NARAVNA KOZMETIKA
Posted 14 January 2007 - 11:47 AM
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 18 January 2007 - 06:08 PM

http://www.maienfels...aromaticum.html
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 18 January 2007 - 06:21 PM
Posted 18 January 2007 - 07:30 PM

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 20 January 2007 - 03:55 PM
Posted 20 January 2007 - 04:10 PM

Posted 31 January 2007 - 11:40 PM
WINK (fake one)

Posted 02 February 2007 - 03:31 PM
Ne prime mi.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 02 February 2007 - 05:42 PM

Posted 04 February 2007 - 03:07 PM
Posted 04 February 2007 - 09:15 PM
Helan kozmetika je sestavinsko ful fajn! Vsaj kar sem gledala - kremo in tonik za mastno kožo. Krema je vlažilna, vsebuje belo glino za vpijanje maščobe in precej naravnih izvlečkov. Tonik je pa takisto super, namreč je BREZ alkohola in prav tako poln ekstraktov. Niso pa zadeve ravno poceni - krema 50 mL stane okoli 19 EUR, tonik malo manj. Ampak mislim, da je vredno. Zdaj se tolčem po glavi, zakaj nisem vzela tonika.

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 February 2007 - 09:39 PM
WINK (fake one)

Posted 07 February 2007 - 01:16 PM
Za olja in eterična olja sem prepričana da so naravna,za vse ostalo pa nevem,navajajo da tudi to je naravno (zgleda že tak ampak nikoli ne veš)
www.aktivita.biz:spet pogojno naravna kozmetika:rastlinska olja oz olja za nego ali masažo z dodatkom eteričnih olj so povsem naravna za kreme nisem prepričana ker ni navedenih sestavin.
WINK (fake one)

Posted 07 February 2007 - 01:31 PM

Posted 07 February 2007 - 01:42 PM
Evo, glede naravne nege telesa... "naravno" je pač naravno. S tem bi vam rada povedala, da vse kar se trži ima svoj cilj - prodajo!
poskusite z izdelki, ki so na voljo v lekarnah... še vedno zagovarjam mazilo melem, losijon za telo silonda in seveda nobenih ličil in ostalih packarij! Vse to so izumili pretkani prodajalci s triki kot so : si želite lepšo kožo, bla bla...
Evo moje mnenje, ker mislim, da se vsi zavedamo nečesa, kar mi je nešteto dermatologov že izjavilo. Koža je del telesa, ki je najmanj raziskan in najbolj kompleksen! Vse kar ni v redu znotraj telesa se izrazi navzven, zato upoštevajte ta nasvet, ki je preizkušen. Bila sem tudi v bolnicah in pri zdravnikih, ki vas samo zastrupljajo. čim manj stresa, treningi sproščanja in brezskrbno življenje odžene vse težave. Če se le te spet pojavijo se moramo samo malo zamisliti nad sabo in odkriti vzrok, ki je pogosto samo na psihični ravni. Zato se pač moramo poglobiti vase in ugotoviti, kaj nas tare, kaj nam ne odgovarja v življenju, kaj smo doživljali, ko so se težave pojavile in se spopasti s tem. Nobeno mazilo, ličilo ali zdravilo ne odpravi vzroka!
Za debato sm vam pa na voljo, ker mislim, da imamo vsi popačeno mnenje glede tega... ne nasedajte oglaševalskim trikom, enostavno!
čau, pa lep dan
Posted 07 February 2007 - 02:37 PM
Še vedno ostajam pristaš naravnega.
Sem pogledala to Silondo reč. To je vse prej kot naravna krema, je pa polna nafte (za katero nekateri pravijo, da je odlična za kožo, proizvajalci jo pa uporabljajo zato, ker je bistveno cenejša kot naravne maščobe).
Posted 07 February 2007 - 07:54 PM
Frčica (brčica

WINK (fake one)

Posted 07 February 2007 - 08:19 PM

A to maš ti za odišavljanje doma ali kot parfum. Ne vem ali to sploh lahko maš za parfum?
A do njih pa ne moreš it in pošnofat, ker sem gih učeri najdla en parfum jasmin in je bil precej ogaben. Ne bi kupovala mačka v žaklju.
4 user(s) are reading this topic
0 members, 4 guests, 0 anonymous users