Jump to content

Vas privlacijo drugi?

• Please log in to reply
167 replies to this topic

#101 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 13 October 2009 - 01:25 PM

In kaj ropota? ;)
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#102 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 13 October 2009 - 04:11 PM

Prednji blatnik. Zadnjič se je en dru za mano: "WD40!!!!"
  • 0

#103 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 13 October 2009 - 04:18 PM

lol1.gif
  • 0

#104 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 13 October 2009 - 04:23 PM

Pa to ni smešno, preden pridem do faksa skoraj živčnega fašem.
  • 0

#105 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 13 October 2009 - 04:26 PM

biggrin.gif

Pa se ne da popraviti? Ali naspricati z WD40? smile.gif

• 0

#106 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27337 posts

Posted 13 October 2009 - 04:29 PM

Pomoje bi se dalo malo bolj prtrdit, je najbrž "odšraufano", samo je to cel projekt, ker je treba gumo dol vzet, pa nimam opreme biggrin.gif
  • 0

#107 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27655 posts

Posted 13 October 2009 - 04:43 PM

Sej jaz se pametno delam, ko mi pa kaj skripne na kolesu mi pa foter vse postima. biggrin.gif
  • 0

#108 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 13 October 2009 - 06:50 PM

QUOTE(sade @ 12. 10. 2009 - 13:26) View Post

Vznemirja že, ampak ni fajn, ker se na neki točki to mora končat, če nočeš varat. Ne vem, če je vredno vznemirjenja, no biggrin.gif

Pr men je varnostni ventil ta, da se nisva vidla od takrat, ko sva si to priznala, že skoraj leto je tega.... oops.gif ampak je blo pa takrat tok vznemirljivo...noro blush3.gif in si mislim, da je boljš, da se sploh ne srečava, ker ne vem, če bi se lahko upirala....ahhhhh

• 0

#109 Cybernaut

Cybernaut

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 06 December 2009 - 02:33 PM

QUOTE(_M_ @ 13. 10. 2009 - 18:50) View Post

Pr men je varnostni ventil ta, da se nisva vidla od takrat, ko sva si to priznala, že skoraj leto je tega.... oops.gif ampak je blo pa takrat tok vznemirljivo...noro blush3.gif in si mislim, da je boljš, da se sploh ne srečava, ker ne vem, če bi se lahko upirala....ahhhhh

Zakaj pa bi se uprla ... zivljenje se le enkrat zivi ... in ce pomislis da je lahko izziv , ki ima za poseldico dobre obcutek (odstejem moralnega macka) smile.gif go for it girl biggrin.gif

QUOTE(_M_ @ 13. 10. 2009 - 18:50) View Post

Zakaj pa bi se uprla ... zivljenje se le enkrat zivi ... in ce pomislis da je lahko izziv , ki ima za poseldico dobre obcutek (odstejem moralnega macka) smile.gif go for it girl biggrin.gif

• 0
IPB Image IPB ImageIPB Image

I LOVE Cyberspace, E-music and YOU :-)

#110 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 December 2009 - 04:12 PM

V sosednji temi pa praviš, da na zaupanju zveza temelji hmm.gif .
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#111 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 06 December 2009 - 04:14 PM

Sam mislim, da on ne ve, da je _M_ v vezi. Po moje je ta post namenjen za takrat, če bi bila samska.
  • 0

#112 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 December 2009 - 04:19 PM

Verjetno res ne idea.gif oops.gif .
  • 0

• Guests

Posted 06 December 2009 - 04:28 PM

Če _M_ ne bi bila v zvezi, bi bilo brezveze, da bi se o tem pisalo v temi 'Ali vas privlačijo DRUGI', ker bi bili potem vsi drugi, oziroma nihče ne bi bil prvi.
  • 0

#114 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 06 December 2009 - 05:02 PM

LOL, kere teorije biggrin.gif

• 0

#115 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 06 December 2009 - 05:20 PM

jaz sem imela pred zdajšnjim fantom enega resnega prej in me je (še takrat v času prejšnje zveze)privlačil ta zdajšnji fant nenormalno, prav ono ko sva se vidla se je iskrilo , kemija ,full močna sexualna privlačnost.res ono noro no, to nisem občutila še nikoli, recimo prav ono sem imela občutek da se mi bo zmešalo že če se me bo dotaknil....
Bilo pa je obojestransko, potem sva se slišala včasih in je on vedno maštal o meni, isto jaz sem si ga fullllllll želela, a pač ker sem bila v zvezi nisem hotla.
No evo po 5 letih sva zdaj skup.zdaj me pa res NOBEN ne privlači , ma meni sploh noben ni dober, recimo one teme sexy fantje niko niti ne odprem.....sploh me noben niti malo ne zanima smile.gif
  • 0

#116 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 06 December 2009 - 05:55 PM

Mah, mene tud en čist mede...vsaj takrat, ko ga vidim, ne da bi zdaj non stop misla na njega. In to isto, kot je rekla Lo-Fi zgoraj, med nama je tolk seksualne privlačnosti, da se kreše. Men še noben moški v življenju ni bil tok seksi, ne moj zdajšnji fant, ne prejšnji, res noben. Sploh nisem vedla, da je kaj takega možno do zdaj. Pa verjetno bi blo ful lažje, če pri njem npr. ne bi mela šans, ampak vedno ko se vidiva (kar je kakih 1x na tri mesece, ker pač približno tako pogosto ljudje rabimo določeno storitev smile.gif) dobim nespodobno povabilo. In me resno mika.
  • 0

#117 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 December 2009 - 06:00 PM

jaz bi lahko skoraj isto rekla kot Lo-Fi, sicer ni ista zgodba, ampak občutki so pa zelo podobni. čeprav se mi pa tudi vedno bolj odpira neka druga zgodba, ki se dogaja že precej let, pa se zaradi določenih dejavnikov še ni razgrnila v popolnosti - gre za to, da sva si z enim prijateljem precej všeč (imam občutek, da jaz njemu bolj, čeprav tudi sama nisem ravno ravnodušna smile.gif), najin odnos je precej, ne vem, kako naj rečem, globok, verjetno ve največ o meni in vice versa, glede medsebojne privlačnosti sva pa nekako 'ambivalentna', nimava ravno posebnega odnosa do nje, veva, da nekaj je na stvari, hkrati pa se zavedava omejitev, ki stojijo med nama in ne bo tragedije, če ne bo nikoli ničesar več kot prijateljstva med nama. ne vem, kako bi to razložila, ampak sem v preteklosti vedno 'rinila' v ta 'nekaj več', pa se je včasih izkazalo, da je ta 'nekaj več' v bistvu 'nekaj manj' oz. včasih tudi 'nič', veliko reklame za prazen nič.

s K. sva zdaj skupaj nekako leto in pol, poznava se par mesecev dlje, pa mi je to prvič, da se mi konec ne prikazuje, niti nekje daleč, v megli. smile.gif veliko mi pomeni, da sva zastavila neke skupne 'projekte', recimo skupna potovanja, ki se jih oba full full veseliva, predvsem zaradi tega, ker jih bova doživljala skupaj. lani preden sva šla, sva si 'obljubila', da greva skupaj tudi v primeru, če sučajno prej končava najino razmerje in še vedno mislim enako, ker se mi zdi povsem nekompliciran in zanesljiv človek, ko pride do potovanj, to mi pa v takšnih okoliščinah pravzaprav največ pomeni.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#118 Cybernaut

Cybernaut

sramežljivec

• Člani
  • 16 posts

Posted 06 December 2009 - 06:05 PM

Tocno tako Ancka ... namenjeno je bilo ce bi bila single smile.gif da ne bi prevec casa premisljevala . Sedaj pa ko je v vezi pa mora sama odlocit ali je vredno tveganje?
  • 0
IPB Image IPB ImageIPB Image

I LOVE Cyberspace, E-music and YOU :-)

#119 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 06 December 2009 - 06:55 PM

Verjetno se čist vsakemu (blagor tistemu, ki se mu ne ermm.gif ) zgodi, da sreča v času zveze nekoga, ki mu spodnese tla pod nogami. Možnosti so tri. In sicer, prevarati, prekiniti s partnerjem ali pa ostati v zvezi. Varanje je možnost za tiste, ki lahko preživijo oziroma uspešno zatrejo občutek slabe vesti. Če v zvezi nekaj hudo škriplje, je dobro prekinit in začet z novim (kar seveda niti približno ni lahko ugotovit. Kateri razlog je dovolj dober za konec?). Zadnja možnost pa je ostat v zvezi, ampak si moraš pač sam pri sebi razčistit in to storit brez obžalovanja. Razmislit zakaj ostali dve možnosti ne prideta v poštev in zakaj ostat s sedanjim partnerjem. To govorim za primer, če te nekdo RES HUDO privlači. Ne za tiste primere, ko pač vidiš nekoga, ki ti je lušn in ga v naslednjem trenutku pozabiš. Saj to je vse čist preprosto in logično, samo v praksi pa ni tak enostavno, ne. Odvisno je tudi kaki človek si. Nekateri "lažje" varajo kot drugi in nekateri tudi "lažje" zatrejo svoje seksualne želje biggrin.gif .
Je pa to, da te privlačijo še drugi nekaj čist normalnega po mojem. Vsaj tako predvidevam. Je pa potem mali milijon različnih dejavnikov (kako močno te nekdo privlači, pretekle izkušnja, neizkušenost, problemi v vezi...) pri vsakem posamezniku, kako bo reagiral v takem primeru. Racionalno razmislil, se brzdal (zavoljo sebe in partnerja) ali samo sledil užitku smile.gif .
Po drugi strani pa se mi zdi, da do tega, da te nekdo zelo privlači in si dejansko začneš želet fizičnega stika, pride zaradi nekih problemov v vezi. Torej, da smo z nekim področjem nezadovoljni in potem to nezavedno začenemo iskat drugje hmm.gif . Tako, kot je recimo Lo-Fi rekla, da je zdaj noben drug ne privlači (sicer sta res komaj kako leto skupaj tongue.gif ) Ne vem. Je pa res, da je to zelo pogosto v vezah. Tak, da se nam že zdi normalno. Ali pa je res normalno in monogamija ni normalna? Spet ne vem. ermm.gif
  • 0

#120 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 December 2009 - 07:11 PM

mene zgolj to, da me nekdo vizuelno privlači, ne gane več, privlačnost mi zdaj pomeni več, če se razvije iz ozadja, torej je zmes različnih faktorjev, seveda je eden izmed njih fizična privlačnost, ni pa to vse. ne bi šla več s tipom samo in zgolj zaradi tega, ker bi mi bil HUD tongue.gif zgolj po zunanjosti - meni je to premalo, da mi spodnese tla pod nogami. ponavadi pa to tresenje tal smile.gif ni tako markantno, da bi sploh pomislila na eno izmed treh možnosti, ki jih je lepo opredelila sade. zaenkrat.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users