Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema
Posted 06 November 2006 - 09:11 PM

Posted 06 November 2006 - 10:54 PM

WINK (fake one)

Posted 06 November 2006 - 11:35 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 November 2006 - 11:57 PM

WINK (fake one)

Posted 07 November 2006 - 12:39 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 07 November 2006 - 09:54 AM
Posted 08 November 2006 - 11:59 AM
V bistvu ti neki konkretnega ne morem servirat...bi se verjetno morala vsak dan dvakrat mazat, drugač pa - koža je lepa, gladka, mehka, nahranjena, krema se lepo vpije in meni res fajn diši.
lep dan!
Posted 08 November 2006 - 03:33 PM
Pa sem si namazala vrat in se je hitro upila in mi prav poudarla gube na vratu, ni neke vlažilnosti.
Kaj naj naredim
Posted 08 November 2006 - 03:35 PM

WINK (fake one)

Posted 08 November 2006 - 03:50 PM
neni je čudno ker vsi hvalite to kremo, meni pa kar dela gube, ful mi izsuši kjer imam že suho, kjer mam pa mastno sem dobila ful mozoljev. A je še komu tako?
Ne vem, koliko časa jo uporabljaš, ampak točno to se je dogajalo tudi meni. Že tko suha koža je ratala še bolj suha, o povečani količini mozoljev ne morem govorit, ker imam še Differin. Meni je na začetku Cosmerba ful izsušila kožo, do luskic... Zdaj je pa uredu. Kakor je že (mensezdi) Dilema omenila, nekaj časa traja, da se koža privadi tej kremi, potem pa rata uredu. Vztrajaj še nekaj časa, če ti pa po določenem času tudi ne bo več ustrezala, jo pa zamenjaj.
Posted 08 November 2006 - 04:14 PM
Posted 08 November 2006 - 06:08 PM
Posted 08 November 2006 - 07:45 PM
Je pa tudi res, da krema ne bo ustrezala čisto in popolnoma vsem.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 26 November 2006 - 04:08 PM
Zdej še mene mika

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2006 - 06:33 PM
Ne, ni K
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 27 November 2006 - 06:23 PM
mene pa zanima kako se da to kremco naročit??? arabis poklicat al prek interneta???
Lp
Posted 27 November 2006 - 06:31 PM
Videla sem, da lahko naročiš tudi 30ml te kreme, ki stane cca 2.500 sit. Če katera nima denarja, je dobra rešitev, drugače pa se bolj splača naročiti večjo embalažo.
Posted 27 November 2006 - 06:36 PM
ej a mi lahk prosim povs kje naj jo naročim prek interneta???
A na tej strani??
http://www.vidastudi...=katalog&cid=16 ??
k sm iskala pa nism nasla.
Hvala Lp
Posted 27 November 2006 - 07:15 PM

Posted 27 November 2006 - 09:15 PM

zdj sam upam d čimprej dobim in da sprobam
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users