Kdaj predstaviti svojega partnerja staršem?
Posted 24 November 2011 - 07:34 PM
Če tako malo pogledam po tej temi, naokoli pri kakšni prijateljici/kolegici in nenazadnje pri sebi, ugotavljam,
da ima veliko fantov težave, neprijetne odnose s starši, predvsem s fotri. In potem iščejo uteho v družinah
svojih punc.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 25 November 2011 - 01:27 PM

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 25 November 2011 - 01:30 PM

Posted 25 November 2011 - 01:31 PM
Če tako malo pogledam po tej temi, naokoli pri kakšni prijateljici/kolegici in nenazadnje pri sebi, ugotavljam,
da ima veliko fantov težave, neprijetne odnose s starši, predvsem s fotri. In potem iščejo uteho v družinah
svojih punc.
To je zelo res. Tudi pri nama se mi zdi, da je tako.

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 November 2011 - 01:38 PM
Takim ni pomoči, veš.

Vem

Zanč je blo spet boohoo, kako sm še vedno prvi letnik in kako jim to ni všeč. (Fail Staša, fail! Še dobr da nism rekla da pavziram ahahaha)
Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 25 November 2011 - 01:44 PM
Mene tudi tašča ne mara preveč, na začetku sem se trudila, zdaj mi je pa brezveze. Sem do nje spoštljiva, ampak imava minimalno kontakta (vidiva se mogoče 1x na mesec in slišiva 1x na 14 dni) in še vse to samo zaradi otrok.
Jebi ga, lahko bi imele normalen odnos, če pa ne gre, pa tudi prav.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 November 2011 - 01:52 PM

- Buddha
Posted 25 November 2011 - 01:54 PM
Jaz se nisem sekirala in sem delala naprej po svoje. Tudi kregala se nisem več, če ga nista sprejela, ga pač nista; njun problem. Sem bila toliko več zdoma in pri njemu, namesto da bi bila tudi kaj doma.
Blagor enim, da ste tako močne. Jaz nimam izkušenj še s tem, da bi katerega fanta do zdaj prav sovražili, samo pa res kar dosti spoštujem fotrovo mnenje in sploh ne vem kako bi se potem znašla v taki situaciji. Se velikokrat zalotim oz., ko sem imela bivšega je to kar malo vplivalo na najin odnos, ko je fotr izrazil kakšno mnenje o njemu (če je bilo slabo). Pa velikokrat je imel prav. Zato ne vem, še razmišljam, kako bi se obnašala v taki situaciji, če se fotr in fant ne bi prenesla, bi mi pa bilo težko.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 November 2011 - 02:52 PM
Jaz sem pri takih stvareh karakter in sem jim dala totalno kontro. Mene so sicer potem nehal zezat s fanti, so se pa spravili na moj faks: prvi letnik sem ponavljala in sem drugo leto ves čas delala preko ŠS in naredila vse izpite za pogoj (dva izpita sem prenesla naprej) in se redno vpisala v 2. letnik. Sredi novembra sem dokončno pustila faks in se zaposlila, ker sta me skoz nekaj zajebavala, zakaj tistih dveh nimam narejenih, omejevala izhode, finance in podobno. Dobro leto kasneje sem se tudi odselila. Je pa res, da je bila ta izključno moja odločitev in nisem nikoli naprej vrgla ne stašem, ne mojemu.
Moraš pa res dobro vedt v kaj se spuščaš in kaj pomeni pri teh letih skrbet zase in da tega kasneje ne obžaluješ. Jaz sem faks dokončala kasneje izredno, ne obžalujem ničesar in s starši se (odkar sem se odselila) super razumem.
V vajinem primeru se sicer lahko postavi na tvojo stran, ampak moraš pazit, da ti kdaj ne bo to naprej metal (čemu vse se je odrekel zaradi tebe). Pri meni bi bila stvar jasna, vsak se mora pa sam odločit, kaj mu v življenju več pomeni! In to, da se bo kregal s starši, se bojim, da kvečjemu še dodaja na ogenj. Če se normalno ne da pogovorit, se bo moral odločit za eno ali drugo stvar. Mogoče je pa še tretja, ki jo ne vidimo.
Vsekakor srečno in po pameti, kolikor se v takih situacijah pač da!
Emily - jaz sem res "poseben" karakter in mi je zelo težko dopovedat, da nimam prav (kot mojim staršem

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 10 May 2012 - 06:19 PM

Posted 10 May 2012 - 08:24 PM

ko pa že govorimo o tem, koliko tašča ne mara sinove punce...tako je bilo z mojo prijateljico...in kako je tašča pokazala to "sovražno nastrojenost"? za rojstni dan ji je podarila uporabljeno spodnje perilo...jao

Posted 10 May 2012 - 08:24 PM

Posted 10 May 2012 - 08:25 PM

Posted 10 May 2012 - 09:05 PM

Posted 10 May 2012 - 09:22 PM

Posted 10 May 2012 - 11:12 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 11 May 2012 - 05:51 AM
Lejjo! Svojega ti je dala, sprejeta v druzino. Amen! Ti pa tkole .... po gostilnah!!
Zmagaš!

Posted 11 May 2012 - 08:46 AM

Posted 11 May 2012 - 11:58 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 11 May 2012 - 03:13 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users