Jump to content

Photo

Kje kupiti?

• Please log in to reply
405 replies to this topic

#101 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17410 posts

Posted 18 June 2016 - 09:26 PM

Tako velike in še večje ima tudi Svilanit.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#102 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 June 2016 - 09:31 PM

Bom preverila. Hvala. :)

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#103 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18621 posts

Posted 18 June 2016 - 09:39 PM

Te od Ikee so grozne, midva jih mava ampak sva se ravno ful pritozevala, po enem mesecu so ze cist trde, meni ful niso vsec. Mam rada tiste puhaste in mehke (itak).
  • 0

After all this time?

Always.

#104 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 17 August 2016 - 09:04 AM

Forest armchair  :blush1:  :blush1:  :blush1:

ForestACQV_711blackWS.jpg

kussen-forest-armchair.jpg

Kje bi dobila kaksno ugodnejso varianto (look alike/replica style)? Originalnih si pac ne moreva privoscit, ampak se mi ze skoraj sanja o njih.  :butl:

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#105 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 17 August 2016 - 09:09 AM

Meni so tud ful lepi stoli, na podobno varijanto sem jih opazila pri nekaj kafičih v Parizu... bi imela take doma. Nimam pa odgovora na tvoje vprašanje.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#106 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 17 August 2016 - 09:27 AM

Jaz sem jih zapazila par dni nazaj pred kavarno Rog in sem bila ziher, da nimajo originalnih, ker v tistih koncih tudi pokrove od jaskov in zlebove kradejo vsake toliko menda ... ampak se na spletu hvalijo z znamko in nekimi biroji, tako da sem zdaj malo v dvomih, ce se da take kovinske (in ne plasticne, kar dobis za 15 eur na alibabi :D) kje sploh dobit ceneje. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#107 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17675 posts

Posted 17 August 2016 - 09:30 AM

Saj reees....moram kmalu spet tja na pijačo :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#108 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 17 August 2016 - 09:40 AM

A so sploh udobni? Smo sli tako hitro mimo, da nisem imela it casa niti stestirat, haha. 

• 0

#109 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 23 August 2016 - 09:29 AM

Bratranec in punca imata enega doma in je udoben. Saj ti dizajnerski stoli so ponavadi kar ergonomsko dovrseni.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#110 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 23 August 2016 - 09:45 AM

Sem upala, da bo odgovor negativen, da si jih lahko izbijem iz glave, ce me ze cena ni spametovala :D Drugace jih se nisem nasla pod 400eur/kos (tisti mali podritnik pride pa se +100eur). Kje pa imata potem tega enega, v dnevni namesto fotelja, v pisarni?

• 0

#111 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 23 August 2016 - 09:56 AM

Ob jedilni mizi, imata mesane stole. :)
Uf, kje si to ceno nasla? Tukaj je ta model 280 oz. 320 s podlogo: http://www.masonionl...s-stools/forest
Nisem vedela, da je tako drag (in tezek :o).
  • 0

― V. Van Gogh

#112 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 23 August 2016 - 10:37 AM

Cisto na vsaki nizozemski strani je napisana ista cena - 389EUR in 99EUR za tisto blazinico. Za tezo pa tudi meni ni jasno, od kod ta stevilka - se spomnim, da sem zasledila dve razlicni cifri, ena je bila okrog 7-8kg in druga 2,6 kg. Beats me. Isto z informacijami o tem, a se jih da zlozit enega na drugega ali ne, sem tudi ze prebrala obe verziji (pa sem gledala za armchair, ne za obicni stol brez naslonjal za roke). Zdaj pa ne vem, a so tako zelo povrsni, ali imajo razlicne (neuradne) verzije na trgu in se jih prodaja pod istim imenom. 

P.S. Na linku, ki si ga nalepila zgoraj, je moznost nakupa samo setov po 4 :D Mogoce imajo zato tak popust. 

WARNING!! This product can only be purchased with a minimal amount of 4 pieces or multiple of this.

• 0

#113 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 23 August 2016 - 02:17 PM

Sem videla, saj to je dostikrat tako, da je omejitev na 2 ali celo 4 stole. :/
Tisti brez naslonjala se sigurno zlozijo en v drugega. Jaz jih pri tej ceni sploh ne bi upala, da ne bi cesa opraskala.
  • 0

― V. Van Gogh

#114 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27433 posts

Posted 26 October 2016 - 11:45 AM

Kakšna ideja za luštno in ne predrago zaveso za tuš oz. banjo?

• 0

#115 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26017 posts

Posted 26 October 2016 - 12:09 PM

ebay? Vzorcev je ogromno, ne vem, kaj vama pase v kopalnico.

s-l400.jpg s-l400.jpg

• 0

#116 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 20 November 2016 - 05:21 PM

Kje bi dobila lanen prt v nevtralnih odtenkih? V poštev pridejo bež in sivi odtenki, brez kakšnih vezenin, dimenzije niso toliko pomembne. Lahko je tudi second hand.

Če me spomin ne vara, sem pred časom nekaj podobnega videla od H&M Home, ampak zdaj očitno nimajo več.

• 0

― V. Van Gogh

#117 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32506 posts

Posted 20 November 2016 - 05:46 PM

Mogoče poskusiš kupiti kar blago v kakšno trgovini s tem materialom, pa daš potem sam zašiti...?

• 1

#118 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 20 November 2016 - 05:53 PM

:slap: Saj res. Pa sploh ne bi rabila zarobit, ker ne rabim ne vem kako lepega. Hvala!

• 0

― V. Van Gogh

#119 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86376 posts

Posted 13 March 2017 - 11:25 AM

Kje naj pogledam za res lepe in kvalitetne posteljnine po nasih standardnih merah? IKEA ipd. skandinavske odpadejo, ker imajo cudne mere.
V postev pridejo pa preproste in elegantne tkanine v temnejsih zamolklih odtenkih, mogoce s kaksnim subtilnim vzorcem ali pa se raje cisto enobarvne. Razne Vitapur in Odeja odpadejo, to nama je vse grdo.
  • 0

― V. Van Gogh

#120 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14271 posts

Posted 13 March 2017 - 11:32 AM

Nama ima lepe, pa poglej v Balo (zraven Konzorcija). Vem, da zgleda nikava, ampak imajo tudi kakšno ok reč. Pa nasproti, kjer je bila Marella. Se mi pa zdi, da imajo precej vzorčaste zadeve.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users