ORGAZEM!!
Posted 13 June 2006 - 12:31 PM
Posted 13 June 2006 - 04:44 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 June 2006 - 06:29 PM
Posted 13 June 2006 - 06:47 PM
To je odvisno od vsake posameznice, saj nena vsem isto paše. Mislim, da je najboljše, da sama probaš in ugotoiš kaj ti najbolj ugaja.

Posted 13 June 2006 - 06:53 PM
daj ne jebi

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 13 June 2006 - 06:54 PM
Posted 13 June 2006 - 07:43 PM

Posted 13 June 2006 - 08:44 PM

Dečko, nič ne bo. Pejt rajš na kako xxx stran

Posted 13 June 2006 - 09:13 PM
kaj zdej se bomo pogovarjal o temu al ne??? a morm it zdej dol pa da me nikol vec ni gor???

js sm pa hotu sam mal se igrat

povejte mi kaj zdej hocte???
Posted 13 June 2006 - 09:18 PM
pa odloči se vendar že, katerega spola si, pa ti bo mogoče kdo znal in htel pomagat!
nimaš se o tem s kom menit? kaj pa partner/partnerica? zarad mene pa lohk tut mamiko prašaš, ja, nikol ne veš, kaj vse ti zna povedat ....
pa ne bi zdej o tem, kdo in zakaj si tu kaj zmišljuje ... ne bluzi kar nekaj na pamet, ok?!
p.s.: to je bilo PRIJAZNO opozorilo!
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 13 June 2006 - 09:28 PM
Posted 13 June 2006 - 10:53 PM
Samo brisat treba, hladno kot špricar.
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 14 June 2006 - 12:32 AM
daj ne jebi

Ja,no res. Sj mislm,da ni to nč tazga-on me pač 'počaka', pol pa k men hoče pridt ,mu povem in nama obema naenkrat pride,a to je tko čudn?

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 14 June 2006 - 08:48 AM
pac zanimam me ane...js nevem kako bo blo...a bo men takoj u 2 minutah prslo al... a je to zenskam ful bedno???????
Posted 14 June 2006 - 08:58 AM

banksi, praviš, da še nisi imel/-a spolnih odnosov, v isti sapi pa nas sprašuješ, kaj ti je naredit, da ne bo vedno isto? kaj vedno isto? zamenjaj roko, s katero drkaš!

meni je prilično bedno, če komu pride jako hitro, isto pa mi je bedno, če je treba full čakat, da mu pride. zlate sredine se drži, pa bo vse ok.

p.s.: pa nehi bit off topic. zdaj smo naumili, da bi blo boljše, ako bi spraševal v temi 'prvič'.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
Posted 14 June 2006 - 09:01 AM

pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
Posted 14 June 2006 - 09:10 AM
najbols pomoje bi blo da se js vec ne prkazem kle k sm itak za vs mal preotrocji pa te fore...

aja pa z drugo roko sm pa ze probu pa nevem no... ni mi tok pasal pa se roka me je pol bolela pa se dve uri sm rabu...
Posted 14 June 2006 - 09:15 AM
sodeč po tvojem prvem postu res ni blo razvidno, da si ti dete moškega spola. pa kaj si takoj užaljen, no? pa še to: zarečenga kruha se največ poje.
najbols pomoje bi blo da se js vec ne prkazem kle k sm itak za vs mal preotrocji pa te fore...

kakor ti drago.
aja pa z drugo roko sm pa ze probu pa nevem no... ni mi tok pasal pa se roka me je pol bolela pa se dve uri sm rabu...
torej, si obsojen na isto roko.
dovolj OTjev, ker bom res začela brisat.
Posted 14 June 2006 - 09:16 AM

nama še nikoli ni prišlo naenkrat, niti noben nima potrebe/želje da bi nama! Ponavadi sem jaz prva , potem pa pride na vrsto on
Posted 14 June 2006 - 09:27 AM
am js bi uprasu a zenskam tko pase u ( šupak) nevem kako bi se drgac izrazu...am... ok zdnjicna odprtina... zenskam pase tja dobit al...
pa zakaj pr oralnemu sexu ane men je blo ful neugodno lizat..k je prslo do tazga neprijznega okusa...pa sm pol lizu z tako faco..

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users