Celulit
Posted 03 August 2005 - 04:59 PM
Cenovno se najbolj splača poleg tega je tudi najbolj učinkovito. Znamke aparata ne bom napisala, ker ne želim delati nedovoljene reklame aparata. Lahko pa me kontaktirate preko ZS.
ab
Posted 13 March 2006 - 02:51 PM

Posted 13 March 2006 - 06:56 PM

kako pa hodiš tečt v tem mrazu??

Posted 14 March 2006 - 10:02 AM
Jaz imam metulče doma in moraš bit vztrajen, potem so vidni rezultati.
Posted 01 February 2007 - 11:42 AM

Torej ... kaj nej nrdim?

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha
Posted 01 February 2007 - 12:04 PM
Jst sem učeri pr men opazila mal celulita.

Torej ... kaj nej nrdim?

glede na to, da si verjetno v pubertet ... ne moreš veliko naredit

Meni je full izginil (beri zmanjaš), ko sem ene dva meseca redno na spinning hodila. Tako da predlagam kakšen reden šport, da ublažiš vse skupaj ... pa čim manj se sekirat ... stres ga še dodatno povzroča

Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 08 February 2007 - 04:14 PM

Posted 08 February 2007 - 08:40 PM
jst sm pa brala da plavanje ni kej preveč priporočljivo, sploh ne v mrzli vodi.
fora je v tem da je mrzlo in se telo zaščit na ta način da začne kopičt maščobe .... za zgubljanje maščobe in stem celulita je najboljša anaerobna vadba, torej kolesarjenje, tek, rolanje
ciaooooooooo
tole je aerobna vadba, vsaj mene so tako poucil.
Posted 10 February 2007 - 01:11 PM

Posted 10 February 2007 - 01:45 PM
Ali pa ta hec, ko mislijo, da bojo neznansko mišičaste, ko izvajajo vaje z utežmi.

Posted 10 February 2007 - 03:13 PM

Mogoče me je malo preveč zaneslo... Skjuz mi.

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 18 February 2007 - 11:30 AM
Sedaj po porodu hodim tudi na vacu-step + 1 ura fitnesa 4x na teden (1 mesečna intenzivna vadba), potem bom pa nadaljevala doma, saj mi le to vzame kar nekaj časa.
Brez truda res ni nič, rezultati pa se sigurno vidijo po vsaj 1 mesecu.
Posted 18 February 2007 - 07:52 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 19 February 2007 - 10:39 AM
Jaz sem ga izredno hitro odstranila s pomočjo ultrazvoka. Terapijo sem delala doma.
Cenovno se najbolj splača poleg tega je tudi najbolj učinkovito. Znamke aparata ne bom napisala, ker ne želim delati nedovoljene reklame aparata. Lahko pa me kontaktirate preko ZS.
ab
Bi nam zaupala vsaj kako ta aparat deluje, kako se ga uporablja, kakšni so rezultati. Mislim, da to ne bo reklama, saj ne boš izpostavljala imena aparata, vseeno pa nam lahko poveš kaj več, verjetno še katero zanima poleg mene.
Hvala!
Posted 24 February 2007 - 10:49 PM
Če te zanima ga preberi. http://www.kremca.ne...ultrazvok.shtml
Posted 24 February 2007 - 10:59 PM
Aja in morebitni stranski učinki, tko da če bi ti, ki si že preizkusla, kej poročala, bi bla zelo hvaležna

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 25 February 2007 - 03:22 PM
Ne vem kakšen celulit imaš. Meni se je stanje celulita močno izboljšalo po enem tednu uporabe. Uporabljala pa nisem zraven nobenih anticelulitnih krem ali kaj drugega. Samo ultrazvok. Sem bila ful presenečena.
Posted 27 February 2007 - 08:52 AM
Anabiz kako pa nisi uporabljala nobene kreme, če pa se z ultrazvokom mora uporabljati krema, saj se lahko tista glava s katero se kroži po koži preveč segreje in pride do negativnih učinkov? Kokr sem jst brala, je nujno uporabljati kreme zraven tega.
Jst bi ga kupila takoj, če bi mi lahko kdo garantiral, da je to to. Takšne firme bi morale takšne aparate, ki so tako dragi, dati vsaj na brezplačno probo, ker vreči toliko denarja v luft je res škoda. Sej za kreme tud pravjo kok delujejo, pa še nismo našle takšne, ki bi delovala. Ampak krema je mal cenejša od tele stvarce, zato pač probaš in če ne deluje, ne deluje... Sam 100% garancije ti itak noben ne bo dal? Le zakaj se sprašujem. Če bi bli izdelovalci 100% v svoj izdelek, bi ti dali garancijo, da ti bo naprava 100% pomagala, tako pa... Ne vem, precej skeptična sem okrog tega.
Kaj pravite ve?
Posted 27 February 2007 - 09:29 AM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users