Peelingi
Posted 28 May 2010 - 04:37 PM
Jaz sem imela L`occitaneovega med & limona, sicer dobro opravi nalogo, ampak se tudi nič ne peni, in se ga glede na ceno veliko prehitro porabi.
Vichyjev mi tudi fajn diši!
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 May 2010 - 03:27 PM
Tudi meni diši. Nasploh mi večina izdelkov od Vichy-ja diši.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 May 2010 - 03:33 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 30 May 2010 - 03:40 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 25 October 2011 - 07:36 PM
nazadnje sem imela Melvitina (Extrasoft Body Scrub in Seaweed Body Scrub), sta mi OK, sploh prvi, bi pa menjala. sol+olje mi ni optimalna rešitev, bi jo uporabljala zgolj tu in tam, redko.
je kera že probala Lushev Glorious Mud?
za TBS-jeve sem brala ogromno kritik, da so pregosti/premastni in se jih full hitro porabi .... Body Polish mi bo pa pomoje premalo, kvečjemu bi prišel v poštev za obraz.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 25 October 2011 - 09:07 PM
Body Polish je dejansko gel za tuširanje, daleč od kakšnega pilinga. Zavajanje potrošnikov.
Kar se pa tiče njihovih pilingov - do zdaj sem imela zgolj dva, mandljevega in pa trenutno uporabljam
Sweet Lemon, ki mi je the best. So s sladkorjem, zato bi znali marsikomu biti pregrobi, meni pa ravno
to odgovarja. Oba (predvidevam, da je z drugimi podobno) sta tudi kar precej mastna, kar mi spet
odgovarja - koža je po pilingiranju res noro gladka in nahranjena, ne rabim nobene dodatne nege,
piling pusti svilnato mehko kožo (podobno kot npr. oljnate Kneipp kopeli). Edino, kar me moti, je
embalaža, ki je za moje pojme totalno neprimerna za piling, saj si je tekom pilingiranja pač treba večkrat
zajemati in nastane kar ena mala packarija, poleg tega pač zajemaš z mokrimi rokami in vedno ostane
par kapelj vode potem v izdelku, kar menda tudi glih blagodejno ne vpliva na pokvarljivost. Poraba je
kar solidna, res je. Jaz ga uporabim tudi za obraz. V mojih očeh so pilingi učinkoviti, SL ima tudi meni
krasen vonj.
Posted 19 December 2011 - 10:07 PM
Posted 28 April 2012 - 08:06 PM

Posted 29 April 2012 - 07:51 AM

Posted 29 April 2012 - 08:17 AM
Posted 29 April 2012 - 10:35 AM
Posted 29 June 2014 - 12:55 AM
Pa do 10€ in da se dobi v mullerju/dm.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 June 2014 - 06:25 AM
Bom še tu napisala, čeprav sem omenila že v eni drugi temi:
Dobesedno spolira kožo, odstrani vse odmrle delce (noben piling mi do sedaj ni uspel odstraniti vsega), kožo prekrvavi in pomaga proti vraslim dlakam.
Ocena izdelka tukaj: http://www.missnatty...mooth-skin.html
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 June 2014 - 07:11 AM
Verjetno tega pri nas ni, ane?
Posted 29 June 2014 - 07:13 AM
Ne (še), naročiti je treba...
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 29 June 2014 - 11:04 AM
Matilda, jaz vedno kupujem Baleine. Niso blagi niti pregrobi, gosti, z veliko zrnci, poceni pa še lepo dišijo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 29 June 2014 - 11:28 AM
Jst imam ravno novega tega oljnega od Garnierja in mi je ful všeč, po dveh uporabah se že čuti razlika na koži, da o krasnem vonju ne govorim!
Stane 5 €.
Prej sem tudi jaz imela vedno Baleine, sam sem se naveličala vonjev, nazadnje so imeli pa sam enga s cimetom, kar mi pa ni blo všeč
Posted 29 June 2014 - 04:43 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 03 July 2014 - 12:51 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users