Iščem parfum - pomoč!
Posted 14 November 2008 - 10:12 PM
http://darila.enakup...l-pr-18129.html
http://privoscim.si/index.php
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 14 November 2008 - 11:29 PM
Supr tole: sam kaj ko ni tega parfuma na izbiro k ga jst hočm: je ženski gucci by gucci, moškega pa ni; ker bi ga rada kupila fantu..
Posted 14 November 2008 - 11:36 PM
Jst pa iščem eno punco iz lj, da bi šla zame vzet en parfumčič v drogerijo na bežigradu. HOLLY ANYBODY???
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 16 November 2008 - 01:04 PM

Posted 16 November 2008 - 01:15 PM
Upam, da mi ne bojo zlomili srca, pa da bo še en čakal name

Posted 17 November 2008 - 09:20 PM
Posted 17 November 2008 - 09:31 PM
Posted 17 November 2008 - 09:41 PM
http://www2.cudovita...showtopic=10637
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 28 November 2008 - 08:57 PM
Že dolgo iščem en parfum, ki bi me res prepričal v nulo, da je ta pravi. No, in sem se na Dunaju v Douglasu z enim pošpricala po rokavički, od tega je že 1 teden, pa še zdaj takoo lep vonj zaznam na rokavički in potem na roki, ko si jo dam dol (čutiti je komponenta vanilije, ful fajn za zimo)

Pa sem malo brskala po Douglas-ovi strani in mogoče, ampak res mogoče, sem enega od teh parfumov ( http://www.douglas.d...ex_b094201.html ) probala. Gledala sigurno, ampak ne vem, kerga sem potem v roko vzela. In me zanima, če so precej obstojni parfumi te firme in če imajo majčken vanilije notri. Da vem, če je mogooče kakšen izmed teh.

Posted 29 July 2009 - 08:28 PM

After all this time?
Always.
Posted 18 August 2009 - 01:28 PM

Kot naslednjega si obetam Cashmir od Choparda, mam občutek da bi tebi tud bil všeč pa še ful je primeren za zimo tak da idealno glede na to da se poletje izteka. Probaj še Ocean Lounge od Escade in Blue Seduction od Antonia Banderasa (ta je še ugodn)
1.S katerimi parfumi imaste najboljše izkušnje glede obstojnosti???
2.Ima katera kake izkušnje z spletno parfumerijo Spletična?
Posted 18 August 2009 - 05:10 PM
Glede preizkušanja pa naj bi itak človek preizkusil nekje do 3 različne vonje, ker se potem navadiš. V našem Müllerju imajo zrna kave; ko tisto povohaš se vse skupaj malo nevtralizira in lahko preizkusiš še kakega, poglej če imajo to tudi pri vas.
Nutella,
1. js osebno Armani; samo te stvari se itak razlikujejo od posameznika do posameznika; že vonj se na vsaki koži čisto drugače razvije, isto je od kože odvisno kako dolgo se bo obdržal. Probat moraš, ni druge. Pa enega, ne 5 naenkrat

Posted 19 August 2009 - 12:11 AM
Posted 19 August 2009 - 01:18 AM
Pol pa mi priporočajte kakšne parfume ki pa SO primerni za 15 letnico.. men se zdi da je še ta DG zlati malo tumač. Ful bi rada enga dobrega našla ampak niti nevem kere naj sprobam.. sej ne sprašujem da si grem pol kr kupit ampak da vem kere grem malo povohat.
Aja pa slučajno ve kera kaj je tak posebnega na DG light blue da je moj fant tak neeeeeverjetno navdušen nad njim?

Kak pa so kaj ostali "poisni"

Posted 19 August 2009 - 12:52 PM
Bvlgarijev je rahlo staromamski

Od Strupov mi je najbolj všeč Midnight Poison (moder). Tudi zelo obstojen. Sladek, ampak ne moteče.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 19 August 2009 - 12:59 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 19 August 2009 - 01:02 PM
Pablo Picasso
Posted 19 August 2009 - 01:23 PM
Posted 19 August 2009 - 01:47 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
1 user(s) are reading this topic