Jump to content

Photo

Ljubezen na daljavo ?

• Please log in to reply
219 replies to this topic

#101 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 09 November 2006 - 11:55 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 11. 2006 - 0:52) View Post

Da se malo vmešam z OT:
_Sončica_ in Pille - sta vidva morda par?

Če to drži, pol je Pille brat od Tanjci. tongue.gif hmm.gif
  • 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#102 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 09 November 2006 - 11:56 PM

Tak tudi sklepamo.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#103 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 November 2006 - 11:57 PM

Ja! twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#104 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 10 November 2006 - 07:29 AM

ampak da se krešejo nasprotna, kvalitetno utemeljena mnenja, ki jih podajajo zreli osebki, ki nasprotnega mnenja ne vzamejo kot osebni napad, ampak kot spodbudo za razmislek.

Mene pravzaprav sploh ne zanima ta osebna situacija, če sem iskrena - se mi zdi pa tema zanimiva in o njej razpravljam na čisto neosebni ravni.

thumbup.gif Tudi jaz namreč tako vidim poanto oz. katerikoli foruma. This is not a support group!
Evo, zdaj pa jaz prikimavam. Pač se strinjam s tem kar je napisala in se mi ne da še enkart podobno napisat, ker nima smisla.
  • 0
Moj cheap-healthy-cooking blog

Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#105 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 10 November 2006 - 09:03 AM

No, še zadnje na to temo z moje strani....

Tukaj ne mislim nikogar žalit, nanj kazat s prstom ali ga prepričevat, da je moja ideja edina pravilna...še enkrat povdarjam, zame pač je....!!!!! In celotna burna debata se je razpletla v to smer samo zato, ker sm citirala tisti stavek (Oprosti Sade...nič osebnega...I mean It): saj veste tisto o lazenju....
Napisala sm, zato, ker mi je prekipelo...Zakaj mi je prekipelo? Ker nekateri ljudje očitno niso pomislili, da se za tem 6 mesečnim potovanjem skriva ogromno nekih skrbi, načrtovanja, pogovorov in organizacije, predvsem zato, ker ga ne greva žurat in se ga na mrtvo zapijat dol (tu bi spet povdarila, da če komu to paše, ga ne obsojam, na dela kar hoče), denar, ki sva ga zaslužila in ga verjemite da ga ni malo, je zgolj najin, niso nama ga dali starci ali kaj podobnega, v stilu: Ati mami, jaz bi pa mal potovala po mehiki za pol leta , dejta dnar, pa aja moj fant gre tud zravn!!! Zaradi tako dragega in obsežnega potovanja, je posledično tudi veliko odpovedovanj (zgolj kot primer:.služiš denar, pa ga ne smeš nič zapravljat v raznih drogrijah...fensi trgovinicah..), katerih VEM, DA NE BI ZMOGLA, če ne bi človeka s katerim peljem ta projekt ljubila....od tukaj tisti slavni stavek o ljubezni oh in sploh!..... Zato me pogreje potem tako posploševanje....in stavek (lazenja), če ga natančno preberete, se nanaša zgolj na post od Tanjči....vse ostalo, je bilo potem že razpredanje kaj se je s tem mislilo in kaj ne....
Mislim pa, ker bi že rada enkrat zaključila to usrano prerekanje, ki ni več ničemur podobno, da kakor so napisali eni, ni point v tem, da se razdelimi v tabore in prikimavamo drug dgugemu, ampak skušamo zrelo razumeti tudi nasprotno stališče.... Tudi, ko sm pisala o tem, da je nekomu cel žur samo potovati in žurat, nisem na nikogar kazala s prstom, sem pa prebrala vse poste v neki drugi debati, kako se prerekate okoli tega.....

Sade......res je ničesar ne vem o tebi, ampak tudi TI ne veš ničesar o meni...torej je nepotrebno kujanje in muljenje brezvezno in nepotrebno.....če je padla kakšne pikra na tvoj račun z moje strani, se opravičujem, vendar zgolj zaradi tega,(sem že zgoraj napisala zakaj in ne odstopam od tega), ker smo tukaj odrasli ljudje in sem mišljenja, da dobro podkrepljeni argumenti zahtevajo premišljene besede....če pišemo stvari v afektu pa smo lahko nevede žaljivi..... wink.gif

Vsi, ki razmišljate o tem, da sva s Pilletom par, naj vam povem tole: Tanjči je moja dobra prijateljica, Pille tudi, če sva par ali če ne...naj ne briga nikogar! Kdo pa pravi, da ma Tanjči le enega brata!?!?!?!?!? twisted.gif
  • 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#106 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts
  • Interests:svasta!

Posted 10 November 2006 - 09:48 AM

QUOTE(Jenna @ 9. 11. 2006 - 22:52) View Post

Da se malo vmešam z OT:
_Sončica_ in Pille - sta vidva morda par?

...hahahaa... ne me sezuvat... biggrin.gif
Kot je rekla Soncica, smo prijatelji...in ce delimo enako mnenje se ne pomeni da se uvrscamo v isto srecno druzino! twisted.gif

QUOTE(Michelle @ 9. 11. 2006 - 23:04) View Post

...
Sama resno razmišljam o 6 mesečnem študiju v Španiji in niti slučajno ne bi hotela, da gre moj fant zraven. Skupaj sva 4 leta (ker je to očitno merilo) in ga imam rada (preden se kdo spomni, da pol pa to verjetno že ni ljubezen). Ker skozi nekatere izkušnje pač moreš sam, brez da držiš koga za krilo in ta se mi zdi ena izmed njih. Hkrati pa mislim, da je to tudi dobra preizkušnja za zvezo. lahko je namreč imet nekoga 24/7 na očeh in na veliko govorit, kako mu zaupaš.

Jaz ne delim enakega mnenja...ampak to ze ves!
Sicer pa dolzina veze po moje ni merilo ljubezni! Poznam kar nekaj parov, ki so krepko vec kot 4 leta skupaj, pa njihova veza ni delezna tako velike pozornosti. In tako je bilo ze od zacetka...oni preprosto zdijo skupaj in verjamem, da njim sigurno nebi bilo prevec tezko se lociti za pol leta!

QUOTE(Michelle @ 9. 11. 2006 - 23:49) View Post

Meni je tudi skrajno neumno to, da nekaj napišeš in potem se moraš v vsakem naslednjem postu zagovarjat in dodatno razlagat, kaj natančno si mislil. Milsim, da je 99% ljudi na tem forumu razumelo moje besede kot preprosto podajanje mnenja, brez da bi imela v mislih kogarkoli, seveda pa se vedno najde kdo, ki obrne besede tako, da sam postane žrtev.

Smiselno na forumu je to, da si najprej temeljito preberes poste in potem komentiras! Ne pa, da na hitro preletis post, potem pa butnes prvo prijavo, ki ti pade na misel! twisted.gif
Stoj za tem, kar napises in seveda argumentiraj!

• 0
Vse se da, samo hoct je treba!

#107 _Sončica_

_Sončica_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 10 November 2006 - 10:07 AM

[quote name='Pille' date='10. 11. 2006 - 9:48' post='265373']
...hahahaa... ne me sezuvat... biggrin.gif

lol1.gif

• 0
Sončen pozdrav od _Sončice_

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!

#108 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2006 - 10:58 AM

QUOTE(_Sončica_ @ 10. 11. 2006 - 9:03) View Post

Vsi, ki razmišljate o tem, da sva s Pilletom par, naj vam povem tole: Tanjči je moja dobra prijateljica, Pille tudi, če sva par ali če ne...naj ne briga nikogar! Kdo pa pravi, da ma Tanjči le enega brata!?!?!?!?!? twisted.gif

Ja, to se nas seveda ne tiče, se strinjam. Je pa iz vaših postov kar puhtelo pristno razumevanje eden za drugega, videlo se je, da vsi trije osebno poznate situacijo in si zato tako strumno stojite ob strani, pa se potem pač človek vpraša, ker se je dobro videlo, da niste le neznanci, ki se slučajno strinjajo v mnenjih. Sicer pa, kot sem že rekla - osebnih stvari res nisi tle dolžna podajat.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#109 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 10 November 2006 - 11:47 AM

dilema... če bi ti naredila en velik življenski korak iz ljubezni, pa bi ti pol en rekel "da laziš za njem" pa "da ga hočeš kontrolirat" se mi zdi, da bi bilo zelo čudno, da stvar ne bi vzela osebno... in bi zagovarjala to

pa ja, tud men gre mal na k** to, da se eni sred debate vkjučijo z nekimi svojimi splošnimi mnenji in pol komentirajo in obsojajo neki... ma dej no ermm.gif

aja... pa _M_ je ziher moja dobra sošolka iz srednje šole... če bo pa ker slučajno se še strinju z mano, bo pa to ziher spet kak dober kolega ali prijatelj, ker sam taki se zgleda lahk strinjajo z mano, k sem očitno čist en prfuknen osebek s kislimi kumaricami namest možganov...

se umikam iz teme

• 0
Posted Image

#110 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2006 - 11:59 AM

QUOTE(Tanjci @ 10. 11. 2006 - 11:47) View Post

dilema... če bi ti naredila en velik življenski korak iz ljubezni, pa bi ti pol en rekel "da laziš za njem" pa "da ga hočeš kontrolirat" se mi zdi, da bi bilo zelo čudno, da stvar ne bi vzela osebno... in bi zagovarjala to

Ravno tle je fora, namreč jaz tega definitivno ne bi vzela osebno na nobeni ravni. Bi zagovarjala svoje mnenje z nekimi smotrnimi argumenti, kot ga vsak vsaj približno dober debater, ne bi pa pustila, da me užali kakšna beseda in ne bi tega jemala kot nek napad na sebe in svoje najdražje. Tanjci, konec koncev te mi tu gor ne poznamo in zato ne moremo nasprotovat tebi kot osebi.

pa ja, tud men gre mal na k** to, da se eni sred debate vkjučijo z nekimi svojimi splošnimi mnenji in pol komentirajo in obsojajo neki... ma dej no ermm.gif

Mislim ... what?! Kot je rekel Hsul, tole ni support group ali družinsko svetovanje, ampak DEBATA in logično je, pravzaprav nujno za obstoj dobre debate je, da se folk vključuje s SPLOŠNIMI mnenju. Kakšno pa bo drugače mnenje, če ne splošno? Sej vas treh vendar ne poznamo, za hudiča. Če bi želela debato, kjer se folk ne vključuje s splošnimi mnenji, potem bi morala odpret temo samo za vas tri in bi tam potem sami komunicirali - za kej takega se lahko pa sami trije tudi izven foruma dobite in razpredate, kar verjetno tudi ste, če se poznate.

aja... pa _M_ je ziher moja dobra sošolka iz srednje šole... če bo pa ker slučajno se še strinju z mano, bo pa to ziher spet kak dober kolega ali prijatelj, ker sam taki se zgleda lahk strinjajo z mano, k sem očitno čist en prfuknen osebek s kislimi kumaricami namest možganov...

Kr se _M_ tiče - za njo vem, da zna argumentirat svoje mnenje in stat za njim, tudi se je videlo, da je podala čisto splošno mnenje in nikakor ne mislim, da sta v sorodu al nevem kaj. Sem pa pač zasledila iz postov, da ti, Pille in Sončica niste naključni neznanci - ker se to pač vidi iz vaših odgovorov, ki so bili zaščitniški.
  • 0

#111 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 10 November 2006 - 12:10 PM

Sade......res je ničesar ne vem o tebi, ampak tudi TI ne veš ničesar o meni...torej je nepotrebno kujanje in muljenje brezvezno in nepotrebno.....če je padla kakšne pikra na tvoj račun z moje strani, se opravičujem, vendar zgolj zaradi tega,(sem že zgoraj napisala zakaj in ne odstopam od tega), ker smo tukaj odrasli ljudje in sem mišljenja, da dobro podkrepljeni argumenti zahtevajo premišljene besede....če pišemo stvari v afektu pa smo lahko nevede žaljivi..... wink.gif

sončica jaz se ne kujam mulim. ne vem od kod ti ta informacija smile.gif
in še nekaj. isto kot ti vidiš mene, vidim jaz tebe wink.gif

moram pa poudariti, da se spet strinjam z dilemo, da mi ne oznamo točno te določene situacije.
mislim, da bo ta stavek že počasi postal legendaren smile.gif ali obstaja na tem forumu nagrada za največkrat citiran stavek? potemtakem si zagotovo zaslužim prvo mesto biggrin.gif

• 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#112 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 10 November 2006 - 12:13 PM

Kdaj bo kdo izvedel varianto 'pametnejši odneha'?

Ker tole spet postaja butasto
  • 0

V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.

#113 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2006 - 12:15 PM

Odstopi naj tisti, ki želi. Sej tle ne gre za neko vztrajanje, ampak če imaš kaj povedat, poveš, če ne pač ne. Jaz sem v debati prav uživala, podala svoje mnenje, brala druge bolj ali manj dobre komentarje, sem tudi trdno prepričana, da se nisem niti enkrat samkrat spustila na osebno raven, zatorej nimam kaj odnehat. Če pa se kdo počuti ogroženega ali napadenega, se lahko pa svobodno odmakne. Sicer pa mislim, da je dotična tema že malce izžeta, sploh meni ni več ostalo veliko za povedat. Lahko pa se vrnemo v bolj splošne vode, torej ''ljubezen na daljavo'' in ne ''kaj narediti, če se partner za pol leta seli v tujino''.
  • 0

#114 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 10 November 2006 - 12:20 PM

Dober edit Dilema. Sem že hotel nekaj dodat, pa sem počakal in videl edit. Sedaj ne bom smile.gif
  • 0

#115 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 10 November 2006 - 12:22 PM

QUOTE(Hsul @ 10. 11. 2006 - 12:20) View Post

Dober edit Dilema. Sem že hotel nekaj dodat, pa sem počakal in videl edit. Sedaj ne bom smile.gif

Sem pričakovala, da bi se lahko v needitiranem postu obesil na kaj, ane Hsulček? tongue.gif Pa sem se potem odločila, da grem posebaj zate an extra mile in napišem bolj celostni odgovor. happy.gif
  • 0

#116 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 November 2006 - 03:37 PM

spet mate preveč časa, men pa delo nalagate! takoj nehite bluzit in se držte tem!

špelminator twisted.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#117 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2006 - 04:17 PM

QUOTE(DiLeMa @ 10. 11. 2006 - 11:59) View Post

Mislim ... what?! Kot je rekel Hsul, tole ni support group ali družinsko svetovanje, ampak DEBATA in logično je, pravzaprav nujno za obstoj dobre debate je, da se folk vključuje s SPLOŠNIMI mnenju. Kakšno pa bo drugače mnenje, če ne splošno? Sej vas treh vendar ne poznamo, za hudiča. Če bi želela debato, kjer se folk ne vključuje s splošnimi mnenji, potem bi morala odpret temo samo za vas tri in bi tam potem sami komunicirali - za kej takega se lahko pa sami trije tudi izven foruma dobite in razpredate, kar verjetno tudi ste, če se poznate.

Mislim, džizs krajs, tako kot je DiLeMa napisala - vsak ima pravico povedati svoje mnenje... nobena debata ni rezervirana samo za posebne člane. Če bi imeli takšno željo sami razpredat, pa se bi v real na kofetu dobli. Ne pa stresat takšne neumne, da se folk vključuje z nekimi svojimi splošnimi mnenji - SAJ TO JE SPLOŠNA DEBATA. Ampak so jo nekateri forumaši (spet) prenesli na osebno raven, kar se tudi vidi iz divjih postov.
Zdaj pa nazaj na SPLOŠNO debato in malo manj divjega komentiranja (na splošna mnenja) - ki izvira na podlagi tega, ker nekateri drugačna mnenja smatrajo kot osebni napad in napad na svoje odločitve.

Pa Sončica in Pille - samo vprašala sem, ni treba se penit zaradi tega vprašanja in stresat nekih neizvirnih in nevmesnih kao humornih vložkov, ki pravzaprav niso nikomur smešni, razen vama.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#118 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 10 November 2006 - 04:45 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 11. 2006 - 16:17) View Post

...
Pa Sončica in Pille - samo vprašala sem, ni treba se penit zaradi tega vprašanja in stresat nekih neizvirnih in nevmesnih kao humornih vložkov, ki pravzaprav niso nikomur smešni, razen vama.

Vprasanje je bilo na mestu! Mene si nasmejala in se nisem cisto nic penil! biggrin.gif
Drugace imam pa vso pravico stresat "kao" humorne vlozke, o kvaliteti le-teh pa naj oceni vsak sam in ne nekdo, ki si vzema pravico vsesplosnega, univerzalnega ocenjevalca vseh bivajocih bitij na zemeljski obli!!!

V glavnem...spet si malo zaljiva...ampak ti ne zamerim, taksna pac si! wink.gif
  • 0

#119 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 10 November 2006 - 04:58 PM

Jaz mislim, da sta par. twisted.gif
No, pa saj ni nič narobe s tem. =)

• 0

#120 Pille

Pille

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 107 posts

Posted 10 November 2006 - 05:02 PM

QUOTE(Jenna @ 10. 11. 2006 - 16:58) View Post

Jaz mislim, da sta par. twisted.gif
No, pa saj ni nič narobe s tem. =)

...hahaha...spet me smejes!!! Res nebi bilo nic narobe...Soncica je huda bejbika...hahaahhahaaahahaha!!!

No...gremo rajs nazaj na temo!
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users