Jaz sem se celo OŠ in gimnazijo zlahkoto učila doma. Na faksu sem imela probleme s koncentracijo in sem se skos učila v knjižnici- posebno piflarske predmete. Cela 3,5 leta sem bila zvesta knjižnici na faksu in nekaj tudi ctk. ZDAJ sem mi bruuuhaaa po knjižnici in se učim samo še doma. Dala sem delat novo mizo in je ful ogromna, tako da imam res veliko prostora. Na mizi skušam imeti čimmanj.
Doma se najlažje učim ponoči, v knjižnici mi je pa vseeno.
Če sem se odločila, da grem v knjižnico, sem se lahko komot zgodaj zjutraj zbudila in bolj izkoristila dan, kar je velik +. Pogosto sem se učila od 7.30 do 15h, 16h non stop, potem sem šla domov in imela fraj.
Minus knjižnice je v tem, da včasih ni takšna tišina, kot bi si jo želel. Notri takšne osebke vidiš, da je že smešno. Bedno je to, da ni ravno kul, če tam zaspiš, čeprav sem jaz to kar pogosto prakticirala in zaspala v knjižnici za kakšno uro

POtem ko sem se pa zbudila, pa sem imela na čelu odtis špirale od zvezka

Moti me to, da se moram zrihtat vsako jutro, če grem v Lj, si dati v oke leče... Doma grem lahko kadarkoli jest...
Največji problem mi doma povzroča računalnik, ker sem potem skos na forumu, čekiram neumnosti. Samo vseeno.
Čisto odvisno je tudi od trenutnega razpoloženja. Zdaj recimo me morem videti knjižnice, čez nekaj časa, pa bom spet samo tam.