Maske za lase
Posted 18 May 2006 - 08:07 AM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 18 May 2006 - 08:08 AM
Posted 18 May 2006 - 01:24 PM
Od Keune Reconstructorja si nabavi, Špela! Midve z DiLeMo ga imava in sva obe navdušeni. Lahko ga naneseš tudi direkt na lasišče, katerega ne zmasti, ampak ga poneguje, ker vsebuje karitejevo maslo. Pa še meni božansko diši. Ampak probaj ga dobit v Tušu, je ful cenejši. V Mullerju stane malo manj kot 3k.
DiLeMa, kako pa se obnese tvoja nova maska? Če se ne motim, je to tista v roza pakungi?
.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 May 2006 - 01:27 PM
Ja ta nova maska je super, zlo velik proteinov, balzam isto. Tudi šampon ima proteine, v bistvi gre za zlo kvalitetno kolekcijo, ko potrebujejo tvoji lasje protekcijo (rima se!!).
Posted 18 May 2006 - 01:30 PM

Koliko pa stane?
To je ta, a ne:

.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 May 2006 - 01:31 PM

Koliko pa stane?
To je ta, a ne:

.
Se opravičujem, sem malo alkoholizirana. Stane pa okol 1800 tolarjev v slovenskih SIT, če daš tok keša bo tvoja, če ne pa idi v rit (rima se!!).
Ja to je ta, ki si jo nalimala. Sicer je pa slika tam ko piše kaj smo si nazadnje kupli.
Posted 18 May 2006 - 01:33 PM
Sem te takoj zavohala!

Posted 18 May 2006 - 01:34 PM
Posted 18 May 2006 - 01:36 PM
Čeprav si malo pod gasom, še vedno izredno precizno dojemaš svet okoli sebe.

Posted 18 May 2006 - 01:36 PM
Posted 18 May 2006 - 10:16 PM
js jih tut ne maram, takisto balzamov, ki se ne izpirajo. mam občutek, da sam obtežijo lase in zmastijo. izjemoma kak sprejček.
JA...se strinjam

Posted 19 May 2006 - 06:48 AM

Koliko pa stane?
To je ta, a ne:

.
DiLeMa, a ti ful zmehča lase? Imajo jo pa najbrž v Muellerju?
Posted 19 May 2006 - 05:07 PM

Koliko pa stane?
To je ta, a ne:

.
DiLeMa, a ti ful zmehča lase? Imajo jo pa najbrž v Muellerju?[/quote]
Kaj točno naredi ta maska...mislim, za kakšne lase naj bi bla? So sestavine kje na forumu?
Posted 20 May 2006 - 09:29 AM

Meni naredi prav neverjetno svilnate lase, zelo mehke in voljne, vidno navlažene. Tudi svetijo se lepo in predvsem strašno lepo in dolgotrajno dišijo (je pa res, da jo imam na laseh ene pol ure in se potem vonj bolj oprime).
Posted 20 May 2006 - 09:57 AM
Posted 20 May 2006 - 11:02 AM
Ej men je ta maska repair&shine toooook zanč!!!!!!!!!!!!!!
Kr ena je! K si jo dam na lase jih nrdi ČIST trde pa slamnate,pa nč mehkih,k jo pa sperm je pa isto-nobenga filinga o mehkobi o sijaju

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 20 May 2006 - 11:05 AM
Posted 20 May 2006 - 11:52 AM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 May 2006 - 12:00 PM
Posted 21 May 2006 - 07:42 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users