fitnes
Posted 24 January 2010 - 11:49 AM
Posted 24 January 2010 - 12:05 PM
Jaz pa jutri začnem, hoho. Ampak ne v Bit-u.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2010 - 12:32 PM
Jaz pa takoj po izpitih začnem... sam še zmeri ne vem ali fitnes ali aerobika.
Posted 24 January 2010 - 12:37 PM
Zdaj v Rožno Dolino, ker je zastonj, potem (marca verjetno) pa drugam, ne vem še, kam.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2010 - 06:08 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 24 January 2010 - 10:23 PM

After all this time?
Always.
Posted 24 January 2010 - 11:31 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 25 January 2010 - 08:36 PM
Fitnes mi je fajn no, pa še blizu, za to kar jst rabim je čist zadost. Samo včasih, če je res ful ljudi, je malo slabši zrak notri. Prvo uro z inštruktorjem imaš zastonj, tko da ti pokaže kako se kej uporablja, čeprav so skos tam, se jih da tut potem še kej prašat.
A na vodeno vadbo bi tut hodila? Jst to hodim ob tor in čet na Mihata, tip mi je zakon, pa Viki ob nedeljah mi ima tut dobr. To kar pa ženske vodjo mi pa po rpavici povedan FUL ni všeč, sem bila samo ene 2x, pa še to sem 2. po 15 min šla vven ker mi je bilo enostavno tok bedno. Majo ful več poudarka na nekih plesnih korakih, pa čačača, pa rumba pa nevem kaj

Men je ful všeč no, trenerji so face, z vsemi se ful štekam pa skos se zajbavamo, tko fajn vzdušje mi je

After all this time?
Always.
Posted 25 January 2010 - 08:45 PM
Jaz pa v ponedeljek (naslednji seveda) začnem, v California clubu

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 January 2010 - 09:15 PM
edit, vidim, da je že Nincha o tem pisala...
ps- dopoldan ni gužve na fitnesu, se da vse narest v solidne času. Zvečer bi znalo biti problem... Čez kratko majčko priporočam še kaj z dolgimi rokavi, zaradi klime(!?) zna malce ohladiti. Kot je bilo rečeno, 4x za tečt, okoli 6 koles, 2 steperja in 2 orbija. Naprav je kar nekaj, za trebušne, hrbtne, ritne... mišice in pa seveda majfejvurit proste uteži ter mislim, da 4 klopce. Če te občasno cviljenje naprav ne moti, si za to ceno zmagala. Pa veliko veselja in užitko, kamorkoli že/če boš šla...

Posted 25 January 2010 - 10:56 PM

Nincha, ta Miha vodi TNZ, a ne? A je to res tako ubijalsko da dušo spustiš?
Posted 25 January 2010 - 11:17 PM
Nincha, kako zgleda ta vodena vadba? Vadba česa, oz. kaka vadba je to? Sky bo si rkela d ane hodš, budy pump tud ne, aerobika-pilates, ne... kaj pol?
Pa če hodš na TNZ, kar sklepa frčica, a ta vadba se pa ne odvija v unih prostorih kjer se odvija vadba za sky bo in pa budy pump ?
Kako se vam zdi pa osebje recepcije?

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 26 January 2010 - 10:09 AM

Posted 26 January 2010 - 10:16 AM
Karta drugače velja en mesec, ne glede na to, kdaj se vpišeš. Ni tko, da se moraš obvezno začetek februarja recimo. Lahko se tut 15.1. pa potem velja do 15.2., no sej pomojem je skos tko

Na recepciji dela ena punca, za kero sicer vedno pozabim, kako ji je ime )msz da Veronika, ki je fuul prijazna in me skos krega, če dalj časa ne hodim

Aja, pa še to, pri sky boo-ju (sem bila 2x samo) je razlika v tem, da ni stepov in da je poudarek na boksanju, brcanju in obratih, pri body pumpu (sej ne vem, če se res tko imenuje, mislim da je Power) je pa nekak tako kto pri TNZju, samo da vse skupaj delaš z utežmi, in glede na to da že pri navadnem tnzju umrem, si nekak ne upam tja

Se pa vse odvija v isti dvorani, ja

After all this time?
Always.
Posted 26 January 2010 - 03:29 PM
Nicha, pejdi na BP oz. power!! Ne bo ti žal. Sicer imajo v Bitu nelicenčno verzjio bodypumpa, zato se tudi ne imenuje tako, in malce so priredili. Tam recimo da za začetek dejansko vidiš koliko imaš moči in vzdržljivosti. In super se naučiš pravilne drže.
Posted 27 January 2010 - 04:02 AM

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 February 2010 - 08:25 PM

After all this time?
Always.
Posted 04 February 2010 - 09:31 PM

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users