Jump to content

Photo

Big Brother

• Please log in to reply
3009 replies to this topic

#101 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 March 2007 - 01:57 PM

QUOTE(Emily @ 18. 3. 2007 - 13:46) View Post

Najbolj se mi je zdel antipatik štajerc pravnik, ki se je poimenoval kot 90 kg dreka. Jao no, drugače se mi zdi kar intiligenten, samo da se gre tako poimenovat, zdaj ga bo lahko cela Slovenija do konc lajfa klicala drek. Pa tako samospoštovanje.

Potem tista Jasmina antipatik zwei, ker ne mara blondink lool. Najbrž, zdaj sklepa po par blondinkah vse blondinke na svetu. Absurd pa tak.

Viktorija se mi je zdela taka kar okay, drugih še ne znam preveč komentirat. Samo nič posebnega.

Osenarca ma kaj pa vem, tist zaigran nasmeh in to, farba las pa najbolj zgrešena ever! Alma jao kdo je njo zraven klical, ne morem je gledat tok mi je glupa.

Mislš Veronika? smile.gif Men se tud zdi fajn.. Sam itak bodo tist pravo pokazal čez nekej časa..
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#102 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 18 March 2007 - 02:00 PM

QUOTE(rea @ 18. 3. 2007 - 0:02) View Post

Ma dj dj, so se zgražal pr fantu doma, da kaj dela kle, če ma sina-ja sj ma tud fotra ta sin, mislm halo?
100% bi blo pa čist navadn, če bi pršu njen mož pa prbil, da ma doma 3 leta starga froca pol bi bli pa tih-mislm a mama bi pa lah ostala sama z njim. Sj doji se več ne!
Torej kuha,pegla,futra ps previja ga pa lah tud fotr. Itak bo pa najbrž kmal letela twisted.gif

podpis! Mislim koliko pa je decov ki naf---ukajo gor otroka,potem pa sploh ne skrbijo zanj, niti ne plačujejo....nič!!! pa jih noben ne obsoja,na to žensko pa so se vsi spravli,kao da je zdaj slaba mati da se je prijavla rolleyes.gif

Nina se mi pa zdi nekam shujšana ermm.gif
  • 0

#103 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 18 March 2007 - 02:11 PM

Jaz sem pa včeraj 5 min gledala, tako da sem šele danes na njihovi spletni strani videla vse obraze in tukaj komentarje berem. Tako na pogled se mi zdijo bolj boring kot ne, studio je tud bolj cheap (tak nespektakularen), Kastelica sem nekaj slišala komentirat,

Nina je tistih nekaj stavkov, kar sem jo slipšala, čist v redu govorila.
Pa ta zelena barva njene obleke mi je čist huda!!!

pa kaj je zdaj to, da ena ne mara blondink, materji! tongue.gif
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

#104 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 18 March 2007 - 02:54 PM

Ja eve Veronika mislim, sem se zmotila! smile.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#105 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 18 March 2007 - 03:50 PM

OMG, ja! 90 kil dreka si gre sam seb rect. In ta pol misl da si ga bo kdo zbrou da ga pravno zastopa.

Se vid da je pravno koncou v Mariboru. tongue.gif
  • 0

#106 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 18 March 2007 - 04:36 PM

Hotel se je pošalit, pa mu ni najbolj uspelo. Vsaj hvalil se ni kot oh in sploh party maker, kot vsi ostali.
  • 0

#107 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 18 March 2007 - 05:15 PM

QUOTE(TiTa @ 18. 3. 2007 - 14:00) View Post

Nina se mi pa zdi nekam shujšana ermm.gif

Ja, Nina je res ful shujšala huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#108 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 18 March 2007 - 09:52 PM

QUOTE(Katrin @ 18. 3. 2007 - 11:06) View Post

Đesi bi potrebovala dve čez rit pa spat ob osmih (pa nisem blond) biggrin.gif

laugh.gif laugh.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#109 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 19 March 2007 - 10:04 AM

No sem gledala, pa še to samo zato, ker so na 24 ur imeli prispevek o tem. in moji komentarji:

Tina, 22
IPB Image
Ona pa mi deluje kot tipična blondinka. Po moje so zaradi takih kot je ona nastali vici o blondinkah. Samovšečna, nerazgledana (vprašanje, če je Hrastnik na Krasu blink.gif Mislim, če študira neko turistiko, potem bi že lahko mela malo razjasnjene pojme kje je kateri kraj v Slovenij. Ne bi nič rekla, če bi Hrastnik bil kaka vasica, pa je kar precej znan.), drugače pa mi deluje preveč glasna in navita, da je ne morš kar tako ustavit.

Jasmina E. oz. Đesi, 20
IPB Image
Malo bedna s svojo izjavo o blondinkah. Mislim kot da lahko presojaš ljudi samo po videzu. rolleyes.gif Drugače pa se mi zdi taka tiha voda. Ko je sedela tam na kavču in gledala svoje sotekmovalce z nasmeškom "oh kako ste vi bustasti".

Andrej, 27
IPB Image
Ko je spregovoril se nisem mogla nehat smejat, ker govori kot Mr. Smith iz Tv Dober dan. smile.gif Drugače pa mi je izmed vseh fantov najbolj simpatičen.

Suzana, 38
IPB Image
Za njo pa nimam nekega komentarja. hmm.gif

Miha, 21
IPB Image
Ja, kot so se že pošalili v studiju, je verjetno spal v isti stavbi s toliko dekleti. No, če je ta kazanova sem jaz bicikl. Zgleda ravno ne tako, da bi ob pogledu na njega vzdihovale, nastopa tud ni imel takšnega, da bi pri tem pozabil na izgled. S tolikimi puncami je lahko seksal le, če pobira na smrt pijane bejbe v lokalih. No, glede na to, da je bil varnostnik, bi to celo lahko.

Veronika, 23
IPB Image
Taka babyface in pusta mi deluje.

Nina, 28
IPB Image
Prva asocijacija - pujsa. Po moje bo prva ven letela. Že zato, ker je doma pustila sinčka. In njena debilna izjava, da je fantek pri treh letih izredno samostojen. blink.gif Pa da je talentirana na več področjih. Preveč samozavestna. Ni mi všeč. Sploh ne.

Aleš, 27
IPB Image
90 kil dreka. blink.gif Ni izpadlo tako kot je mislil, da bo. Drugače se mi zdi prenapihnjena lenoba, ampak morda je celo sposoben.

Robert, 31
IPB Image
Ne vem kaj naj rečem o njem. Ves čas, ko je bil ob Nini Osenar se je hihital kot najstnica na koncertu Game over. rolleyes.gif

Alen, 26
IPB Image
Od kje so tega šrateljca potegnili mi tud ni jasno. Pa kje na svojem telesu je on našel radiatorčke tud ne vem. Meni trebuh bolj zgleda kot zračnice za kolo. rolleyes.gif Pa na sploh je izredno anti. Še sploh ko je poudarjal, da je SREČNO samski. Lolek.

Jasmina R., 19
IPB Image
Nujno si mora zobe popravit, sicer pa je simpatična. Zaenkrat najbolj od vseh žensk v BB. Čeprav se s tem striptizom malo ven meče.

Stane, 20
IPB Image
Tega bi pikno z buciko, pa bi se razpočil. Ful je hecn z to malo glavico in ogromnim telesom. Je pa bila po predstavitvi prva asocijacija Sajk. biggrin.gif

No Nina Osenar pa.... Nina Osenar pač. Attention whore. Ampak me je presenetla glede vodenja. Sem pričakovala slabše. Čeprav nekaj izjav je bilo tako debilnih, da je na trenutke še Alma delovala bolj inteligentno od nje.
  • 0

#110 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 March 2007 - 10:46 AM

Sem gledala prvi del, ker ni blo nč boljšega po tv.

Ves čas sem upala, da bo kdo noter, ki ga poznam. wink.gif V tem primeru bi zadevo verjetno celo spremljala.

Nina Osenar mi ni bila nikoli simpatična in mi zato tudi "dol visi" za njeno barvo las, ampak s tole rdečo varianto (z narastkom) mi je ba še bolj odurna kot je bila. rolleyes.gif

Moram rečt, da sem po prvih nekaj kandidatih bila močno razočarana. Na začetku je izgledalo, da bo še zanimivo, ker sta bli ona blonda pa ona Đesi, kjer je bilo že tako naštimano, da bo prišlo do nekega konflikta. Ko so dali onga Avstralca, je bilo še tut ok, on Celjan je tut zanimiv (čeprav nagnusen).
Potem se pa po mojem z zanimivostjo že konča. Vsi drugi so mi bedni in nič posebnega.
Ne morem verjet, da so dali noter mamico (ki ima doma otroka, ki jo rabi) in tisto 38 let staro. To mi je čist mimo. down.gif

Od moških se mi zdi še Avstralc najboljši, od žensk mi je pa ona Jasmina še najbolj simpatična. Se mi zdi, da se ne pretvarja toliko kot drugi pa edina si upa nosit očala pred kamero.

Đesi ima pa res lasuljo... ker je v resnici pobrita na nulo!!! laugh.gif

IPB Image

Drugače se mi pa zdi, da so vse prejšnje resničnostne oddaje odvzele malo blišča temu BB.
Bolje bi bilo, če bi bila to prva taka oddaja pri nas, ne pa da so nas posiljevali z različnimi Bari itd... že leta prej. rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#111 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 19 March 2007 - 11:36 AM

Mislim prvo kot prvo ljudje kaj se je mogoče cel Koper prijavil na avdicijo Big Brotherja? Namreč če niste opazili so bili izbrani 4 iz Kopra!. Potem 2 iz Celja. To enostavno ni fer do drugih tekmovalcev, ki prihajajo iz preostalih delov Slovenije.

Morem pa izredno pohvalit bivalne prostore Big Brotherja. Nemci pa Hrvati so imeli dobeseden špajs proti našemu. Lep, poudaren z živimi barvami, zrihtan prostor..mislim res no ala njim vera. Mati mi je skoraj z kavča zletela kdaj je kopalnico zagledala.

Nina Osenar se je presenetljivo dokazala v vlogi voditeljice Big Brotherja. Dober nastop.
Edino...kaj se to dogaja z njenim telesom??

Tekmovalci so pač taki kot so in njih komentirat bo vredno šele čez kakšen čas.

BRANE KASTELIC JE CAAAR!!!

biggrin.gif
  • 0

#112 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 19 March 2007 - 12:07 PM

Lucien kaj pa se dogaja z njenim telesom?
Immortelle-a je res pibrita na nulo? Jz sm bla prepričana, da je ona sama blondinhka, haha.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#113 Lucien

Lucien

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 261 posts

Posted 19 March 2007 - 12:16 PM

QUOTE(rea @ 19. 3. 2007 - 12:07) View Post

Lucien kaj pa se dogaja z njenim telesom?
Immortelle-a je res pibrita na nulo? Jz sm bla prepričana, da je ona sama blondinhka, haha.

Ja nevem, nisem je vprašal ampak meni je ko kostur, bre.
  • 0

#114 celia

celia

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1626 posts

Posted 19 March 2007 - 01:14 PM

Men se je tud zdela Nina suha, pa sem mislila prej, da se samo meni zdi.
Kolikor sem gledala oddajo, moram rečt, da so imeli grezne komentatorje: kaj lahko komentira stilist v tej oddaji, ne vem; Alma tudi, Brane Kastelic -ok, on še. Sem bila pa tudi zgrožena, kako grdo so govorili o kandidatih, z vsakim je bilo po njihovem mnenju nekaj narobe - tak način komentiranja se mi zdi čist pod kritiko.
  • 0

#115 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 19 March 2007 - 04:30 PM

QUOTE(rea @ 19. 3. 2007 - 12:07) View Post

Ja, sem nekje brala ko je ena, ki jo pozna, napisala, da je ženska v resnici čist pobrita po glavi. biggrin.gif
Pa tut na novih slikcah ima povsod kapo al pa kapuco (al pa oboje), pa nikjer sledu o črnih laseh:

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#116 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 19 March 2007 - 06:20 PM

QUOTE(Immortelle @ 19. 3. 2007 - 10:46) View Post

Ne morem verjet, da so dali noter mamico (ki ima doma otroka, ki jo rabi) in tisto 38 let staro. To mi je čist mimo. down.gif

Kaj pa je s tem narobe?
Meni se pa zdi kul, ker da bi spet gledali trop podivjane mladine, ki se ne zna obnašat in nima kaj pametnega za pokazat in povedat... tega smo videli že ogromno.
In reality - to so tud druge generacije, kajne, ne sam najstniki?

Sm slišala en komentar nekega tipa, da je bila določena moška družba itak enotna da je Suzana najbolj hot od vseh babnic notr. tongue.gif laugh.gif

• 0

#117 Rafinesse

Rafinesse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 304 posts

Posted 19 March 2007 - 08:37 PM

Ewo pa smo vidl Jessy brez lasulje. laugh.gif
  • 0

#118 luminelle

luminelle

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1429 posts

Posted 19 March 2007 - 08:42 PM

Hmmm..pa na katerii tv je to?
  • 0
Achte auf deine Gefühle, denn sie formen die Energie und damit dein Leben!

#119 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 19 March 2007 - 08:49 PM

Nekoga iz Ljubljane bi morali dat not za štalo, nas itak nihče ne prenaša.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#120 Regratova Lučka

Regratova Lučka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1314 posts

Posted 19 March 2007 - 09:52 PM

Mene ta Džesi z obrito glavo ful na Britney Spears spominja. Pa ni nekaživahna oseba, vsaj kolikor sem danes videla. Kr neki.
Kaj ni nobenega iz Lj?
  • 0
Vem, da živim v svojem svetu. Vendar je ok, tam me poznajo.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users