Jump to content

Photo

ORGAZEM!!

• Please log in to reply
161 replies to this topic

#101 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 13 June 2006 - 12:31 PM

js bi pa sam uprasu...kaj morm narest da bi mi bolj pasalo ko mi pride??? meni je ze mal dolgocasno eno in isto...mogoce poznate kaksne uredu pripomocke za boljsi orgazem???
  • 0

#102 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 13 June 2006 - 04:44 PM

nama skoz naenkrat prhaja
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#103 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 13 June 2006 - 06:29 PM

dejte mi mal predlagat ... ve k ste tok izkusene ze... kaj morm narest da bi mi bol pasal .... dejte kej predlagat...
  • 0

• Guests

Posted 13 June 2006 - 06:47 PM

QUOTE(BANKS)
dejte mi mal predlagat ... ve k ste tok izkusene ze... kaj morm narest da bi mi bol pasal .... dejte kej predlagat...

To je odvisno od vsake posameznice, saj nena vsem isto paše. Mislim, da je najboljše, da sama probaš in ugotoiš kaj ti najbolj ugaja. twisted.gif
  • 0

#105 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 13 June 2006 - 06:53 PM

QUOTE(rea)

daj ne jebi blink.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#106 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 13 June 2006 - 06:54 PM

dejte mi povedat kok prstkou ste si najvec upale dt u svojo mucko... ste se kej probale dat not al sam prske??????????? k js bi probala se kej druzga pa nevem ce to se kdo dela....
  • 0

#107 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 13 June 2006 - 07:43 PM

BANKS dej odloc se a si fantek al puncka (zber si en spol, ne pa v obeh pisat postov), kr men to lici na zajebavanje ermm.gif biggrin.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#108 Darla

Darla

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 443 posts
  • Interests:marsikaj

Posted 13 June 2006 - 08:44 PM

Sej pomojem je BANKS en pohoten fantek, ki ga mečejo hormoni in bi rad prebiral o tlačenju prstov v mucko twisted.gif
Dečko, nič ne bo. Pejt rajš na kako xxx stran laugh.gif laugh.gif laugh.gif
  • 0

#109 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 13 June 2006 - 09:13 PM

ja pizda ce nimam nc za delat pa sploh nimam se skom o temu pogovarjat s kom naj se to pogovarjam z mamico??? itak se pa kle noben ne pozna itak se pou stvari zmisli tko da...
kaj zdej se bomo pogovarjal o temu al ne??? a morm it zdej dol pa da me nikol vec ni gor??? cry.gif
js sm pa hotu sam mal se igrat cry.gif
povejte mi kaj zdej hocte???
  • 0

#110 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 June 2006 - 09:18 PM

ne serji mi po forumu, na katerem vihtim žezlo, ker boš zatožen adminu, kajti teme zarad tebe ne bom zaklepala!

pa odloči se vendar že, katerega spola si, pa ti bo mogoče kdo znal in htel pomagat!

nimaš se o tem s kom menit? kaj pa partner/partnerica? zarad mene pa lohk tut mamiko prašaš, ja, nikol ne veš, kaj vse ti zna povedat ....

pa ne bi zdej o tem, kdo in zakaj si tu kaj zmišljuje ... ne bluzi kar nekaj na pamet, ok?!

p.s.: to je bilo PRIJAZNO opozorilo!

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#111 Hsul

Hsul

Modern Love

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1647 posts

Posted 13 June 2006 - 09:28 PM

Žezlovihteče visočanstvo, ignoriranje zaleže precej bolje (kljub temu, da vihtenje in udrihanje nudi določeno mero užitka), razen če seveda BANKS ne postavi normalnega vprašanja (predpostavljam da je sposoben, lahko pa se motim).
  • 0

#112 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 June 2006 - 10:53 PM

.
Samo brisat treba, hladno kot špricar.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#113 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 14 June 2006 - 12:32 AM

QUOTE(sade)
QUOTE(rea)

daj ne jebi blink.gif

rolleyes.gif biggrin.gif
Ja,no res. Sj mislm,da ni to nč tazga-on me pač 'počaka', pol pa k men hoče pridt ,mu povem in nama obema naenkrat pride,a to je tko čudn? biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#114 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 14 June 2006 - 08:48 AM

ok ok... sori noo...js sm pac kr en mal potrebn pa to k pac ni meu se spolnih odnosou in bi rd dobu mal lekcije ane.... to ni nc kej tazga....ok dej nehimo se kregat...se opravicujem mal sm zabluzu...sori...
pac zanimam me ane...js nevem kako bo blo...a bo men takoj u 2 minutah prslo al... a je to zenskam ful bedno???????
  • 0

#115 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 14 June 2006 - 08:58 AM

dobro, danes sem prijazna, ker še ni razporeda izpitov ... biggrin.gif

banksi, praviš, da še nisi imel/-a spolnih odnosov, v isti sapi pa nas sprašuješ, kaj ti je naredit, da ne bo vedno isto? kaj vedno isto? zamenjaj roko, s katero drkaš! biggrin.gif sej pred prvim seksom itak noben ne ve, kako bo blo - prvič je itak zanič, hehe. (ampak to k sreči spoznamo šele kasneje, po mnogih vajah v slogu in s stilom 8).) tehnike ti pa itak ne more noben razlagat, ker mi ne vemo, kaj tebi paše, oziroma kaj bo pasalo tvoji partnerki/partnerju. ne pozabi tega, da se itak vsi učimo na napakah oziroma s posnemanjem. pocen psihologija, ja, sam je res. biggrin.gif

meni je prilično bedno, če komu pride jako hitro, isto pa mi je bedno, če je treba full čakat, da mu pride. zlate sredine se drži, pa bo vse ok.
wink.gif

p.s.: pa nehi bit off topic. zdaj smo naumili, da bi blo boljše, ako bi spraševal v temi 'prvič'.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#116 sade

sade

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10098 posts

Posted 14 June 2006 - 09:01 AM

zamenjaj roko laugh.gif laugh.gif laugh.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.

#117 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 14 June 2006 - 09:10 AM

ja no drgac js sm komi 16 pa sm moskega spola tko da spela ne rabs pisat kaj bi js delu PARTNERJU ALI PARTNERICI ker js bom delu sam PARTNERICI tko btw....am...

najbols pomoje bi blo da se js vec ne prkazem kle k sm itak za vs mal preotrocji pa te fore... cry.gif

aja pa z drugo roko sm pa ze probu pa nevem no... ni mi tok pasal pa se roka me je pol bolela pa se dve uri sm rabu...
  • 0

#118 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts

Posted 14 June 2006 - 09:15 AM

[quote=BANKS]ja no drgac js sm komi 16 pa sm moskega spola tko da spela ne rabs pisat kaj bi js delu PARTNERJU ALI PARTNERICI ker js bom delu sam PARTNERICI tko btw....am...

sodeč po tvojem prvem postu res ni blo razvidno, da si ti dete moškega spola. pa kaj si takoj užaljen, no? pa še to: zarečenga kruha se največ poje.

najbols pomoje bi blo da se js vec ne prkazem kle k sm itak za vs mal preotrocji pa te fore... cry.gif

kakor ti drago.

aja pa z drugo roko sm pa ze probu pa nevem no... ni mi tok pasal pa se roka me je pol bolela pa se dve uri sm rabu...

torej, si obsojen na isto roko.

dovolj OTjev, ker bom res začela brisat.
  • 0

#119 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 14 June 2006 - 09:16 AM

[quote=Špela]zanima me, ali vam to, da vama pri seksu ne pride istočasno, predstavlja problem? ali vama je samo važno to, da vama slej ko prej obema pride? biggrin.gif

nama še nikoli ni prišlo naenkrat, niti noben nima potrebe/želje da bi nama! Ponavadi sem jaz prva , potem pa pride na vrsto on
  • 0

#120 BANKS

BANKS

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts

Posted 14 June 2006 - 09:27 AM

ok ok ok zdej pa res konc kreganja...

am js bi uprasu a zenskam tko pase u ( šupak) nevem kako bi se drgac izrazu...am... ok zdnjicna odprtina... zenskam pase tja dobit al...
pa zakaj pr oralnemu sexu ane men je blo ful neugodno lizat..k je prslo do tazga neprijznega okusa...pa sm pol lizu z tako faco.. ermm.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users