Jump to content

Photo

Kuhinje & kuhinjska oprema

• Please log in to reply
654 replies to this topic

#101 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 14 November 2009 - 11:51 AM

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

IPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#102 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 14 November 2009 - 12:09 PM

Meni tista črna, ki jo je Fluffy citirala tud ni všeč. Preveč črnega je, pa tak nekak mi ne potegne sploh kombinacija. Ni mi všeč.
Mi je pa všeč kaj takega kot je prilepila Jina, pa tudi kaj takega:
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#103 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 14 November 2009 - 12:20 PM

3. je dobra, verjetno bi bila še lepša, če ne bi bila v razstavnem prostoru, pa namesto črne stene druga barva.

• 0

― V. Van Gogh

#104 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15728 posts

Posted 20 December 2009 - 06:49 PM

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB ImageIPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#105 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 December 2009 - 01:36 AM

QUOTE(Kalypso @ 14. 11. 2009 - 12:09) View Post

IPB Image
IPB Image

Oh ... <3

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

• Guests

Posted 11 January 2010 - 10:52 PM

Men so pa te moderne minimalisticne kuhinje naravnost obupne. Se mi zdi, da je kuhinja tak prostor, v katerem se prezivi veliko casa in mora bit tak domac, topel prostor. Od teh nalimanih na tej strani so mi od Dragice se najbolj vsec. Sama bi pa mela belo ali svetlo leseno kuhinjo, po moznosti rustikalno.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#107 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 11 January 2010 - 10:54 PM

Prva mi je precej všeč (z manjšimi popravki), ampak mela je ne bi, zadnja pa mi je zlo grda.

Pri drugi ne vem kaj so študirali, ko so dali notr pozlačeno ogledalo, LOL.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#108 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2010 - 11:02 PM

Meni so pa vse tri grde in to precej.

QUOTE(izabela @ 11. 1. 2010 - 22:52) View Post
Se mi zdi, da je kuhinja tak prostor, v katerem se prezivi veliko casa in mora bit tak domac, topel prostor.

Ja, ampak vsak se domače in toplo počuti v čem drugem oz. drugače pojmuje domače.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

• Guests

Posted 11 January 2010 - 11:03 PM

Sploh ga nism opazla, dokler nisi rekla. Haha, pa res.. cist neumestno visi tamle na steni. laugh.gif

Edit: ogledalo, namrec.

Flafi, ja, saj vsakemu svoj okus. Men so te kuhinje v "hladnem" stilu tudi res hladne. Ze cist fizicno... smile.gif
  • 0

#110 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 11 January 2010 - 11:05 PM

Joj, men so une zgornje k mrtvašnice.
  • 0

#111 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2010 - 11:06 PM

Saj so res kao hladne, ampak jaz se v takem tako toplo počutim. laugh.gif

• 0

• Guests

Posted 11 January 2010 - 11:11 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 11. 1. 2010 - 23:06) View Post

Saj so res kao hladne, ampak jaz se v takem tako toplo počutim. laugh.gif

Sam da ti je pr srcu toplo... biggrin.gif

Zdaj sm se na en totalka blesav star vic spomnila. rolleyes.gif Nevermind.

• 0

#113 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 11 January 2010 - 11:33 PM

Jaz se v takih rustikalnih prostorih ful slabo počutim. Vedno, ko so nas vlačili po kakšnih kmečkih turizmih (karikiram) mi je šlo prav na jok, lol. biggrin.gif

Nimam pa nič proti kakšnemu starinskemu kosu pohištva v sicer minimalističnem prostoru, to mi je pa všeč.

• 0

― V. Van Gogh

#114 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 January 2010 - 11:42 PM

Jaz pa starinskega ne maram, mi je moreče. Čeprav mi je menda hladno pohištvo (kovina/steklo) še hujše, ko bi bila v zaporu.
Uglavnem, jaz močno preferiram les, ker da stanovanju toplino, samo ne sme bit pretemen les in morajo bit modernejše oblike.

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#115 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 January 2010 - 11:47 PM

Jaz pa glih lesa ne maram, bo že res, da je kao topel, ampak meni je topel na skrajno beden način, ga ne maram. Sploh pa ne svetlega, če že, temnega. So mi pa zelo všeč starinski kosi, če so res dognano narejeni.

Čeprav ta, ki si jo zdaj nalimala, mi je pa zelo všeč.

• 0

#116 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85842 posts

Posted 11 January 2010 - 11:49 PM

Meni je tut samo temen všeč, saj to sem že govorila enkrat, se mi zdi. Steklo in kovina ftw.
  • 0

― V. Van Gogh

#117 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 11 January 2010 - 11:51 PM

Jaz v bistvu precej težko opišem kaj mi je všeč. S tem mojim svetlim lesom ne mislim onega grdega, običnega lesa, ki je tak cel neobdelan in beden, po možnosti čudno flekast. Les mora izgledat plemenito, ne rabi bit za to ful temen (tale moja zgornja kuhinja je dokaz za to, les je namreč neke srednje temnosti/svetlosti), mora bit pa lepo obdelan in tudi jaz preferiram čiste minimalistične linije, brez raznega krancljanja, itd.

Les se dobi v milijon odtenkih in je težko posploševat, tudi kak svetlejši zna izgledat plemenito na svoj način, ampak mora bit lepo obdelan in lepi kosi.
Tole pa je recimo primer meni osebno zelo grde barve lesa, izgleda mi težko in morbidno (pa tudi sama izvedba mi je bruhalna):

IPB Image
  • 0

#118 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 January 2010 - 12:01 AM

Še malo bruhecov:

IPB Image IPB Image

Mene bi v takih prostorih čist depresija zdelala, prav grozno mi je, tak zastrašujoče temno in težko.
  • 0

#119 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46004 posts

Posted 12 January 2010 - 12:10 AM

Samo tako pohištvo lahko pride čisto drugače in ob primerno izbrani kombinaciji tal in sten ter z zamenjanimi delovnimi površinami. Pa seveda z zamenjanimi lučmi in preostalo opremo...
  • 0

#120 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 January 2010 - 12:35 AM

Meni vseeno ne bi bilo nevem kaj, ker mi je odtenek lesa ful grd, imam raje drugačne odtenke.
Lahko so temni, samo tile so mi pa res grdi, je pa res, da pripomore tudi grda oblika pohištva, itd.
Mora bit lep spoj barve in izvedbe, afkors - tle za moj okus ni ne enega, ne drugega.

Mi imamo recimo doma v dnevni sobi mizo iz črnega lesa, čisto minimalistično.
Oblika kocke (oz. malo nižja), brez raznih rezbarij in krancljanja in mi je lepa, čeprav je temen les.

• 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users