No sem gledala, pa še to samo zato, ker so na 24 ur imeli prispevek o tem. in moji komentarji:
Tina, 22

Ona pa mi deluje kot tipična blondinka. Po moje so zaradi takih kot je ona nastali vici o blondinkah. Samovšečna, nerazgledana (vprašanje, če je Hrastnik na Krasu

Mislim, če študira neko turistiko, potem bi že lahko mela malo razjasnjene pojme kje je kateri kraj v Slovenij. Ne bi nič rekla, če bi Hrastnik bil kaka vasica, pa je kar precej znan.), drugače pa mi deluje preveč glasna in navita, da je ne morš kar tako ustavit.
Jasmina E. oz. Đesi, 20

Malo bedna s svojo izjavo o blondinkah. Mislim kot da lahko presojaš ljudi samo po videzu.

Drugače pa se mi zdi taka tiha voda. Ko je sedela tam na kavču in gledala svoje sotekmovalce z nasmeškom "oh kako ste vi bustasti".
Andrej, 27

Ko je spregovoril se nisem mogla nehat smejat, ker govori kot Mr. Smith iz Tv Dober dan.

Drugače pa mi je izmed vseh fantov najbolj simpatičen.
Suzana, 38

Za njo pa nimam nekega komentarja.
Miha, 21

Ja, kot so se že pošalili v studiju, je verjetno spal v isti stavbi s toliko dekleti. No, če je ta kazanova sem jaz bicikl. Zgleda ravno ne tako, da bi ob pogledu na njega vzdihovale, nastopa tud ni imel takšnega, da bi pri tem pozabil na izgled. S tolikimi puncami je lahko seksal le, če pobira na smrt pijane bejbe v lokalih. No, glede na to, da je bil varnostnik, bi to celo lahko.
Veronika, 23

Taka babyface in pusta mi deluje.
Nina, 28

Prva asocijacija - pujsa. Po moje bo prva ven letela. Že zato, ker je doma pustila sinčka. In njena debilna izjava, da je fantek pri treh letih izredno samostojen.

Pa da je talentirana na več področjih. Preveč samozavestna. Ni mi všeč. Sploh ne.
Aleš, 27

90 kil dreka.

Ni izpadlo tako kot je mislil, da bo. Drugače se mi zdi prenapihnjena lenoba, ampak morda je celo sposoben.
Robert, 31

Ne vem kaj naj rečem o njem. Ves čas, ko je bil ob Nini Osenar se je hihital kot najstnica na koncertu Game over.
Alen, 26

Od kje so tega šrateljca potegnili mi tud ni jasno. Pa kje na svojem telesu je on našel radiatorčke tud ne vem. Meni trebuh bolj zgleda kot zračnice za kolo.

Pa na sploh je izredno anti. Še sploh ko je poudarjal, da je SREČNO samski. Lolek.
Jasmina R., 19

Nujno si mora zobe popravit, sicer pa je simpatična. Zaenkrat najbolj od vseh žensk v BB. Čeprav se s tem striptizom malo ven meče.
Stane, 20

Tega bi pikno z buciko, pa bi se razpočil. Ful je hecn z to malo glavico in ogromnim telesom. Je pa bila po predstavitvi prva asocijacija Sajk.
No Nina Osenar pa.... Nina Osenar pač. Attention whore. Ampak me je presenetla glede vodenja. Sem pričakovala slabše. Čeprav nekaj izjav je bilo tako debilnih, da je na trenutke še Alma delovala bolj inteligentno od nje.