Kje kupujete?
Posted 12 January 2012 - 07:22 PM
Posted 12 January 2012 - 07:25 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 January 2012 - 07:37 PM
ampak če kupš paket 3 skupaj, dobiš eno zastonj (3 so cca. 8 €)
Posted 12 January 2012 - 07:50 PM
Jaz tudi vedno več nakupujem v DM-u.
Jaz tud, v Miler sploh ne grem več, ker mi je ful kaotičen, pa športni dnevi trinajstletnic pred Essence stojalom so sploh zakon, poleg tega pa nimajo od kozmetike nič takega, kar ne bi dobila v DM. Da Alnature in Alverde sploh ne omenjam.

Posted 12 January 2012 - 07:51 PM

Posted 12 January 2012 - 07:52 PM
Se strinjam. Pa še za faksom ga imam, pač na poti domov.
Muller ima pa nekatere stvari, ki jih DM nima, ampak imam vseeno raje DM.
Posted 12 January 2012 - 07:54 PM

Btw, v DM-u prodajajo tudi Sonicare el. ščetke, ne samo nastavke? V tem primeru se ful splača, če izkoristiš 25% popust na izbran izdelek.
Jaz kozmetiko kupujem večinoma v DM-u. Zdaj odkar je ta nov način zbiranja točk pa sploh. Mi je DM bolj simpatičen od Mullerja. Gele za tuširanje, šampon za lase, deodorant pa pogosto kar v Mercatorju ali Sparu, ko grem po hrano. V Mullerju kupujem samo tisto, kar v DM-u nimajo. 3 kozmetične izdelke pa vedno kupujem v Lushu.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 January 2012 - 08:20 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 January 2012 - 08:45 PM
Točke vnovčim in vzamem kupone, sedaj bom pa vzela njihovo kuharsko knjigo, pride 150 točk, ampak mislim, da jih itak imam 500 za porabit.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 January 2012 - 08:54 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 12 January 2012 - 08:57 PM

Posted 12 January 2012 - 09:03 PM
Ja mi tudi kupujemo ta wc-papir. Je pa ful popularen, v našem Hoferju ga velikokrat zmanjka

Meni je pa Muller po izbiri ljubši, ampak me ubija tista gužva, prav nestrpna postanem, sploh če je tamali zraven.
V DM-u pa imajo majhne vozičke in ga lahko zamotim, je čisto ponosen da lahko pomaga.
Hrano pa skoraj vso, razen salam in sirov v Hoferju. Čeprav zadnje čase opažam, da mi je kar se tiče sadja Lidl boljši, ampak ima moj en ogromen predsodek do njega, tako da nismo tako pogosto tam.
Posted 12 January 2012 - 09:10 PM

Posted 12 January 2012 - 09:15 PM
Meni siri niso slabi, da bi mi bil kateri ful dober pa ne morem rečti, katerega ti kupuješ?
Salam še tudi nisem sprobala, razen Zimske, to pa itak dela "naš" krajevni.
Posted 13 January 2012 - 11:28 AM
curaprox so se itak podražile, se spomnim, da je bila ena ščetka neki čez 3 €, zdej je pa že 4 in več...
ampak če kupš paket 3 skupaj, dobiš eno zastonj (3 so cca. 8 €)
Ja, ampak ti kompleti treh ščetk obstajajo samo za 1560 in še one tritisočnekaj, za one najmehkejše 5640 jih ni.
Pablo Picasso
Posted 13 January 2012 - 11:30 AM
Posted 13 January 2012 - 11:38 AM
Pablo Picasso
Posted 13 January 2012 - 11:40 AM
Jaz tud, v Miler sploh ne grem več, ker mi je ful kaotičen, pa športni dnevi trinajstletnic pred Essence stojalom so sploh zakon, poleg tega pa nimajo od kozmetike nič takega, kar ne bi dobila v DM. Da Alnature in Alverde sploh ne omenjam.

podpis! In sem ravno zadnjič prodajalki omenila, da sem pred leti hodila samo po kozmetiko/čistila, zdaj pa večinoma po hrano

DM sem se pa predvsem navadila zaradi njihovih plenic, saj so imeli s kuponi najcenejše in full kvalitetne. Potem sem pa seveda še vse ostalo tam nakupila.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users