi me stalo. Pa če si je katera že kej tetovirala pri njemu, bi prosila, naj pove kakšne so kej cene smile.gif
Nekej v tem stilu si želim met:
IPB Image
IPB Image
IPB Image IPB Image
  • 0

#106 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 02 May 2006 - 10:36 PM

QUOTE(luminelle)
Fant si bo delal pri Markotu.Prav tako dela v stuttgartu in je zelo dober.Je zmagal v Berlinu neko nagrado za najlepsega metulja(ti bo sliko pokazal,res je lepi).In zelo zelo tanke crte dela.Pokaze ti storj in kako se slisi ter kje lezis..Lahko pa gres tudi pri Harihu ki je tudi zelo dober.Tel. st. nimam pri sebi lahko a ti jo zrihtam. smile.gif

A ima ta Harih kako spletno stran?
  • 0

#107 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 03 May 2006 - 01:45 PM

QUOTE(*lana*)
luminelle a ta gospod Marko al kako je že dela v MB ?? Ja jaz nebi imela tako velikega tatooja ampak čist malega biggrin.gif

Logo da dela v Mariboru TUDI. smile.gif Saj lahko imas tudi malega tattooja.Na sliki ma en prekrasni mali tato na nogi, ki si ga zelo zelim.Na zalost je glih na tanki kozi(odspodaj kost) in boli ko *******.
  • 0

#108 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 04 May 2006 - 11:21 PM

Lubice, ne hodit k Harihu, sem videla ene par njegovih slikc in..., ne hodit tja. Med tetovatorji mu pravijo pocar, tak da... rolleyes.gif Sicer ne poznam nikogar v Mb, ampak sem ziher da obstaja kakšen dober.

Glede Johna pa, ko je ena spraševala...njegove cene so dost visoke, celo enkrat višje od drugih prav tako kvalitetnih tetovatorjev. Je dober, to ne bom rekla, tudi kvaliteten, ampak za pol manj denarja ti lahko isto kvaliteto naredi tudi kdo drug. Pa še ta njegov odnos je odbijajoč, precej je naduvan in neresen. Mene je sicer tetoviral Johnov brat Robert(skuliran dečko, se drži rokov in ure...), pa sem za dost nezakompliciran tatu, brez nekih posebnih detajlov dala več, kot pa zdaj za tega zadnjega, pa je precej večji, precej bolj zapleten in poln detajlov(delal Tomaž). Meni je to brezveze, da ti že me pribije 20 jurjev rolleyes.gif
Jaz priporočam, da neseš slikco tja, poveš približno velikost, pa naj ti pove približno ceno, pol pa nesi še kam drugam in boš vidla razliko. Če ti pa Žalec ni predaleč, pa ti priporočam da se oglasiš k Tomažu.
  • 0
IPB Image

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si

#109 Alina13

Alina13

sramežljivec

• Člani
  • 1 posts

Posted 07 May 2006 - 02:38 PM

Jaz sem bila tetovirana pri Harihu avgusta,leta 2003 in moj tatoo je še danes,kot bi mi ga delal včeraj.Izjemno zadovoljna sem,nardil mi je perfektno,tudi vsi ki se s tetoviranjem ukvarjajo so ga pohvalili oz. njegovo delo. Takrat ko sem jaz prišla k njemu je bil konec avgusta,naročal je pa za konec oktobra,pa tudi zdaj še ima gužvo,informacija,ki jo lahko vsaka sama preveri.Sigurno,so ljudje ki delajo boljše kot Jože,samo ta informacija,da on ne dela dobro al da spacka al kakorkoli že pa ne drži.Sem vidla ogromno njegovih del,pa tudi en tatoo ni bil grdi,obratno,vsi so bli fenomenalni.

[/code]
  • 0
www.opojnevizitke.com

#110 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 07 May 2006 - 06:13 PM

saj men je vseeno a veš, ampak jaz sem vidla njegova dela in sem vidla grda, tak da...sicer pa imajo vsake oči svojega malarja. Pa itak ni bil point mojega posta o Harihu razpredat, ampak povedat dečvi ki je za Johna spraševala. wink.gif Brez hude krvi, vsakemu pač svoje pa je a ne? wink.gif
  • 0
IPB Image

www.chandra.si

#111 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 07 May 2006 - 06:17 PM

Enemu kolegu je Harih delal tatoo in ni bil slabi.No v bistvu je bil lepi sam ideja tatoo-ja je grda biggrin.gif
  • 0

#112 ŁiŁ_bAbE

ŁiŁ_bAbE

sramežljivec

• Člani
  • 11 posts

Posted 04 August 2006 - 08:15 PM

v mAriboru dela tudi en tip na pobrežju (nevem kak mu je ime)..salon ima v sklopu fitnesa forma...baje dela zelo dobro saj si je tam dala delat kolegica...potrebno se je prej naročit po telefonu saj ga ponavadi ni v salonu če nima naročil...cifre pa nažalost nevem ermm.gif

čaff
  • 0
||ιмρσѕѕιвℓє ιѕ иσтнιиg…||

#113 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 04 August 2006 - 08:36 PM

Za tatoo se moraš zmerja prej naročiti rolleyes.gif
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#114 @

@

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 162 posts

Posted 04 August 2006 - 09:19 PM

QUOTE(Anya)
Za tatoo se moraš zmerja prej naročiti rolleyes.gif

eemm ja biggrin.gif

jst si ga bom pomoje dala... na zapestje.. zdej šparam denar biggrin.gif
  • 0
Mirrors on the ceiling,
The pink champagne on ice
And she said we are all just prisoners here, of our own device

#115 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 11 February 2007 - 12:56 PM

Nooo koncno nasla temo.... thumbup.gif (brez pomoci)

Torej-mene pa zanima-koliko kaj boli zacasni tatu in kako ti ga delajo?Zelo bi si rada dala na zapestje kaksen mali tatu...

Zelim si ga zelo-vendar bi si ga dala res samo zacasno in ce mi ne bi bil vsec vec cez par let-bi itak imela samo se liso tega,kar pa me ne bi motilo.

Prosim za odgovore.... thumbup.gif
  • 0
I am falling between dreams and reality

• Guests

Posted 11 February 2007 - 07:06 PM

Če mi verjameš ali pa ne: 'začasen' tattoo ne obstaja. There is no such thing. Če pa že obstaja, potem to pač ni tattoo.
Pri začasnih tetovaž gre za tehniko pri kateri se tattoo napravi na manjši globini in z posebnimi barvami. Posledično je tud bolečina manjša oz. je sploh ni.
Zdaj pa tako.....to da ti tattoo izgine je praktično nemogče. Lahko ti celo ostane takšen kot je bil saj tisti, ki dela tattooje ne more zanesljivo vedeti katera je prava globina za barvo.
Pa, ko zbledi ponavadi ne ostane samo senca......ostane en veliki zmazek biggrin.gif

• 0

#117 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 11 February 2007 - 07:47 PM

od moje sošolke kolegica ga je mela oz ga ma. ja po določenmu cajtu se začne "luščit" in slika oz motiv ni dolg časa tak kt bi blo za prčakvat. tko da če hočeš tatoo mislm da je bolš, da si daš pač "tapravga" al pa une nalepke k grejo precej hitr dol.. ena rešitev če ga ne bi rada mela cel lajf.
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#118 phoebe

phoebe

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2022 posts

Posted 11 February 2007 - 10:01 PM

QUOTE(hudichek @ 11. 2. 2007 - 19:06) View Post

Če mi verjameš ali pa ne: 'začasen' tattoo ne obstaja. There is no such thing. Če pa že obstaja, potem to pač ni tattoo.
Pri začasnih tetovaž gre za tehniko pri kateri se tattoo napravi na manjši globini in z posebnimi barvami. Posledično je tud bolečina manjša oz. je sploh ni.
Zdaj pa tako.....to da ti tattoo izgine je praktično nemogče. Lahko ti celo ostane takšen kot je bil saj tisti, ki dela tattooje ne more zanesljivo vedeti katera je prava globina za barvo.
Pa, ko zbledi ponavadi ne ostane samo senca......ostane en veliki zmazek biggrin.gif

Hudichek hvala za iskren odgovor...ceprav si bom verjetno dala kar ta "zacasni" tattoo...ampak nekaj me pa se zanima,ce mogoce ves-kje v Lj. bi te zacasne tatuje delali najbolje.Zdaj z kozmeticarko imam zelo dobre izkusnje thumbup.gif ,videla sem pa tudi da se je na trubarjevi odprl nek mali studio ki dela piercinge in te zacasne tatuje.Pa NI exit studio,vendar en cisto cisto NOV.Nasproti mu je Cosmic Shock.Drugace pa bi imela res cisto mali tatujcek na zapestju---->tak:
IPB Image

Tocno tak srcek,vendar malce manjsi wub.gif

• 0
I am falling between dreams and reality

#119 Chandra

Chandra

sunshine girl

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3400 posts

Posted 12 February 2007 - 12:29 AM

no, ti bom povedala kako je s temi začasnimi tatuji, kolegica si ga je dala delat, ko je postalo to kao moderno rolleyes.gif , držal naj bi ji 2 leti, no, od tega je že 6 let in ga še kar ima. Sicer bledi, ampak čist grdo in flekasto, pa smotka si je dala še čist neko bedarijo tetovirat (saj gre kao stran, pač maldost norost laugh.gif ), pa še zmeraj gleda to bedarijo biggrin.gif

Pa kaj vam je ženske, ne morte se it tetovirat h kozmetičarki no, one so ja čist neizkušene, naredi v primerjavi s pravim tetovatorjem neprimerljivo manj tatuje, pa še to so ponavadi kaki znakci al pa kake male zadevce in močno dvomim, da je tista kozmetičarka (ki by the way tudi čisti kožo, dela make-upe, pirse itd...) kaj umetniško navdarjena. Za moje pojme je dober tetovator tisti, ki zna dobro risat, ki ima dobro predstavo kako bi naj končana slika izgledala, ne more to kar vsak šarit. Pa še čar tatuja je v senčenju, to morš znat no...

Phoebe, če nisi ziher, si pol raje ne daj nič (kupi nalepke al pa barve in se poriši), pa ne se slepit s temi "začasnimi" forami.

Aja, še to, sem še vedno mnenja, da je za tatu najbolj priemrno tako mesto, kjer lahko brez težav tatu zakriješ, če ga moraš (recimo zaradi službe), tak da dečve pazite kam in kaj si tetovirate.
  • 0
IPB Image

www.chandra.si

• Guests

Posted 12 February 2007 - 07:25 AM

Če si boš dala res tak majhen srček pol tak ni panike. Se ti ne bo vidlo hudo. Samo vseeno ga pa jaz nebi šla delat h kozmetičarki. Ni šans.

Je pa ponavadi tako, da tisti, ki se pa profesionalno ukvarjajo s tetoviranjem ti tega ne bodo naredili.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users