Jump to content

Photo

Sanjska ženska

• Please log in to reply
455 replies to this topic

#101 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 11 April 2005 - 12:02 PM

Baje se dol daje z enim, ki pripravlja oddajo ( scenaristom), tako da je vse bolj igra. To pise na siolovem forumu, avtor je pa nekdo, ki dela na Popu. Spekulacije mogoce, ampak sam povem frisne stvari laugh.gif
  • 0

#102 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts
  • Interests:Moda,nakupovanje...vse kar je lepo!:-)

Posted 11 April 2005 - 02:15 PM

Sedaj bo folk vse mogoce govoril... rolleyes.gif twisted.gif
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#103 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts
  • Interests:šport, potovanje, mediji, tuji jeziki in še in še...

Posted 11 April 2005 - 03:57 PM

Moj frend Zoran jo je skenslal, ker ga je itak mela samo za dol dajat. rolleyes.gif Packa! Tak mi gre na živce. Hvala bogu,da je prišel Zoran k pameti!!
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#104 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 11 April 2005 - 03:59 PM

Zoran? Kdo je Zoran? Tist v oddaji? Porascen, juznjak in zoprnega znacaja? oops.gif - vsaj tako se je zdel.
  • 0

#105 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 April 2005 - 06:24 PM

Ne, ne ta poraščen! biggrin.gif En mariborčan wink.gif .
  • 0
LP, Nadja

When we are happy, we are allways good, but when we are good, we are not allways happy (O.Wilde).

#106 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 11 April 2005 - 06:33 PM

To je Zoran! smile.gif

IPB Image
  • 0
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...

IPB Image

#107 Gisele

Gisele

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 232 posts

Posted 11 April 2005 - 06:37 PM

Ta je obup od tipa. Sem nesramna, samo resno.
  • 0

#108 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 11 April 2005 - 06:49 PM

Punce, ne mislim tega Zorana!! smile.gif Temveč mojga kolega, ki pa se ni prijavil na Sanjsko ž.!
  • 0
LP, Nadja

#109 callista

callista

pametnjakovič

• Člani
  • PipPipPip
  • 1498 posts
  • Interests:šport, glasba, zabava

Posted 11 April 2005 - 07:10 PM

O groza, ko sem vidla tega tipa v kopalkah, me je pa res vse minil. rolleyes.gif
  • 0
IPB Image

#110 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 April 2005 - 07:32 PM

Zoki. biggrin.gif:D
Jaz ga sicer nisem videla v kopalkah, ampak sem slišala, da je pravi medo. biggrin.gif:D:D
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#111 Nana28

Nana28

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 137 posts

Posted 11 April 2005 - 10:03 PM

uf men je pa Dragan dober tipcek...tale Bostjan C.je men tko kr neki tip....taprav kmet k se obansa k copata...tazga se bi dal tko obrnt okol prsta da zase neb vedu...kr neki dolgcajt.... rolleyes.gif
  • 0
Vsak dan je nekaj posebnega zato uzivajmo zivljenje...

#112 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 12 April 2005 - 09:11 AM

Mene ne moti, da je dlakav. Dlakavost se da odstraniti. Samo ko je napihnjen kot žaba in misli samo na denar... to pa je problem.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#113 *Ar|anchY*

*Ar|anchY*

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 532 posts

Posted 12 April 2005 - 03:28 PM

pa kater je dragan k ga vse tko hvalte? :!: oops.gif blink.gif
  • 0

#114 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2005 - 03:31 PM

IPB ImageIPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#115 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 12 April 2005 - 03:32 PM

Dragan!
IPB Image

Meni ni vsec wink.gif
  • 0

IPB Image

#116 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2005 - 03:34 PM

Za moje pojme je sicer uporaben/fukabilen, ampak je preveč punčkasti. Premalo moškosti je v njem. Si ga ne predstavljam, da bi prav po moško prijel bejbo in jo prislonil ob steno...
  • 0

#117 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 12 April 2005 - 04:15 PM

Imate kaksno idejo kdo bo njen izbranec?
  • 0

IPB Image

#118 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 April 2005 - 04:54 PM

Dejansko je od teh Aleš še največ dedca.
IPB ImageIPB Image

Baje se šušlja, da bi to lahko bil Boštjan (njen izbranec namreč). biggrin.gif
IPB Image

Aja, pravnik Jernej je meni ugly, milo rečeno.
IPB Image
  • 0

#119 Marjetka

Marjetka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1029 posts

Posted 12 April 2005 - 05:09 PM

Jaz sem pa nekaj slisala da je Andrej... biggrin.gif

IPB Image
  • 0

IPB Image

#120 Nadja

Nadja

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 288 posts

Posted 12 April 2005 - 08:38 PM

Jaz sem pa dans v trač reviji Nova prebrala, da sta se na snemanju- miša in boštjan fajn ujela..kolk je videt po slikah je res!!
  • 0
LP, Nadja

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users