barvanje las
Posted 30 September 2007 - 10:38 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 October 2007 - 05:21 PM

Zdej pa barvo zbiram, help me!

Onopka, prvič, drugič, tretjič.
Julia, prvič, drugič, tretjič.
Valya, prvič, drugič, tretjič.
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 01 October 2007 - 05:46 PM

Pablo Picasso
Posted 02 October 2007 - 06:06 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 October 2007 - 08:59 PM
Posted 02 October 2007 - 09:21 PM
Kaki kodrčki.

Pa tudi farba je meni všeč, živahna, kot je rekla DiLeMa.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 02 October 2007 - 09:28 PM

Tudi meni je všeč barva, taka lepa, topla, jesenska, naravna mi deluje. Super!
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 02 October 2007 - 09:31 PM

Posted 02 October 2007 - 09:39 PM

Posted 03 October 2007 - 07:55 AM
Ko bom prešaltala na rdečo (kar sigurno še kdaj bom, ker sem se blond že ful naveličala), se bom definitivno barvala s kano.
Posted 17 October 2007 - 03:37 PM

Being just friends with you is hard,
but I couldnt imagine if I didnt have you in my life at all.
Posted 21 October 2007 - 04:30 PM

Posted 21 October 2007 - 04:48 PM

Posted 21 October 2007 - 10:00 PM

Posted 21 October 2007 - 10:05 PM

Jaz imam pa tok temne lase, da mi nobena barva ne prime dobro. Edino peroksid.
Posted 21 October 2007 - 11:43 PM

Posted 01 November 2007 - 05:59 PM

Posted 18 November 2007 - 06:50 PM
Lp
Barvo sm pripela zraven posta.
Attached Files
Posted 19 November 2007 - 08:43 PM

am lahko grem pogledat v trgovino tuki v naš kraj,ker si grem jutr barvo kupt pa pogledam če jo majo pa ti jo magari pošljem po pošti
drugača pa full lepa barva
lp,sara

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users