No, še zadnje na to temo z moje strani....
Tukaj ne mislim nikogar žalit, nanj kazat s prstom ali ga prepričevat, da je moja ideja edina pravilna...še enkrat povdarjam, zame pač je....!!!!! In celotna burna debata se je razpletla v to smer samo zato, ker sm citirala tisti stavek (Oprosti Sade...nič osebnega...I mean It): saj veste tisto o lazenju....
Napisala sm, zato, ker mi je prekipelo...Zakaj mi je prekipelo? Ker nekateri ljudje očitno niso pomislili, da se za tem 6 mesečnim potovanjem skriva ogromno nekih skrbi, načrtovanja, pogovorov in organizacije, predvsem zato, ker ga ne greva žurat in se ga na mrtvo zapijat dol (tu bi spet povdarila, da če komu to paše, ga ne obsojam, na dela kar hoče), denar, ki sva ga zaslužila in ga verjemite da ga ni malo, je zgolj najin, niso nama ga dali starci ali kaj podobnega, v stilu: Ati mami, jaz bi pa mal potovala po mehiki za pol leta , dejta dnar, pa aja moj fant gre tud zravn!!! Zaradi tako dragega in obsežnega potovanja, je posledično tudi veliko odpovedovanj (zgolj kot primer:.služiš denar, pa ga ne smeš nič zapravljat v raznih drogrijah...fensi trgovinicah..), katerih VEM, DA NE BI ZMOGLA, če ne bi človeka s katerim peljem ta projekt ljubila....od tukaj tisti slavni stavek o ljubezni oh in sploh!..... Zato me pogreje potem tako posploševanje....in stavek (lazenja), če ga natančno preberete, se nanaša zgolj na post od Tanjči....vse ostalo, je bilo potem že razpredanje kaj se je s tem mislilo in kaj ne....
Mislim pa, ker bi že rada enkrat zaključila to usrano prerekanje, ki ni več ničemur podobno, da kakor so napisali eni, ni point v tem, da se razdelimi v tabore in prikimavamo drug dgugemu, ampak skušamo zrelo razumeti tudi nasprotno stališče.... Tudi, ko sm pisala o tem, da je nekomu cel žur samo potovati in žurat, nisem na nikogar kazala s prstom, sem pa prebrala vse poste v neki drugi debati, kako se prerekate okoli tega.....
Sade......res je ničesar ne vem o tebi, ampak tudi TI ne veš ničesar o meni...torej je nepotrebno kujanje in muljenje brezvezno in nepotrebno.....če je padla kakšne pikra na tvoj račun z moje strani, se opravičujem, vendar zgolj zaradi tega,(sem že zgoraj napisala zakaj in ne odstopam od tega), ker smo tukaj odrasli ljudje in sem mišljenja, da dobro podkrepljeni argumenti zahtevajo premišljene besede....če pišemo stvari v afektu pa smo lahko nevede žaljivi.....
Vsi, ki razmišljate o tem, da sva s Pilletom par, naj vam povem tole: Tanjči je moja dobra prijateljica, Pille tudi, če sva par ali če ne...naj ne briga nikogar! Kdo pa pravi, da ma Tanjči le enega brata!?!?!?!?!?