izpadanje las
Posted 24 September 2010 - 11:36 AM
Ja, kapsula je z namenom. V prebavnem traktu se ovoj raztopi takrat, ko je treba.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 September 2010 - 01:50 PM
Posted 26 September 2010 - 05:20 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 17 June 2011 - 03:22 PM
Mi je frizerka rekla, da še nikoli, odkar deluje (25 let), ni imela tako zamašenih odtokov z izpadlimi lasmi. Baje mora vsak dan čistit, ker ljudem nenormalno izpadajo lasje.
Jaz imam isto težavo - že par let opažam, da mi na vsake toliko malo bolj izpadajo, ampak tako grozno, kot je zdaj, pa še ni bilo.

Vedno sem imela zelo goste, dolge lase. Ko sem bila mlajša, so mi šli prav na živce, ker sem se mučila z razčesavanjem, vsi so mi zavidali lase.
Zdaj imam pa skoraj za pol manj las!

Če si naredim čop, je las točno za polovico manj. Pa najbolj me skrbi to, da mi izpadajo tudi tisti novi, krajši lasje. Če mi izpade kak dolg, star las, se ne sekiram, ker vem, da ima vsak las pač določeno življenjsko dobo. Ampak da mi pa zdaj tisti par cm dolgi izpadajo, je pa višek!

Pa ti novi laski so čisto bogi in tanki.

Sem šla k zdravnici in dala kri in urin, pregledali so mi hormone, pa ni nič nenavadnega! Imam super kri. Ščitnica tudi ok.
Potem sem dobila napotnico in sem šla k eni glupi dermatologinji, ki je po mojem ravno iz faksa prilezla.
Malo mi je pogledala lasišče, rekla da ne vidi nič posebnega, potem pa mi dala recept za Regaine tonik (katerega sem seveda plačala sama). Po tem me je odslovila in rekla, naj se pridem pokazat čez pol leta.

Zdaj to uporabljam, pa upam, da se mi bo izpadanje ustavilo in da mi bodo zrasli močnejši lasje.
Jem tudi Fitoval, pa na sploh dodatke - omega3, vitamine, minerale, prehranjujem se zdravo.
Ful me skrbi, da ni za tem kaj resnejšega...

Ampak res... a ni čudno, da ima toliko ljudi težave s tem? Poznam ženske vseh možnih starosti, ki so čisto obupane.

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 June 2011 - 05:28 PM
Jaz sem imela lani tudi grozne probleme (prejšnja stran), in so mi Fitoval kapsule neverjetno pomagale.
Sicer na začetku ne, sem skoraj že obupala, po dveh škatlah se mi je pa izpadanje čisto zminimaliziralo.
― V. Van Gogh
Posted 17 June 2011 - 05:29 PM

Upam, da bo pri meni tudi delovalo.

Posted 17 June 2011 - 07:31 PM
Sem sigurna, da ti bo, sploh če jemlješ še druge dodatke in se zdravo prehranjuješ.
― V. Van Gogh
Posted 17 June 2011 - 07:32 PM
Ko si perem in fenam,jih imam po celi kopalnici, fora pa je v tem, da je to itak vsak 2dan

Posted 17 June 2011 - 08:08 PM

Jaz sem že razmišljala, če je kaj takega v vodi, ker to res NI več normalno, no...

Posted 17 June 2011 - 11:48 PM

Moji mami so izpadali lasje zaradi zdravil, a sem ji po priporočilu nekoga s foruma, par strani nazaj v tej temi, ne spomnem se, svetovala INNEOV, in ji je res pomagal, pa so ji izpadali celi šopi. Fantu so tudi zadnje čase začeli nekaj izpadat, bom morala tudi njemu to kupit.

Pablo Picasso
Posted 18 June 2011 - 12:01 AM
Inneov je na isti princip, kot Fitoval, samo nekajkrat dražji. Pomaga pa enako.
― V. Van Gogh
Posted 18 June 2011 - 07:57 AM
Meni tudi zelo izpadajo. Cele šope spuščam dol po wcju.
Ampak se nekak probam prepričati, da je to normalno. Dokler ne bom plešasta, unlol.
Sem pa tudi jaz jedla Inneov nekaj časa in če tak pogledam nazaj, se mi zdi, da mi niso
izpadali nič manj.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 18 June 2011 - 08:12 AM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 18 June 2011 - 08:15 AM
Jaz pa, na srečo, opažam ravno obratno. Zadnja leta mi jih izpada ful manj, pa ogrooomno imam malih laskov na vrhu. I am happy. Sem pa tudi jaz imela krizo, ene 3,4 leta nazaj.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 June 2011 - 08:30 AM
Ja, seveda, če so lasje dolgi, izgleda automatsko vsega skupaj precej več.
Saj imam jaz to skos v mislih, ampak izgleda pa vseeno zastrašujoče.
Pa fant pravi, da je pri njih celo stanovanje polno mojih las in je ves srečen, ko kje kakšnega najde.

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 18 June 2011 - 08:33 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 June 2011 - 08:40 AM
Uh, hm, morda pa res kdaj ... v navalu panike in dolgčasa. : )
Posted 18 June 2011 - 08:43 AM

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 18 June 2011 - 12:36 PM
Pa fant pravi, da je pri njih celo stanovanje polno mojih las in je ves srečen, ko kje kakšnega najde.

Pri meni jih je bilo v odtoku za celo kepo, v obdobju, ko so mi najbolj izpadali, ko se mi je pa uredilo, pa sigurno 10X manj. Res komaj kakšen.
― V. Van Gogh
Posted 20 June 2011 - 08:45 PM
Ful mam občutek, da imam od takrat, ko sem bila podhranjena pol manj las na glavi.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users