Jump to content

Cosmerba - rjava energijsko prevodna krema

• Please log in to reply
379 replies to this topic

#101 Nany

Nany

sramežljivec

• Člani
  • 32 posts

Posted 06 November 2006 - 09:11 PM

tri dni že uporabljam to kremo in mam fuuuull lepšo kožo. Sploh ne morm prehvalt te kremce!!!! biggrin.gif
  • 0

#102 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 06 November 2006 - 10:54 PM

nehajte hvlit to kremo ker si je jaz ne morem privoščiti trenutno cry.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#103 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 06 November 2006 - 11:35 PM

Kaj pa če si jo skupaj kupiš s kakšno prjatlco al pa kej tazga? pol te pride sam 2500k, pa še ne daš tok dnara če ti slučajno ne ustreza.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#104 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 06 November 2006 - 11:57 PM

To pa ni slaba ideja...sama se ziher tega ne bi spomnila thumbup.gif ,pa bom vseeno mogla počakat do izvršitve. A ni sedem jurjev ta krema??
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!

#105 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 07 November 2006 - 12:39 AM

5800 če me spomin ne vara, v Sanolaborju. Ne vem pa kok je če jo naročiš.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#106 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 07 November 2006 - 09:54 AM

Če naročiš po pošti, moraš zraven prištet še 800 SIT za poštnino.
  • 0

#107 majchika

majchika

sramežljivec

• Člani
  • 52 posts

Posted 08 November 2006 - 11:59 AM

BRIANA, oprosti, sem šele zdej vidla, da si spraševala o učinkih rdeče cosmerbe.
V bistvu ti neki konkretnega ne morem servirat...bi se verjetno morala vsak dan dvakrat mazat, drugač pa - koža je lepa, gladka, mehka, nahranjena, krema se lepo vpije in meni res fajn diši.

lep dan!
  • 0

#108 haralambus

haralambus

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 106 posts

Posted 08 November 2006 - 03:33 PM

neni je čudno ker vsi hvalite to kremo, meni pa kar dela gube, ful mi izsuši kjer imam že suho, kjer mam pa mastno sem dobila ful mozoljev. A je še komu tako?

Pa sem si namazala vrat in se je hitro upila in mi prav poudarla gube na vratu, ni neke vlažilnosti.

Kaj naj naredim
  • 0

#109 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 08 November 2006 - 03:35 PM

Aha...hvala. Verjetno bom kmalu preizkusila kaj je res in kaj ni pri tej kremi laugh.gif
  • 0

#110 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 08 November 2006 - 03:50 PM

QUOTE(haralambus @ 8. 11. 2006 - 15:33) View Post

neni je čudno ker vsi hvalite to kremo, meni pa kar dela gube, ful mi izsuši kjer imam že suho, kjer mam pa mastno sem dobila ful mozoljev. A je še komu tako?

Ne vem, koliko časa jo uporabljaš, ampak točno to se je dogajalo tudi meni. Že tko suha koža je ratala še bolj suha, o povečani količini mozoljev ne morem govorit, ker imam še Differin. Meni je na začetku Cosmerba ful izsušila kožo, do luskic... Zdaj je pa uredu. Kakor je že (mensezdi) Dilema omenila, nekaj časa traja, da se koža privadi tej kremi, potem pa rata uredu. Vztrajaj še nekaj časa, če ti pa po določenem času tudi ne bo več ustrezala, jo pa zamenjaj.
  • 0

#111 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 08 November 2006 - 04:14 PM

Meni jo je tudi na začetku malo izsušilo, po ene 3 tednih je blo pa v redu.
  • 0

#112 Izgubljena

Izgubljena

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2544 posts

Posted 08 November 2006 - 06:08 PM

Tudi pri meni je postala po 2 dneh uporabe koža suha, pojavili so se mi izpuščaji, po ogrci in podkožni mozolji. Zdaj jo uporabljam 10 dni, izpuščaji so mi izginili, mozolji se mi sušijo, samo še koža je suha. Svetujem ti, da vsaj še kakšen teden vstrajaš.
  • 0
Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno.

#113 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 08 November 2006 - 07:45 PM

Je pa tudi res, da krema ne bo ustrezala čisto in popolnoma vsem.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#114 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23265 posts

Posted 26 November 2006 - 04:08 PM

Govori se o rjavi kremi, ta je tista, ki vam je sčistila kožo? Komedogena pa ni, kar sem sestavine na hitro pogledala, kajne?
Zdej še mene mika smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#115 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 26 November 2006 - 06:33 PM

Ne, ni K
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#116 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 27 November 2006 - 06:23 PM

Živjo!!!
mene pa zanima kako se da to kremco naročit??? arabis poklicat al prek interneta???

Lp
  • 0

#117 fabulous

fabulous

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 301 posts

Posted 27 November 2006 - 06:31 PM

Kakor želiš. Lahko jo naročiš preko interneta, lahko pa jih tudi pokličeš.

Videla sem, da lahko naročiš tudi 30ml te kreme, ki stane cca 2.500 sit. Če katera nima denarja, je dobra rešitev, drugače pa se bolj splača naročiti večjo embalažo.
  • 0
We have a hunger of the mind which asks for knowledge of all around us, and the more we gain, the more is our desire; the more we see, the more we are capable of seeing. (Maria Mitchell)

#118 ninaa

ninaa

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 433 posts

Posted 27 November 2006 - 06:36 PM

Aha hvala ti.
ej a mi lahk prosim povs kje naj jo naročim prek interneta???
A na tej strani??
http://www.vidastudi...=katalog&cid=16 ??
k sm iskala pa nism nasla.

Hvala Lp
  • 0

#119 *petrca*

*petrca*

sramežljivec

• Člani
  • 99 posts
  • Interests:use =)

Posted 27 November 2006 - 07:15 PM

Tam spodaj klikni več o produktu, naprej pa mislim da bo šlo wink.gif
  • 0