Jump to content

Photo

Kje kupujete?

• Please log in to reply
747 replies to this topic

#101 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 January 2012 - 07:22 PM

DM je carski, si želim, da bi ga imela kje bližje. Mi je precej odročen, ampak prisegam na nekatere izdelke, ki jih lahko dobim samo tam (predvsem Alverde).
  • 0

#102 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2012 - 07:25 PM

mislim, da Curaprox ščetke dobiš ceneje v Muellerju. nasploh opažam, da stvari, ki niso njihovih znamk, niti niso tko poceni, se primerljivi ali enaki izdelki dobijo ceneje v Muellerju.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#103 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 12 January 2012 - 07:37 PM

curaprox so se itak podražile, se spomnim, da je bila ena ščetka neki čez 3 €, zdej je pa že 4 in več...
ampak če kupš paket 3 skupaj, dobiš eno zastonj (3 so cca. 8 €)
  • 0

#104 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 12 January 2012 - 07:50 PM

QUOTE(Sinnaia @ 12. 1. 2012 - 19:09) View Post

Jaz tudi vedno več nakupujem v DM-u.

Jaz tud, v Miler sploh ne grem več, ker mi je ful kaotičen, pa športni dnevi trinajstletnic pred Essence stojalom so sploh zakon, poleg tega pa nimajo od kozmetike nič takega, kar ne bi dobila v DM. Da Alnature in Alverde sploh ne omenjam. smile.gif DM je bolj umirjen, prodajalke so vedno prijazne, ni gneče. Super. Jaz se tam kar sprostim. laugh.gif
  • 0

#105 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 12 January 2012 - 07:51 PM

Jaaa, jst tud laugh.gif
  • 0

#106 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 12 January 2012 - 07:52 PM

Se strinjam. Pa še za faksom ga imam, pač na poti domov.
Muller ima pa nekatere stvari, ki jih DM nima, ampak imam vseeno raje DM.
  • 0
Viens, reste ici!

#107 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 12 January 2012 - 07:54 PM

Jaz se spomnim, da je v DM-u ena Curaprox ščetka stala tam nekje 3, 75 €. Jaz če le imajo, kupim 3 skupaj in je bilo malo pod 8 €. A da so se podražile? ermm.gif

Btw, v DM-u prodajajo tudi Sonicare el. ščetke, ne samo nastavke? V tem primeru se ful splača, če izkoristiš 25% popust na izbran izdelek.

Jaz kozmetiko kupujem večinoma v DM-u. Zdaj odkar je ta nov način zbiranja točk pa sploh. Mi je DM bolj simpatičen od Mullerja. Gele za tuširanje, šampon za lase, deodorant pa pogosto kar v Mercatorju ali Sparu, ko grem po hrano. V Mullerju kupujem samo tisto, kar v DM-u nimajo. 3 kozmetične izdelke pa vedno kupujem v Lushu.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#108 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 12 January 2012 - 08:08 PM

QUOTE(Marmelada @ 12. 1. 2012 - 19:54) View Post

Jaz se spomnim, da je v DM-u ena Curaprox ščetka stala tam nekje 3, 75 €. Jaz če le imajo, kupim 3 skupaj in je bilo malo pod 8 €. A da so se podražile? ermm.gif

Zdaj odkar je ta nov način zbiranja točk pa sploh.

Kakšen pa je ?
  • 0

#109 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 January 2012 - 08:20 PM

Meni je pa Muller veliko ljubši od dm-a. Več izbire ima, več znamk kozmetike...
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#110 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 January 2012 - 08:45 PM

Jaz non stop nakupujem tam, kozmetiko, včasih čistila, se kar nabere račun, je vedno tam okoli 40 evrov.

Točke vnovčim in vzamem kupone, sedaj bom pa vzela njihovo kuharsko knjigo, pride 150 točk, ampak mislim, da jih itak imam 500 za porabit. thumbup.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#111 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27665 posts

Posted 12 January 2012 - 08:49 PM

QUOTE(_M_ @ 12. 1. 2012 - 19:51) View Post

Jaaa, jst tud laugh.gif

+1 Sem ze enkrat omenila, da se hodim prav sproscat v DM. : )

Na tocke sem pa kar pozabila, samo vsakic molim kartico in se ne ubadam. :\
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#112 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 12 January 2012 - 08:54 PM

ja, sej o tem 2+1 sem govorila pri Curaproxu. vgl, men je Mueller zakon. v DM kupujem stvari, ki so njihovih znamk pa so mi kul (ne vem, vrečke za bio odpadke, vreče za smeti, Alverde, kar uporabljam), npr. tut filtri za kavo so cenejši v Muellerju pa še več velikosti imajo v M., v DM-u samo eno. še za skret papir morm preverit, zmeri pozabim pa ga tako 1x lupim v DM, 1x v M..
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#113 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 12 January 2012 - 08:57 PM

WC papir pa jaz kupujem striktno v Hoferju, troslojnega rumenega, kjer dobiš 10 rolic z 200 lističi laugh.gif thumbup.gif in rees traja.... thumbup.gif
  • 0

#114 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 January 2012 - 09:03 PM

Ja mi tudi kupujemo ta wc-papir. Je pa ful popularen, v našem Hoferju ga velikokrat zmanjka laugh.gif
Meni je pa Muller po izbiri ljubši, ampak me ubija tista gužva, prav nestrpna postanem, sploh če je tamali zraven.
V DM-u pa imajo majhne vozičke in ga lahko zamotim, je čisto ponosen da lahko pomaga.

Hrano pa skoraj vso, razen salam in sirov v Hoferju. Čeprav zadnje čase opažam, da mi je kar se tiče sadja Lidl boljši, ampak ima moj en ogromen predsodek do njega, tako da nismo tako pogosto tam.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#115 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 12 January 2012 - 09:10 PM

Meni so pa tudi siri in salame iz Hoferja dobri (večina salam je slovenskega porekla)... pa dimljeni losos, njam njam tongue.gif
  • 0

#116 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 12 January 2012 - 09:15 PM

Meni siri niso slabi, da bi mi bil kateri ful dober pa ne morem rečti, katerega ti kupuješ?
Salam še tudi nisem sprobala, razen Zimske, to pa itak dela "naš" krajevni.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#117 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 January 2012 - 11:28 AM

QUOTE(_M_ @ 12. 1. 2012 - 19:37) View Post

curaprox so se itak podražile, se spomnim, da je bila ena ščetka neki čez 3 €, zdej je pa že 4 in več...
ampak če kupš paket 3 skupaj, dobiš eno zastonj (3 so cca. 8 €)

Ja, ampak ti kompleti treh ščetk obstajajo samo za 1560 in še one tritisočnekaj, za one najmehkejše 5640 jih ni.

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#118 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32302 posts

Posted 13 January 2012 - 11:30 AM

Aja, jaz itak vedno kupujem »soft«, supersoft in ultrasoft so mi premehke, sem probala…
  • 0

#119 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27431 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 13 January 2012 - 11:38 AM

Meni jih je zdravnice ful odsvetovala in rekla, naj uporabljam izključno najmehkejše.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#120 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 13 January 2012 - 11:40 AM

QUOTE(Plain Jane @ 12. 1. 2012 - 19:50) View Post

Jaz tud, v Miler sploh ne grem več, ker mi je ful kaotičen, pa športni dnevi trinajstletnic pred Essence stojalom so sploh zakon, poleg tega pa nimajo od kozmetike nič takega, kar ne bi dobila v DM. Da Alnature in Alverde sploh ne omenjam. smile.gif DM je bolj umirjen, prodajalke so vedno prijazne, ni gneče. Super. Jaz se tam kar sprostim. laugh.gif

podpis! In sem ravno zadnjič prodajalki omenila, da sem pred leti hodila samo po kozmetiko/čistila, zdaj pa večinoma po hrano tongue.gif , pa še fotografije tam razvijam in redno trošim tiste njihove pike .... sploh za 15% popust pri nakupu in takrat res naberem.

DM sem se pa predvsem navadila zaradi njihovih plenic, saj so imeli s kuponi najcenejše in full kvalitetne. Potem sem pa seveda še vse ostalo tam nakupila.
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users